Midsommar

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är fredag den 210625
Midsommar
 
 
Det är David & Salomon som har namnsdag.
 
Dagens ord  "Abundance"
 
Då skall jag ha en midsommar här i Tumba och det kan bli intressant i dag då det skall regna hela dagen. Men vad gör väl det? Det är som det är och inget man kan ändra på eller hur. Jag har mitt på det torra då jag inte skall vara på Storvretens äng något mer. Nej det var så länge sen man hade något kul med det. Mina barn är stora och har familjer så det är jag och några få nära som kommer i dag.
 
Midsommar mat
 
 
  
 

Familj som var med
 
 
 
 
 
Tjejligan för dagen
 
 
Altan häng
 
 
  
 
 
Dagens attraktion
 
 
Vi kommer att stia ute Ja ja det är klart. Men vi har tak över huvudet och god mat så varför hänga läpp för att det skvätter lite? Nä är inga problem för mig absolut inte det är bara att njuta av det man har och det man gör av situationen. Kärlek förs så kommer allt annat efter. Det är min melodi och det är ju det jag skall se till att utföra.
 
Så det var denna helg och nog för att man njuter av helger med min man och familj, kära vänner så tar den slut också och en vardag kommer igen. Jag har inget emot det men helgen går så fort. Jag skulle vilja att den bromsa lite så jag hinner med det jag vill göra.
 
Ut i vardagen igen och se vad som kommer av den.
  
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 
 
Bilder från Google
 

RSS 2.0