Mysig Lördag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200530
och det är Vera & Veronika som har namnsdag.
 
Det är bara att starta en ny dag, jag blev väckt av min son som försovit sig, vilken tur jag har som inte behöver köra långt för att han skall komma till sitt jobb. Jag skall bara nästgårds. Jag blir bjuden på smörgås och dricka, tack fina killen. Jag skall allt njuta av den, så nu är han på plats och jag kan åka hem, det är skönt att få vara till hjälp för han också.
 
Jag kommer hem och ser att min man är vaken, så hej på dig du. Jag satt och vänta på ett samtal och visste inte när du skulle vara hemma. Inte okej, jag kan ju bli riktigt grinig om det vill sig riktigt illa. Du bör tänka dig för, gör inte om detta. Så de så. Hej hur har du haft det då?
 
Jag skall ta lite yoghurt och sen lite te, min man tar kaffe, han kollar hästar och jag skall fixa lite på nätet och sen skriva lite som jag gör nu. Det är vissa saker jag måste fixa så jag återkommer inom kort och ser vad min dag har att erbjuda, denna Pingstafton.
++
Förmiddagen rinner förbi och jag har fått två samtal av mina nära och kära. Det är väl bara att invänta på när Pillan kommer till Tumba, hon kommer med pendeln i dag. Så det känns bra för jag plockar upp henne vid station, nej det blir i centrum.
 
Vi skall handla. Jag skall ha lite till mig och även lite till Camilla. Jag handlar strumpor på HM och Kappahl. Måste ha till ballerinaskorna. Så kommer det då till den pugnten att vi är klara, då far vi till Linus. Han får en glad överraskning när Pillan kommer in. Jag lovar det är skit kul. Han blir så glad. Mycket kramar , pussar och super skratt. Tror Pilla dog sammanlagt tusen gånger  av Linus humor och super skratt.
 
 
Lunch hos Camilla, Go fika hos Camilla
 
Vi hänger där ett tag och det känns bra. Vi skall också fika med Jessica som kom med barnbarnet Jack. Det är super kul. Ja då skall man försöka på sig ett bad, jag skrattar med Linus och hans humor , han litar fullständigt på sin flyt hjälp och mamma och Pillan, han har fullt stöd från dom.
 
 
Det blir en liten stund i badrummet och så i soffan med en film innan jag och Pillan skall lätta från Brinken. Jag har en magkänsla som inte är så bra, men jag lämnar Pillan och så tar jag mig hem. Min man sitter och spelar, kolla på trav och läser nyheter. Han har blivit lite skicklig på dessa tre saker samtidigt, tur för dig.
 
Skall jag fixa middagen i dag? Nä ingen lust men det måste jag ju, Ari skall äta och lika så Juhani och Ashani. Då så nu är det ju bar att fixa till allt då. Jag skall fixa med Darth Vadar också, medicin och allt inför kvällen. Det blir nog bra, Juhani berätta om att det var strul med bussar och att den en inte kom och när nästa kom var den proppfull. Han vänta in näst och den kunde han åka med.
 
Ja vilken dag det har varit och är. Jag hoppas att det är många fina minnen man kan ta in av denna dag. Jag skall nu också berätta att jag har snackat med min dotter och det är lite si och så med det. Jag blir så orolig och så stressad av att hon blir ledsen. vad kan jag göra mer än det jag gör? så jobbigt för henne och mig. Jag älskar dig min älskade dotter.
 
Du är en son fin mamma och du gör allt för din son, du är super mamman alla dagar i veckan.
Så stolt över dig, tack för att du är min dotter.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Lunch i dag också

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200529
och det är Yvonn & Janette som har namnsdag.
 
Då har solen kommit fram men det finns molntäcke här och där, jag hade 6+ när jag steg upp runt 05,00, och nu 07,30 är det 12+. Vilken ökning så här på morgonkvisten. Det kan bli en dag som jag skall njuta av solen. Eller kommer det regn i dag? Nä det gör det inte. Jag vill ha sol, sol, sol. Allt är så bra och fint med sol.
 
Musiken kommer från skogen i dag, fåglarna sjunger vackert och lugnt, det gäller att ha svag volym och bara njuta och andas.Tänka positivt och bara känna hur stark jag blir. Min själ känner värme och styrka. Ja det är grejer de.
 
När man löper upp och ner i tvättstugan är det väl lite så där skönt när det väl är klart, då har jag ju allt vikt, upphängt och torrt, helt suveränt. Ja då skall jag ner igen. Denna gång är det ju de sista så då är man klar med detta i dag, jag funderar på om jag skall köra på att tvätta varje vecka eller var 10:de dag.
 
Jag vill inte ha så mycket det är så tråkigt. Jag kommer att känna mig som värst slaven som måste tvätta, fast det är ju inte så. Jag känner bara att det är skitjobbigt. Nu är det över och jag kan bara lägga in skiten i  skåpet. Det låter mer än vad det är. Ha ha ja det är i alla fall klart nu, Tack för det.
Jag skall träffa Pia nu.
 
 
Det är en lunch som hägrar, skall det vara en lunch i Tullinge? Ja det kan vi nog göra. Det blir inte så många saker man kan välja på. Många har stängt under corona. Vi båda tar en fish and chips. Gott som fasen. Efter en stund så går vi och kollar in Tullingemataffär. Hitta aloevera socker fri, den är till mig.
 
 
Då tar vi och brassar hem, vi tar en avstickare till Willys, Pia skall ha kaffe, jag handla på mig bröd och så, då skall vi klara helgen.Jag har i alla fall garderat mig. Ungdomarna är hemma så det blir med mat då som skall fixas. Men vad gör det? Inget alls, älskar mina ungdomar. Ja det är väl bara att se till att ha allt fixat.
 
 
Jag skall nu se till att få lite te och en eftermiddags godis, det är väl bra om jag äter en sån? Jag känner lite smärta i mitt ben som inte är så bra, jag hoppas att den ger sig, för det är fan inte kul. Jag har tandvärk i benet, det är ju helt galet. Men vad gör det om 100 år? Min eftermiddag lider mot sitt slut och jag skall fixa middag.
 
Korv ock mos skall jag ha. Innan jag kommer dit skall jag ner en sväng till familjen Karlsson, dom har flängt runt hela dan för besök hit och dit. Jag hoppas att det har gott bra, jag vill inte gå en dag utan att träffa mitt hjärta. Det känns så jobbigt. Det är ju en del av min dag just nu. Så en te och lite snack. Linus berättar vad han har gjort och visa mig en sak som han har köpt, han är tät den killen.
 
Han spar sina pengar som han får av mormor och andra för den delen också. Hanfick ju en plånbok av mig när han fyllde sju. Så den är ganska full nu. Han väljer de leksaker han vill ha eller spel. Han är noga med att välja, i dag har han köpt en sån där grej som går i trappor, av sig själv. Jag vet att jag hade en och tror Joline hade en i massa färger som trassla till sig.
 
Nå väl han visar ny medicin och annat. Vi pratar med Pillan också hon längtar efter sin Linus i massor. Hon kommer på lördag så då kan dom pussas. Linus gillar Pillan och han blir super glad när hon kommer, hon heter Greta gris för att hon gillar grisar. Linus gillade det.
 
Jag tror mitt hjärta är super trött så nu skall jag åka hem, mamma fixar medicin. Hej då vi ses i morgon, puss och kram, sov gott. Jag far hem och inser att klockan är över åtta, men vad hände här, jag måste ära tror jag eller inte, skall fixa matlåda så det är bara att köra på. Mediciner och maten klar, äter lite tittar på TV och känner att dagen har gjort sitt, skall sova nu.
 
Det är lite av en seg kväll, min man är inte hemma och han har inte ringt, jag är lite sur kan jag lova. Men jag skiter i de. Jag har andra saker att ha koll på. Nu skall jag sova, bra dag trotts allt.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google
 

Blommor inköpta

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200528
och det är Ingeborg & Borghiold som har namnsdag.
 
Jag har startat min dag med att säga hej då till mannen och svara på mess från min son. De skall jag ta mig en skön och välbehövlig dusch. Jag har jagat folk som skall ta död på hundar, jag hitta " min " hund just i sista minuten, och det var en bäbis Taizon. Hur konstigt som helst. Men det är så jobbigt att ha en sådan dröm. Jag räddade han så klart men ändå, fy så jobbigt.
 
Men nu skall jag ta mig min frukost, njuta av den till mjuk musik och härlig sol. Det är så skönt med sol, värme och mera sol. Jag kan i dag ha min nya hatt på mig, jag fick den av Camilla och Thomas. Det skall skydda min skalle. Solfjäder har jag så blir det varmt tar jag fram den och fläktar mig med. Det är så skönt.
 
Ja då blir det tunna fladdriga byxor och en skön blus insmord kropp och sen är det ut som gäller. Det blir så skönt som det bara kan bli. Jag skall fixa med lite plantering i dag. Så man kanske skall ha korta byxor och topp på sig. Tur att ingen mer än jag som ser mig själv då.
 
Nå jag få se vad som händer. Nu är min morgon i full blom och det känns skönt. Jag skall nu ner till Camilla och se hur vi har det med Linus. Det är det som är viktigt i dag. Jag skall också försöka få krukor på plats och lite annat där uppe på andra sidan. Så då tar vi fika och snackar i hopp oss om dagen, vad som skall göras och vad som kommer att göras senare. Typ en annan dag. Det kan krångla till det.
 
Då så nu kör jag så det ryker, Camilla fixar lunch till Linus och mig, varför inte till Thomas och dig? Nej vi åt nyss, men vad åt ni då?? Frukost, det åt du väl med Linus i morse? Jo ja det är nog sant. Så då är klockan 12 så nu skall VI äta lunch. Så fick jag henna att äta, det betyder ju då att allt blev bra.
 
 
 
Ja vi, jag och Camilla åker och handlar blommor till krukorna på framsidan. Det skall väl vara fint där också. Så då kör vi och ser vad som kommer hem. Det blir lite att pula med och det är väl rätt bra att vara ockuperad med annat, jag ser på Camilla att det är super. Thomas spelar med Linus , men se här . Nu kommer han ut lite, så fint.
 
Vad tycker du Linus, är det fint och är det så du kan tänka dig att ha? Jo då bara mamma också tycker om det. Jag det gör hon, det är hon som valde blommorna. Den gula är för att hylla solen i sommar. Det blir så fint. Jag vi tar en glass och njuter av den i solskenet. Det var ett tag då jag verkligen trodde att det skulle bli redigt med regn men det är inte alls så, solen försvann i mörka moln men kom fram igen. Så min sol är en stark stjärna.
 
Ja det blev inge mer plantera i dag, kanske på lördag då, måste rädda det man kan rädda av sådden, annars blir killen ledsen. Och DET vill vi inte. Ja Miss Paakki kom så då blir det kaffe och lite snack, hon stannar över lite också på middag, kul. Jag hoppas att det blir super duper kväll. Miss Paakki fixar Camillas hår.
 
 
Linus tycker mamma blev superfin. Ja hon är fin och vacker, jag har så vackra barn så man kan inte få det bättre. Men då så vad skall man göra nu då? Jo säger Miss Paakki, jag skall tvätta bilen så...du kan hålla mig sällskap. Jo det går ju bra, det är bara att köra. När vi står där och skall just börja med biltvätten kommer svärsonen, han tar över och tvättar både min och Miss Paakkis bil.
Tack Thomas, bästa svärsonen.
 
 
 
Då är tvätten klar och vi säger hej då, Miss Paakki åker hem till Södertälje, Thomas åker hem till fru och barn och jag far hem till mig. Det var en super bra dag och det är så skönt när den blir super. Jag hoppas att det blir en bra kväll/natt också.
 
Hej ungar vad gör ni?? Och varför är det inte fixat i köket? Ja skulle precis säger Juhani. Ha ha ha ha, jo eller hur. Jag biter mig hårt i händerna för att inte ta över. Och sen skall vi se på film, jag blir så trött så då kan man väl göra något fridfullt, ha lite healing innan man skall sova. Ringa Pia och allt på en och samma gång.
 
Reder ut allt och allt blir bra.
Nu skall jag sova.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En stund hos Linus

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200527
och det är Beda & Blenda som har namnsdag.
 
Jag har nu denna onsdag framför mig, det är ju lite så att jag kan säga att man var rik lite där runt midnatt. Jag hoppas att det är fler än jag som känner att man betalar skatt, räkningar och uppehälle. Sen att spara lite kan vara tajt, men för mig funkar det lite i alla fall.
 
Jag har en helt annan syn på saken, det vill säga att jag tycker att jag är värd lite extra ibland, bara lite. Jag hoppas att man kan ta det senare kanske, en lott vet ja varför inte. Ha ha nä det lär ju inte ske. Har bara vunnit små pengar men jag har mycket tur i annat. 
 
Ja nu skall jag starta denna dag och känna att det är fullt kapabelt att vara på bra humör redan innan frukosten. Jag har bara det så jobbigt med värk och så, det går över så småningom om som min mamma alltid sa. Man skall inte gnälla och man skall inte tycka synd om sig själv. Nä det kan så vara, men va fan, lite flyt kan jag väl få.
 
Ja min morgon i all fall är här och jag har lite saker att se till i dag. Först ut är min frukost och det är allvarliga saker. Detta är ju skälva start motorns energi. Solen lyser starkt in i mitt fönster, rätt i mitt ansikte och värmer så skönt.
 
Läcker himmel, solen i moln.
 
Det är en skön härlig morgon och man känner att sommarvärmen skall komma inom kort. Det finns just nu både sol och moln, i eftermiddag närmar kvällen skall det tydligen komma lite regn. Men nu är det sol, sol, sol. Jag skall njuta lite innan jag skall ta lilla blåbäret och åka och handla.
 
Stackars blommor
 
Men behöver något jämt kan jag känna, det är mjölk eller yoghurt, bröd eller mat eller något annat. I dag är det mat, potatis, blommor, yoghurt, bröd och saft. Det är perfekt att stoppa i blåbäret, han får heta så min dramaten, eller varför inte blåa dramaten? 
 
Då skall man lasta in i Bee och fara till Willys. Det är så skönt att ha ätit när man handlar, att vara hungrig är ingen hit. Då kommer allt man inte skall ha ner i korgen.Då är jag klar och det är bara att dra ut maten till bilen, jag hoppas det är inget jag glömt.
 
I dag skall jag ner till Camilla vid 13 tiden. Det var något hon hade på agendan som jag inte skall vara med på. Då kan jag ta det lugnt och ha en bra förmiddag och lunch hemma. Så nu skall jag ta lite te och lyssna på musik. Det blir bra och det är ju bara att fortsätta min dag.
 
Har massa tankar om allt som har hänt och som är så otrolig osannolikt. Jag kan inte riktigt förstå tankar och hur man hanterar allt. Jag är så glad att jag kan stå rak i mina kläder och veta att jag inte har gjort fel i alla fall. Massa konstiga anklagelser och massa lögner om ditt och datt. Ja har man inget annat för sig så. 
 
Jag skall fortsätta min dag med att åka till min dotter. Hon är hemma nu och Ashani vill järna träffa Linus så hon hänger på ner och så även Juhani. Det blir en glad Linus som får besök av sin morbror. Dom har ju lite samma intresse så att säga. 
 
Det är ju lite de som kommer att ske nu, dom skall spela Juhani och Linus. Jag snackar med Thomas som gör ett kort trick för mig. Det var också kul. Te och lite snack, Camilla kommer också så då blir det mer snack och vi har lite go fika. Dom har alltid något gott att bjuda på eller så´tar jag med något. Sockerbulle eller kanelbulle till Linus. Han gillar "kanelisa" så mycket. Kul för det gjorde han inte förr.
 
Då blir klockan så pass att man skall hem, fixa mat och se till att min man får mat låda.Det tar ett tag innan min man kommer han är och släpper av sonen i Ärla. Ja där är det säkert nu i full blom och allt är så fint. Jag saknar att vara där. Men det kan vara bra att backa så jag inte tränger mig på.Jag har massa olika tankar, men vist saknar jag detta ställe, min son och hans fru också.
 
Det är nu klart med maten och min man ramlar in genom durren. Han är sliten men glad att komma hem. Han och jag skall se film sen. Han skall bara duscha och sen se till att vara klar, men först skall han spela något spel med tanks. Jag skriver ju här så det är ju okej.
 
Nu skall jag  fixa i ordning allt inför min natt, jag måste fixa vatten, slang, näs mask, trycka på on knapp och allt är klart, ja min pyjamas och sockor är på. Min man skall "bara" kolla lite på travet. Ja ja jag ligger här och kollar tv. Han kommer säkert snart.
 
Jag somnar, han ligger säkert och sover i soffan.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Fika med Ashani

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200526
och det är Vilhelmina & Vilma som har namnsdag.
 
Jag har då vaknat och klockan är typ 04,30, det var ju det, kan inte huvudet sova så kan inte kroppen det heller. Jag hoppas på en bättre natt i kväll. Nu skall jag ta tag i min dag och se hur den utformar sig. Jag har ju bara en sak på agendan, att vara med Linus och det är inte så jobbigt vill jag då säga, jag hoppas att det blir lite skön dag så man kan sitta ute och njuta av min dag.
 
Jag skall inte rusa i förväg utan jag börjar nu här, vad har jag för väder? Jag ser solen håller på att stiga fram mellan moln och hon får kämpa lite. Det är bara 5 + just nu på morgonkvisten. Jag skall inta min frukost och njuta av den. Det blir dusch och påklädning också med lite bäddning, så vi hörs igen om en stund. Det tar ett tag med hopas du håller ut.
 
Nu har jag hela 9+, det är ju super klockan sju. Kan alltså bli en kanon dag. Jag skall gära mig klar för det blir lite mer än bara Brinken i dag, det blir Jordbro också. Så jag har lite att stå i. Jag skall väll inte rusa i förväg så jag stannar i Tuna en stund till. Jag har inte så mycket att göra, en liten dammsygning io hall och kök. Det blir lite smulit här, kopnstigt men så är det.
 
Jag har en mage som verkligen väsnas som bara den i dag, hoppas den inte skrämmer folk bara. Undrar lite lätt vad den håller på med. Jag har så mycket konstiga ljud från min mage , man kan tro att det är någon där. Ja då skall jag fortsätta med min dag och det blir näst intill samma som i går, eller??
 
 
Ja med det menar jag ju att jag skall vara med Linus, han har i alla fall en rolig dag framför sig, hans sjukgymnast kommer till han i dag, nice. Han gillar det. Jag ser att han mor bra av allt hon gör, det är bara att fixa och dona. Jag vill se om hon gör samma som jag så jag kan göra under dagarna när hon inte är här. Det är nästan så så då är vi fith for figth Linus, mormor kan också.
 
Det blir en liten lunch sen, jag skall ta kort på familjen vid dom fina gula fälten,  jo jag vet att det är rapsfält. Men dom är gula och dom är fina. Så det blir lite på familjen och på mig. Så är det och så blev det. Jag skall vidare ni till Jordbro, det är ju så att min son och hans fru skall bjuda på fika och så klart, en skjuts hem till Tumba, eller rättare sagt till Tullinge.
 
Det är inget konstigt med det. Jag vet bara att han skall snacka med mig innan och inte komma med det när jag är där, skitunge. Ja men det är ju klart jag kör han hem jag skall ju hem. Dom skall på mingel i Tullinge så dom skall sova här hemma i natt. Det blev ett gott te, With Berry, och en kardemummabulle. Så gott. Min son måste ha ett skydd till mobilen och så var det en present till Linus, även mat till grillen i kväll. Dom skall ju mingla och grilla i Tullinge.
 
Ja jag kommer hem och det är så väldigt jobbigt att ta sig igenom denna eftermiddag och kväll. Jag saknar att prata med Joline, eller höra Haylies röst, Amandas >hej farmor< . Det gör mig så ont jag fattar inte att det är så man straffar barn och mig för saker som inte är sant. Så fult gjort. Jag vet ju att hon vill prata med mig och berätta om skolan och korkade killar eller fråga om jag skall köpa den eller den saken. Hon vill höra att jag älskar henne.
  
 
Som tur är har jag fina bilder på dom som jag kan titta på tills jag dör.
 
Joline
Amanda
 
Det är så jävligt att man sitter i en rävsax, det är så dom jobbar. Ja jag skall inte gå in på detta nu jag har inte alls någon lust med det. Jag vill inte berätta det nu heller. Jag har tillräckligt med andra saker. Jag kan bara be min son att fundera på detta. Ja då så min kväll är ett faktum, jag skall lägga mig lite och kolla på tv och kanske försöka nå Ari, det är lite si och så med mottagning i Eskilstuna, jävla by håla.
 
Ja så kan det ju vara, det blir jag och mina kuddar som skall fixa kvällen, hoppas på sol i morgon också. Eller är det bara så att den inte kommer nu bara för att jag älskar det så mycket? Det kan ju vara så också. Men det är en helt annan story. Jag vill bara nu lägga mig så jag kan få somna och att det blir en ny dag i morgon. Det är så att jag får ju hem min gubbe då och jag får gosa med Linus. Det är så jävla skit jobbigt att vänta dessa timmar.
 
Nu är det ju full fart i skallen och jag skall klara av att somna, lycka till med det i dag.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Underbar dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
vecka 22, dag 146 på året
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200524
och det är Urban som har namnsdag.
++
Skulle ha sovit vidare i dag när min man gick upp. Men det blev inte så utan nu är det bara att njuta av morgonen, molnigt är det, hoppas på solen på dagen. Jag skall ju börja min dag med mjuk musik för själen. Det är så skönt, andas in och andas ut, många gånger och håll andan inne innan man blåser ut den sakta. Så ljuvligt det känns i själen.
 
Ja den är i behov av massa luft och bra syresättning. Efter i går när det var som värst med ner dippat så kan jag säga att jag är på topp i dag, tror jag. Men det skall visa sig. Skall till Flemingsberg och hämta medicin. Den är ju kul. Då så ett tu tre. Allt är klart jag kan åka. Det är då Flemingsberg som skall få den äran att få besök av mig. Handla lite handsprit, kaffe,chokladpinnar, en dramaten och en tidning. 
 
 
Då är det apoteket, nähä det är stängt,men va fan. När öppnar dom då?? Ja ha det är om 6 minuter. Kan jag då få ta en bulle? och en dricka?? Det blir nice att sitta ner en stund och se på folk som stressar och beter sig, ha ha ha. Nä nu skall vi vara ödmjuka, men varför denna stress? Jag fattar inte, vad vinner du på att slita kroppen så mycket, för stress tar stor kol på kroppen. Du har inget för det och du hinner minst lika mycket om du tar det lugnt.
 
Så fem över nio är jag klar med min bulle och dricka. Jag reser mig och går in på apoteket. Har beställt medicin och dom skulle jag hämta här. Oh tack så mycket, jag undrar om du har en sån där gummi kork och spruta till medicin?? Vi fick en alldeles för liten då vi fick medicinen. Det är till ett barn, ja. Oh tack så mycket, ha en fin dag, tack.
 
Då kan jag dra hem. Eller nä jag skall till Linus. Det är där mina dagar är nu. Så jävla sorgligt, det är bara jag, Pilla, Juhani med fru, Jessica & Rickard med son, Anneli, Daniel med barn och Paakki som är där, skandal. Mest är det jag som hänger där. Jag är alltid där, sover där och pysslar om honom, tårarna bultar på min insida men jag kan inte släppa ut dom. det är inget för han att se.
 
Ja man kanske inte skall förvänta sig något av resten men det gör ont i mitt mamma hjärta kan jag lova. Det är ju ett barn det handlar om, en fin kille, en med hela livet framför sig. Så fruktansvärt. Jag har inga ord för det, och det är väl inget att skriva om heller. Så jag skall nu gå över till mitt lilla besök hos Linus. Jag sitter och tittar på när han och pappa spelar Cup Head. Det går inte så bra för Linus i dag, han blir arg, Då säger pappa vi tar ett annat spel.
 
Det blir Pokemon. Det är riktigt kul att se han, han spelar och dom gör färdig hela spelet. Det var kul tycker Linus, han kan göra andra saker och fånga Pokemons. Så pappa går i väg för en stund, men så ropar Linus på han på oss (vi grejar i köket) Vi kommer till han och ser att han skall slåss mot den mäktiga Muto.
 
Vilken glädje för han, han har ju inte den. Han vill spela men behöver pappas hjälp också, då är dom två Pokemon mot denna legendariska Muto. Det är spännande att se matchen och han hamnar i underläge, Linus har hittat hans svaga punkt tillsammans med pappa. Dom gör två nya attacker, Muto blir snabbt svagare och då slår Linus till. JAAAaaaaa,
 
 
 
Du fick han Linus, du har en Muto. Helt fantastisk. Nu skall han fånga in han i en pokeboll. Han måste ta en Mega boll och nu....vänta, den skakar en gång, två gånger och tre gånger. Ja han är kvar i bollen. Snyggt jobbat killen. Du är fantastiskt duktig. Du har ju super talang, med en hand. Så duktig.
 
Det blir middag hos Camilla och hon tycker att jag skall vara kvar länge, vi planerar in en övernattning, det är bra om jag planerar för jag har ju så mycket att stå i, jag vill inte dubbelboka mig. så det blir först och främst mellan onsdag och torsdag nästa vecka då jag skall med till NKS. Men jag vill ha in en dag till, typ snart. Jag har tvätt på fredag så jag vill ju bara se om vi kan sova mer tillsammans.
 
Jag skall titta över detta och se vad som kan fixas. Ja då kommer denna dag till ett slut. Jag hoppas på en härligare dag i morgon, med massa roliga upptåg Linus, med super Pokemon och en super Linus. Jag tackar för mig och skall nu lämna huset på Brinken för denna dag. Kommer hem strax efter 19,00 och känner att min dag har varigt finemang. Jag hoppas att det är den bästa dagen på denna sida av Atlanten, nu kan jag se till att fixa och dona lite hemma. Ja skall strax ringa Pia, hon är med sina fina killar och har haft en super bra svär dotter/ svärmors dag. Så mysigt.
 
Jag skall nu ta och säga god natt och sen skall jag bara se till att ha en bra kväll.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Söndag. vilodag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200524
och det är Ivan & Vanja som har namnsdag.
 
Det blev ett litet brak i min sömn, jag vakna ju på soffan klockan 0035 i natt. Det som är med att somna på soffan är ju att man inte har det så bekvämt för ryggen, jag gillar inte att sova på soffan. Jag vill sova i sängen. Men det blev massa sömn och det är ju skönt. Vaknade till en solig morgon och allt känns super bra. Jag har en dag till med min man och det är det som räknas. Jag vet att vi kan sova bredvid varann en natt till.
 
Jag skall starta min dag med mjuk och skön musik för själen, god frukost för kroppen. Ja det är så min dag börjar hur bra som helst. Jag har inget planerat i dag så jag skall väl bara njuta av min dag. Det är så skönt att man kan njuta av dagarna man har. Nu är det jag som bestämmer min dag, inte dagen eller något annat, jag har min dag.
 
Då är man klar för en fin söndag, det är ju så skönt att ha den från tidig morgon till kväll och njuta av allt som jag tar tag i. Det vill säga att man skall njuta av livet, det kan ju ta slut när som. Något man inte vet om. Så kan det vara. Jag har i alla fall blivit noggrann med mina saker och önskningar. Det är ju bra att säga adjö till gamla livet och ta tag i ett nytt där allt du gör är guld värt för dig.
 
Ja det kommer ett slut så småningom  om det vet vi alla och det är ju bara att ta fram alla de fina sakerna man vill göra för att ha det bra. Man skall inte gräva ner sig, då blir det svårt att komma upp. Jag håller mig på en bra nivå för min del. Jag gillar det jag gör och är nöjd med det.
 
Jag har några saker som inte jag rår över men hoppas dom lättar så småningom om. Hoppas det blir bra och att man kan njuta av resten av mitt liv också. Jag skall ju se till att allt runt mig är bra och då har man balans. Så kan det va. Ja jag skall fortsätta min dag. Det är massa sol ute nu så jag skulle vilja gå en promenad. Men oj vad det blåser.
 
Det blir en inne dag trots allt jag kan inte gå ut i blåst då får jag mer värk efter som jag blir kall. Ja det blir ingen ute promenad för Ari heller, jag tror att det är lika så bra. Hoppas på bättre väder till nästa helg, typ ett par timmar på lördagen. Det är stor travhelg och det är då man inte kan röra på min man från TV:N. å är det och så blir det.
 
Klockan tickar på och det känns bra trots allt, har sovit lite och känner mig lite piggare. Samtal till min dotter, hon är inte så verst pigg i dag. Hon skall ha en hemma dag också så får vi se vad som händer. Jag tror att jag får en vecka med massa känslor från alla. Det kan ju vara jobbigt i sin tur.
Men man kan inte styra känslor man känner. Dessa känslor är i alla fall inte sårande till någon annan. Jag hoppas detta blir bra, det är mitt enda hopp.
 
 
Middag, vem gör middagen i dag? Jo Ari, det var ju bra. Jag hoppas på något gott. filé, potatis, broccoli, paprika, lök. Det skall stå i ugnen ett tag, okej spännande. Det är super gott, det kan jag lova. Nu skall jag se till att få allt fixat ock klart inför kvällen och natten. 
 
Pratar i luren med Pia. Dert är så skönt att höra att hon har träffat killarna. Hon mår så mycket bättre av det. Man mår bättre av att träffa barnbarn när man har dom. Det är bästa medicinen. Det vet alla som har barnbarn. Ja då skall jag avsluta min dag med att kolla på TV, Ari ligger i sovrummet och tittar på något han vill se, sen om han sover eller inte det är ju frågan.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

God middag blev det

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200523
och det är Dessideria & Desirée som har namnsdag.
 
Har haft en bättre andra halva av natten och morgonen. Sov väldigt länge. Typ till 09.15 Det har inte hänt sedan jag var tonåring. Jag är alltid uppe tidigt så detta var lite skönt kan jag säga, fast halva morgonen redan har passerat. Nu skall jag då ta frukost, det och lite musik, nä hä min man sitter och tittar på film. Så jag får ha musik i skallen än då. Nu gör det inget efter som jag skall in i duschen och sen möta upp Juhani. Han skall hämta ut sin lur. Men nu skall jag först peta i mig frukost.
 
Duschen klar och jag skall fixa lite innan jag skall i väg. Min man tittar på film och spelar och kollar trav. Han kan alltså fixa tre saker när han väljer sakerna han skall fixa. Så ibland kan man bli imponerad och det är väl inte så ofta i och för sig, män kan vara lite korkade vill jag säga.
 
Det är vad jag tycker, du kanske tycker något helt annat och det är också okej. Vilken tu vi har som kan tycka vad vi vill, det är inte så många som får det. Ja nu skall jag i alla fall ner till centrum, jag har då inte fått ett meddelande om luren så jag plockar Juhani och sen tar vi en sväng till Brinken och äter en ny slags glass burgare som Camilla har fixat, det är en speciell kakor och en speciell glass, två kakor med glass i mellan.
 
 
Snacka om att den är god, detta är en socker bomb som får vem som helst att pigga på sig. Jo jag har smakat på snus också, kanske jag skall börja snusa igen. Nä tror inte det, det ger mig inget. jag tror att det bara är ett substitut för ciggen, Men det är bra att Juhani har slutat röka. Han är skit duktig tycker jag.
 
Ja då så nu kom mitt meddelande att luren finns att hämta. Så vi tar en fika och så åker vi då, Hinner massera Camilla i huvudet och på sidorna. Hon har ont som sjutton. Det är ju spelnings värk, och det har hon ju lite här och där. Men man hjälper till så gått det går. Ja då så skall vi åka nu då Juhani?
 
Han är lite ivrig och vill järna komma till centrum nu. Vi kommer dit och jag vill handla först, jag skall ju fixa lite go mat till min man. Så inhandlar det jag skall och så skall vi hämta paket. Han blir så glad. Men han visar det på sitt sätt. Jag vet att han gilla det så det är det som betyder något.
 
Nu skall han till Jordbro och jag hem till Tuna. Min man skall iväg och lämna in travet i Salem. Det är mindre folk där säger han och det kan ju vara skönt. Jag dammsuger lite och skall vattna mina palettblad, har dom överallt. Så stora och fina. Jag har lyckats få dom så kraftiga i stjälkar riktigt nöjd måste jag säga.
 
Ja det är väl bara att låta kvällen rulla in och planera maten lite senare. Det blir super, middagen
avklarad och man kan njuta av TV:n. Pang så försvann tre timmar. Min man har lagt sig och jag är så seg, sovit på soffan är inte bra för min rygg, aj. Men hopp i säng och allt blir bra. Min fina säng, älskar den.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Linus i centrum

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200522
och det är Hemming &  Henning som har namnsdag.
 
Jag har haft en lite kronglig natt med lite för mycket smärta i benet. Jag har ingen som hels lust att göra denna natt till en bra natt. Jag kommer till en insikt, det är bara att gå upp och ta en värktablett. Försöka somna om. Jag kommer att sova med smärta som vanligt och sen kan jag för hoppningsfullt få en bra dag nu iställe. Jag har inte lust att få för ont i dag. Jag har ingen lust att ha det så.
 
Men det är så jag har det och jag kan i alla fall vara glad för det jag har. Ett liv med mina barn, barnbarn och en man som hjälper mig när så behöve. Jag är stolt över mina barn för vad dom har och gjort för sig själva. Jag är så stolt över att ha barnbarn och kunna dra mig tillbaka och njuta av mitt liv. Att jag har det så bra.
 
Jag skall ha kvalitets tid mer Linus medan Camilla fixar nya glasögon, Thomas följer med henne. Ja vi skall förs få i oss lite lunch vilket är mycket bra, jag vet att Linus älskar pasta med ostsås, det har mamma fixat till oss. Vi sätter oss i vardagsrummet och skall kolla på Pokemon, han skall spela och vi skall fixa de engelska frågorna, han fixa det och vi kan fortsätta till nästa stad och utforska lite.
 
 
Det är skit kul och vara med när han spelar, i alla fall Pokemon det gillar ju jag också. Det blir massa saker som skall fixas och det är saker man skall hämta, man skall slåss också, prisses som på filmerna. Han vet exakt vad han skall göra, när han behöver ta dom till ett Pokemon center så tar han dom dit och dom blir som nya. Han matar dom och fixar, det är så kul.
 
Ja vi sitter där och har det bra när mamma och pappa kommer hem, jag har alltså en te på G det kan ju inte vara annat än gott då. Jag känner mig så till ro hos min dotter. Jag känner mig ompysslad det är skit kul. Jag har i alla fall det bra då och det är det som räknas för mig. Som jag har berättat så är jag mycket hos Linus och det är så nu bara och det får alla andra finna sig i. Jag kan inte missa något av honom. Ja det är ju så vi kan leva vidare just nu.
 
Jag och Camilla tar ut marsvinen och sätter dom i gräset, oj vad dom gilla det. Gräs är ju skit gott tyckte dom, Linus kom också ut en kort stund han åt en glass och det smaka gott. Grannen  två barn kom för att hälsa på sin mamma och pappa, vi satt ute på Oves gräsmatta så det blev lite snack där. Ingela var också ute, så kul att träffa henne. 
 
Ja sen blev det lite garderob plock och vi fick undan massor. Jag skall ner och handla och plocka ut Aris mobil. Han skall ha en ny tyckte han. Det är rätt sent så han har säkert somnat på soffan, det brukar han ju göra. Det är ju så min fredag brukar se ut nu för tiden.
 
Han har en gammal och sliten kropp, så han bör ta det lugnt och se till att inte jobba så hårt längre, det är lite svårt då han har ett kroppsligt hårt jobb, och då skall man inte snacka om väder och vind. Skit vad det är jobbigt, Vintrarna blir allt hårdare och hårdare på han.
 
Nå väl jag fixar lite mat och plockar lite hemma. Jag skall prisses ta och äta då han nu kommer upp och skall duscha och äta. Ja det är ju bra, klockan är ju sju. Han kommer ju inte kunna sova i kväll, men det är hans problem jag byter inte min sovrutin för att han är dum. Ha ha ha så kan det va.
 
Då skall jag bjuda min man på glass. Han är ett glass monster så jag vet vad han blir glad av. Jag skall också fixa lite annat också, lite myskväll kanske. Jag vill se let´s dance. Hoppas jag är vaken till slutet, brukar ju somna innan. Fattar inte att man är så seg i skallen. Nå ja Ari vill inte titta på TV:n och han har ju redan sovit, ha ha ha ha Ja spännande, tre kvar, det är riktigt kul att se. Och så somnade jag.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Fest kväll

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200521
och det är Konstantin & Conny som har namnsdag.
 
Jag är nu uppe med tuppen för att äta frukost innan tvätten, jag skall njuta av liten morgon stund med musik och annat ljuvligt som bara jag kan. Nu är det dags att fixa i hopp allt inför tvätten, Du vet allt man plockar i sista minuten. De som annars bara ligger här och där. Ja så är jag klar, det betyder att jag skall snart få allt ner i tvättstugan.
 
Det blir lite kul och det är ju så det skall va, allt skall man se med positiva ögon, så långt det går.
Man kan ju tänka " det kunde ha varit värre ". Ja det kan ju vara svårt i bland så vissa saker är värre. Man skall tydligen leta efter bra saker då och njuta av dom. Det betyder att jag skall se ljust på allt skit. Ja då skall jag lägga lite energi på det och se till att det ändrar sig.
 
Ja jag löper ner och upp, ner och hänger, upp igen och ner i gen hänger det sista och så skall det torka. Det är inte kul men det är sådant som tillhör min dag. Jag skall nu se till att få upp allt, jag har en bra vagn som jag ställer tvättväskan på. Det går då lättare att få upp allt. Jag har fixat den för ett par år sen och nu är den till stor nytta. Jag vill ha tag i en Dramaten, som jag då kan ha med mig till affären. Det skulle också hjälpa mig.
 
Ja då skall jag också fioxa i ordning mig så jag och Ari kan åka ner till Camilla och Thomas. Jag åker ner lite tidigare då Camilla och Thomas skall handla. Jag och Linus kolla på You tube, han vill se lite på Cup Head spelare, hur dom fixa bossarna. Ari kommer ner och det är ju så kul att kunna vara
tillsammans.
 
Vi har en jätte fin stund, Ari fixa med en lampa som är till numer plåten. Jag skall ha liten hemlig mys med Linus. Lite godis och lite dricka, jag har te och Linus har sitt vatten. Det är så kul att vi har en egen tid. Jag skall alltid bära med mig det jag har och det som är i min minnes bank. 
 
 
 
God mat
Pillan hade lite kul
Jag med min dotter och bonus dotter
 
Pillan sjuter lite på Camillas stora kunutor, Linus skall tröstas av Linus
 
Vad nu som kommer är ju en fantastisk eftermiddag och kväll med grillning och härligt gäng med människor. så vi hade skit kul. Tiden rusa iväg och det kändes hur bra som helst, lite glada stunder som är så mycket värd för Linus. Jag tycker det är så skönt att se hur kul vi kan ha bara man fixar lite. Och sen har man några kompisar där och god mat.
 
Ja det blir ju dags att dra sig hem, Ari åkte lite före mig men det är okej, jag skall också dra mig hem om en stund. Jag hoppas att tiden fortsätter att vara kul för Camilla, Thomas och Linus. Jag skall nu fixa allt inför natten. Jag har kvällsmedicin och sen skall jag fixa Darth Vader in för natten.
 
Tackar för denna dag och hoppas pe en ny fin dag i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Så var det bestämt

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200520
och det är Karolina & Carola som har namnsdag.
 
Det är väldigt tidigt och jag skall nu köra min son till jobbet, det är ruggigt ute och jag är inte särskilt glad över detta. Jag hoppas att det går galant och att det blir bra till slut. Ja det är alltså med min färd fram och tillbaka. Juhani kör och jag försöker hålla värmen. Så kalt så jobbigt. Jag bara dör av kylan. Hoppas på mycket värme i dag, kul att sitta ute ett tag.
 
Jag skall nu ta tag i frukosten och se vad som kommer ur denna dag. Jag tycker att det är en skön start på dagen och jag skall hänga med familjen Karlsson i dag. Ja så nu skall jag fixa med tvätten och sen bädda sängen så kan man röra sig ned till Brinken.
 
Hej hopp här är jag igen. Vi kommer att ha en super duper dag och jag vill att det skall bli värsta minnet, en hund skall komma till Linus, och två clowner. Så kul vi skall ha. Nu skall jag i alla fall ta min te. Jag tittar på när mamma och Linus spelar. det är skit kul att se dom. Nu är det ju lunch.
 
 
Det blir spagetti och köttfärssås, lätt att fixa och så kan vi njuta av den. Ja det blir så bra så.  Nu kommer hunden, en enormt vacker vit kungs Pudel. Oj vad Linus blev glad. Det är så kul att se han så glad. Mamma blev också glad, denna sjukhushund är fin som fan.
 
Jag kan önska att vissa dagar bara stannar, man vill att alla lyckliga stunder stannar kvar. Men livet ramlar på och det kan vara skit ina dan och super nästa. Jag väntar på att min läkare skall ringa, om min rygg. Tänkte väl att den skulle få bli i ordning nu då. Jag vill så gärna kunna vara in action . Men det måste jag också inse att jag inte kommer att göra.
 
 
Jag är lite äldre och lite skörare. Så det blir massa att tänka på. Jag får reda på att det finns vissa saker som skall fixas, och han sätter upp en tid. Vi får då se hur lång tid detta tar innan jag får en ny operation. Ja så kommer två damer, två clowner. Asså vilken grej, fan vad jag skratta. Jag dör. helt galet, har inte garvat så mycket på evigheter. Vilken urladdning. Jag känner mig mycket bättre och allt blev med ens hur lätt som helst.
 
Ja Thomas kommer också hem och får delta i allt skratt och vi blev helt utpumpade. Jag tror att jag kan lugnt säga att vi alla blev trötta. Så nu skall de få lite kaffe och bulla med sig på färden. Så kul det är. Ja nu skall vi återgå till vardagen och jag skall hem, eller ner till Tumba först. Så nu kör jag. Hoppas att det blir en lika bra kväll som dag i dag.
 
Middagen är kirrad på två minuter, det blir kyckling och potatissallad. Hur gott blir det? Massa gott. Jag skall nu hem och där har jag en som kommit från jobbet,  Den andra kommer väl snart tror jag, det verkar inte sent än, klockan är ju bara 17.11 så han kommer alldeles snart. Jag vill ha en skön och bra kväll i dag. Många beslut och många saker som skall fixas.
 
 
Jag hoppas inte det kommer något tråkigt i vägen. Jag är less på sådant. Nu är det bara att njuta av kvällen, Linus har visat mig att det finns en film på Netflix som bara jag skall se. Jag blev så glad. Sen nu när jag prata med min dotter säger Linus > Mormor glöm inte att titta på din älsklings film. BumbleBee < Tack hjärtat jag skall kolla den nu. Så då är det bra att säga ha en fin kväll till familjen Karlsson.
 
Jag fixar med allt som skall fixas. Jag har tagit mina beslut och då kan jag lägga mig och ha en skön kväll. Det är ju klart att jag säger till gubben, Han kanske vill se den, eller så somnar han. Jag tror på det sistnämnda. Jag tror jag somna med, jag såg ett tag på filmen, sen så somna jag, för att vakna och sätta på filmen igen, men jag somna, igen.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En hel dag hos min dotter

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200519
och det är Maj & Majken som har namnsdag.
 
Jag skall börja min dag som jag brukar, det är skönt med mjuk och skön musik på morgonen, poppa kan jag göra senare. Nu skall jag i alla fall bara njuta av min morgon, för sen så skall min son få skjuts till jobbet. Han börjar tidigt och buss trafiken stämmer inte riktigt överens, så vad gör det om jag kör han? Jag är ju ändå uppe. Så blir det nu på morgonkvisten. 
 
Jag har en skön morgon och solen kommer smygande fram mellan träden, så vackert så skönt att se henne faktiskt. Ja då är jag åter hemma för att ringa facket och höra vad som hänt med mitt inbetalnings kort, jo då det kommer. Så bra då. Ja jag skall  se till att det är bara att fixa lite hemma. Jag skall ner till Brinken och hänga med Familjen Karlsson.
 
Ja jag skrev ju lite i går och fråga en fråga, det var kul att se så många som svar. Ja många av er skrev att ni skulle stänga personen ute, någon skrev att man skulle snacka igen, men det har jag gjort och det hjälpte inte. Så jag kan hålla med 80% av er som skrev in, jag var tvungen att stänga av personen, Och sen fick jag till slut stänga ner hela sidan, det är så sorglig för oss andra som bara ville dela minnen och prata om den fina tjejen som är så saknad av så många.
 
Men efter detta bryter ett rent helvete ut. Så sorgligt, så smärtsamt. Men det är inte någon mening att lägga ner mer krut på detta. Jag har i alla fall rent mjöl i min påse. Jag vet vad jag har gjort och inte gjort. Det är bra det, då slipper jag fundera. Jag har också fått avstyra så många planer som jag och min man skulle ha gjort, men det är okej nu. Det känns ju så sorgligt bara. Men vad gör det om hundra år, inget alls.
 
 
Jag skall då fixa te, citron te med extra citron i, snacka om smak. Helt fucking gott. Jag njuter av det medans jag snackar med Camilla, hon kollar på massa saker och det blir lite soffhäng. Linus och pappa har börjat på ett nytt spel med Mario, det är svårt. Så då kan jag titta på ett tag. Thomas och Linus skrattar högt och nu är det pappa och son spel på hög nivå. Så gott att höra honom skratta. Älskar han.
 
Thomas snackar om lunch, Linus vill ha fiskbullar i hummersås och ris. Och mamma och pappa får ta köttfärssås med ris.Vi sitter och pratar och Linus kan också hålla låda. Det är så kul att få vara med om detta och kunna stoppa alla minnen i mitt huvud och för alltid ha det där i en liten röd box med vita snören.
 
Jag och Millan skall fixa lite med hennes garderob och lådor, kolla kläder som inte Linus kan ha längre. Dom skall ner till Robert, så det är bra att dom kommer till användning. Han skall också sortera ut mer leksaker, Linus vill dock ha sina Pokemon kvar. Det får bli så. Nu skall jag se till att allt blir i ordning, jag har ju lite jobbigt med låder och skåp som inte är i ordning. 
 
Ja nu är jag helt slut och måste få sitta en stund, det luktar banan pannkakor nere från, vad gör ni för gott? Linus tala om att han och pappa gör pannkakor med banan i. Så gott, litet mellis då. Jag tycker tiden bara försvann. Jag lovar, nu är klockan mycket, jag skall plocka Juhani så vi kan handla. Ja det blir ICA MAXI vis Alby på hemvägen, i morgon vill jag göra något med kyckling tror jag.
 
Ja men tack då Linus för i dag, älskar dig, vi ses i morgon. Puss Camilla, hej då Thomas. Nu är det ju bara att köra lite snabbt till Juhanis jobb och plocka han. Ner till Alby och in på ICA. Det är inte mycket jag skall ha. Lik förbannat glömmer jag lite, typ ris, pålägg och kyckling. Det är ju alltid så att jag glömmer, och jag har allt på lapp, men vad gör det. Ja jag vill nog handla på Willys för lappen är skriven utifrån Willys placering på maten.
 
Så hemma, Juhani fixa middag, bolognese blev det. Gott och det gick fort, nu skall jag ta lite te och sen kolla tv. Jo jag fick ett underbart kort från Pilla i dag, jag blev så glad och det värme i mitt hjärta. Tack snälla söta Pilla, du är en under bar människa. Jag älskar bilden.
 
 
Då skall jag även ta ett samtal med min vän Pia, vi snackar om hur hon har haft det och hur jag har haft det under dagen, Jag är så glad att det går åt rätt håll för henne, Hon är värld allt i hela världen. Jag hoppas att hon kan finna lyckan igen. Kramar till dig min vän. Nu säger jag god natt och hoppas att du också kan komma till ro och sova.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Och en ny vecka

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
Vecka 21, dag139 på året.
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200518
och det är Erik som har namnsdag.
 
Ja har en solig dag och allt är så fint, hoppas det slutar och blåsa nu för jag längtar efter värme och sol, det är vad jag behöver just nu. Jag har sovit bra och det känns som om jag kan säga att det var en super sjön natt. Efter gårdagens guldkorn så är det ju fantastiskt att också ha en sån god sömn.
Jag tror att det är dags att ta tag i dagen här då.
 
Musik på och en god frukost, jag är ensam och det känns skönt så här på morgonen. Jag vill ju inte bli störd på morgonen. Jobbigt med allt runt omkring om man skall äta. Men nu är jag själv, gubben har åkt till jobbet och det är ju då så att sonen är hos flickvännen. Ja då är det tyst och rätt skönt. Men jag saknar honom, det är ju klart, det är ju bara att han kan stå på egna ben och ha ett vuxen liv, med allt vad det innebär. Han tar egna beslut och har en egen åsikt som en vuxen man.
 
Ja då kan jag sätta på mig kläder och njuta av morgonen. Det är skönt att ha sol och känna värmen. Jag skall nu snacka lite i luren så jag återkommer, Pia, Pillan, Camilla och så några viktiga samtal. Allt i sin ordning. Så nu är det avklarat och jag skall bara lugnt och sansat falla i  en skön vardag, Jag skall möta Pia en stund och det är ju vad jag tycker är bra, det var länge sen och det kommer att vara skit kul. Jag kommer att se till att mår bäst. Jag har en liten sak jag måste ta upp.
 
Vad betyder en minnes sida? Om du har skaffat en minnes sida för en i familjen, och från ingenstans kommer det inlägg från en annan  i familjen som haglar massa anklagelser och fula saker och gud vet vad. Du som då är administratör för sidan skriver ett allmänt inlägg att på denna sida får man bara skriva om minnen om den avlidna. Vi skall ha god ton. Men det slutar inte. Då skriver du till personen att detta skriver man inte här.
 
Men det fortsätter vad gör du då som är ansvarig för denna sida? Det vill jag att du svarar på. Ge mig ett enda svar, jag är så nyfiken. Jag kommer att svara själv i morgon vad jag gjorde och fick sen göra med hela sidan, så sorgligt. Det var det och min dag fortsätter så ni skall jag träffa Pia och det blir skit kul. Det var ett bra tag sen, en sen lunch och livet leker. Hon berättar om hur hon har det och att hon har fallit tillbaka ner för sin stege.
 
Jag lyssnar och sen ger jag henne staka råd. Det blir bra och vi har det bra. Nu skall jag se till att vi kan ha en fin lunch men jag har fått ett jävla mess igen, att det är så kul att skriva till mig visste jag inte, hur kommer det sig? Jag måste vara en människa man inte kan släppa så lätt, det är ju trevligt. Jag vill bara åter igen säga att ni / du kan låta mig vara. Vi har inget med varann att göra längre. Jag har gjort mitt val och det är vad som gäller, jag är inte intresserad av dig och din fru så jag kan inte fatta att du pinar dig så mycket att hänga kvar på min sida. Jo jag vet ända sättet att nå mig, men för vad?
  
Jag är enligt dig men uppenbarligen skall du hänga fast vid mig. Jag vill inte det, jag har det så bra utan dig och det kan jag leva med. Du måste leva med det också. Ja det var det. Nu tar jag och säger hej då till Pia och så skall jag ner till Brinken. Där hänger Juhani med Linus och jag kan allt se till att få en stilla kväll och middag med Camilla.
 
Ja Linus visar massa härliga saker han gör på spelet Cup Head och som jag sagt så många gånger, han är unik. Ja det var kul, Juhani visa Linus på sidor där folk som är Fast runner har dödat bossarna. Det är mycket lugnare på dessa sidor än dom som Linus hittat. Han är en säker kille på att leta fram klipp han vill se, skriver själv på sök och sen tittar på de han vill se. Otrolig kille. Så glad att jag har dig i mitt liv. Jag har alltid en plats i mitt hjärta för dig.
 
Nu så middag, han vill ha potatis och kebab, jag och Millan delar på en tonfiskmacka och Juhani tar en pizza. Thomas skall golfa så han åker i väg. Det blir en skön kväll med lite te och njutning av att se mitt barnbarn, men inne i mitt hjärta brinner det en eld som jag inte kan släcka. Att se han varje dag är en gåva, att ha han kvar varje dag är en större gåva för oss alla. Jag kommer, (och jag gör det), värde sätta alla minuter jag kan vara med dig.
 
Jag har ingen som helst aning om hur länge. Det är något vi inte diskuterar. Vi är i nuet och njuter av varje minut vi har med super krigaren de lux. Det är dags att säga god natt och det känns inte så bra , men vi ses i morgon. Jag hoppas att det är så att vi har dig på lån en dag till. Älskade barn, finaste killen och vad jag längtar att åter igen få krama dig, pussa på dig och snacka med dig. Älskade barn.
 
Jag tar min son och åker hem, på vägen berättar jag om de mail jag har fått, oj vad arg han blev. han gillar inte att någon snackar så till hans mamma. Han står upp för sin mamma och ger henne stor respekt. Älskade ungen min, du är super fin. I hissen upp träffar vi Robins mamma, han är Juhanis fina vän, vi hälsar och man ser när hon pratar med min son är hon glad och känner sig trygg bredvid han. Hälsa Robin, hej.
 
Min fina son, han är så respektfull till de som respekterar han. Han har en fin och artig attityd, och han håller sitt temperament länge. Det skall till mycket innan han blir arg, om man inte hoppar på hans mamma förstås. Jag hoppas detta håller i sig när han bildar familj och blir äldre. Jag har haft sådan relation med mina söner och dom håller i ett tag sen kommer olika saker in i liven och dom har förändrats.
 
Jag har inget att klaga på när det gäller mina barn, nej nej dom är så fina och jag har sån kärlek till dom. Men det är bara Juhani som i dag har den här beskyddande delen mot sin mamma, av grabbarna alltså. Jag kan alltid känna mig lugn i hans sällskap. Han älskar att retas och så men annars är han super dupe killen. Ja vi är hemma nu och jag skall fylla på vatten och se till att Darth Vadar är klar, nu skall man trycka på on så det destillerande vattnet blir ljummet.
 
Skall snacka med Pia, hon mår bättre nu och känner sig så befriad. Jag hoppas det blir bättre efter natten och hennes läkarbesök. Ja vi tackar för lunch daten och hoppas på att ses igen. Ett snabbt samtal till min man, han skall precis dra sig undan och nu kommer han att sova gott i sängen han har fått av Linus. Jan har en bäddmadrass där det står till Ukki från Linus. Mysig. Sov gott älskling, hörs i morgon. Jag skall se på tv och sen sova. Men jag somnar nog snart, så trött, så trött
.Zzzzz
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Heja Linus

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200517
och det är Rebecka & Ruben som har namnsdag.
Det är Norges national dag
 
Jag är uppe med tuppen och skall se till att min dag är så jävla bra den någonsin har varit, jag har massa saker som skall göras men vill jag det? Nej dom kan jag göra en helt annan dag, det vill säga när andan faller på. Jag vet bara att just nu skall jag ta min frukost. Njuta av den och sen får vi se vad som kommer att ske. Min dag mitt val.
 
Ja då kan man säga att man har duschat, bäddat, klätt på sig. Jag har en fantastisk morgon med sol och sådär 8 +. Inte illa en söndagsmorgon. Min man har tagit sin son och åkt och fika. Han kommer nog där vid 9 snåret tillbaka. Jag har då en liten stund kvar att njuta av sol och lugn musik. Lite te på de gör hela morgonen.
 
Jag tappa ett packet TUC på golvet, snacka om smuligt, tror att alla kex gick sönder mer eller mindre. Jag är lätt irriterad på det då, men det går snabbt över. Jag tror att jag inte skall låta saker ta mig i dåligt mod, nä jag behöver bara sträcka mig och så kan jag hålla huvudet högt. För vad gör några trasiga kex?
 
 
Ja då skall jag plocka Pernilla i centrum. Jag skall först hämta Camilla som skall handla. Jag skall också handla så jag är ju med då. Vi knallar in på ICA också blir det en lång snurrig väg med massa saker, Camilla handla halva affären, vi skall baka med Linus. Jag skall ha pålägg och tomater, vad udda köplista jag har.
 
In på Kappahl, Pernilla vill köpa något till Linus. Och det är väl klart att man gör, man har ju då en uppgift som gudmor. Ibland i alla fall. Ja jag skall väl gotta mig i lite kläder, du vet; den vill jag ha, den också, varför inte en sån. Nu då ja då är vi klara Bee väntar på parkeringen. Det känns lite så där ja ha vad hände nu, hela bilen full med påsar. Jag tror inte det är varje dag så många påsar skall in i bilen.
 
 
Ja mot Brinken, det blir lite lunch först, då är det pappa Thomas pannkakor, mums det är han riktigt duktig på, tunna knapriga kanter med gyllen ljusa pannkakor. Så smarrigt. Vi mumsar på och det gör Linus också. Han är så härlig och skrattar lätt när vi är tillsammans, han är så rolig när han skall skämta om något eller hör ett skämt, det är skit kul. Han har sån humor.
 
Sen hänger vi en stund på soffan och ser hur han och pappa kör en mach med Cup Head, han är så skicklig med en hand på kontrollen, ja jag vet jag har sagt det förr, men han är enastående, försök själv styra en kontroll med hand och då med din vänster hand om du är högerhänt eller tvärt om. Han är i alla fall skit duktig.
 
När jag sitter där och njuter av min dag kollar jag på mobilen. Har fått ett mess av ek....t X. Snälla lägg ner sluta skicka dina mess till mig. Jag vill inte ha med dig att göra. Du får leva i din bubbla och bara vara där. Du ber folk runt omkring dig att lämna din familj. Dom gör det och då är det fel. Nä man skall inte läsa mellan raderna när du vräker ur dig.
 
Men du behöver INTE läsa min blogg, och dina anhängare behöver inte hälla på dig massa info om mig och vad jag skriver. Jag vill inte hakommentarer för detta är min sida av allt du har jort mig. Jag vill inte skriva om det, jag vill inte ha dig och dina kommentarer. och att utsätta mina barnbarn för så hemska påtryckningar, nä fy fan. Bara lämna mig i fred.
 
Jag känner mig lite  mattad och lite så där fan vad trist. Tänker på många saker och det är skit jobbigt för min del.Jag fattar inte varför vissa skall vända och älta på saker. Men jag får släppa det. Jag kan inte tänka på sådant skit nu. Det får dom hålla för sig själv. 
 
Nä nu skall vi ha kul med Linus, alla minnen är viktiga och man skall göra så mycket som det gå. Jag och Pilla tar ut Linus för att gå ner till vattnet och mata änder. Han är så fin. Han älskar djur och djuren älskar han, det är svårt att gå ber till vattenbrynet med gåstolen så Pilla och han är kvar uppe vid gångvägen.
 
 
Vi har ett super kort Bamse lopp och han van , han fick medalj och ett diplom. Det är så klart det är roligt för han också. Han blir trött och vi är medvetna om det. Pappa Thomas hjälper han upp för backen och  så är vi hemma igen. Camilla sätter en deg och vi sätter oss igen med Linus i vardagsrummet. Det är så roligt att kunna njuta av Linus skratt och all den humor han har. Mormors super krigare.
 
 
Så får Camilla massage av Pillan, hon har ju sin nacke och skuldror som är så spända och hon har spänningsvärk så klart. Hon går här dag efter dag och bara spänner sig. Det är knutor överallt. Så jobbigt. Men Pilla har nypor av denna värld så det är ju bra. Bullarna är bakade och Linus har bakat 10 stycken med smör, kanel och socker på.
 
 
Nu har vi go fika, mums vad goda dom är. Bullarna alltså. Jag hoppas att det blir en härlig kväll också. Nu skall mormor och Pillan lämna Brinken för att ta tag i våra hem. Tack Linus för i dag. Jag tror att det är bra att göra en skön kväll hemma. Pila har en resa på 30 minuter och jag släpper henne vid Tumba.
 
Ja då skall jag fixa middagen då, heller hur Ari? Är du sugen på väl ugnsbakad korv, potatis, pepparrotssås? Det kan jag fixa, så slipper du laga mat. Du har slappat hela helgen. Så jobbigt. Jag kan inte säga att jag är över lycklig för detta, men det går ju. Jag har bara lite hjärnsläpp på vad jag skall laga för mat. Det är ju så att jag har lagat mat x antal år så det är rent av tråkigt, ja jag tycker det. Man kan ha annat för sig. Nä men nu blev det min tur då.
 
Ja det var ju inte fy skam detta, den var så god och det var en lagom portion jag tog eller som min man lade upp till mig. Ja så är livet och så kan jag tänka mig avsluta dagen med lite healing och så sova då. Det är ju perfekt.
 
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Åt glass, uteservering, burr kalt

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200516
och det är Ronald & Ronny som har namnsdag.
 
Då är det lördag och jag är en smula mör i skallen, hjärtat och själen. Massa saker som jag inte kan plasera eller lägga i rätt fack, jag har lite oordning i mitt inre. Det är då bara att jag tror att man skall städa lite så där utan för sin dörr, som det brukar heta, jag är då lite trött på alla anklagelser som är riktat mot mig och min dotter. Men det är bara att ställa sig upp och säga att det är ingenting att sätta värde på.
 
Jag vet också att jag har levt mitt liv som jag velat, men fortfarande kan jag stå rak i mina kläder. Jag tycker det är så löjligt att snacka om vad jag gjort med mitt liv. Jag har i alla fall inte varit otrogen.Jag gör vad jag vill i mitt liv och jag är då en människa som kan stå rak i mina kläder. Jag hoppas att det ger sig med tiden. Inte värt att leka i sandlådan. Jag är bättre än så, och jag är inte på humör för detta heller.
 
Jag skall inte tänka på det nu för mitt blodtryck går i taket då men det är fortfarande irriterande. Jag kan släppa det och bara låta gamen skrika. Jag skiter i vilket. Jag har i alla fall rent på min matta. Nu skall jag gå över till något annat, som min dag. Jag kommer att se till att få den super duper bästa dagen som jag kan ha i dag. Det är lite si och lite så om vad jag skall ta för mig. Jag tror att det är en bra sak att bara ha en oplanerad dag.
 
Hoppsan sa nu är det min frukost som skall komma fram, jag tror att det är på riden, väntat länge på den. Så vad gör du då? Morgonen är ju skitseg så jag tror inte du är vaken än. Med det är ju jag då, helt crazy. Jag är alltd vaken innan alla andra och i dag är jag verkligen vaken. Min man är också vaken han är också en morgon människa, han kan dock sova ibland ända till 11.00.
Ja det är väldigt länge sen jag sover så länge.
 
Vi skall ta det lugnt och inte stressa på morgonen. Den skall ha sin gilla gång, det är bäst för hjärtat. Så ny kan man äntligen känna sig normal i skallen. Har ett sånt tryck i huvudet när jag vaknar, det är lite jobbigt då jag inte tål massa ljud på morgonen. Det är så jävla jobbigt. Vi skall planera in lite saker att göra, Kanske åka till Kenny gelato Det kan ju vara skoj. En kall och blåsig dag som denna.
 
Jag är sugen på en vanilj / citron sorbe. Men man får se vad min man vill. Camilla ringer, hon vill inte prata med mig utan med Ukki. Ja ha vad skall dom koma i hopp nu då? Camilla frågar om vi skall åka till Kennys, vilket sammanträffande. Ja det kan vara skoj, nu tar vi oss ner till Kennys. Det är en lång väg dit och det är Ari som kör bil så jag skall slippa långa sträckor.
 
Det är ut mot Nacka och sen ner efter Ektorp, det ligger i Saltsjö - Boo. Ja då är vi här och jag måste nästan säga att det var lite dåligt med P-platser. Thomas har det ju lättare då han har tillstånd. Ja så blev en P-plats ledig och vi kom innan alla andra kom dit. Tror att det är en bra grej detta, glassen är dyr, men den är gör inget. Så man kör nog dit även bara för glassens skull. 
 
 
Vi skall ta en sväng ner till Biltema också. Jag känner för ett nytt duschhuvud och en ny slang. Jag hoppas det blir bra och att det blir bra. Ja  då så vad skall du ha Ari? Ett stämjärn okej då är vi klara och det är Thomas också. Jag hoppas att det är allt då. Vad händer här näst? Vi tar lunch, jag och Ari, Thomas och Millan åker hem, killen sover så då kan man bara dra hem.
 
Hemma och seg som en kola, jag tror jag skulle ta mig en siesta, men det blir inte så. Jag skall plocka Juhani och vi skall över till Brinken en stund. Jag skall se till att barn och barnbarn är okej. Tuff dag. Hoppas det är bra och att kvällen flyter på. Jag är hemma igen och skall se till om gubben börja med maten.
 
Han ligger på soffan och jäser, inget är förberett och jag får göra det. Jag har en sådan irritation i kroppen så jag blir Ari för att det inte är klart. Han kollar trav och det får han göra men... potatisen skulle varit klar. Ja då får jag skala och så får jag allt fixa med att göra potatismos. Jag tror det det blir inte så bra för att det är så jobbigt att pressa potatisen. Min arm är ju helt "kajko" så jag kan inte pressa.
 
Middan blev klar klockan åtta då jag snackar med Pia i luren. Helt galet. Jag är i alla fall klar, nu äter jag så får de andra ta när dom vill. Jag är lite irriterad just nu så det är nog bra att Ari ligger på soffan och snackar med Stefan. Jag känner att det vill inte jag ha just nu. Färdig med samtalet och har också ätit upp. Jag tror att det är en bra dag avslutas med en inte så bra kväll.
 
Jädrans gubbe, det är ju bara att göra. Herre gud hur svårt kan det va. Nu är i alla fall jag klar och jag skall kolla tv i sovrummet. Min man kommer in och frågar om jag vill se på film, vill jag? Nej tack det vill jag inte. Jag skall ligga och titta på "Fångarna på fortet". Så sätter jag på mig masken och trycker på på knappen på Darth Vader. Då kommer John Blund, han tycker jag skall sova nu.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Det är en bra dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200515
och det är Sofia & Sonja som har namnsdag.
 
Min dag börjar skit tidigt, jag kan inte fatta varför jag inte kan sova när jag har sovmorgon? Jag skall nu i alla fall tassa in på toa och kissa, Slagsta Marina antecknar. Ja sen är det bara att hoppa i säng igen och invänta Camilla eller Thomas. Linus har tydligen somnat om så nu är det bara Camilla som är vaken. 
 
Hon kommer ner och vi sätter oss vid köksbordet, det är ju hur trevligt som helst, jag och min dotter. Vi snackar om livet och hur det kan bli så galet som det är nu för Camilla och Thomas. Det är ju 
ofattbart att bara gå här och inget kan man göra. Men min fina dotter skall ha en stor eloge för allt hon gör för sin fina son. Båda föräldrarna är helt gudomliga. Han får allt han vill. Och det är inte många som kan göra det.
 
Nu skall vi ta emot Linus nya säng som är beställd. Han kommer att tycka den är super. Två killar fixar i hopp den och så skall jag bara öppna madrassen, det är så sjukt balt med vakuumförpackade madrasser. Det är riktigt kul med de som händer. En explosion av luft och vips har man en madrass. Denna madrass är nu en avlastningsmadrass. Det är bra om alla kunde ha en sån.
 
Ja det är då bara att bädda hans säng. Jag hör nu också att det rör sig där uppe, Thomas kommer ner med Linus, det är hur spännande som helst. Jag kommer fråga han om han sovit gott i morgon. Då skall vi försöka få i oss lite frukost, det är alltid så trevligt när man är fler. Jag skall ha en liten skål med yoghurt, flingor, sen är det te och en rostad Längtan med Camillas marmelad. Alltså hur gott är inte detta. 
 
Nu skall vi ju ta bort hans gamla säng. Den kan ju komma till plats hos Ukki. Så Thomas tar sängen i sin bil och åker ner med den. Det var ju skit snällt. Vi gör allt klart för hans avfärd, han skall ha plånbok, kaffe och ett gott humör. Allt checkat och klart då kan han åka då.
 
Han skulle hämta en stol också. Det är ju bra när det funkar så bra. Ja vi har då ett rum att städa och jag säger till Camilla att jag fixar det. Så det kan ta ett tag. Jag är inte så snabb som Thomas och Camilla så det tar lite tid detta. Men blir klar så vi kan ta lite fika innan sjuksköterskorna kommer.
 
 
Dom kollar lite värden på Linus och hans allmäntillstånd. Jag det är ju bra. jag skall nu bara se till att allt flyter på här hemma tills Thomas kommer hem. Jag fixar fika och te, vi sätter oss i vardagsrummet. Jag masserar Camillas händer och så kommer  Miss Paakki, det var ju kul, länge sen gumman. Hur är det, jo tack det är bra.
      
Vi snackar och sen tar vi upp Mario och Luigi, det är bra att gosa med dom, det skall ju bli tama. Dessa små killar är bara 3 månader, det är så söta. Jag reagerar på hö så klart men det skall nog fungera. Så tiden går fort när man har kul säger man, så nu kommer Thomas hem och han skall spela mes sin son.
 
 
Luigi & Mario
 
Både jag och Miss Paakki skall åka på samma gång. Ja det kan ju vara bra att komma hem och lämna familjen lite till sig själva. Jag hoppas att det är en trevlig kväll som väntar på dom. Jag tar Bee hem, skall hämta ett paket på Tempo och så gå hem. Ta med mig lite skit som jag har i bilen. Det är ju bra om man kan fixa och dona med maten på en gång när jag kommer upp. Jag tror jag inte är så hungrig som min kropp tror, det betyder att jag fikat alldeles för mycket i dag, det är för mycket kakor.
 
Det är lite seg kväll med det känns bra och jag hoppas jag kan få den att hålla lite till bara lite till. Jag vill inte lägga mig än, men det fungerar inte, jag är för trött. Jag somnar, och sover så tungt.
 
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Skall sova hos Linus

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200514
och det är ??? som har namnsdag.
 
Ja min dag börjar med att jag vaknar alldeles för tidigt. Jag är spänd, orolig och har ont i min mage, ingen magsjuka bara smärta i solarplexus. Det hör i hopp med oron tror jag. Men jag går upp ocj klockan är inte ens fem. Ja så kan mina mornar se ut i bland, det gör inget för jag kan vila lite sen, Jag tar min frukost och kan ju ta den senare.
 
Jag har en bra morgon och det blir ju bra kan jag säga. Jag har en sån jävla seg skalle i dag. Jag sätter på musik och fixar frukost. Nu kommer min man upp, han skall i väg till jobbet och det är bara så tråkigt, att han åker till jobbet är en sak , men  att han inte kommer hem är en helt annan sak. Det är så jävla grisigt. Han sover ju borta tre nätter i veckan, inte mycket men det känns för mig.
 
Men så är det och så får det vara, jag tror att det är lite längtan som gör att det funkar bra. Jag fattar inte varför det är sån stark känsla, jag vet ju att han kommer hem på fredag. Det är ju så vi har det. Ja jag har en stor längtan efter att kunna vara hemma på dagarna tillsammans, när vi blir pensionärer.
 
Nu skall jag snart ringa Aleris och fråga om mina svar på MR som jag gjorde förra veckan. Jag vet att man kan gå in och läsa själv men för säkerhets skull får läkaren kolla upp svaret. Så nu är det ringt och jag kan bocka av en sak från min att göra lista.
 
Jag måste bara berätta ocm min Orkidéer som jag har haft i så där 5 år, fina blommor var det på dom, men dom blomma färdigt och då lade blomman sig att vila. Ja ha men jag vill inte kasta dom, jag hoppas på nya blommor, år efter år. Här om dagen när jag skulle ge dom vatte såg jag knoppar på de ena och det gör mig så glad och i dag är dom större och ett par nya knoppar har kommit på ena blomman.
 
 
Här är från förra veckan    och detta är från i dag.
 
Nya kvisten med nya knoppar.
 
Jag har ju glömt vilken färg det var på Orkidéer, det kommer bli så spännande. Jag hoppas att det är fina färger. Ja jag skall nu åka ner till Brinken, det skall bli en eftermiddag, kväll, natt, förmiddag och en eftermiddag. Det skall ju möbleras om och det är för att underlätta detta bärande upp och ner, underlättar för hemteamet . Jag tror det blir en bra om möblering, det kommer att se ut som ett annat hus. Ja så är jag här och det är nog lite stressade föräldrar, det vill komma till ro med alla prylar och mitt i allt har de ett videosamtal. Men jag måste säga att vill Thomas flytta på något gör han det på rekord kort tid, sen är allt klart.
 
Ja det tog ju fram till middagen men det är ju fan så snabbt. Jag tror inte att jag skulle kunna göra det snabbare. Jag tar gärna två dagar på mig. Så när mina fönster skall fixas så blir det panik. Den info jag fick vid första utkast vara att vecka 19 skall vi börja, räknar med att göra en våning i taget. Så börjar dom på våning nio. Nu är det inte alls så, det kommer ta så jävla lång tid innan dom överhuvetaget är klara med allt. Sen går dom rakt ner så det kommer att bli kul.
 
Har ju förstått att ett gäng tar bort fönstret, placerar in det nya, ett annat kommer och fixar balkongen, en tredje gäng kommer och fixar lister och fönster bläck, sen skall skiten målas. Så....Det lär ta flera dagar innan mitt hus är klart. Ja jag vet att detta kommer bli min död. Fan stökigt överallt i flera dagar. Det kan bli svårt. Och så är det corona tider.
 
Ja ja nu är det på Brinkenm det gäller. Jag tror inte att det kan lösas på något annat sätt. Men det blev ju bra. Linus säng kommer i morgon. Jag tror det blir skit bra. Jag skall ligga på nedervåningen så det blir skir bra. Jag tror att det kan vara bra om Thomas ser fram emot att spela badminton. Jag och Camilla hänger lite med Linus och det kan bli hur bra som helst. Go fika är inte fel, inte alls vill jag säga.
 
 
 
Jag är skittrött och nu skulle jag vilja bara lägga mig. Men vi kollar lite på TV:n Linus väntar på pappa och kan inte slappna av. till slut kommer mannen hem och Linus blir så super glad. Jag hoppas att det är en massa saker som kommer på plats nu. Alla frågor om spelet och vad papp skall göra. Det är viktigt att all är där de skall vara. Han är så fin min krigare, älskade kille.
 
Vi tar nu oss till sängs, klockan är så där, 22 tror jag. Rätt trött, måste fan fixa med kuddar och täcke, kommer till ro och så har man loggat ut.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

klart man blir less

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200513
och det är Linnea & Linn som har namnsdag.
 
Jag skall starta denna dag med att ta min frukost. Jag är redan klar med allt annat och då kan jag bara egna mig åt min frukost. Jag har sovit gott och njutit av natten. I dag kommer det hem en sköterska som skall ta prover på mig. Det blir ett hembesök alltså. Så kul och så spännande. Jag vet också att Linus skall få sitt hemtame hem i dag, dom skall se vad han behöver för hjälpmedel så det blir lättare för han i sin vardag. Ja det blir spännande. Jag kommer inte att vara där så jag får ju då höra allt senare. Min man kommer också hem. Vilken dag detta kan bli.
 
Ja frukost, det är den vanliga och det glädjer mig, jag kommer att njuta av varje sekund på tiden det tar att äta upp den. Musik är på och jag kan relaxa och vara avspänd.axlat ner och rak nacke, blunda och andas in, andas ut, andas in och håll andan, känn hela lungan utvecklad, andas ut.
 
Det som är viktigt med andningsövningarna är att man andas med magen och inte med bröstkorgen och axlar. Magen skall spännas ut när man andas in, det kan kännas de första gångerna i lungorna, det är ju för vi andas fel. Så är det ock så skall det vara. Ja jag kör på varje morgon efter mitt yoga pass.
 
Man skall hålla sinnet friskt och se till att allt fungerar, Då mår själen bra och kroppen mår hur bra som helst. Man hanterar sorg mer lättare då. Man kommer alltid att sakna de som lämnat jordelivet, och man kan lättare vara i en sorgeprocess då. Min mamma är den finaste ängeln i universums höjder, hon skulle tycka om dessa övningar. Min mamma älskar dig.
 
Det finns fler på andra sidan som är så saknade, min puppa. Jag kommer alltid bära med mig min puppa i hjärtat, tänk vad liten hon va min lilla puppa. Ja  man kan sakna massa kära underbara människor. Det är så hela tiden, många som är så genuina fina människor, dom skall lämna vilket är så galet. Jag hoppas det inte kommer fler hjärtekrossare nu.
++
Jag har en så lust att gå till skogen och skrika , ett kraftigt primalskrik. Att få loss allt och att allt kommer ut så det kännas lttare i bröstet. Jag känner att det är så jävla tragiskt att det är som det är just nu. Inte bara för Linus, vilket just nu är det jag fokuserar på, nej jag menar allt de andra. Jag kan fatta att folk sörjer, men att dom är elaka och häver ut sig saker som är hur galna som helst. Det är för mig utopia.
 
Ja jag skall absolut inte hänga kvar här, set går inte. Men jag måste få ur mig saker till min kära blogg, att ge sig på ett barn, det är illa. Att inte våga bara släppa saker runt en, det är också illa. Att sitta och älta samma saker dag efter dag, månad efter månad, det är riktigt illa. Jag skall bara säga att dessa själar mår inte så bra och det kan vara skadligt i längden. Man skall gå vidare och inte fastna i det förflutna. Ja så är det.
 
Man skall sakna nära och kära som lämnar, man kan till och med prata om dom i positiv mening, fälla tårar. Men sen fortsätter man framåt, jag fattar inte, det är så jävla sjukt. Ja så kan det vara men jag skall nog bara dra mig framåt. Linus behöver mig så mycket just nu. Ja det är så jag har det och vill ha det. Jag vill vara varje sekund med Linus, inte tappa en enda sekund.
 
Nu kommer sköterskan från vårdcentralen. Här skall man bli stucken i armen och lämna prover, det går så lätt. Jag har ju varit blodgivare och det är ju då ett kärl som är kanon bra. Vist det kan vara svårt att sticka i den men oftast funkar det. Ja denna gång gick det super. Tack och hej. Klart, då kan jag åka ner till Brinken och ha min dag med Linus.
 
Jag kommer ner och nu skall Camilla göra ett nytt körkort så hon och Thomas åker till Södertälje, det går så fort där. Hon är så fin i dag så det är bara att vara förväntansfull med hur kortet blir på körkortet. Det tar ett par dagar att fixa så man skall vänta med spänning. Ja har en liten alldeles nytagen bild på min dotter.
 
 
När mamma och pappa är i väg så är Linus och jag i lite Youtube klipps sugna, vi skall titta lite på hur men kommer vidare på film, svåra bossarna på Cup Head. Jag har en sån jädra tur att Linus förklarar allt i minsta detalj, han säger också att den här ba
nan har jag och pappa redan gjort, så kollar vi på en annan. 
 
Linus vill ha en glass så jag hämtar till han och här sitter vi nu och njuter av en god glass. Jag har också köpt den så jag har hemma, det är en citron strut. Alltså prova den nästa gång glassbilen kommer. Hur gott som helst. Och så kommer dom hem och vi tar en go fika. Det blir lite snack, jag skall köpa en ny mopp till mig så jag vill till Dollar Store.
 
Camilla vill också dit så det är bara att köra på. Vi handlar, jag hittar min mopp och så är man på G hemåt, typ skall bara stanna vid Solbo, och hämta medicin till Linus. Ja då så NU är vi klara. Då åker vi hem till Brinken. Jag tror inte att jag skall stanna så länge, familjen Karlsson skall göra kväll och då skall Linus ha mycket omkring sig. Så jag tror att jag kan åka hem, Inga konstigheter överhuvudtaget i dag.
 
Hemma har min man kommit hem och det är ju bra att hemresan gick bra. Jag har en trötthetskänsla över mig. Det är jobbigt att känna så men jag skall hänga men Ari ett tag. Vi snackar, skrattar och fikar. Vi har det bra mitt i allt skit. Det är tur att vi har varann. Min man är så vis och har massa bra fördelar så jag är så nöjd med vår kväll.
 
Innan jag slutar i dag skall jag tacka för alla inkommande mail, jag svarar så fort det går. Det skall inte dröja allt för länge. Vissa mail svara jag definitivt inte på. Man skall ha en bra ton och vilja , med realistisk kritik om man nu måste gnälla. Men tack i alla fall för de inskickade inläggen.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Orolig dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200512
och det är Charlotta & Lotta som har namnsdag.
 
Jag har sovit sklönt i natt och jag har nog inte tagit av mig masken, dte känner jag i skallen. Jag är inte trött och jag har inte fått syrebrist. Det vet jag hände så många som inte har masken på under natten. Jag är inte en av dom jag har min mask som har fått ett namn som du säkert redan har sätt från andra inlägg.
 
Darth Vader är visserligen bara en däs mask men va då den kan ju heta Darth Vader i alla fall. Mask som mask. Jag skall nu se till att komma i gång med min morgon då jag har tvättstuga, jag vill inte att det skall ta son tid och sån vete tusan tid. Jag har alltid varit säker med tid, jag vill inte stressa. De gånger jag kommer sent är då jag är med någon som är tidsoptimist det bruka fallera 954% av gångerna. Men det har jag ingen som helst lust att prata om, jag vill bara se om jag kan få till denna dag.
 
Det är att börja med frukost, musik och färdigställa gårdagens blogg inlägg. Jag har sätt att vissa kommer in med svar eller inlägg. Det kan man göra och det är ju kul. Men det är bara bra inlägg som kommer att publiceras. Det blir ju så att jag har det bra och kan se till att jag skall känna att det är bra. Kritik är okej men på hopp och lögner kommer inte att publiceras, det är så min blogg fungerar.
 
Man kan säga vad man tycker och om det kräver svar kan jag svara, men det beror också på vad man skriver. Jag har fått SMS på mobilen som inte är så trevliga och det kan man ju undanbe sig. För det kan komma och bita en i arslet då, typ. Ja så nu är jag i full gång med min dag. Soligt, men det har varit minus grader i natt, nu har jag 4 +.
 
 
Ja det är tvätt nu så jag skall ner, detta skit är så jobbigt, det tar på mitt onda ben och min rygg, Jag vet att det är tufft med smärtsamt med belastning, jag har inga små barnbarn just nu men hoppas att dom kan komma. Det är ju lukta gott faktum. Jag hoppas att det är inom snar framtid. Man vet ju inte hur länge jag är här.
 
Ja då är tvätten klar och jag inväntar ett samtal från min dotter att dom ä'r på G hem. Jag hoppas allt blir bra och att det går lite snabbt. Jag hatar att vänta. Det gäller alla väntetider. Jag hoppas att det är klart snart. Sätter mig och fixar med korten som skall föras över från en sticka till en disk. Ja det är ju bara att hoppas att det blir superduperbra. Ja det kan ta tid.
 
 
Men jag har ju rätt mycket tid, det är ju så mitt liv ser ut nu, eller jag har mycket tid med Linus. Det är det som är i dagsläget. Jag skall också kolla vad som har kommit in här ser att det är några som har skrivit. Så man har att göra vill jag lova. Tar en te så skall jag starta och se vad som är.
 
Ja ha ja jag har fått lite tips om olika saker och givet vis förfrågningar om andra bloggar, det är ju bra. Det kom också ett väldigt konstigt in lägg, men det skall jag bara lägga bort. När man inte vet utgången skall man vara tyst, om man inte vet vad som görs eller vad som skall göras skall man vara tyst, man skall kolla med fakta och i detta fall skall man koll ordentligt. Nu tänker jag släppa detta. och fortsätta min dag.
 
Har litet samtal med Camilla, dom är på G hemåt nu så vi möts hemma på Brinken. Så skönt så bra då kan jag få höra hur det gick med allt dom skulle göra. Skönt att min väntan är över och att det är så att nu kan jag krama han. När jag kommer säger min fina kille >Mormor, vet du, att jag längtat efter dig?< Så fin han är. Det är lika dant när jag träffar mina andra barnbarn också, detta med att dom blir så glada är så skönt. Jag hoppas att det är för alltid.
 
Jag skall äta med Karlssons och det känns ju så bra, jag hoppas att det blir en bra. Jag är ju nu här och kan vara till stöd för Camilla och Thomas, och framförallt till Linus. Han skall ha så mycket stöd som det bara går, jag hoppas han känner det lika som jag, min krigare , vad du kämpar.
 
Det är en så mysig eftermiddag och jag känner mig så lyckligt lottad att få vara med dig på din resa. Det är inte bara glädje i vår vardag älskade killen , jag vet att du gråter ibland också, jag vet att du är frustrerad ibland, men ditt hjärta är av guld ock nu blir super glad när dina kusiner kommer, det är ju helt galet vad du ger kärlek till alla. Nu skall jag myspysa en stund så du också kan varva ner och njut av lite relaxing.
 
Vi kör lite skön avslappning, bara andas och njuta. Vi är som i en lugn bubbla och inget kan störa, inget får störa. Så nu kommer pappsen och han vill spela med sin kille. Ja det går så bra och nu skall jag snacka med Camilla. Hon skall också ha sitt stöd av sin mamma.
 
Det är ju bara att steppa upp och vara en mamma nu. Man lämnar mormor rollen ock kliver in som en mamma. Kom mitt barn, kramas lite med mig, jag älskar dig in i evigheten och inget, inget kan någonsin förändra det. Jag är din förälder oavsett vad, jag finns alltid på din sida och det har jag alltid gjort sen dag ett, mitt älskade barn. 
 
Att vara en förälder är att alltid vara där och sälla upp i vått och torrt. Man kan inte välja när man skall vara en förälder eller inte, oavsett vad barnet säger eller gör. Man är alltid en förälder ända tills man själv går bort. Jag vet att när jag fick alla barnen så visste jag att mitt liv skulle förändrats totalt. hela skoltiden som blev så jobbig för två av mina söner.
 
Då fanns jag där hela tiden, senare i livet när man har lust att slå dom för dom är så korkade, men nej jag står där och stöttar dom. Jag får glåpord kastad på mig men jag lämnar inte ens då. Ibland är det bra och i bland är set skit. Man skall stå där som förälder än då.
 
Jag fick stötta mina älskade barn hela tiden och även i dagsläget. Nu kan dom vuxna barnen inte se det alltid, men man är där trotts allt. Det är ju tur att jag har dom och att dom har en förälder i vått och torrt. Ja men nu skall jag lämna er och se till att ni har en bra kväll, jag skall hem och se om jag kan fixa och trixa med resten av mina minnes stickor.
 
Kramar till er alla puss Linus vi ses i morgon. Jag är så lättad nu när jag vet att det är bra med han. Svaren på röntgen och prover kommer senare. Det är en satans bergochdalbana, ena dagen si och nästa dag så. Vi kan inte riktigt bestämma hur det skall vara från dag till dag. Men mormor står alltid bredvid dig. Älskade krigare.
 
Jag kommer hem och det är tyst, bara det är mysko, jag trodde min son skulle vara hemma men han jobbar ju. Och sen skall han till Jordbro Han är ofta hor tjejen vilket jag tycker är kul, fin kärlek och det är så fina i hopp. Ja jag skall väl nu bara ta tag i kvällen, Ringer Pia som är hos sin son så hon ringer senare.
 
Jag skall kolla på tv 4. Lägger mig och har Darth Vader på, så man kan somna sen. Pia ringer och vi snackar lite, sen är det puss och god natt. Pilla ringer, hjälp nu sprutar det eld om henne, men oj nu får du allt andas. Hur skall detta gå? Men vi snackar en stund och det är ju bra med det. Puss god natt. Jag hoppas att det är klart för i dag då.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Skall man räkna dagar nu?

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är Måndag den 200511
och det är Märta & Märit som har namnsdag.
Vecka 20, dag132 på året.
 
Jag skall starta min dag med en lugn och sklön frukost tid, jag är ensam och det känns skönt, för då kan jag bestämma om det skall vata tyst eller inte. Jag väljer tystnaden. Det är ju så jag känner det på morgonen, det skall helst vara tyst och lugnt så jag kan starta batterierna lugnt och stilla. Då kommer min dag att vara den finaste bästa dagen ever.
 
Jag älskar min frukost med yoghurt, musli, smörgås och te, ja jag har ju slutat med kaffe totalt, jag tar det inte ens ibland. Det är också skönt att slippa detta måste ha kaffe. Jag har inte något somhels så alls nu med te. Jag kan ta om jag känner för det.
 
Ja min dag är ju då helt oskriven och det är skönt att bara ha en sak i skallen. Ner till Linus.Det vackra barnet som har drabbats så hårt. Och som människor i vår omgivning pissar på. Ja det är en så konstig inställning till detta barn så det är sjukt. Tur han har sina goa föräldrar, sin mormor och sin gudmor. Han har två morbröder som kommer ofta, Rickard och Juhani, en Ukki också. Ja det går ju inte av för hackor.
 
Han är i ett sådant till stånd att alla som kommer gläds han åt, vi kommer m,ed en sakt i taget och det känns så skönt. Jag tror att det är viktigt för han, vi tillför honom kärlek och massa annat som gör att han fortsätter att leva, trots allt skit. Ja du killen du är största krigaren i min närhet just nu, jag är så rädd att du försvinner, det är ju helt galet om det sker. Vad har jag då??? Ingen Linus. Hur håert skulle inte det bli för oss, men en sådan lättnad för dig.
 
Vi vet inte om du har ont, vi vet inte, för du sätter upp tummen och säger att allt är bra. Är det bra eller vill du inte berätta för oss? De få gånger du säger att du har ont blir det NKS direkt, där har du hängt många gånger. Jag skall berätta för dig att jag är så imponerad över att du är så positiv och så framåt, jag vet att du vet, men du säger inget till din trasiga mamma.
 
Du bara klappar på din mamma och säger jag älskar dig. Vilken fin kille du är, vad du har empati för din mor och far och även för mig. Jag älskar dig in i evigheten. Det finns få barn i min skara av barnbarn som rotat sig så hårt i mitt hjärta. Det är speciellt med vissa barn, det betyder INTE att jag älskar dom andra och har dom i mitt hjärta, nej då alla mina fina barnbarn är så speciella på sitt sätt.
 
Men det jag menar med att dom rotat in sig är väl det att dom är på en speciell plats i mig hjärta. Det är så bara, jag kan glädjas åt av de andra barnen som då lyfter mig över vattnet och det är så speciellt det också. Jag är så glad åt mina fina barnbarn. Jag älskar dom alla.
 
 
 
 
 
 
Jag skall leta rätt på andra bilöder på barnbartnen
Nicole och Mio.
 
Jag känner mig lyckligt lottad med dessa klimpar, det är så mysigt att ha dom och att kunna träffa dom ibland. Vissa träffar man oftare och vissa blir det lite mindre av. Så är livets pussel. Jag har ju nu lite mycket med krigaren Karlsson, som jag vet att barn i lägre ålder inte förstår. Det är tråkigt men dom kommer att förstå när dom blir äldre. Jag hoppas det inte är för långt borta.
 
Nu skall min dag fortsätta och det blir lite bäddning och duschen, kläder på och massa annat. Jag har alltid så mycket att fixa, undra om jag skall skita i det och strukturera om mitt liv att bara göra saker som gör mig gott.
 
Detta med att se till att andra skall ha det bäst och som skall då vara i centrum måste jag sluta med. Det är jag som skall se till att jag har det bra först, sen kommer familjen. Resten kan vänta och lika så alla måsten man bygger upp. Det är ju så att om jag INTE gör alla måsten , finns dom kvar i morgon.
 
Så det är ju tryggt. Jag behöver inte göra allt på samma dag, eller inte alls. jag skall bara göra det om det är bra för mig. Så nu skall jag fundera på om detta blir bra för mig. Det kan bli en lång funderare, jag känner att det behövs. Jag är rätt sliten med allt som kommer i min väg och som är rätt jobbig skall jag tacklas med. Min medicin att snacka med barnbarn och träffa dom har rubbats av andra så det blir så slitigt på min hälsa. 
 
Jag då skall jag nu ner till Brinken för att vistas där en eftermiddag, det skall bli skönt att träffa min krigare igen, pappa Karlsson skall nu bara ta litet spel med killen innan som skall fara till affären, sen tittar vi på film jag och Linus. Elin kommer in hon skall hänga med oss ett tar, hon skall nu äta Lunch och jag känner att då kan Linus också få sin Lunch.
 
 
Gos med en krigare     mat skall krigaren också ha.
Soff gos; Camilla, Linus, Elin och jag.
 
Jag väntar på Camilla som sätter i ett videosamtal. Men det drar ut på tiden så det blir att vänta
en lång stund, så lunchen och middagen slås i hopp och vi får en hamburgare gjort på  högrev, det blev super duper. Ja då är man nöjd för i dag. och det känns bra. Nu har Camilla och Thomas ett samtal att göra, men Thomas känner att det är jobbigt. Men det måste göras säger Camilla. Jag är med Linus som blir super trött efter en 30 minuter.
 
Jag gosar med min krigare och han är så känslosam, han kramar mig och säger att jag är hans bästa kompis och bästa mormor. Jag fäller en tår och det är så fint av honom. Kära barn, jag älskar dig så mycket ända ut i evigheten. Du kan vila mor min axel så kommer nog mamma snart ner för trappan eller skall jag hämta henne? Ja tack, vill du det ? säger han ansträngt.
Camilla kommer ner, hon ser rätt uppgiven ut.
 
Fina dotter, ge mig en kram så skall jag trösta dig på en mammas vis. Vi står där och kramas, hon fäller tårar och jag tröstar henne. Vilket jävla skämt detta är, hu jobbigt tror du det är att se ens bar tyna bort?? Du kan INGET göra. Min älskade dotter, jag kan bara trösta dig korta stunder och inte finns det något som känns bättre för dig. Jag är maktlös i denna situation. Super mamma eller inte, här är jag helt utan krafter att rädda situationen.
 
Nu kommer pappa och lyfter upp Krigaren på övervåningen. Camilla fixar mediciner och sen är det dags att lägga sig. Jag hoppas att han mår super duper på sitt vis i morgon. Sov gott krigaren, sov gott. Jag väntar på Thomas att han skall komma ner, då jag skall få skjuts av honom hem. Ja det blir att jag kommer hem där vid 21 tiden, det känns så tomt och så tungt. Hur skall vi greja detta? Det är ju så jävla jobbigt. Nu skall jag fixa med Darth Vadet och sen är det väl sängen som är ett faktum.
 
Ja då lämnar jag min dag.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Mysig dag

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200510
och det är Esbjörn & Styvbjörn som har namnsdag.
 
Jag skall börja med en morgon hälsning på FB och sen över gå till min frukost. Den är efterlängtad som få. Jag är hungrig och det är inte så bra. Då äter jag så mycket och det blir ont i magen. Jag tror att det vill jag inte ha, så i lugn och ro sätter jag mig med yoghurt och musli. Jag tar det så lugnt att det inte kommer kännas någonting alls konstigt.
 
Jag såtter på musik och det blir i dag lite Steve P, Whitesnake, Scorpions och andra bra 80 tals band. Jag besluta mig att inte lyssna på relaxmusik i dag klockan är så pass mycket att det blir rock. Så nu är min morgon på G. Det är skönt med en start som man gillar och som man bara känner att detta är vad jag vill göra i dag.
 
 
Det blir lite annat i dag också, jag skall nog träffa Pillan och Camilla på eftermiddagen eller mitt i lunchen, få se vad jag skall hitta på. Nu är det bara att fortsätta med flow. Jag har lite tid här hemma att avverka och det känns så skönt. Jag skall se till att njuta av en så fin och solig morgon.
Helt klart super skönt.
 
Nu blir det då dags att ta Bee ner till Brinken och här skall vi allt se till att göra sköna och super bra grejer. Typ färga hår ha go fika och sen är det väl bara att vara med Linus, det blir grejer det. När jag kommer ner kommer Camilla ut och hjälper mig in med sakerna jag bär på. Jag hoppas det blir en bra lunch, Pillan,Camilla, Linus och jag. Jag tar en sallad, Pilla Happy meal, Linus ett sex pack nuggets, Camilla också nuggets.
 
Mario
Mario
Luigi
 
Så har vi lite mys med Mario och Luigi. Dom blir så glada när man tar upp dom vilka sötisar. Jag tror att det är så mycket bättre att vänja dom med händer och att dom får vara med, jag skall köpa liten tunnel till dom så dom får mer aktiviteter. 
 
 
en mamma present av Pilla, Tack
 
Vi tittar på lite som Linus vill se och sen är det lite ont i magen så nu sitter han på tronen och inväntar resultat. Ja det blir med go fika och så skall jag och Pilla handla lite, det skall vara pommes där nere, jag tror att det är bra att man kan kolla lite på vad jag då skall ha, lite dricka till gubben, lite choklad till mig. Vilken fördelning.
 
 
När vi kommer hem vill Pilla ha Pokemon go på mobilen, hon vill spela med Linus det tycker jag är så roligt att se att hon lägger sådan energi på denna pojke som  älskar att kunna göra saker med någon mer än mamma och pappa. Jag skall väl försöka med Pokemon också, men senare. Jag kan inte så mycket om just detta spel man jag kanske kan lära mig.
 
Det blir lite mer snack och härligt skratt. Det förgyller dagen som fan. Nu kommer Thomas och Stefan också, dom har golfat, 18 hål tror jag :) Så dom har varit ute i 4 - 5 timmar. Så då skall jag packa i hopp mig och åka, Thomas skall ha sin parkering :)
 
Ja jag tackar för mig och nu skall jag köra lite hemåt och se vad min man gör, han sitter i sin mörka grotta och spelar, det är instängt och det borde vädras lite. Ungdomarna sitter i rummet och ser på film. Gottegrisarna nr: 1.
 
 
Det blir middag så småning om och jag tycker det var helt okej. Kyckling mojs med ris. Ari har lagat mat, och jag får städa köket, lite så där va fan...Nu är det klart och vi skall se på film. Det är medicin dags och ett samtal med Pia, och mitt i allt skall han packa saker, min man alltså.
 
Jag blir ju pang trött och det är ju så jävla svårt att hålla sig vaken då. Nu lägger jag mig. Min man kommer också det är bra för då sover jag skönt. Det är svårt att sova när han inte är här. Man saknar någon bredvid sig. Jag vill inte leva ensam men i bland måste man göra det. Han kommer ju dock hem ibland.
 
Det är slut på vecka 19 och helgen. Min man skall åter i väg i morgon och det käns tråkigt, när jag inte har en axel att gråta mot. Det finns så mycket gräsliga saker ut omkring mig så man kan behöva sin man som tröstar mig ibland.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kalas och middag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200509
och det är Reidar & Reidun som har namnsdag.
 
Jag startar min dag med frukost, musik, njutning av tystnaden som kan få vara i evighet. Jag hoppas att det är en bra dag med massa sol och andra go saker. Jag tror att det kan bli en bra dag så det återstår och se. Ljuvligt och härlig soldag är det, det finns moln på himmelen men det är helt okej att det finns. Jag hoppas att det blir en fin dag för dig också. Tappa inte hoppet. Det finns alltid inom dig. Jag har stort hopp och har svårt att se att människor är elaka bara för kul skull.
 
Men så kan det vara ibland och det kan göra ont ett tag och svider sen för alltid. Man skall lämna skiten bakom sig och blicka framåt. Ja det är det jag gör, med vuxna människor, men när det kommer till yngre barn som inte kan skilja på rätt och fel eller vad dom måste säga inför en förälder det är smärtsamt. Jävligt smärtsamt. För jag har inte lärt mina barn att ljuga, man skall stå för sina brister och fel. Och ja jag gör det. När jag sen har rätt och det blir inte hört då blir jag väldigt ledsen och undrar vad vinner dom av detta??
 
Jag kan leva mitt liv vidare utan att hota någon eller säga dumma saker till någon så det är bara att sträcka på mig och fortsätta va den jag är, trotts alla svek och alla lögner. Det är tufft men jag är van med det och jag vet att många tycker det är otrevligt med någon som är rak i sin sak. Jag har dock så fina nära och kära bredvid mig så jag kan stå upp och säga, jag går vidare. Det kan ju vara skönt att ha den inre styrkan.
 
När man är klar så kör man vidare, jag har massor att stå i och fixa med, allt skit har jag spolat ner och går nu mot min framtid. Ingen vet vad som händer här men jag har ju min familj så det är skönt. Dagen här hemma fortsätter och jag skall allt se om det var något vi skulle göra? Fika hos Mickan och middag hos Karlssons.
 
Härligt att ha massa barn att gå till. Det är ju helt sjukt vad man kan njuta av allt. Massa saker fina barnbarn och fina barn. Ja det är en tjej som fyller år så det är bara att gratta Nicole så jag och Ari åker till Hökarängen, ett fint gammalt område. Min mor och far börja sitt gemensamma liv där och min bror är född där. Så jag älskar att vara i dessa kvarter. Men nu är det Nicole som är i centrum.
 
 
 
Vi var ute på en bakgård där det var gott om sol och gott om lek och spring för barnen. Ja träffa Kevin, Mio och Jack också så det blev massa barn. Kevin är så förtjust i Ukki. Det är kul för Ari, de flesta av våra barnbarn älskar honom. Vi har en fin och härlig stund där i gräset och det glädjer mig. Nu skall vi vidare och se vad som händer.
 
 
Jag och gubben åker i väg för att han skall lämna travet. Sitter i bilen och väntar, det är bäst så när han skall lämna travet, inga bra parkeringar. Han går in lämnar sin rad och kommer ut sen Nu är det bara att åka hem och vi tar en bakväg så att säga. Lite fina kvarter att titta på.
 
Ja nu är vi hemma en stund, skall ta mig till Brinken för middag sen, vi skall ju bara göra lite andra behov. Nu så åker vi ner och det blir en god middag med spagetti och köttfärssås. Camilla göre också marmelad, det är jag så imponerad över. Hon kan det mesta och jag är glad för det. Hon hittar lite vägar att hålla sig över ytan.
 
 
 
 
Vi snackar och vi har en bra mysig tid. det blir alltså en trevlig kväll. Linus skall nu gå och lägga sig så det är bara att säga god natt och sen hjälpa Camilla med att göra rent i buren. Marsvinen skall ha det bra och rent så det blir fint och dom är nöjda. Hoppas det i alla fall. Dom går runt och inspekterar, det luktar rent och lite inte vårat men det är ju det och dom hittar alla sina saker och maten.
 
Ja nu lämnar vi huset och familjen, nu skall Camilla medicinera fina Linus allt han skall ha. Jag tror ju och hoppas på att detta hjälper, han skall väl bli frisk är min tanke. Hoppet är ju där varje dag. Hur det nu än är jag förlorar inte hoppet. Ja vi åker hem och så skall Ari kolla på TV i vardagsrummet och jag i sovrummet, det är ju lite så där obehagligt när man blir trött på två minuter, snackar med Pia en stund, det är så bra de, hon har köpt ett balkong bord på Jysk. Det blev super har sätt bilden på Facebook.
 
Nu är dagen till enda och
det är bra.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Smärta

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200508
och det är Åke som har namnsdag.
 
Då är det veckoslutet ett faktum, fredag är ju sista arbetsdagen för många. Men jag vet att fler jobbar helg också. Jag har ju sådant jobb som är även på helger. Men det är så vårt samhälle fungerar i dag. Man följer bara med och ser hur allt bara växer, mer tider och mindre ledigt. Att man inte ser hur personalen går på knäna inom vården är för mig ett konstigt fenomen.
 
Tittar man på långtidssjukskrivningar set man att vårdpersonal är dom som är mest långtidssjukskrivna, detta beror oftast på att dom är sönder stressade och sönder slitna i kroppen. Jag tror inte att man vinner något på att ha lång pass som heldagar och sen skall man jobba på morgonen efter igen från sju. Helt galet. Helt absurt.
 
Ja mitt hjärta brinner för vården och jag skulle kunna jobba tills jag var 90 om så behövdes. Men tyvärr är jag redan så sliten i kroppen och det är ingen som fattar det av ledningen eller kommunen eller politikerna. Nej det skall bara vara så slit sönder oss och så när man är pensionär är man totalt sönder i kroppen. Det är så jobbigt. Man har ingen livskvalitet någonstans i detta idioti.
 
Jag lägger detta på sidan och hoppar till min dag igen, jag skall njuta av mysig, god frukost och allt där omkring. Jag har min rutin på morgonen så den skall jag nu på börja. Nr. ett: Frukost. Nr: två Dusch. Nr: tre Bädda och klä på mig Nr: fyra borsta tänder Nr: fem Köra ner till Brinken. En förmiddag är serverad.
 
Det är så fint att se killen någorlunda glad och pigg, han kämpar och han slåss med det onda. Han är sådan fin kille att det bara är så hjärtekrossande att se honom lida, han har säkert skit ont utan att han säger det. För denna krigare bara lever med allt detta skit och säger " det är okej, jag mår bra". Fina Linus.
 
Jag och Linus skall luncha i hopp då min dotter och hennes man skall handla, det är väl bra då jag kan få vara med bara Linus och njuta av dessa timmar. Vi äter spagetti med köttfärssås och det var got, "tack för maten mormor" Jag dör han är så artig och han är så go. Fina killen. Ja så kommer päronen hem och jag är rätt upprörd så Camilla vill prata med mig på övervåningen.
 
Jag berättar vad jag har fått på messet. Jag fattar inte hur man kan använda barnen mot mig, stakars Joline. Som hon måste vara ledsen. Jag är mållös av min sons beteende men jag accepterar han och fruns beslut. Det är på bekostnad av Joline som detta sker. Har hört förr att man inte skall använda barnen som kanonkulor. Tindra har lidit som fan för det och även nu Lukas som inte får träffa sin pappa. Nu får jag inte träffa Joline.
 
Jag dör i mitt hjärta men vad skall jag göra, vilka lögner vilka historier det kan uppdagas. Det är sjukt att anklaga mig för sådana saker. Jag fattar inte att man kan krossa ett barns hjärta på detta sätt. Nä jag måste få distans till detta och jag vet hur det ligger till med allt, jag fattar nog allt. Så patetiskt. Ja det är ju Joline som fick ta största smällen.
 
Så nu skall jag gå ner och ta mig en te till och sen skall jag stå rak i mina kläder och se solen i ögat. Jag har inge skit framför min dörr. Nä där är det städat, man står för sina saker och inte kastar skit på ett barn. Min dag skall nu fortsätta och jag har fått handlat jag också. Så nu kan jag lugnt ta mig till Juhanis jobb och sen handla på Centrum, innan  vi far hem.
 
Hemma dryga timmen och snackar med min man, han är också hemma. Vi har nu bara en liten tid på oss att vara hemma innan jag och sonen skall till Haninge och Jordbro, Ashani har lite smycken som skall till flickorna, Det blev inga kläder denna gång, så nu skall jag hem och vara med min man. Vi kan se på film eller så skiter jag i det och lägger mig. Jag får se nä jag kommer hem.
 
Men hej gubben sitter du här och spelar?? Varför gör du det, hahaha. Nä jag vet spela du? Jag skall bara sätta namn på påsarna så dom kommer till rätt flicka. Det är ju kul att Ashani ger så mycket till Amanda och Johanna, dom är ju så stora. Joline får lite också även lilla Haylie. Ja klart då skall Ukki ta det ner till Ärla. Det hoppas jag att dom får och att dom blir glada.
 
Så nu är det bara för mig att titta på tv och avsluta
denna dag med lite te och njuta av relaxing.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Två läkarbesök på 6 timmas.

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200507
och det är Carina & Carita som har namnsdag.
 
Jag vaknar tidigt, väldigt tidigt. Jag tror att det är sjukt tråkig att behöva vakna nu, för lite mer sömn skulle sitta fint. Jag kanske kan fixa det i morgon. Jag tror att det här blir en bra dag med massa att göra. Jag skall börja nu och se vart tiden tar mig. Frukost kan ju sitta fint en sådan här fin morgon, Jag ser att solen kommer smygande över trätopparna och det är så fint. jag har 6 + redan. Det kommer bli en bra dag. 
 
 
Min man skall åka nu så jag har sagt hej då , och jag hoppas att det är lugnt på vägen. Kram karm. Jag skall nu fortsätta min dag med lite lugn yoga och skön musik, det är så nyttigt för mitt inre att känna detta. Njuta av alla dagar, dom är nu  och man kan inte göra om dom. Även fast man vill det. Allt som händer i går är historia. Nu skall jag ta tag i min nya dag och lägga den åtsidan.
 
Jag tror inte att man kan göra på något annat vis, det är därför man skall bara ha goda minnen att leva med. Allt annat är historia. Jag känner hur min dag växer och hur skönt det känns i min kropp. Jag har nu lite att stå i, skall till Farsta med en vän, och sen till Nacka. Ja jag skall väl hoppa in i duschen då. ja då är man klar och jag kan säga att jag har massor att stå i i dag men det skall gå.
 
 
 
Jag åker med Juhani till jobbet, vidare till Camilla, för att fortsätta till Eva, vi skall då fara till Farsta, ögon. Här tar det tid, jag vet bara när Camilla var där, 1 och en halv timme senare kom vi där ifrån. Ja sätter mig till rätta och så kommer Eva efter 10 minuter, va är du klar nu? Okej vilken tid vi har att dra runt i Farsta. Här är man ju inte varje dag precis. Ja det blir lite kaffe och jag känner att det är härligt med gott om tid. Jag hinner lungt till Nacka nu. Men med det kör jag fel två gånger men vi kommer före första kön i alla fall.
 
 
 
Det var kö Hugo i tunneln så jag for förbi Hammarby sjöstrand. Där kan man också åka, sen åkte jag av en för tidig avfart så jag hamna under Henriksdalsringen. Men till slut kom vi fram till Nacka. Det var skönt, men så nervös jag blev. Hur sjukt är inte det? Jag blev skit nervös.  Varför vet jag inte men det var en jobbig periord att vänta. Jag tror att hela alltet tog 50 minuter. Så det var lång tid. Ja så skall man hemåt.
 
 
Vi stanna i Huddinge och gick på kolgrillen :) Det blev lunch/middag där och det var helt okej. Jag kör hem Eva och sen tar jag mig vidare hem, jag ringer Camilla och dom har precis kommit hem, dom är också hur sega som helst. Jag tar en snabbtanke och pratar med Camilla och säger vi hoppar nu i dag så kommer jag ner i morgon, jag somnar nästan. Nu är det jobbigt som fasen.
 
Jag messar med Nea och frågar om Joline var där och det var hon, sen messa jag och fråga om jag kan ringa. men det kom inget svar och då prövade jag att ringa. Inget svar då heller. Hon kanske är ute på gården och har inte mobilen till hands. Så kan det va. Jag vilar på soffan och somnar till. Efter en stund så ringer jag det är så klart till Ari jag kan ringa, han säger att dom är hemma och får reda på att hon hade mobilen hemma. ja sånt händer, jag kan ringa i morgon.
 
Jag säger god natt till gubben och så lägger jag på.  Han skall snacka med Joline att jag ringer i morgon. Ja så är jag då på G att fixa min kväll. Jag hoppas det är bara att lägga sig, Jag är så trött, Snackar lite med Pia, och sen kan jag nu då sova.
 
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Ja min dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200506
och det är Marit &Rita som har namnsdag.
 
Det är en ny dag och jag känner mig lite hopp manglad i skallen. Det var ett nytt fenomen. Jag hoppas att det går över under dagen. Jag vaknar upp till en solig dag, 7 +, det är inte fy skam,m så här på Juhanis födelsedag. Hoppas resten av dagen blir så också. Nu skall jag i alla fall ta min morgon rutin. Nummer ett: Yoga med avslutande andnings övning. Nummer två min frukost och njutningen . Nummer tre dusch och påklädning. Ja det är ju det jag vill göra och skall göra.
 
Kommer tillbaka och skall messa med vår samordnare på jobbet. Mitt läkarintyg skall in och jag har nu gjort det på sju olika sätt. Det fungerar inte, har också hunnit snacka med Camilla. Där har det varit jobbigt under natten. Ja jag skall nog hoppas på en bättre dag i morgon. Det blir lite snack om vad jag skall göra och inte. Nu blir det i alla fall hemma vid dag. Det är jobbigt då Linus skall till läkaren. Jag sitter här och väntas på svar. Det är långa timmar ochfruktansvärda långa minutrar. Så mycket te blir det i dag. Dom kommer att vara hemma senare i dag.
++
Jag ringer dom hela tiden och ser till att allt fungerar. Det är röntgen, läkarsamtal, sjukgymnast och allt annat. Vad skall man nu ta sig till, har hjärtvärk Hugo. Jag kan inget göra förens han ringer mig och säger att allt är okej. Han ringer för att be mig kolla till marsvinen, det är okej säger jag och frågar om han mår bra, om läkaren var snäll. Då blir det röntgen nu då? Tiden går och jag blir allt mer nervös.
 
Min dag går i ultrarapid och jag kan nästan ta på ångesten. Jag kan ta på alla känslor som kommer och ändå kan jag inget göra. Helt försvarslös. Jag får också samtal från min dotter hon är orolig hör jag men hon kämpar allt hon har för Linus. Det är tufft, ja det är inte så kul men det kan gå bra måste vi tro, hoppet är alltid där han kämpar så hårt. Inte så kul direkt, jag tror att jag inte orka, men det gör man.
 
Jag skall fortsätta min dag och det blir att handla och att se till att allt här ni skall bli super. Jag gör min dag till den bästa. Varje dag är jag med Linus för det är viktigt för mig. Jag vill inget annat. Det är så jävla tufft och det är inte kul. Jag skall ta mig ur denna bubbla så jag kan återgå till min dag. Jag känner mig så jävla hjälplös, tröst lös och allt däremellan. Inget gör mig så arg som att inget kunna göra..
 
Handlar middag och skall nu hem till Camilla med det hon skall ha , och sen är det bara att köra på med det jag skall göra. Middags förberedelser, dart blir tjockkorv, pepparrotssås, potatis, jag missa grönt. Det var inte meningen, Ja nu skall jag allt se till att det blir klart för snart kommer mannen, eller skulle han göra något på vägen?
 
Jag ringer Joline och snackar lite, jag tror att det är medicinen i dag. Min spruddlande tjej. Ja hon kan göra livet till en fest. Så hon är här med mig i luren och hon är väldigt frånvarande hon har inte så mycket att säga, orsaken är något på tv:n. Hon och Haylie ligger i mamsen och pappsens säng, det är ju myspys gott. Hon skall äta snart så jag kan ringa senare. Men mitt hjärta fylls på av bra vibrationer.
 
Linus ringer och säger att han skall visa mig något. Han vill ha facetime när han kommer hem, så det blir bra, pappa hjälper han. Då är det bara för mig att vänta tills dom kommer hem, jag äter och sen är det lite tv och heja det blev galet segt, 20.00 skall jag ta emot lite healing. Ligger på sängen och hurra somnar.
 
Snyggt jobbat.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kalas hela dagen

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200505
och det är Gotthard & Erhard som har namnsdag.
 
Vaknar till en sprudlande fin dag. Hoppas det håller i sig och att det blir en bra dag, har lite att stå i typ att gratta bästa bonus dottern. Jag tar lite en minut i taget och i dag blir det häng på Brinken och så men först skall jag har en skön morgon som jag bara kan ha, älskar att planera allt. Jag börjar med morgon frukost, ha ha det är väl bara en frukost. Ja ja nu är det i alla fall min frukost som gäller, musik, och andningen är klar. Så ses om ett tag.
 
Då så nu skall jag ner till Brinken och se till att allt blir super, man är ju lite ivrig i dag, jag hoppas att det blir bästa bästa dagen. Hej hopp Karlssons nu kommer jag att vara här med er och hänga med er. Jag skall kolla Linus hur han har det i dag, han är löite trött och han är så där off. Jag pratar med hen och han säger att han sover bra, han har inte ont, han är fine. Men jag läser mellan raderna och det är ju helt galet vad han krigar. En super Linus som har en roll som super krigare. Ja han är tuff och han är så där...... bara som han kan vara, en vacker Linus.
 
Det är lunch och vi sätter oss, det fanns Kebab till mig och Linus, mums. Ja det är ju så gott när man har fint sällskap då smakar allt mumma. Ja det är nu dags att göra en helt annan sak vi skall iväg till ICAMAXI och fixa tårta, jag handla lite dricka till Ari, blomma till Pillan och så i väg till Solna. Det är inte så att det man är nyfiken ( inte alls ) på nya boendet. Nej det är det väl inte.
 
Här bor hon
 
Kalaset för fina bonusdottern
  
Pillan blev lätt sur så detta visar
vad hon tycker om det hela.
(inte firandet av henna )
 
Vi plockar Pilla vid Sumpan och så åker vi hem till henna, här är det kaffe och go fika och hon ficka massa saker vill jag lova. Det blir massasnack , skratt och även lite snack med mannen i huset som också han hem innan vi lättar. Tack finaste bonus dotter för go fika. Ha en fin kväll nu. Ja då skall vi vidare till Fittja för att hämta buren os Juhani. Så mycket vi skall få in i bilen my good. Och det blir trångt i bak men Linus sitter bra.
 
 
Då så hemma hos Camilla, där hämtar jag bilen och så hämtar vi Ashani hos oss och så ner för att fira Juhani en dag tidigare. Det är okej för han blir firad i morgon också av pappa. Ja så är det så bra det blir. Jag skall nu njuta av ett kalas till och det är ju för Robin Juhani Lucifer. Super grattis till dig. Älskar dig. 
 
 
Här är Ashani och Linus med Mario och Luigi
  
Min middag som var för stor så klart Jag och Linus 
 
Segrana i kväll Thomas är fundersam
 
Mat mat mat
 
Tårtan och så blev det spel Hugo Linus är super glad.
Sen blev han så trött, pang. God natt killen
++
Ja det är nog hög tid att köra hem, jag har haft en underbara dag och jag hoppas att det är full rulle i säng också. Haj då Karlssons vi ses senare. Nu skall vi köra på något extra, jag har lite väl ont i mitt höger ben, Det är ju galet. Men allt är klart, Juhani är så tacksam och känner sig älskad. Ja det är galet och jag håller med om det. Jag skall nu störta i säng. Jag hoppas att det blir en bra sömn. trött som Fan.
 
Ringer Pia snackar en kort stund och
så är det med det.
Slut för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Hänger med Karlssons och Juhani

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200504
och det är Monika & Mona som har namnsdag.
Det är också veck 19, dag 125 på året
 
Då skall jag bara lite kort berätta att natten har varit väldigt stökig, jag tror att jag plocka av mig masken efter drygt 3 timmar +, det är ju inte så bra. Den bör ju vara på hela natten. Nytt försök i natt. Så skall jag passa på att berätta att jag har sol utanför mitt fönster. Det strålar massor och jag har 4  + så det är ju så bra det kan bli i dag. Så nu blir det frukost och att njuta av morgonen.
++ 
Det tar sin tid och det är ju bra för man skall ju äta i lugn och ro. Jag har ett samtal som skall ringas och det är ju till dom som skall fixa fönster, det är ju så att jag skall få nya fönster så jag måste veta när och hur. Så är det och så blir det. Ja jag inväntar klockan och så kan man ju planera dagen. Hoppas det är på onsdag som jag skall få dom inmonterade. Då har jag två dagar att ta bort för fönster och förhoppningsvis två dagar att städa.
 
Njuter en liten stund till innan jag skall ringa. Får lämna ett meddelande till Boby`s projektledare
Christina :) Hon skall ringa tillbaka så småningom. Så då kan jag egna mig åt att klä mig och bädda och sen ta emot ett samtal från Psykologen. Det är ju så att nu skall man fortsätta med videosamtal och det känns inte okej, jag tycker det är jobbigt. Det är lättare att snacka med någon som är mitt emot en. Men nu får detta duga, jag har alltså en bra och skön vila innan samtalet kommer på.
 
Så nu kommer det på+, jag berättar om mitt och allt som är jobbigt. Hon lyssnar och kommer med verktyg som skall hjälpa mig. Så nu kommer massa i huvudet vad jag skall göra, kommer det fungera? Har ingen aning, jag vet bara att det är bara att pröva, jag vet ju vad som kommer och jag kommer inte vara förberedd, jag kommer inte kunna förstå livets gång. Jag tycker detta är pest, men jag har fått annan hjälp också. Detta kommer att gå trotts allt. Ja så är det.
 
Nu skall jag tacka min psykolog för hjälpen och så skall jag tänka på det du sa, tack så hörs vi igen. Nu andas jag ett tag, lugna ner hjärtat och andningen. Jag kommer att fixa detta, jag kommer att ha en skön dag och den skall jag förhoppnings vis få svar när dom kommer. Ja jag väntar på ett samtal från BoBy. Tar mitt pick och pack för att dra till Brinken. Här nere har mitt hjärta och mitt lilla hjärta haft en jobbig natt, det är ju okej man får ju ha det. Så du kan ju vila nu så är jag med Linus. Vist det gör hon ....inte. Hon hänger med denna pärla 7 - 24 . Jag kan helt klart förstå det men....Du skall inte offra sömn älskling, offra inte din sömn. Då orkar du inte.
 
Så det blir te och det blir lite snack om oss och hur vi känner, det är tufft att prata om det utan att brista. Men jag måste stå stark för min dotter, svärson och framför allt Linus. Han vill inte att vi skall lida vilket vi gör ändå. Vilken stark krigare han är, jag fattar att han har bajs jobbigt. Jag vet att detta är frustrerande så jag bara är super arg på situationen, ett barn skall lida i en evighet. Hoppas du vinner kära barn, hoppas din kropp är stark så du fixar detta. Ingen skulle bli gladare än jag, ja jag vet dina föräldrar också, och några till.
 
Jag har en skön eftermiddag som nu skall brytas och jag skall hämta Juhani. Han vill också komma och vara med Linus. Så klart, vad är en morbror till för? Han har ju bara sin fru, det lät inte så bra, men du fattar vad jag menar. Eller? Ja jag släpper det och hoppas du fattar. Jag har i alla fall lite att handla, hämta medicin till Camilla som har åkt på ett sov av sin SLE. Det var ju väntat efter som hon inte sköter sig själv. Jag tror också att hennes hjärtoperation trigga igång detta, fan så illa.( men vissa kan jubla)
 
Jag skall nu fortsätta med detta att skriva om min dag. Det blir middag med Karlssons och det skall smaka gott. Jag hoppas att det finns en hel del grönsaker, som alltid finns ju det. Jag ärte mest grönt och kött eller kyckling eller fisk. Det är bara att välja, nu äter jag i alla fall en väldigt god middag, kebab hemma gjord sås med en gnutta sting i. Så gott man njuter länge, väldigt länge. Nu blir det ju go fika efter. Det är så gott.
 
Njuter en stund efter ,matan med att se Juhani och Linus spela Cup Head. Ja det drar i väg och nu skall killen sova, han skall allt njuta av en god sömn så god natt killen. Nu kör vi hem och lämnar familjen för att sova dom också, eller om dom nu kan sova. Jag tror att det är bra att bara vila då kanske man somnar. Dom behöver det i dag, och alla dagar för att stå enade och starka. Älskar er så mycket, jag skulle lätta för er om det bara gick. Älskar er in i evigheten.
 
Väl hemma skall jag då fixa med Darth Vader, medicin och
så på med varm jamas och så är jag också klar.
Skönt att krypa ner i en go och skön säng.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY
Bilder tagna från Google

Fixa med akvariet

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200503
och det är John & Jane som har namnsdag. 
 
Då skall jag starta min söndag och det är en solig söndag med 7 + just nu , det skall tydligen bli 14 + i dag så man skall väl njuta ut lite senare i dag, jag behöver bara se till att få akvariet fixat, nej jag gjorde inte det i går. Jag hade en bad day. Så jag skall inte skylla på någon eller något annat. mina känslor var bara för mycket. Jag fick ju lite lindring på såren då jag fick snacka med Joline ett tag, Det ger så mycket energi till mitt hjärta, en sprudlande tjej som bara öre så skön. Hon är glad och hon är helt fantastisk.
 
 
Nå väl det hände ju i går. Jag har min dag framför mig och jag tror att på ruta ett är det ju då  frukost, en god och underbar frukost med sol och en skön vår känsla. Älskar detta väder. Jag skall ha en mysig dag med min man och en snabb visit till Camilla skall jag ju. Jag skall handla till henne på apoteket. Hon skall hålla sig inomhus eller rättare sagt på hemma plan.
 
Det är skönt att kunna starta dagen med full solstyrka ute, våren är ett faktum och det känns ju lite skönt att kunna njuta av en riktig vår, hoppas du också har en solig dag eller morgon. Så nu blir det ett uppe håll. Jag skall ta tag i akvariet.
Bilder.
 
 
 
 
++
Mina blommor skall få en ny sak att stå på jag kommer handla en ny blomhylla. Det blir skit fint. Jag har i alla fall ställt bom på en bänk så länge. Och mina orkidéer  har knopp.Så spännande, plantan är så där 3 eller 4 är och inget händer men nu oj nya kvistar och nya knoppar. Så kul. Jag hoppas på att den andra också tar sig. Ser bra ut.
 
 
 
Man kan då ta lite lunch och det är ju inte fy skam, jag blir själv en stund med det gör inget jag skall bara ta det lugnt. Mitt akvarium står på rening och den har helt ny uppstart, det blir ju riktigt snyggt. Som du ser på bilder ovan. Jag skall ta lite te också så kan jag njuta av det ett tag. Min man är och handlar grejer till bussen och det är väl bra de, men det är ju helt galet vad massa saker han behöver. Men det blir nog bra till slut detta också.
 
 
Då skall jag ta en snabbis ner till Brinken jag skall se Linus fina marsvin. Dom är bara 8 veckor så det är hur söta som helst, jag har också fått en present av Thomas och Linus. Det är en bil, en bubbla, en Bumble bee som man skall ha i akvariet. Love it, love you Linus och Thomas, ni är bäst. Ja jag kan nu ta lite te och jag får även smaka på en ny glass från glassbilen, citronglass, någon där uppe har tydligen sagt åt leverantören att fixa glass till mig och Camilla. Tack för den, det var nu en beställningsvara av PH. Jag kommer att njuta av en varje dag i 8 dagar i alla fall.
 
 
 
Jag får ta ett kort på den i morgon. Du kan tro att den är fantastiskt god. Ja då kan jag åka hem och förberedda maten. Det blir kyckling och lite PH special. Vilket kan bli starkt i bland, hoppas på det i dag då. jag skall nu lägga i bubblan och Ari hovar över fiskarna. Spännande vad kommer dom att tycka om sitt nya kala hem? Hoppas det blir en bra balja att simma i.
 
 
 
Jag skall nu äta och sen skall jag fixa inför healingen. Det blir en varm och skön healing. Jag det skall bara drickas vatten och det kommer vara både före och efter. Så förberedda mig skall jag göra. Har snackat med Nea få se om jag får tag i Joline eller om jag tar det i morgon. Undra om jag hinner innan 20.00. Ja det återstår att se.
 
En härlig stund med skön avslappning, det är tur att jag har dig Lisa, då kan man få lite healing när som. Jag skall nu ta tag i min kväll och jag hoppas att det är full fart framåt. Mediciner och Darth Vader är klar så då skall jag njuta av kvällen / natten. Vi ses igen.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY
 Bilder tagna från Google

Njuta av plantering

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200502
och det är Filip & Felippa som har namnsdag. 
 
Jag har sovit bra och jag är bara lite så där orolig för min vatten nivå, jag är så slarvig med vatten. Jag har ingen lust att hamna på sjukan igen. Jobbigt skall ta liten brustablett för vätskenivån. Kan bara bli bättre nu. Njuter av min frukost och det är super gott. Har morgonsällskap av min man, han har också hittat upp. Så min dag börjar nu, det är ju helt galet, jag tror att min kära själ mår bäst när jag mår bra, den skall ju hänga i hopp med mig och det är ju så det fungerar jag har en stark själ som är med mig och jag vårdar den bra.
 
Nu skall jag börja min dag med lite badrumsbestyr och även bädda och så. Det är ju så bra att man har en viss rutin så det inte blir fel med morgonstarten.Jag är nu klar och skall ta min dag i besittning, det blir ju lite snack och planering med mannen som fortfarande behöver planering. Jag är mer så där jag skall göra det här och så blir det inte för jag gör det här. Mitt huvud är lite stressat och lite "out of order", Nej inte som vanligt utan nu har jag en krissituation att hantera och det är inte så kul.
 
Den är betydligt jobbigare än jobb tjafs eller annat tjafs. jag har ägnat mig åt en krissituation som jag INTE kan styra över, som jag INTE kan avstyra eller få slut på. Jag skall bara stå och se på. När min mamma dog blev det bara som ett pang, jo nu var hon gammal, men rent hypotetiskt. Det känns fruktansvärt, ja det gör det men ändå denna, ja hon led ju inte. I dag är det mera va fan... Jag vet att fler med mig har och har haft människor som har denna sjukdom som bara ser sina kära tyna bort sakta. Mycket plågsamt vill jag säga.
 
Nä nu måste jag prata om något annat detta gör mig så ledsen, så ont i hjärtat. Helt galet. Nå väl tror jag fixar lite lunch nu, min man sitter och spelar och jag skall bara njuta av lite kycklingpytt. Det är lite så min dag är, njuta av små fina stunder. Jag hoppas att det är och förblir så, lite mirakel ibland. Jag kan hoppas på allt från a till ö.
 
 
Nu skall jag ner till Brinken och se om Linus vill plantera med mig. Jag skall ju fixa lite örter och sånt åt Camilla, jo hon skall vara med och det skall Linus också hoppas jag. Han är lite "anti" att röra sig för mycket för han får ont men det skall nog gå bra. Plantera är rogivande och det är skönt också. Nu kör vi killen.
 
 
Det blir lite te /kaffe först så att man kan känna sig varm i kläderna, lite tröst godis har jag med mig också. En ny favorit, det är ju helt galet och helt otroligt vad en god choklad kan göra. Massa gott i själen. Nu är det dags att gå ut Linus, kommer du? Han skall övertalas först av mig och mamma, men det funkar så vad är problemet, älskade unge. Han hjälper till och han är super duktig, jag hoppas att alla kryddor kommer i Linus. Han tröttnar fort men här blev det bra igen.
 
Det finns en lite gran där som är för Wilma, för granen heter Wilma också. Så fint. Ljus hållare också för syster yster. Så fint. Jag hoppas att jag får tag i en ängel också. Den andra försvann och det är synd efter som det var Memlans. Ängeln är ju en symbol för henne. Undra vem som kan vara så låg att stjäla från gravar. Det var inte det vi skulle diskutera nu, ja vi plantera i alla fall och nu är det ju bara att se vad som händer.
 
Ja det blir massa roliga saker i dag, det är ju så att lilla Lukas skall ha en större bur och den skall ju då vara kvar till Linus egna marsvin. Han vill ha en kille som skall heta Charlie. Det är ju så coolt, han skall få en av Pilla, härligt, så fint. Ja då är allt klart och jag skall hem för att fixa akvariet. Detta med akvariet, oj det är jobbigt. Har liksom inte tiden. Men jag har 8 st fiskar kvar och en slammis så nu skall jag fixa detta. Så hem med bra inställning.
 
Hej älskling jag fixar middag till dig så kan vi starta med akvariet. Det är ju bra om jag får det gjort. Jag skall nog fixa detta. Men vad är det som händer, jag har fått en melt down och det är en stark känsla av att inte orka med detta. Okej vad gör jag? Jag skjuter det på morgondagen. Jag tar mitt te och så tar jag medicin och så lägger jag mig för att se Stjärnornas stjärna, ett samtal till Pia.
 
Det är ju så ruggigt att man inte kan fatta att man är så nere i kroppen, allt känns så tungt. Jag hoppas att det är övergående, jag har lyckats hålla mig på bryggan , men nu vete fan. Pia berättar att hon har varit på IKEA och shoppat loss. Det är ju kul så jag skall väl försöka komma till hennes nya lägenhet snart, inte än men snart.
 
Ja min man kommer in och han vill se nyheter och
han somna så jag stänger av och lägger mig till
rätta med alla kuddar och allt som är.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY
 Bilder tagna från Google

Grill dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200501
och det är Valborg som har namnsdag. 
 
Jag startar min dag med att ta lite frukost och jag har i dag sällskap av min man som är hemma. Han kom där efter 18 i går så i natt har jag sovit tryggt och jag känner mig lugn nu på morgonen, Mina attacker från i går är över och det känns så bra, jag prata ju med lilla hjärtat så det värmer så gott. Jag fick ett par ord med rödtotten också så det blev bost nr. 2. Så det var en skön natt jag hade. Nu är det ju då också första maj, det är en försommar månad och allt skall komma i blomning.
 
Jag hoppas sommaren blir varm och skön , med sol och härligt umgänge. Massa barn barn och allt där i mellan. Jag har ju några fina så jag kan skryta om, stora som små. Ja så är det och så blir det. Nu så skall jag i alla fall köra med massa bra saker i dag, healing, jordning och relaxa. Skall ha en stark själ, behöver bosta dottern lite. Jo jag satt och kolla kort lite. Detta är ju kul, detta med super granny. Det är ju massa saker i bakgrunden som är viktig, mina barnbarn.
 
 
Elton                 Linus
 
Olivia                           Jack
 
Joline                    Haylie
Amanda.
 
Jag saknar på kort här Tindra, Lukas, Johanna, Kevin, Nicole och Milo. Det är svårt att hitta kort på alla och särskilt när jag vill ha dom. Jag hoppas att du förstår vilken livsbost dessa är. Vissa ser jag ju oftare och så men det finns i mitt hjärta. Det är det som är så bra och så skönt. Jag har också fina barn som du se längst nere och så har jag ju en bonus dotter till då , Hon kommer ju här då.
 
Pernilla "Pillan"
 
Ja så ser det ut och jag känner sån härlig livsglädje med alla mina kära, det är så skönt att ha en familj med starka personligheter och så olika hela bunten, när det gäller barnen är det totalt spridda skurar, jag ser likhet mellan vissa och det är en enorm känsla att se dom växa, jag är så lyckligt lottad. Ja det kan man inte ta i från mig.
 
Jag skall nu snacka lite med mannen så skall vi planera dagen. Det han skall göra är att hämta plåt till bussen så jag blir släppt på Brinken. Men först skall jag duscha, bedda sängen och fixa lite. Ja så är det ju jämnt, man skall fixa så mycket. Nu är det ju lite förberedelse på nästa veckas fönsterbyte, ja det blir ju ett stå hej. Men det blir nog bra tror jag. Så nu skall jag ner till Brinken.
 
1 maj grillning.
Det var Linus som ville ha det och så plockar man i hopp lite folk så blir det grillning. Jag tror att det hade kommit fler om bara solen hade varit med, men som tur är har Camilla och Thomas tak på uteplatsen så det är ju helt okej. Det blev lite barn som kom till Linus också. Här är lite kort.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blev middag för oss också där nere, Vi fick ju kebab med ris och det var super gott. Jag vet att min barn kan laga mat och det är alltid lika gott. Jag vet också att det är så mysigt att bara få njuta av mat som man själv inte lagar. Jag tror nog att det är meningen att när man kommer upp i en ålder då man har vuxna barn skall man njuta av deras mat, man skall helt enkelt bli bjuden på mat av dom. Härligt liv det kan vara, eller för mig är det ju så. Dom bjuder mamma och pappa på mat. 
 
Vi far hem i alla fall det är ju inte så sent man jag är trött och jag är nu klar för att titta på tv. typ Let´s dance. Ja min man kommer nog senare tror han spelar. Jag tackar för en bra dag och det är ju så fantastiskt kul att ha ett fint liv med sina barn. Älskar dom.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY
 Bilder tagna från Google

Hit och dit

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200430
och det är Matiana som har namnsdag. 
 
Då skall jag se vad denna dag kan ge mig det. Jag kan väl alltid få önska mig en dag som bara är för mig. Jag hoppas det och jag vill gärna ha en härlig lugn dag. Det är så jobbigt och det är inte alls kul att ha en jobbig dag. Jag skall njuta av mitt sällskap på morgonen som är Juhani. Han börjar ju senare. Jag skall också hinna med lite egen tid och det är ju skönt. Jag har ingen lust med stress.
 
Ja då skall min son i väg till sitt jobb och vi ses säkert på fredag för jag skall till Jordbro i kväll säger han. Ja det är bra hoppas du får en bra dag med ditt hjärta. Jag skall invänta pappa sen han kommer väl i kväll kan jag tror. Nå väl jag skall i alla fall köra sonen till jobbet, åka till Brinken för att sen fixa med massa saker. Det skall vara gas till grillen, det skall vara ny koppar, det skall vara bur, hö, sågspån, mat till Lukas, det skall vara saker till mig och det var en hel del. Vi han träffa Juhani också. Nu skall vi hem och se vad som kommer av denna eftermiddag.
 
Lite te och lite fin besök och det var trevligt. Lukas är på plats så nu skall familjen vara djur passare ett tag. Det kan vara kul för killen. Ja då skall jag nog lämna er för i dag, jag har väl inget att stå i men jag har en känslosam attack på G så jag måste ju gå ifrån killen i alla fall. Jag hör av mig senare. Det är okej, så tack för i dag gott folk, och du kan hälsa familjen. 
 
Hemma ser jag att mitt köksgolv är i behov att dammsugas. Det får en snabb över dragning, jag sitter och funderar om allt omkring är så kul egentligen. Den är inte det och jag har en äcklighets känsla som inte går att beskriva. Jag har ju tamefan inte en sekund till övers. Varför? Ja det är ju det jag frågar mig, varför.  Jag får inga svar och jag vet att det kan vara så jävla jobbigt, eller inte jobbigt, jag blir så avsmaks känsla i hela min mage.
 
Jag hoppas denna illamående attacken går över, typ nu. Men så bra kan det inte vara. Men jag ger då fan i detta och traskar vidare med hela kvällen, ja jag skall ringa lilla hjärtat också, Nea skall messa när det går bra och hon är hemma. Jag väntar här då och kan ju betala lite räkningar och messa ett mail. Jag det är väl det jag kan göra. Se nu kom messet. Jag då ringer jag.
 
Hej hjärtat. Så snackar vi ett tag och hon berätta om filmen, draktränaren, och om vårat experiment med diskhandskar och svabbar. Hon var på toa, ha ha ha, ja måste man gå så måste man. Det blir bara massa ditt och datt. Jag skall ringa senare och det är ju okej, hon skall titta färdigt på filmen. Då så lilla gumman jag ringer senare, puss älskar dig.
 
Då är jag åter här med mig och min frustration, vem skall jag ringa, vem skall jag berätta detta för? Jag vet inte, det är ju galet så galet. Jag är så arg. Jag skulle vilja skriva allt här men det går inte. Jag måste ha detta för mig ett tag innan jag släpper den bomben. Tur att jag kan skilja på skit och pannkaka. Ja det är lite så där hemska saker som kan komma från en klarblå himmel. Det är ju så trist så man kan dö.
 
Ja jag skall ringa Jolin igen men först skall jag snacka med gubben som nu är klar i duschen så vi skall snack skit om världen och dennes omgivning, Ha ha ha nej det är inget vi har för oss, han berätta om bussen och sen var det blomplantering, men hur tänker du nu?? Jag har ju för satan ingen balkong ..... Ha ha ha ja ja vi gör det bästa av detta och det är vi bäst på.
 
Vår kväll är ett faktum och jag skall avsluta med detta, ta vara på livet det är jävligt kort och man kan inte få det i repris.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY
 
 
Bilder tagna från Google

RSS 2.0