Utomhus aktivitet

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200830
och det är Albert & Albertina som har namnsdag.
 
Ny dag och en skön söndag är det som är på G, jag ha planer i dag men vi får allt se hur vädret blir. Så då skall jag allt se till att inte ha så mycket annat att stå i, vi är några vuxna som skall i väg i dag på ett äventyr. Det blir ju kul och avslappnade. Så nu kör vi så det ryker.
 
Frukost alldeles för tidigt, jag har vaknat lite för tidigt i dag och det kommer att betala sig senare i dag eller i kväll. Men nu är jag uppe och tar mig frukost och lite av varje, lite dricka och annat gott skall jag nog ta tag i. Jag tar nu och kör på denna söndag.
 
Vi lättar mot Brinken för att vara en dag med Karlssons och Pilla med man. Vi skall njuta en dag på zoo och se till att få en behaglig dag, många djur och många härliga stopp. Så det kommer säkert någon bild här längst ner.
 
Dagen var skön gråmulet först och sen kom solen fram här och där. Ja det var en massa timmar. Vi njöt av dagen och jag känner att det var så bra att komma utomhus så många timmar. Det är ju så det blir när man väljer utomhus aktivitet.
 
Hem och för bi sonen för att plocka upp Aris mobil. ja det är ju han eller hur glömma den ja ja så kan det vara. Då så hemma igen och nu är det tid för egen tid och lite film kanske. Kommer att somna ovaggad i kväll.
 
Kort från min dag.
 
  
 
 
 
Då kan jag säga tack för en fin dag och så trevligt.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En ny dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200829
och det är Hans & Hampus som har namnsdag.
 
 Det är lördag och jag är tung i huvudet med så mycket tankar som far runt. Det reder nog ut sig så småningom men just nu är det jobbigt. Jag skall bena upp dagen eller så skiter jag i det. Vem fan bryr sig? Jag har fått nog av alltid att jag måste bry mig. 
 
Jag tar mitt liv som jag vill ha det, är det så att jag inte duger så, fine. Jag är jag och har alltid varit det. Nu har jag en ny dag och det är så tungt och jobbigt. Jag skall vara bara njuta av min dag så jag kan känna mig till freds, det är ju dock min dag.
 
Frukost klar, bäddningen klar, kläder på och allt känns bra. Så då kan man väl bara njuta av min dag då. Jag har molnig morgon och tror det skall vara så i dag, nej det skall tydligen regna. Då så blir det väl bara att njuta av en regnig dag.

Det gör inget för jag har det lugnt och skönt här i min lilla hörna. Jag gillar när det är regn och när man kan bara njuta av en bra dag ändå. Det är ju bara att känna sig till ro och att bara vara i nuet. Lite så skall jag nog vara och ha det i dag. Lite så där, super soft. 
 
Jag tar en sväng till min dotter för att kolla läget, det är ju inte så bra men det fungerar. Jag tar te och så tittar vi på TV och njuter av dagen. Jag skall nu se vad resten av denna dag blir. Jag tar min dag som den kommer och inget är planerat.
 
Thomas och Camilla skall i väg så jag drar mig hemåt. Här tittar mannen på trav och sonen spelar. Ja det är som det brukar vara. Jag slår mig ner i vardagsrummet med min man. Jag tar och sätter på en ljudbok. Det är så skönt att bara lyssna och det blir mer spännande kan jag lova.
 
Då skall jag ner och hämta en blomma som Camilla har köpt till mig, det är en palettblad med väldigt fina blad. Jag ser att den har blommor på, den skall få ha det men det skall inte vara så bra, det kräver så mycket av blomman.
 
Nå väl har hämtat den och sen tar jag te och snackar med Karlssons. Jag stannar en stund innan jag åker hem. Hemma hittar jag en nu ett meddelande från en människa som vägrar att sluta skriva till mig. Personen i frågan är helt enkelt sjuk i hela skallen. Jag är inte intresserad av alla anklagelser och det är ju fan om hen inte kan bara släppa.
 
Jag vet att hen är väldigt sjuk och har stor sorg, men jag vill INTE att hen skriver till mig. Lämna mig i fred. Min familj är min familj, du valde att lämna den  så vad är ditt problem. Och ja hen läser min blogg, brist på annat. Jag vill inte alls ha med er att göra. Hoppas ni kan förstå det.
 
Jag återgår till min kväll och tycker att jag skall ha en liten tv, myskväll. Gubben har handlat glass och det är bara att njuta. Jag tittar på klassfesten och den är helt okej, i dag är det Carola och Ola. Det kan bli vad som, kul hoppas jag. Nu är det bra för i dag så du vet.
 
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Det är så tungt

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200828
och det är Fatema &Leila som har namnsdag.
 
Jag startar denna fredag med lite varm skön dusch på min ömma värkande kropp. Ja det är lite så det är men jag kan göra och gör mycket för mig så det fungerar. Jag hoppas att det är massa andra bra saker som kommer att ske med min nu återbyggnad av min trötta kropp. Ja det känns så bra.
 
Då så nu är det lite frukost och det kommer att kännas super duper bra. Jag  har inga som helst andra önskningar om en bra morgon. Det är bara att njuta, andas och ha magisk lugn musik i bakgrunden, helt enkelt makalöst bra.
 
Min dag är på g och det blir tufft och jag känner att jag inte är beredd. Men jag gör så gott jag kan. Nu så är det bara att låta dagen glida iväg och att bara göra det som är måste.
 
Det blir lång dag och den tar äntligen slut och jag kan lägga mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
God natt Tack för i dag 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Fixa och dona

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200827
och det är Rolf & Raul som har namnsdag. 
 
Hej nu är det ny dag och jag är med den och känner mig så motiverad. Har sovit många timmar i sträck och bara det gör allt så bra. Jag hoppas att du kan förstå vilken lycka för mig det är att sova "länge". Jag brukar inte sova så länge och många timmar. Hoppas detta kan betyda att jag gör det helt plötsligt bara.
 
Nå väl mitt morgon stök är klart och jag känner mig så bra och så utvilad. Jag är nu min frukost och skall allt ta det lugnt en stund, njuta av lugn och skön musik och bara känna att jag mår bra. Det är viktigt att man får känna det mellan allt som händer, det är så bra med yoga och meditation. Man blir som en ny människa och kan släppa allt skit som man har i huvudet.
 
Jag skall nu snart fara till Tullinge igen och för förhoppningsvis få hjälp med mina onda leder i fingrarna. Jag hoppas det, jag vet att värme är bra och då kan man allt se till att fixa det, värme och övningar är bra, vill ju kunna använda mina gamla händer och det är ett bara tag fram över.
 
Då så lite samtal till jobbet skall jag fixa också. Det är väl det kan jag lova. då så nu kan jag snart fara i väg. Hos arbetsterapeuten går det bra, jag får övningar och bra handskar till mina händer. Så då kan jag vara nöjd med den hjälp jag fick, jag skall väl gå på något informations kurs om just problem med händer och det kan ju vara helt okej. Kul med mer info och så slipper man googla.
 
Då så nu kan jag åka till Brinken för jag skall med och handla och få hemkörning. Super kan jag då tycka. Det är ju bara att vara med och lära sig om allt inom kroppens område, det blir en lära som är okej. Jag går ofta på föreläsningar för att få den kunskap som jag behöver och orkar ta in.
 
Då så, herrskapet mot affären och nu skall vi handla, jag till mitt hem och dom till sitt, det jag missa var toapapper. Men det är ju inte slut så det blir bra. Kan handla på lördag eller måndag. Så nu skall jag allt få hem mina varor, ringer Juhani han får ta upp dom och så kan jag åka ner till Brinken igen.
 
Eftermiddags go fika och lite annat smått och gott. Det är bara att köra på med eftermiddagen. Jag hoppas att det fortsätter att vara bra. Nu skall jag få middag av Juhani och Ashani. Lite mutning kanske, jag skall hämta något i Jordbro. Juhani följer med.
 
På vägen hem pratar jag med Pia och det är lite upp och ner där. Men det reder hon ut sen. Så är man hemma och det känns okej. Jag är en smula trött och det är ju inte så kul. Jag skall nu sätta mig och kolla TV:n.
 
Det blir nog allt för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag 
 
 
 HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Inget händer

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200826
och det är Östen som har namnsdag.
 
Ny dag och det är ju bara att sätta fart. Har en härlig frukost med Karlssons, och det är ju bara att njuta av morgon stund. Jag har inte planerat så mycket i dag, det är ingen ide för det blir lite så där olika saker än då. Jag mår okej och det är ju skönt. Det har varit tuffa dagar och det blir inte lättare med tiden.
 
Jag hoppas på en skön lugn dag, inga måsten eller jo ett samtal mer psykologen. Sen blir det att göra naglar, ingen förlängning bara lack och snygga färgar.Ja det blir en liten lunch efter lite sent men vad gör det.
 
Jag skall fortsätta min dag med att åka till centrum, handla och se till att det blir super duper bra. Jag har inte planerat något i kväll. Jag skall nu bara ha en lugn och skön kväll. Jag har det så skönt i dag och det gör mig till freds.
 
Det blir tv och sen är det god natt.
 
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Start med Vattengympan

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200825
och det är ??? som har namnsdag.
 
Hej hopp, denna natt har jag sovit bra ända fram till 03.47, då vakna jag med ett ryck och trodde jag hade försovit mig, jag skall ju ha vatten gympa i dag. När jag såg klockan blev jag lugn igen. Somna om dryga timmen och kliver upp vid fem. Så nu kan man starta dagen med yoga, skön, lugn musik och bara njutning.
 
Det är ju nu dags för frukost och det kan jag lova att jag verkligen kan behöva, ner varvning och frukost. Så nu är jag klar för att tackla denna dag med allt som komma skall. Har lite annat att pyssla med också. Det kan vara bra att starta nu då.
 
Dags att åka mot vatten gympan. Det är bara att ta Bee mot ett äventyr, allt packat så det tar bara 30 minuter. ingen trafik till Huddinge men där efter blev det kö. Men det rullar på. Framme så då skall jag betala en biljett och knalla in.
 
Men vad var det för kod till dörren, tänk, jag frågar i resektionen. Just ja nu mins jag. Det är ju bara att hoppa ur kläder och sen hoppa i baddräkten. Det är en 30 minuter vatten gympa och så är man klar. Det skall bli skönt att nu åka hem. 
 
Det är bara att hänga upp kläder och sen skall jag köra Juhani till VC. Jag far till Camilla och Thomas. Det blir en sväng till Skärholmen. Handlade en blus som jag blev förälskad i. Det blir lite lunch och så titta vi på serier. Det blir vår dag på ett par rader.
 
Jag skall sova över på Brinken och ha frukost med min dotter och man. Det blir så skönt. Jag har lite kontrollbehov på dom, det är mer för min skulle än deras. Jag vill ju bara stötta dom i denna svåra tid. Så nu är klockan skit mycket och jag kan bara lägga mig och sova, eller inte.
 
Har svårt att somna och det är oroligt i mitt huvud. Jag hoppas att det blir bättre och att det inte blir så svårt med allt. Bra med lite kvälls medicin så man kan slappna av.
 
det var allt för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Mysig och solig dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200824
och det är Bartolomeus som har namnsdag. 
Vecka 35, dag237 på året.
 
Då så frukost och avslappnings musik, min vecka med allt som skall göras har startat. Det är sjukgymnastik, arbetsterapeut, vatten gympa, med yoga,samtal, och en massa andra måsten. Hur kul kommer denna vecka bli?
 
Jag hoppas att jag kan sprida ut allt sen, set skulle vara bra och jag slipper slita häcken av mig. Så i dag då börjar sjukgympan och det är ju bara kul tycker jag. Nu skall vi starta med ryggens återuppbyggnad efter sista operationen.
 
Så jag hinner med lite annat i dag också, det är viktigt att inte göra för mycket då jag har en sorg att bearbeta på men det skall gå, jag kommer igenom det jag brukar ta åt mig. Så det är bara att starta dagen.
 
 
Frukost intaget, sängar bäddade, blommor vattnade, Så är det då min tur. Jag tar min son, Juhani, men mig till Brinken. Vi kommer dit strax innan nio så åker vi till golfklubben och först slår vi några bollar sen är det en nio håls bana som skall avklaras.
 
 
Det betyder att vi är ute en bra stund och njuter av solen och det är skönt efter som det fläktar lite. Vi skall nu tacka för oss och vi skall ta oss till Brinken. Jag skall vidare till Tullinge och sjukgymnastiken. Det blir bra då jag skall få börja med mina övningar, äntligen.
 
Ryggen skall stärkas upp och det är en skön känsla man har. Nu snart kan jag röra mig mer smidigt och fram för allt, jag kan köra bil i längre sträckor. Nå väl min runda men sjukgymnastik är så pass bra och gör nytta, jag använder 7 maskiner med ryggträning. Så det skall göras 10 X 3 på varje utom roddmaskinen den skall dras fort 500 meter.
 
Så är det klart och jag tackar för mig och ser till att ha en skön eftermiddag med Thomas och Camilla. Jag tar lite iste och lyssnar på min bok, Camilla har samtal och Thomas bygger. Det är så när man har hus, finns alltid något som skall göras.
 
Då så nu kommer jag till den delen att jag skall hem, måste handla först, kör ner Linda till tåget och sen är det bara att handla. Det skall bli tacos i dag, Ashani och Juhani skall fixa middagen. Jag har bjudit hem Pia så det är ju bara att njuta av god mat och bra sällskap.
 
Jag får även ett samtal från Erikka, det var inte i går och det var förra året, precis när Linus börja med strålningen. Men vi skall ses och så får vi snacka lite då. Ja så är det så nu skall jag allt vara social med Pia, det blir ju trevligt.
 
Det blir även kväll här hos mig och det är ju så mycket som jag vill göra men orkar inte. Jag har nu letat igenom min dator och alla mina kort på barnbarn, dop, födelsedagar, min mamma och pappa, mina barn och massa annat är borta. Jag har lagt stickan på et super bra ställe så ni är den väck.
 
Den kommer fram när jag inte behöver den, så klart. Det är ju skit jobbigt. Nå ja jag lägger mig nu för det är inte så bra att leta mer för jag kommer inte hitta den. Min sticka är borta bara. Eller så har någon lånat den.
 
Nu släpper jag det för att nu lägga mig och försöka sova.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Lugn söndag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200823
och det är ??? som har namnsdag.
 
Det är solig morgon och jag är seg efter en jobbig natt. Det är så trist när man vaknar, somnar om, vaknar, somnar om hela natten, en jämn sömn är vad jag vill ha och vad jag känner att jag verkligen inte får. Skall man då ta till drastiska saker som stekpanna?
 
Ja det kan behövas känner jag. Vilken jobbig natt det har varit. När jag vakna sen och tänker jag kan lika gärna gå upp, då är klockan bara 04.15. Men glöm det jag vill inte gå upp nu, jag vill facking sova. Lyckas somna om och sen startar oros sömnen igen somna, vakna, somna, vakna om och om igen.
 
Nu skiter jag i detta och kliver upp, ja klockan är ju 06,20 men det får räcka tänker jag. Jag behöver minst 6 timmars hel sömn, hoppas det funkar i kväll och i natt. Nu är jag uppe och skall slåss med värk i ryggen och huvudvärk. Nice, NOT.
 
Jag skall nu ta frukost och se vad denna dag ger för uppfriskande vindar. Jag tror att det är dags att hitta ett bra harmoniskt och skön livstråd. Det är ingen mening med att fara runt som en galning och tro att man gör sig själv en tjänst att behaga alla andra. Nä nu skall jag bara bry mig om mina nära och kära, Att komma nära mig skall inte vara så lätt längre.
 
Jag skall ha en stark port som skall håll ovälkomna varelser borta. Jag skall bara göra saker som är bra för mig och som ger mig bra energi. Så som krama barnbarn, snacka med mina barn, mina närmsta vänner ja det är det som är bra för mig.
 
Då så kära du då skall jag avklara denna tunga och jobbiga dag så jag kan få en bra sömn i natt. Eller så blir det lika jobbig som min natt ha varit, Allt blir nog bra i slutändan. Då så en söndag att avverka,
 
Vad händer nu då? Min man har somnat på soffan och jag vill låta han sova, jag tar mig ner till Brinken och lunchar med dom och tar go fika sen. Så kan man ju göra kan jag då känna. Jag ringer ner så dom är beredda på att jag kommer.
 
Det är lugnt och stilla och vi bara njuter av god lunch, lite fika paus och en bra serie. Så nu är det bara att köra på, Vi har det fint och det går super i dag. Ja då skall jag hem och frosta av frysen. Det är i stort behov, det har blivit så mycket is so inget annat får plats.
 
Ja så är det middag, min man skall ha en närings dryck han har skit ont i magen så det är inte så bra. Det är inget som kommer eller inget som händer för övrigt. Han är bara öm i magen. Han bör kontakta en läkare. Men varför då? det är ju bara en piss i Mississippi.
 
Men det är ju som att prata med en vägg, han behöver inte gå. Nej då det är inget säger han. Karlar, det är lika bra att slå dom i huvudet, dumma varelser. Nå ja man har ju nu denna man så jag får hitta på något som kan hjälpa. Som han då kan gå till och lita på.
 
Det är då så att min man är envis som få och han gillar inte läkare. Så det betyder att jag måste hitta en väg som fungerar, stekpanna eller en höger, ha ha ha. Nä skämt åsido han får man snacka med tusen gånger innan bara.
 
Kollar tv;n och sen skall jag allt sova, det är lite så fram och tillbaka med velandet, är jag trött eller är det bara lite så där? Jag är nog trött och det skall ju då vara dags att sova kan jag känna. Min man skall också snart komma till ro, han är nyduschad så det skall bara torka lite, sa han.
 
Ja denna dag är nu till ända och jag hoppas på bra sömn.
 
 
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En lugn dag

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200822
och det är Henrietta & Henrik som har namnsdag.
 
Då skall jag ta hand om min morgon, den är på g och det känns super bra och super intressant. Jag har inga planer så det blir som det blir i dag. Jag kanske lägger mig i sängen och sover hela dagen, jag kanske skall ta en lång dusch eller? Jag kanske bara ser på film i dag. Jag har inte bestämt mig en. Jag hoppas att det blir en bra dag vad jag än gör.
 
Jag skall börja med att ta min frukost och njuta lite av den, min man är vaken och det är ju bra för han. han har samma problem som jag har haft med sömnen, han vaknar tidigt varje morgon. Oavsett det är vardag eller helg eller semester. Man vaknar tidigt i alla fall.
 
Nå väl jag skall göra min dag nu och njuta av den så mycket det går. Har som sagt inga större saker planerade så det är bara att göra i dag, vad som. Då så sätt igång nu då med morgon fix och bädda. Det blir en lätt plätt att se till att få igång.
 
Jag tänker då ta en lunch med min gubbe, han är dock inte så pigg och han är trött. Det betyder att jag har massa tid över på eftermiddagen. Ari skall titta på travet och jag tar en go fika hos Camilla och Thomas. Nu är det också så att Jessica och Rickard kommer för bi. Jackson är med.
 
Kul att träffa han också, det är en härlig liten kille som är en riktig kram go kille. Jag tycker att det är bra att få kramas med barnbarnen. Dom är viktiga för mig och det är bara att njuta av stunden. Det är skönt och det är mycket trevligt.
 
 
Dom åker hem och jag skall det också. Åka hem alltså. Skall laga mat åt familjen och se vad som händer. Jag hoppas att det blir en lugn kväll. Pilla ringer och berättar att Ebba har köpt rosor till Ashani. Så det vara ju kul. Jag åker ner och hämtar dom, hälsar på Stefan och Pilla, Ebba också förstås. Snackar lite och sen är det bra att köra hem igen.
 
 
Ashani blev glad åt rosorna och vi ställde dom i vardagsrummet. Där gör dom sig fina. Middan avklarad och så skall jag bara göra kväll och slappa.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Till Solna

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200821
och det är Jon & Jonna som har namnsdag.
 
Nu har klockan ringt och det är tvätt på morgonkvisten, nog för att jag INTE vill eller orkar är jag tvungen att fixa detta. Jag skall nu bara försöka ta mig upp och se till att göra det som krävs av mig i dag. Jag är så slut i huvudet, har drämt något, men det har jag ju redan glömt. Det är bara tungt i huvudet och jag vet att något var det.
 
Har en delad frukost i dag det blir så ibland. Vad gör det om 100 år? Inget så nu skall jag då njuta av allt runt omkring. Har ingen som helst lust att göra något alls, tänk att få ligga i sängen hela dagen, lägga täcket över huvudet och skita totalt i denna dag.
 
Det vore skönt, alldeles utmärkt och sen kommer jag ha skit ont i min rygg. Nä ingen bra ide, jag tar tag om dagen och gör det jag orkar helt enkelt. Det var en bättre plan. Jag skall inte göra så värst mycket. Det är ju bara att njuta av dagen. Mitt sällskap i dag är Camilla, Thomas, Pernilla med familj. Det kommer vara kul tycker jag.
 
Först är det lunch med Ashani och Juhani, det blir Asiatisk mat som jag n´bara älskar. Vi äter tillsammans och det är mysigt. I dag skall ungdomarna på fäst, hoppas dom får det kul. Tack för lunchsällskapet. Det är lika trevligt varje gång. Fina ungdomar detta, eller får man kalla dom ungdomar? Nä dom är unga vuxna.
 
Nå väl nu är jag på Brinken och där görs det i ordning för att fara till Solna. Det blir Tobbe som skall köra, det resan är helt ok. Jag och Camilla går upp till Pernilla och bara gubbarna far i väg, det är 18 hål i dag. Snacka om att det blir lång tid på denna golfrunda. Vilket inte gör mig ett dugg.
 
 
Jag Camilla och Pernilla tar go fika och njuter av detta. Pillas son kommer hem från jobbet och vi pratar och hälsar. Viktor är en fin och väluppfostrad killa. Han är lugn och sansad. Ingen stress där. Han tar mat som Camilla och Pilla har gjort. Det blev ost och skinksallad. Mycket gott.
 
 
Då så njuter av stunden med Pilla, hon är en sådan fin tjej. Ebba kommer hem och hon har varit i stallet. Så bra då är hon nöjd i dag, en tonårs tjej med massa energi. Hon är så fin. Hon är glad och nöjd och det betyder bara att hon gjort de saker som hon vill, hon har varit i stallet.
 
Då så nu kommer det att vara lite skratt och snack med barnen också. Fina ungar. Ja då ringer Thomas och säger att dom kommer om tjugo minuter. Så det är bara att göra sig klar eller? Jo då vi är klara, vi är födda klara. Så tack för en trevlig eftermiddag och en härlig kväll. Vi hörs igen och ta hand om dig nu.
 
Så nu är vi på G hem och det är en stressad färd, Tobbe kör inte bra på kvällen och i regn. Nä det var inte bra. Jag skall fråga han i morgon hur länge han har haft körkort. Jag är inte särskilt impad över hans körning.
 
Väl på´Brinken är det bara att gå på toa, packa mina saker och lätta med Bee hem. Hörs i morgon, sov gott. Så kör jag hem, hemma ligger min man i fåtöljen och sover, snacka sover så det hörs. Ja ja han får ligga där och så kan jag väl pyssla lite med mitt. Då kan ja ta och lägga mig.
 
Somnar
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En dag till är avklarad

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200820
och det är Berbhard & Bernt som har namnsdag.
 
Hej då gubben det är bara en natt sen är du hemma igen. Det blir super duper. Jag skall också göra mig klar för det är ju en ny dag med massa utmaningar. Frukost, badrums stök, kläder på och bäddning allt är klart. Jag väntar bara nu på sonen , han skall till läkaren och se om sig lite.
 
Så då kör ja så det rycker. Det är bara att se till att det blir super duper dag och att jag gör det jag vill. Jag är min egen boss och jag är den som skall ta hand om mig. Det är viktigt att vara sann mot sig själv. Det är ett högt pris man får betala om man inte är det.
 
Jag vet att ens egen borg är den som skall må bäst för dig. Respekt mot andra är det man skall visa utåt.Ingen annan människa en du själv kan vara sann mot dig själv, men det som är viktigt utåt är att man är ödmjuk, visar respekt och inget är fel att vara vänlig heller, ett leende , ett hej är små saker man kan ge en annan människa.
 
Ja det skall inte bli djupare än så i dag. Det blir bara massa ord för vissa, andra känner att detta är rätt och några kommer bara skita i det. Det är upp till var och än, men om man vill vara stark och vara respektfull är det bara att tänka, hur vill jag att människor är mot mig? Svaret kommer då från dig själ. Inga konstigheter.
 
Då så full sprut och dagen är igång. Jag skall då köra Juhani till läkaren, sitter på vårdcentralen och väntar på han, det tar tid. Då så nu kommer han, det blir en sväng ner till Brinken. Vi snackar om allt som skall göras och vad som inte skall göras. Juhani slappar på soffan och det gör Camilla och Thomas  också.
 
Lite te och bullar blir det och en film, lite rolig film så det blir skratt. Det är skönt då det är just skratt som skall frigöra masa saker i kroppen. Att skratta är en bra sak i ett sorgearbete. Men nu blev klockan en hel del. Jag har samtal på HS så nu måste jag trycka på pedalen och komma i tid.
 
Jag släpper sonen i Tumba då han skall hämta fina Ashani. Jag skall bara fortsätta färden till HS. Så en parkering i garaget och så upp till HS. Det är lite tid kvar innan så jag tror att jag kan snacka med Eva lite. Hej hur är det? Har du ont i dag i arm, axel och allt annat? Vad bra det går mot rätt håll. 
 
Så nu skall jag in min tur, Oj det blev tufft samtal och det är många "ja jag vet", "skall tänka på det" . Men som sagt jag vet, men fan vad svårt att tänka på att jag skall göra för mig. Jag är inte den människan som tänker på mitt bästa först. För då hade jag röjt bort elaka människor för länge sen. Jag är en för stor förlåtande människa som tror på människor, även när de ljuger.
 
Vad är jag för människa om jag skall döma någon. Men så är det. Jag skall skärpa mig och se om mig själv först. Nå väl samtalet gick bra och det är skönt att ha kunnat hälla ut massa saker. Det blir Brinken igen och då har Camilla fixat lunch.
 
Det blir soffhäng med film och lite annat. Jag blir kvar ett tag, Thomas skall spela badminton och då kan jag hänga med min dotter. Det blir en till slut en sväng till hemmet. Jag måste sova nu. Hemma är allt tyst och jag vet inte om min son är hemma eller inte. Jo han är hemma, Ashani också. Dom har somnat.
 
Jag gör ordning allt och så är det bara att fixa in för kvällen. Jag snackar med Pilla, Camilla och Pia innan jag lägger mig. Så det är bara att njuta av en skön kväll.
Dagen tar stopp här och nu.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Dagen bara försvann

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200819
och det är Magnus & Måns som har namnsdag.
 
Ny dag, en onsdag. Betyder att min man kommer hem, det betyder att jag inte sover själv i natt, det är toppen. Men jag skall börja min dag på ruta ett, det är då att komma igång med dagen, och att få i mig frukost.
 
Jag skall givetvis ner på Brinken och se hur de har det. Jag vet  inte, men tror att Karlssons skall i väg. Det kan betyda att jag kommer att göra saker hemma. Intressant. Nu är det inte så mycket jag har att göra, men det är ju okej med lite också.
 
Så det blir bara att vänta och se om sin vardag. Det skall ju vara bra för mig. Kännas att jag mäktar med det jag skall göra, eller hur? Jag kan bara tänka mig att kolla film också det bekommer inte mig ett dugg. Så då kan man starta dagen efter en morgon stund med guld i mun.
 
Jag handlar lite på morgonen då det är minst folk i affären, jag vill inte trängas och jag känner mig lite trygg att handla tidigt. Så hem med dessa varor och så vad det Dollar store, lite saker till Brinken. Så det blir bra. Då så raka vägen ner till Brinken.
 
Jag hoppas på en lugn och stilla dag, Jag har inga förväntningar på annat. Karlssons vill till ICA MAXI, men jaha då följer väl jag med då. Skall bara ha lite, jo det där känner jag till, lite kan bli tre - fyra kassar. Men det är kul att komma iväg.
 
Ja det var inte så mycket med folk här heller, det är ju bra. Det blir bara för mig att kolla med kontoret om jag missa något  när jag handla. Nej inte en smula, bra för då kan jag dra runt på vagnen. Har jag inget annat för mig så.
 
Till jobbet skall jag sen, jag skall ta en 5 min träff med Lydiah, i omklädningsrummet. Så jag träffar henne i 20 min tror jag, den åker jag hem. Så var det överstökat, dock skall jag tillbaka för att träffa Hilda, Emade och Pia.
 
Men nu skall jag ha en te på Brinken och sen skall jag hem och fixa mat, Min man kommer hem. Det blir full rulle. Då så maten klar, mannen hemma och jag skall bara ta en sväng till jobbet igen. Nu skall jag upp till avdelningen. Inga kramar, men det är ju det som känns att man vill. Tre av mina fina kollegor.
 
En kort stund och sen måste jag gå, hinner gratta Leena. Så hem och snacka med min man, jag är dock super trött, Men äter och sen dör jag en smula. Det är ju skit jobbigt. Jag skall kolla på TV:n och sen skall jag nog se om jag är vaken eller sover.
 
Dagen är slut.
 
 
God natt Tack för i dag 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Tung dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200818
och det är Ellen & Lena som har namnsdag.
 
Ny dag och den är planerad på följande sätt: Beställa blommor, go fika med Karlssons, träffa Pia, hämta Juhani. Så det är en kort och bra lista så jag kan hänga med med dagens alla vändningar. Det har varait en bra natt jag sover ju, tack vare natt tabletten. Jo i dessa dagar är det viktigt att kroppen och framför allt hjärnan får vila.
 
Jag skall berätta att man skall sova, när man är i kris, dock inte hela dagar, man skall ta skogspromenader, krama ett träd eller fika i en glänta. Det är saker som bearbetar hela kroppen, som ger en ny styrka och renare själ. Det är en fantastisk sak att göra, du borde testa.
 
Ja då skall jag återgå till min morgon. Det är frukost just nu och sen skall jag hoppa in i duschen. Så jag kommer straxt till baka. Allt klart för att åka ner till Brinken, ja jag måste vara där och inhalera allt efter Linus. Det är fortfarande så att jag hör honom, varje gång jag går in i denna dörr. "Hej mormor, vad bra att du kom".
 
Hans händer på min kind, hans svaga blick mot mig och sen en kram. Älskade unge, det är så tomt på din plats i mitt hjärta. Jag vill inte förstå detta, det är så overkligt. Jag vill bara ha dig hemma igen, Det är där du skall vara, med mamma och pappa och mig. Jag vet att det är många som saknar dig och är lika ledsen som jag. Men jag skall alltid ha dig i mitt hjärta och minne, fina pojken.
 
Vi har lite små snack om allt som händer och vad som skall göras. Jag har samtal med psykologen i dag. Det går åt helvete, jag bryter i hopp. Min saknad efter dig är så tung, så orättvis. Min psykolog talar om att det är okej att vara ledsen. Det är bara tre veckor sen han somna in, tre veckor.
 
Tre veckor att tomhet och katastrof tankar. Jag kan tycka att det hade varit bättre om jag kunde ha fått tagit över din jävla tumör, Jag har ändå levt så länge. Nu går inte det utan jag skall kämpa lika hårt som du kämpade.
 
Dags för go fika, jag har köpt kanel och Toscana bullar. Vi skall också ta en sväng till en golfbana och slå lite bollar. Det är ju super att kunna få hänga med Thomas och Camilla då kan jag känna mig lite närmare min prins.
 
Jag hoppas resten av dagen blir bättre. Jag orkar inte må så här dåligt. Snälla jag vill inte. Att få dagen att gå är svårt ibland. Jag vet att jag klarar det, men vissa dagar är det så jävla tungt. Jag skall nu  luncha med Karlssons och sen blir det mer fika hemma.
 
Jag skall träffa Pia om en stund, middag på trottoar. Ja det blir ett bra avslut så vi har haft lite trevligt. Kaffe hemma hos mig och lite snack. Skall fixa matlåda till sonen som slutar sen och skall gymma. Det blir sent för honom och det är inte så bra då han sover så dåligt.
 
Men min dag sluter nu för jag skall se lite film.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
HAKUNA MATATA
 Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Vanlig måndag ....MEN

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200817
och det är ??? som har namnsdag.
Vecka 34, dag 230 på året.
 
Min man har lämnat borgen för att skaffa föda till huset, ha ha ha. Ja så var det förr, mannen skall slita ute och frun var hemma och städa, laga mat och passa en massa barn. 2020 Är samhället helt annat. Då skall helst båda föräldrarna jobba, helst till dom blir 70 år och då skall man ta pension, får halva lönen och betala skatt på redan skattade pengar.
 
Det låter som en bra sak eller hur? Det är så många i vårt avlånga land som går på bidrag och andra stöd bidrag, det är så få då som betalar skatt till staten så då kan man ta mer skatt på skattade pengar. Fasen hur kan det komma sig? Kan inte riksdags snubbarna / kvinnorna skänka lite av sina månadslöner till pensionärer? Det kan ju ge lite extra klirr i kassan.
 
2020 har vi så kallade fattigpensionärer, det är skrämmande tycker jag. Det är så sjukt och så galet, när många sen blir sjuk och behöver hjälp så blir det ju ännu mer utgifter för redan utsatt grupp. Detta kan man skriva mycket och långa debatter om.
 
 
Det kom bara upp i mitt huvud just i dag och vid min goda frukost. Det är ju bara att njuta av det goda och medans man har ett bra liv. Det kan ju bli så mycket värre sen. Än så länge står jag på två fötter, har ett jobb och en underbar familj. Det låter som ett bra liv just nu.
 
Mot Tullinge och min sjukgymnast. Jag vill ju bara komma igång med träning och att bara njuta av den, så vi laddar upp med 5 tillfällen och så går jag vidare efter det. Låter som en bra plan, har lite ont i dag i min rygg. Jag skall bara få igång alla mina pytte små muskler och bara se till att få upp styrkan.
 
Två ryggoperationer inom sju månader är lite tufft. Men denna tjej kämpar på och ser till att det skall gå bra. Jag är i ett stadium av mitt liv där styrka är viktigt och att man håller sig på banan. Då så sjukgympan klar och det låter som en god plan. Nu skulle jag ha träffat en arbetsterapeut, men hon var sjuk och jag fick en ny tid.
 
Det blir go fika på Brinken med goda bullar som är hembakade av Eva och Malin. Inte fy skal på dom inte, det är ju bara att mumsa i sig. Ja det blir lunch och det glädjer mig. Mat måste kroppen ha, man orkar inte annars. Min dag är lit väl tung och den behöver bränsle. 
 
Man skall tänka på att den skall ha alla grupper, glöm inte sallad, den är mumsig.Det blir tufft och det blir massa problem med att få i sig det man tar, men helst få i sig lite än att skippa det helt. Det ser så bra ut och det känns super.
 
På kvälls kvisten kommer jag att åka mot mitt hem, det är lite så där jobbigt, jag skall ju hämta en Juhani för att han inte skall komma hem så sent efter jobbet, Inget som är jobbigt för en mamma med körkort. Det är ju bara 10 dit och 10 hem.
 
Han skall ha sin middag och han fixar min dator, den är lite varm och den vill inte riktigt som jag vill. Det är förstås många som inte vill. Jag har inget emot det, alla har sina val och möjligheter. Då så IDOL är på tapeten och det är kul, det är ju då massa bra och dålig musik.
 
Sep som få men tackar för mig innan jag rent av tuppar av.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra'
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Tacksägelse gudstjänst

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200816
och det är Brynolf som har namnsdag.
 
Solig söndagsmorgon och det känns så skönt, det är en morgon som är så fantastisk. Har haft så bra natt och sovit i alla fall till 03.00. Jag behövde verkligen inte vakna nu. Tog en runda uppe och lade mig igen för att försöka somna om. Nu lyckades jag med detta konststycke.
 
Min frukost skall intas och det är skönt att ha en morgon igång igen. Jag känner mig öm och seg i min rygg men den krånglar så jävla mycket en då, hoppas jag får rätsida på den med vatten gympa och sjukgymnastiken. Den kommer snart i gång så det känns super.
 
Då så nu skall jag se vad min dag skall ge mig och vad för tankar som kommer som jag skall hantera. Det är ibland så mycket saker så vissa lägger jag till ett senare projekt. De får ta den tid det tar, jag har sorg och jag har hjärtsmärta. Det är inget man bara kastar bort, eller blir elak av. Det är bara att jobba med sig själv och hoppas att allt blir så bra det bara kan.
 
Jag har en del att göra i dag så jag får starta lite smått. Det skall helst vara klart innan eftermiddagen. Jag hoppas Pernilla dycker upp i dag så jag kan ge Ebba kläderna som hon fått. Så det blir super. 
 
Men det är då så att min dotter och hennes man kommer till mig. Vi skall på Tacksägelse guds tjänst. Det blir då så tufft kan jag lova. En liten oskyldig kille skall namnges i församlingen, 7 år gammal och tagen av cancer. Det blev en reaktion i kyrkan när prästen sa " i en ålder av (kort paus) 7 år. Det blev en tung kort luft känsla och alla höll andan.
 
Sen spelades en psalm och man kunde andas igen. Det var tufft och jag höll mig hela tiden. Sakta och en minut i taget, andas. Bra då så nu kan vi åka och det blir till Göran för att sätta blommor. Det är tufft och det är inte så kul det här heller.
 
Fina Göran vila i frid och må du må mycket bättre i dag. Ta hand om Linus och se till att han också får leka och spela. Han kan vinna över den bästa. Jag vet att det är fler där som kollar till han och det glädjer mig. Då kan jag vara trygg i min tanke.
 
Det blir lite go fika hos Karlssons och det glädjer mig så mycket. Jag tror inte att jag skall bli så länge och det glädjer mig att jag fortfarande är med i processen. Så då skall jag väl hem och äta. Gubben skall bjuda på mat i dag.Det låter väl så bra det bara går det.
 
Sallad och en god tv stund. Så kan det bli och så är det, jag vi har en skön kvälls häng. Men gubben tröttnar på det jag skall se. Konstigt för när han håller i makten skall man titta på det han vill. Så korkat. Men jag bryr mig inte. Nu håller jag i makten, ha ha ha. Så kul.
 
Skall lägga mig nu för någon släcker min lampa känner jag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Införskaffa en ny soffa

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200815
och det är Stella & Estalle som har namnsdag.
 
I dag skall jag hurra för ett av mina barnbarn,
det är Johanna som fyller år.
Super grattis.
 
Solen är uppe och jag har en underbar dag framför mig. Det är bara att ta den till sig och njuta av det som kommer i dag, Inga direkta planer, inget planerat så det blir vad det blir. Min man gör väl som han brukar, spelar på trav och det är väl okej. Jag gör väl det jag vill och åker till Brinken.
 
Vi får allt se vad det blir i dag. Jag hoppas på en skön dag så jag kan njuta lite av dagen. Det är lite kantat med tunga saker som vanligt nu för tiden och det skall bara processa. Jag hoppas det blir en liten lättnad sen. Vi skall ta oss igenom detta med bravu, det blir så fint allt.
 
Jag har min frukost att inta och det skall väl gå bra, jag tror det är en av mina bästa morgonstunder. Jag har inte så mycket att göra på morgonen och där det alltid super med frukost. Så man kan hålla på hela dagen sen. Det är så bra bränsle för kropp och själ.
 
Jag är färdig för att fixa en ny soffa och det blir en skön mörkgrå Ektorp, fåtölj och fot pall. Så fin det kommer att bli. Jag och gubben åker till IKEA och så ringer jag till Thomas och Camilla som kommer med släpet. Jag hoppas det går fort för det är massa folk på IKEA kan jag tro.
 
Så det tar en stund, vi hittar ju en annan soffa som är så skön, men det får nu bli vår Ektorp. Skall bli skönt med en ny fin soffa. Ja har bilder som skall komma så du får se den. Men nu skall vi handla först. Hemma igen, då skall vi montera den. Det kan vara trixigt och en smula fundering.
 
Jag kolla instruktionen och sen är det bara att prov sitta.Passa på att tacka Thomas för hemkörning med släp. Det gick så smidigt och jag är så tacksam. Det blir en lång eftermiddag med massa saker och funderingar. Till slut stå den där, vår fina soffgrupp.
 
 
Provsuttit och provlegat i den. Känns hur bra som helst. Det är det minsta vi kan göra nu, det är ju helt otroligt hur det kan bli. Nu skall gubben kolla travet och sen är det väl middag och tv. Jag skall nu ta en sväng ner till Camilla ooch Thomas. Se hur herrskapet har det. Det blir lite go fika och en massa kramar.
 
Hemma vid 20.30 tar medicin för mitt lilla hjärta som har strulat trotts medicin. Men det skall bli bra detta också. Jag hoppas att det blir en massa bra minutrar nu innan jag faller i säng. Det är segt och jag är trött. Slitigt lite i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En fin dag i allt.

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200814
och det är Uno som har namnsdag.
 
Då står helgen för dörren och det ä'r så segt i min skalle. Vakuum de lux. Jag hoppas att det inte är så mycket som jag skall göra i dag. Jag känner mig seg och trött, lite så där att jag inte kan komma fram till varför. Det bara känns så i dag. Tungt och segt.
 
Jag skall väl försöka vara en trevlig själ i dag trotts allt. Jag kan ju inte skylla på någon direkt för att jag är trött och lite slut i kroppen. Jag bara är det. Jag är liksom på högvarv i mellan åt. Det är ju lite jobbigt men det fungerar.
 
Frukost och lite morgon strul,det är ju så jag kan ha det just nu. Det är ju helt galet men va fan det är ju jag i ett litet nöt skall. Jag bjuder gärna på mig själv i rätt sammanhang och kan vara väldigt stram i andra. Kvalitet som är jag.
 
När det kommer till saker som görs fel eller massa annat skit, kan jag explodera. Det hände fler gånger när jag var yngre nu blir jag super arg och måste lugna ner mig redigt för att inte attackera. Lejoninna som skyddar sitt. Har jag hört att folk säger.
 
Ja det kan ju va, men mitt är mitt och det kan andra ge fan i, är också ett sätt att se på det. Jag har många sådana saker och det kan vara roligt att kolla vad jag kan göra och vad jag gör. Oftast är det bara att fundera lite och släppa det och gå vidare.
 
När saker uppstår som inte är rätt eller att man skall göra på ett sätt som inte känns bra, då kan jag också bli arg. Fråga sätter massa och ser vad det kan leda till. Jag hoppas att det är en liten mening med det som händer. Jag försöker att hålla mig kall och rak på sak. Funkar oftast.
 
Då kommer det lunch och det kan ju vara helt i min smak, eller? Jag missa lite lunch, det blev lite brådskande att hämta min son som behövde komma hem typ för en timme sen. Ja så kan det också se ut. Jag har en helt galen dag.
 
Eller rättare sagt galen förmiddag. Nu skall jag ta och handla lite blommor sen blir det Brinken. Det skall snackas lite och vi skall försöka reda ut lite saker. Så det blir ju då en massa saker som skall göras. Camilla är trött och Thomas är också trött. Fina ni om jag kunde skulle jag lyfta av massa tunga stenar från era axlar.
 
Det blir också massa snack och go fika så klart. Jag och Camilla titta på serie och sen skall jag dra mig hemåt. Där ligger en gubbe på soffan och softar. Ja det får han väl. Han sliter hårt i värmen. Det är för varmt för den mannen när det blir mer än 20 grader.
 
Så är det då middag. Eller? Jag vet inte om jag orkar, det känns så jobbigt, jag tar en dusch i stället. Klibbigt väder. Jo men jag tar väl lite då, det är ju ändå klart. Tack Ashani det var gott. skall prata lite med Pia när hon åker hem. Hon skall ju jobba helg så då brukar jag snacka med henna när hon slutar 21, kan vara trevligt med sällskap den biten hem då.
 
Ja då skall jag lägga mig, trött och väldigt trött. Ari skall se färdig sistaterminator
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Det blev lite kalas i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200813
och det är Kaj som har namnsdag.
 
Då har min man lämnat huset och så även min son. Jag har en massa saker att stå i och att bara hinna med på morgonen. Med min sengångare stil just nu blir det massor att tänka på. Bädda, dusch, klä sig fixa disken, se till att jag inte fryser. Det är så det blir.
 
Jo jag fryser i sommaren, det är svårt för mig att hålla en bra nivån på värmen och på allt som är runt mig. Jag hoppas att det är bättre sen eller blir det så? Bättre alltså, jag hoppas det. Jag hoppas av hela mitt hjärta att allt blir bättre senare.
 
Min frukost är intagen och jag kan lätt ta mig an de andra. Klockan är snart dags för morgon medicin och det är ju inte så illa det. Jag hoppas att det är en bra dag och att vi skall bara ha en fin dag. Jag tror att det blir lite av varje i dag. Jag har en fin dikt som jag skall sätta in här.
 
Det är en kollega från Rosendalsgården som har skrivit den. Jag tycker den är så
fin och jag tillägnar den till min bror,Linus och Emelie.
även till massa andra barn som kämpat för
cancer
 
Skriven av: Linda Thurban
Lilla ängel i det blå, kom ner och hälsa på,
lilla ängel i det blå måste du redan gå,
lilla ängel i det blå vi saknar dig redan så,
lilla ängel i det blå, vi två ❤
 
 
Då skall jag nu snart ta Bee ner till Brinken, vi skall försöka hitta på något i dag. Kanske försöka komma ut, det kan ju vara viktigt kan jag känna. Hoppas dom går med på detta. Det är tidigt än så jag kör på nu då.
 
Jag var hos min bror och satt en blomma. Även mor och far fick en. Jag skall sätta nya lampor om en månad så då blir det bra. Helas på hos Göran och Emelie också. Det var en stor begravning så jag fick vänta ett tag. 
 
Nu är jag åter i väntans tider. Jag skall fixa lite hemma innan jag åker till Karlssons. Dom är inte hemma så jag får allt vänta ett tag. Det betyder att jag skall ha lite tid för mig då. Det är ju kul. Jag har fått fina bilder från Jolin så jag blir varm i hjärtat.
 
Jag har så stor kärlek till dom fina barnbarn jag har så det ä'r enormt skönt när de skriver till mig. Som Tindra, Amanda, Joline. Vad mer kan man begära? Super kul tycker jag. Jag undrar bara hur jag skall se till att få hit Tindra på en helg. Skulle vara skit kul.
 
Nå ja man kan inte få allt på en och samma gång, det vet väl alla. Men man kan drömma och man kan försöka så når det ända fram. Jag hoppas att det kommer att ske, mina drömmar alltså. Jag skall nu fortsätta min dag. Det blir en väldigt sammanbiten dag. Jag mår liksom väldigt dåligt.
 
Det är mest för situationen som är nu. Man mister ett barn, det är tufft. Det har varit lite för många på kort tid. Det är inte vad man vill. Alla skall ha det bra och njuta av livet på rätt sätt och det är ju lite mening med livet. Ta vara på alla fina stunder och ta vara på familjen.
 
Nu är det lite grattis fika med grannen nere hos Karlssons. Han, grannen alltså blev 70 i går så massa smörgåstårta och gratulationer var det i går och i dag. Det är ett supertrevligt par som bor bredvid Karlssons. Dom har super fina barn som snackar med Camilla och Thomas när dom kommer på besök.
 
Det är ett bra område med många fina människor. Nå väl jag hoppas att det blir massa fina dagar där. Det kommer att kännas super att vara nere där när man kan vara i bad och ha sol och värme på altan. Allt på en enda plats.
 
Jag och Millan kommer då hem och skall nu då bara kolla lite på Homecoming, en bra serie . Det blir te och en glass, inte illa överhuvudtaget. Så nu kan man då bara slappa på soffan och känna att man är lite seg och trött. Skall nu ta mig hem och se vad som händer där.
 
Ungdomarna kollar på film och jag skall nu bara fixa lite för att sen ta mig i säng.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Tårfylld dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200812
och det är Klara som har namnsdag.
 
Det är inte så kul att sova så otroligt knasigt, jag somna typ 20,10 sen vakna jag typ 01,20 tror jag, Somnar om och skall upp 05.30. Det beror på att jag har valt att köra min son på morgonkvisten. Han börjar 06.00 så det är väl inte så kul att åka natt busen klockan 04 någonting.
 
Så nu är jag en snäll mamma som hjälper han med detta. Jag skall ju ändå tanka, ha ha ha. Man kan ju göra det innan massa folk kommer rullande. Så är det och så blir det. Jag är nu tillbaka och jag tar mig lite frukost och te. Skall säga att det vara lite små ruggigt ute i dag. Bara 9 grader.
 
Det blir ju lite varmare när solen värmer på. Så jag tror att det blir super skönt på dagen, lagom varmt och behagligt. Så det är då lite så där skönt och mysigt runt om mig. Har ett par små varma händer på axlarna och det blir en skön värme på min rygg och i min själ.
 
Det är lunch på Brinken i dag så det får jag inte missa. Bäst att fixa det som jag bör göra hemma. Tar mig ner till Camilla och ser till att hon har det hon behöver mest. Hon är så stark i sin själ och att komma framåt kan ta lång tid. Men vem har bråttomt?
 
Ta ett steg i taget, var i nuet och känn känslan som uppkommer. Att sörja är en stark process och det är viktigt att få göra det som man själv vill. Jag finns bara där för att kramas och hålla handen. Det är det jag kan göra det är det som är viktigt. Jag hoppas man får vara i fred med sina känslor och att det respekteras. 
Jag har vid flertal sorger fått massa andra saker som skall fixas så det är inte lätt att hantera sorg då. Nu har jag bestämt mig för att allt som jag vill ha och göra skall jag göra. Sorg eller kärlek, det är så viktigt att få vara i dessa stadier utan bitterhet eller ställningstagande.
 
Jag tar min dag som den är, har lite planering, väldigt liten. Jag vill vara och känna det jag vill. Ingen kan komma och säga att jag inte får eller att jag inte skall. Jag har mitt sätt att ta saker på och att skriva om smärta, lycka eller vardagen är ett bra sätt att rensa bort skit. Jag har ett stark behov att få skriva av mig.
 
 
Det har jag gjort sen jag var liten. Dagböcker har alltid varit i mitt hjärta. Sorgen kan vara tungt att bära, smärta i hjärtat efter svek är också tungt att bära. Det har jag några stycken, vissa avskyvärda andra mer irriterande. Jag har fått massor med orättvisa anklagelser och skit snack.
 
 
 
MEN det som har hänt är att jag, mitt inre blir starkare, tyvärr så tillkommer då också att jag INTE lita på mänskligheten så värst mycket. Det är alltid någon soppa som är där och skall gröta. Det är så för människan nu, världen är ett enda kaos och alla är handfallna.
 
Jag kan känna mig väldigt stark och jag skall klara detta också, men det kan kosta, det kan bli väldigt tungt och väldigt jobbigt. Jag står rak i mina kläder och säger till mig själv att jag fixar detta. Med hjälp från familjen och mina underbara barnbarn.
 
Jag är så glad att jag har den fördelen att kunna njuta av fina ungar som är på väg in i världen med massa olika saker. Det glädjer mig och ger mig sån styrka och jag är så glad för detta. Nu skall min onsdag fortsätta med lunch och då är det fina vänner som kommer med detta till oss. Man kan känna sig bortskämd det är helt galet.
 
Men det är också skönt att någon fixar det. Jag har en fin hemma varande kille som nu mera tillsammans med sin flickvän fixar maten hemma också. Så det är ju bara att njuta av detta i dag. Jag skall också berätta att Nicklas har spelat en fin låt till Linus på gitarr. Jag missa att spela in den så det är ju bar om man då kan be han spela den igen.
 
Tack fina Nicklas det var så fint, det värmer så att höra den. Inte ett öga är torrt. Jag är så glad att du tog med gitarren och spela en son fin låt. Tears in heaven, Eric Claptons låt. Helt magiskt. Linus hörde den också så det är så bra. Tack fina Nicklas.
 
Det är så att Juhani kommer ner efter jobbet. Det kommer att bli mysigt. Min kille älskar sin syster och saknar sin syster son. Så han ger Camilla och Thomas massa kärlek. Denna kille har så mycket känslor att det är jobbigt för honom. Men det är ju bara sådan han är. 
 
Jag vet många i närheten och som har lämnat oss som verkligen gillad han. Det är något med denna kille som många andra människor saknar. Han har visserligen ett explosivt humör men när han visar den andra sidan, oj då finns all värme och kärlek där, en kille med hjärta det är vad han är.
 
Det är nu dags att ta sig samman och åka hem. Jag har ingen som helst lust men det är ju så att min man kommer hem och han skall väll ha mat kan jag tänka mig. Det är Ashani och Juhani som fixar detta. Tack fina ni. Det är så skönt att slippa.
 
Pratar lite med Pia och det är så tufft och så jobbigt. Jag vet exakt hur hon mena och att det är av kärlek. Men jag har ett starkt måste i min skalle. Den går liksom inte bort. Jag har lovat Linus att jag skall vara stark för hans mamma och pappa. 
 
Det är inte så kul och det är tufft men jag är där bara där och det känns bra för mig. Jag hoppas att det är bra för andra också. Det blir healing i kväll och jag kan sen somna gott.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Besök i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200811
och det är Susanna som har namnsdag.
 
Det är sol och skön värme i dag, lagom varmt och det är inte så klibbigt varmt. Det betyder att jag kan bara njuta av min dag och se till att allt är som det skall. Med det jag skall göra. Så nu är det ju bara att bita i hopp och köra denna dag så det ryker.
 
Frukost och sen är det lite annat stök som skall fixas. Jag har mina rutiner för morgon stund med guld i mun. Ja så är det och så blir det. Ja kör på med denna dag. Det är först ett trevligt besök av Inga, och det blir kaffe och snack.
 
 
Vi har så trevligt och det är ju super tycker jag. Inga är en kollega från jobbet och det är ju så skönt att träffa henne. Hon är en mycket snäll och trevlig själ. Jag har ju som sagt jobbat med henne på samma avdelning och det var ju skit kul.
 
Det är nu tack och hej så jag tar mig ner till Brinken för att snacka lite med min dotter och svärson. Ja det är ju lugnt och skönt och jag känner mig frid i själen. Jag skall ta lite te och så skall jag fixa med alla blommor som de har fått.
 
Det blir middag med Karlssons och det blir lite serie också. Drar mig hem vid 20.00 tiden och skall kolla på tv:n. Men vad hände? Jag vaknar upp vid 01.00 och känner att jag somna vist. Så det kan bli.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Ärenden på stan

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200810
och det är Lars som har namnsdag.
Vecka 33, dag 223 på året
 
Då är det en ny vecka och en helt magisk solig måndag. Är så tacksam för solen och värme. Jag vet att det är jobbigt med värmen men det känns bra abra när solen är här. Jag är en sol människa till 100 %. Jag är tacksam för sommaren och kan då också njuta av vintern, när det är vinter.
 
Nu är det frukost och sen skall mamma vara snäll och köra Juhani till jobbet. Det är så jag ställer upp för han, inga konstigheter. Jag känner att det är väl en liten tjänst man kan göra för en fin kille som han.
 
Jag hjälper mina barn med det jag förmår just nu och det kan vara en fördel för dom men det är bara att jag njuter att vara med mina barn. Jag har dom i mitt liv för kärlekens skull. Det betyder ju så mycket för mig.
 
Nå väl jag skall ta mig frukost och fixa lite hemma innan. Sen åker jag. Det är inte så värst mycket som händer just i dag. Jo just ja, till apoteket och så, sen lite go fika med bulle. Det låter som en bra ide och då är det ju bara att fara nu.
 
Handlar mjölk till Karlssons, bullar till go fikat, Alvedon på apoteket till huvudvärk. Så då vara det allt i dag. Mot Brinken och det fina paret Karlsson. Jag har en annan sak att stå i, i eftermiddag. Men först nu till dottern och svärsonen.
 
Mysigt med fika och mysigt med gott sällskap. Thomas åker och handlar, så jag och Millan är själva ett tag. Det blir lite mor tröstar dotter stund. Det är tufft och grymt. Men det är så denna sjukdom slår till helt från det blå, och en muterad cell.
 
Jag hoppas att det hittar en lösning till denna fruktansvärd sjukdom. Det tåls att skriva igen, inget barn skall behöva gå igenom denna hemska sjukdom, INGET BARN. Så fruktansvärd tid för barnet som plågas varje dag. Som ser sig själv förändras och bara bli sämre.
 
Nä inga mer tankar om detta, jag blir så oerhört ledsen. Så är det i alla fall. Jag lunchar med Karlssons och sen skall jag hjälpa Camilla med lite beställning. Så nu är jag klar för avfärd till Vårberg. Där bor en kollega från Rosendalsgården och det är dit min bee tar mig i dag.
 
Jag skall bara se till att ha en avslappnad eftermiddag. Har ett annat ärende efter denna titt så jag skall bara se till att vara stark och bara njuta av dagen som den är och bjuder mig på. Annelie och jag sitter i trädgården och njuter av eftermiddags sol. Det är ju så skönt.
++
Klockan tickar i väg och det är bara att njuta av allt runt omkring. Så är det dags att köra till jobbet. Skall lämna intyg och sen är det väl bara att ta sig hem. Jag har en prat stund med Pia och så är det bara att ha en liten pratstund med andra kollegor nu är allt klart och jag skall bara se till att åka mot Brinken igen.
 
Jag skall ta en te med Camilla och slö titta på något hjärnbefriat program. Det är så skönt att bara titta utan att behöva hänga med 100%. Tankarna far ju i huvudet fram och åter så det är inte sant. Jag har bara massa saker som jag vill ha svar på. Dom svaren finns inte så det är bara att fortsätta glo på TV:n och kramas med Millan.
 
Ja så är då det dags att ta sig hem och det som finns här. Jag har en så fin dotter som alltid tänker på alla andra först även i detta läge. Hon skall bara tänka på sitt bästa, och Thomas bästa förstås. Alla andra kan klara sig själva.
 
Hemma och det är bara att säga god natt till Ashani och Juhani.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA 
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Indisk mat

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200809
och det är Roland som har namnsdag.
 
Ellie
Stort grattis på födelsedagen
 
 
Jimmie och Nea 
Grattis på bröllopsdagen.
 
Söndag och i dag är det sol och så där 20 grader. Det låter nice och jag skall njuta av dagen. Så då kan jag vara nöjd med detta och det är ju bra. Nu skall jag börja från ruta ett med frukosten förs och så är det njutningen av den då.
 
Ruta två, en dusch och lite bäddning skall jag åste komma innan vi far iväg på ett mycket trevligt äventyr, ha ha ha IKEA håll i hatten för nu kommer jag och min man för att kolla på soffa. Kan det vara något?
 
Det var en härlig promenad på IKEA, inte så mycket folk, men vi visste vad vi skall ha så det tog bara 40 minuter så var vi klara. Handla på ICA Kungens kurva. Sen skall jag bara ha ett lysrör till akvarium. 
Så då kan jag åka hem och sen också ta borden ner till Camilla. Då så vad händer nu då? Lite dricka och snack med dottern, hon skall flytta på marsvinen och så är det ny bytt och dom har det så fint, för ett par minuter innan dom får fnatt och hoppar runt.
 
Det är middags på hjärnan och det kan bara betyda att man kanske är hungrig, jag hoppas att det blir gott. Ja vi tar lite Indisk mat i dag. Alla kommer att gilla det utom Ari för det kommer vara starkt. Och i dag tycker han att stark mat är jobbigt Ja vi ärter hemma hos Camilla och Thomas och det smakar super, tycker vi andar.
 
Tack för sällskapet och då kan vi väl köra hem då efter ett tag. Kaffe och annat gott blev det och det var ju bra. Jag hoppas att det blir fler gånger. Jag är lite seg och det blir massa annat också. Jag skall nu hem med familjen och ta en lugn kväll. Jag är lite taggad på det.
 
Det blir ju kväll och det känns ju bra. Lång dag och nu kan man sova skönt.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Fint blev det

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lärdag den 200808
och det är Silvia & Sylvia som har namnsdag.
 
Lördag och min man är kvar i Strängnäs, det betyder att jag skall ha en dag på hemma plan och njuta av min dag. Mannen kör vattenskoter och njuter av frihet. Det är han väl unt. Han vill ju åka så mycket det går och det är ju skönt kan jag då lova. Har han en så har han.
 
Då skall man fortsätta min dag som med all respekt är så lugn och skön. Duschen och frukosten är klar nu och det är bara att relaxa och njuta av denna sköna och oförstörda dag. Det betyder att jag skall njuta extra mycket och köra lite yoga andningar.
 
Vilken start på dagen. Full solsken och 21 grader och en lugn och skön morgon. Vad mer kan man begära? Inte mycket inte. För kropp och själ är det allt man kan önska sig just i detta ögonblick. Andas in, djupt andetag, fyller hela lunga med luft. Det kommer in massor med luft när man andas rätt.
 
Då så, sen släpper man ut luften sakta och lugnt, mycket luft skall ut, tömmer hela lungan på all luft. Så skönt, så mäktigt det känns, så upprepar man igen och igen. Försöker alltid att ta in lite mer luft i lungan för varje gång. Magen skall man puta ut vid varje in andning.
 
Är man ovan att andas på rätt sätt kan det kännas obehagligt i början.Men det blir lättare för varje gång man tränar denna andning. Tänk vad man har lärt sig av allt runt omkring. Jag älskar yogan och min kompis Eva var den som förde in mig på detta spår.
 
Det är så tacksam för. Det känns alltid lika bra vid varje till fälle att göra lite yoga. Så nu skall man fortsätta med detta varje morgon in i evigheten.Ja min dag är ju som den brukar, det är bara lite tyngre vissa minutrar och annars kämpar man på. 
 
Jag skall med Camilla och Thomas till IKEA. Det blir ju kul. Visserligen är det bara att plocka allt man skall ha på nedre botten, man behöver inte trängas på andra ytor. Så det skall då vara litet köksbord och så skall det vara stolar. Med andra ord är det ju lätta saker.
 
Jag hitta lite ljus och lakan, sen är det ju då så att jag hittar massa annat. Det vill säga galgar, godis, kaffebröd, salladskål till Pillan. Ja det räcker så bra med det. Vi skall nu försöka komma hem med detta och så skall vi eller Camilla och Thomas meka ihopp bord och stolar.
 
 
Det är lite småplock som skall fixas så nu gäller det att dera på lite. Min man är inte hemma än men Ashani och Juhani vill ju ha lite mat i magen. Så då fixar jag det. Juhani kommer med och handlar så det går fort. Bärhjälp är så bra att ha
.
 
Så då är det film kväll och blåbärs pay som Ashani fixat. Så kommer gubben efter lite härlig ute dag med kompisar. Så det blir lite ditt och datt under kvällen men annars är det bara lugnt. Skall lägga mig nu är seg som fan.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Till slut i Solna

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200807
och det är ??? som har namnsdag.
 
Det är helg nu och det innebär också massa sol. Dagen startat på 16 grader och mulet. Men det är inget som jag inte klan råda bot på, Solen skall komma fram och det skall tydligen bli varmt. Så det är bara att ta tag i denna dag och göra den bästa av de också.
 
Sorgen i mitt hjärta kommer alltid finnas kvar, tung och smärtsam. Jo jag gråter så klart. Men min dag är i alla fall här och jag kan bara göra mitt bästa. Hur jobbigt det än låter så kan jag inte göra mer. Det räcker för mig och det är så jag fungerar just nu.
 
Det är bara att kämpa minut för minut. Men tomheten efter ett barnbarn kan även bli så super tungt. Jag hoppas att det blir bättre av de hela. Jag vet inte vad framtiden skall ge mig och det vill jag nog inte veta heller. Jag har nu en sorg, (till) att arbeta med.
 
Så jag skall nu starta min dag och njuta av lite fredag till den stora äran. Har egentligen ingen aning om vad som komma skall. Det får jag se under dagen. Då kör jag på då och i dag har jag tvätt, den roliga. NOT.
 
Ja nu är det klart och det är så skönt, har fått en knuff av sonen. Det är tur det då. Jag har ingen som helst lust att tvätta egentligen. Då så vad skall vi göra nu? Just ja lunch med Camilla och Thomas. Juhani fixar, Ashani skall plugga och jag snackar med Camilla och Thomas. 
 
Då kan man gå vidare med detta, jag hoppas på go fika och mysig eftermiddag. Ashani och Juhani åker i väg och skall gratta en kompis. Sen blir dom ute ett tag. Så då ä'r det ju bara en liten kärna kvar i sällskapet. Miss Paakki kommer över och lika så Lena, Thomas mamma.
 
Thomas och Camilla skall till Solna, så jag hänger på här. Jag har ju inget att göra då gubben är någon helt annan stans. Det blir så mysigt och så kul. En härlig stämning med massa skratt och massa historier.
 
Det är så mysigt att ha allt detta till hands. Man kopplar av med fina vänner och det känns så skönt.
Jag skall inte klaga på något vis, det är bara en fin kväll. Jag skall ta det lugnt och njuta av stunden. Vi pratar några minnen som jag har med Pernilla. Camilla och killarna hade kört henne i en barnvagn när hon tog studenten. Det var skitkul.
 
Vi snacka om andra fina minnen, Jimmie vart skådis for ett tag, omedvetet. Han stod på sin prao plats och kolla kläder. Några unga tjejer fick veta att Nick Carter stod en trappa ner och kolla kläder. Oj vad vi hade trevligt. Vi hade andra minnen från vårat gräs häng. Jag satt ute med alla ungarna och hon var så klart med.
 
Tide rasar förbi och oj snart midnatt. Nu måste vi hem.Jag hämta Bee nere på Brinken och far hem. Jag tackar för i dag och Camilla och Thomas kan nu ta ett avslut av denna dag. Väl hemma hittar jag Ashani och Juhani. Dom var också ny hem komma.
 
Gör ett gott slut nu.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Sushi i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200806
och det är Alfons & Inez som har namnsdag.
 
Då skall jag ta tag i en grå mulen dag och det är 17 grader. Det är okej med en icke sol dag kan jag känna. Det är inte så att jag ligger och pressar i solen varje dag, för jag blir inte brun av det. Jag får bara svedd hud som gör ont. Jag har slutat att sola men det är skönt att sitta ute när det är sol.
 
Så jag skall nu göra all morgon stök och sen frukost. Det blir en bra dag och jag skall hänga med Camilla. Hon skall släppa sin mur hon har runt sig för att inte gå sönder. Men i detta läge måste hon tömma sina känslor lite då och då. Annars kan det vara farligt i slutändan.
 
Så det är alltså torsdag, och Ari är tillbaka i Eskilstuna. Det bör gå bra om dagarna två går fort. Men han kanske inte skall hem, då är det ju värre. Då blir det ju lördag innan han kommer hem. Men det är ju okej. Han skall ta vara på de fina dagarna som är.
 
Det betyder att vi kan ses och mysa på söndag. Det är inte hela världen, vi hinner att ses. Jag är nöjd om han bara sover hemma. Det är en tröst för mig. Så vad skall jag göra nu? Jo så klart frukost, Det är viktigt på morgonen, man äter frukost på morgonen.
 
Ner till centrum på ett ärende, det blir så bra så. Nu skall jag  fixa ett halsband. Då var det klart och jag åker nu ner till Brinken. Det blir ett ärende till med herrskapet och så handlar vi lunch. Det blir ju sushi.
 
 
Så är det bara soffhäng med lite serier. Det blir lite av varje men det är okej. Jag skall hem för nu är klockan skit mycket. ja det var denna dag. Några telefonsamtal och så är jag klar.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Pia kom på lunch

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200805
och det är Ulrika & Alrik som har namnsdag.
 
I dag är det svalt men soligt. Den lyser fint och man skall nu försöka norpa de sista värmen av den fina solen. Denna dag är ju lite av en smärt sam dag, skall till tandläkare, det är inte mitt favorit sälle. Man kan lugnt säga att jag undviker det så gott det går. Har en koll i dag så det blir väl det då.
 
Nu först är det ju frukost, dusch, kläder på och bädda som gäller. Sen kan man se till att fixa lite annat så jag kan väl njuta av detta ett tag då lugnt och tyst, nästan. Killarna är tillbaka från semester, massa fönster renoveringar, på två hus nu.
 
Då så allt är klart och jag kan invänta lite tid. Skall hämta medicin och sen som sagt till tandläkaren. Det blir ju bra detta. Skall kolla om jag kan träffa Pia en kort stund. Skall ringa henne. Det är ju hur bra som helst.
 
Jag hoppas att det är massa saker som skall hända i dag och jag hoppas att vi kan njuta av dagen som den är, vi kommer att våra minnen av våra kära änglar inom oss och prisa dom varje dag. Det är vad jag gör hela tiden.
 
Då så lunch med Pia och sen go fika med Camilla. Det kan inte vara bättre en dag som denna. Jag hoppas att det blir en bra och skön dag. Jag har ingen ork med något annat. Jag vill bara ha det bra och inte tänka så mycket.
 
Vi snackar lite om allt, vad som hänt och vad som kommer att hända. Hur vi saknar lillkillen och hur jag känner mig lite tom.  Det är klart att hans föräldrar känner en enorm smärta och kan inte alls jämföras med min. Alla sörjer på olika sätt.
 
Men vi sitter i samma båt. Vi har sorg och det är inget annat som skall jämföras. Det är tufft för alla som har med Linus att göra. Han har lämnat djupa spår på hemteamet, läkare, förskolan, vänner och alla som har varit i hans närhet.
 
Jag som då är hans mormor och alltid kommer vara det är sorgen på ett sätt, saknaden också så klart. Han kommer alltid finnas i mitt hjärta. Det är så och kommer alltid att vara så. Min prins är alltid min prins. Alla fina minnen jag har med han och dom finns alltid kvar.
 
Jag har inte så mycket att säga om detta men det gör ont, som jag har sagt förut så är det ingen sjukdom något barn skall ha. Det är så jävla sjukt. Smärtan och allt som är runt omkring är ju helt galet. Man har varit med om så många cancer sjuka barn och ungdomar att det får fan räcka nu.
 
Det är så tragiskt att den överhuvudtaget existerar. Just denna sorten finns inget barn som klarar av inte ens utomlands om man läser all fakta som finns. Barn som har varit utomlands kommer hem och dör ändå. Det är för jävlig cancer sort.
 
Man kan bli så hysterisk, vi lever i 2020 talet och det finns inga överlevande av denna sort. Den är svår och tung. Barn och cancer hör inte i hopp. Jag hoppas forskningen får massa pengar som kan hjälpa andra barn med denna svåra cancer. Det vet jag att många föräldrar med drabbade barn hoppas på av framtiden.
 
Nu skall jag släppa detta för i dag men kommer säkert tillbaka till det. jag har en fin eftermiddag på Brinken med Pia och Camilla. Det är mysigt att sitta och snacka om allt som man kommer på. Allt som inte rör Linus och även saker som man har gjort med han.
 
Jag skall nu lämna Brinken för att ta mig hem. Jag hoppas gubben kommer snart så man kan bolla lite skit med han. Jag är rätt trött i min kropp men det blir bättre. Jag skall se till att få lite ny energi till i morgon. Ny dag och nya äventyr.
 
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Sorg

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200804
och det är Arne & Arnold som har namnsdag.
 
Då är det tisdag och jag får en solig dag, runt 20 grader. Inte illa alls, jag har en hel del att stå i och det är så skönt att vara lite upptagen med saker. Huvudet behöver inte snurra då. Det är mycket lättare att ta dagen då som den är.
 
Jag skall nu ta lite att äta så jag kan fortsätta min dag. Lite av varje blir det i dag. Jag skall träffa Pernilla och det är alltid lika kul. Ja så är det och så blir det. Min fina tisdag är nu ett faktum. Skall bli kul att se vad den kan ge.
 
Jag skall nu ta tag i sängen som skall bäddas och så är det full fart med mina saker. Det är lite så varje dag. Man kan inte riktigt tänka sig vad man bör göra. Då är det bra att ha allt inne i huvudet på auto. Allt ser bara varje morgon.
 
Då skall jag ner till min dotter och se hur dom har det. Massa ångest och sorg så klart. Men det är ju bara så just nu. Det betyder att vi skall inte behöver se allt i svart eller dramatiskt. Vi sörjer vår lilla kille med hela hjärtat, inget hat. Det är bara en fin liten kille som är borta för gott.
 
Det blir en tuff dag i alla fall då han skall läggas i sin kista i dag. Vi är med och lägger massa saker till han. Det är en fin och skön stund i lugn och ro. Fina superhjälten du är så saknad. Dock vet vi alla att du inte behöver kämpa mer. Kampen är över och cancern har vunnit igen över ett BARN:
 
Eftermiddagen är fullbokad med alla praktiska möten och det blir bara att fixa. Jag har massa saker att göra och fixa. Det går hur bra som häst med allt, Då kan vi väl ta en fika paus. Det är tufft som det är och jag är lite yrslig i dag.
 
Det blir kväll till sist och vi skall nu bara njuta av allt runt omkring. Känner mig så trött så jävla sliten. Hoppas det är bra till slut. säger god natt nu. Är allt för trött för mer saker i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Tungt besök

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200803
och det är Tage som har namnsdag.
Vecka 32, dag 216 på året.
 
Ny dag med ingen tyngd i huvudet, tack vare healingen som den har släppt lite. Det känns ju super. Jag har en helt ny vecka framför mig med massa tunga saker att ordna. Det är lika bra att börja på en och samma gång.
 
Frukost, toa stök, bädda och på med kläder. Så hela paketet är klart. Jag har lite att göra i dag, det blir en tuff dag och det kommer att falla tårar. Det är så jävla tungt att ett barn skall behöva kämpa så hårt, varje dag. Fy fan det är så sjukt. jag tycker INGA barn skall behöva kämpa med detta, INGA barn.
 
Nå väl jag skall ta små steg varje dag och bara känna mig för. Det är en tung sorg att bära men jag vet att jag kommer att klara av det. Det är förlusten av ett bar som gör saken mycket tung för mig. Det är ett oskyldigt barn som måste lämna sin familj. Det är så tragiskt.
 
Man har gått igenom många förluster och var och en av dom är så tunga att bära. Jag tror inte att det är meningen att ha det så, men det händer. Det kan vara frustrerande. Jag tycker att många förluster av  nära och kära är skit tungt.
 
Men denna, ett barn som inte ens har fått gå i skolan. Ett barn full av liv och helt oskyldigt. Det är lite tuffare än vanligt. Jag tror att det är blan det värsta som finns när ett barn måste ta adjö av livet, som han inte ens har startat på riktigt.
 
Min dag i dag blir att träffa Pernilla och Luncha med Karlssons. Det blir ett tungt möte på eftermiddagen och så är det ju middag och kväll. Men jag kör min morgon först. Det blir rätt när allt kommer i sin ordning, Då så solen är med och 16 grader ute nu på morgonen. Inte illa, inte illa alls.
 
Min dag är nu ett faktum och jag svänger ner till Willys för att handla diskmedel till diskmaskinen. Kan passa på att köpa lite annat också. Det var de, då kan man köra mot Brinken. Stannar och köper mjölk och Pepsi MAX  till Thomas. Te och lite snack om allt som man bör snacka om en dag som denna,
 
Jag skall plocka upp blommor och Pillan i centrum så då hinner jag med ett video samtal med min psykolog. Då så hämtar Pilla och blommor, tillbaka till Camilla och Thomas. Det är ju bara att sätta på nytt te och så var det dags för samtalet då.
 
Tufft att bestämma vad det skall vara och bli. Camilla och Thomas vet vad dom vill och vad Linus vill. Så det tar en och en halv timme, mycket sorg i huset. Jag känner att det blir bra och att det kommer att kännas okej med det dom bestämmer.
 
Middag, Pillan, Stefan, Camilla,Thomas och jag, mysigt och lugnt är det. Vi snackar om allt mellan himmel och pannkaka. Det är dags att säga hej då. Det är dags för mig att ta mig hem. Skall vara lite film på tv:n och lite avslappning.
 
Vilken dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Middag på verandan

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200802
och det är Karin & Kajsa som har namnsdag.
++
Det är söndag, Aris sista semester dag. Det blir tufft och det blir jävligt hård dag. Han vill ju ha längre semester. Men det kan ju bara vara så att han är en sliten man och börjar bli trött. Så kan det vara och så vill jag påstå att det är. Många hårda år i branschen kan inget annat än att ge stora spår på kroppen.
 
Jag har nu intagit min frukost och skall göra resten av mitt fina morgon fix. Sen kan jag bara göra min dag till den bästa. Det kan ju bara bli bra och det kan ju inte vara svårare än så. Jag tar en sväng med Ari till Stefan han skall hämta sin bil. Jag åker till Camilla och Thomas och Juhani är med.
 
Det blir te och snack, vi skall planera för morgondagen och det är ju så vi har tänkt. Det är nu bara så att vi får lite annat besök under dagen, Lena, Thomas mamma, Ari och Ashani. Så då är det ju fullt med rörelser. Det blir inte så konstigt efter som det är trevligt och mysigt hos Karlssons. Ja det är det jämt, vi skall äta så Thomas grillar och då är det bara att njuta av god middag.
 
Tiden går, jag lämnar kvar sonen med fru och ser till att komma hem så Ari också kommer i säng i bra tid. Det är ju jobb för han i morgon. Det var denna dag i korta meningar. Men det behöver inte stå mera tycker jag.
 
Så det blir healing för mig och sen god natt.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Äter jordgubbar

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200801
och det är Per som har namnsdag.
 
Jag är vaken och ser att solen har stigit upp, jag tycker att det är så fint, ljust och skönt när jag ser solen. Det är väl så där 18 grader och det känns lagom. Det kommer att stiga under dagen och det är väl okej. Jag skall försöka njuta av dagen och se om man kan röra på sig lite, på en promenad.
 
Ja det kan ju vara skönt och då kan man väl bara se till att njuta utomhus också. Ja det låter som en bra ide. Frukost och annat som skall fixas på morgonen står ju först. Så det får bli det nu och så kan man ju njuta av morgonen ordentligt.
 
Det blev en kort sväng till Brinken. Dom skall äta lunch med en granne. Det kan bli hur fint som helst. Jag har också en annan sak att skriva om här och just nu. Det finns några helt galna människor som skriver på min blogg. Det tror att allt jag skriver handlar om hen.
 
Detta kapitel har jag för länge sen raderat ur mitt liv. Jag vill inte ha människor som bara ser till sig själva. Jag har massa andra vänner i min omgivning , så tyvärr handlar det inte bara om DIG / ER! Jag vet att ert liv inte innehåller så mycket så ni skall bara kasta skit på oss. Men det biter inte på mig eller någon annan.
 
Om du nu skall läsa min blogg så får du ta det som står, men det handlar inte om er, så ni vet. Följ mitt råd och lägg ner det är bara tragiskt. Nu var det klart med detta, jag kan åter gå till min dag. Med det måste jag poängteraatt detta är min blogg, mitt bollplank och min vardag. Hoppas det går fram.
 
Min dag fortsätter att ta sig fram och jag har en bra dag. Det är lite hit och dit men det är ju så ibland. Har handlat och skall nu bara se till att komma till Camilla och Thomas en sväng på kvällen. Jag har så mycket att berätta för världen men är bara tyst och tillbaka dragen.
 
Jag är hemma en tag med mannen och sen skall han spela så jag kör han till Willys. Sen hem igen och jag känner mig så till ro i dag. Det är helt okej i dag med mina tankar och känslor. Eller rättare sagt nu på eftermiddagen. Så jag skall en sväng till ner till Karlssons. 
 
Jag tar en te, äter jordgubbar och snackar lite med familjen. Jag skall se till att njuta redigt med dom i denna stund. Vi är starka i detta och känner oss helt okej mellan alla botten fall. Jag hoppas att det är en bättre dag i morgon och att vi kan få ha vår sorg i fred från andra som inte delar den.
 
Hemma igen och jag är rejält trött. Skall ta medicin och
sen bara se till att allt är lugnt och skönt.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Blommor i mängder

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200731
och det är Helena & Elin som har namnsdag.
 
Då har jag en litet ny dag och det är då så att jag skall se till att vi klarar denna dag också. Det är tuffa tider och det är inget som känns bra. Jag tror att det kommer tuffa stunder hela tiden. Vi kan bara enas och ta oss igenom denna tragedin.
 
Ett litet bar har fått vingar och lämnat jordelivet. Det är så tråkigt så så sorgligt, Ett år har han kämpat och krigat, Vi har lidit med han i ett år. Skall det verkligen vara så här? Behöver man kämpa så hårt i ett år? Skall verkligen barn lida så mycket?
 
Han han inte ens vara med i förskolan, inte ens börja ettan. Han saknade sina kusiner på slutet, han hade en super fin kontakt med dom och han önskade att få träffa alla. Men det är ju så ibland att det inte går. Så vissa han han allt träffa, Robert, Astrid och Jack.
 
Jag är så ledsen att förlora ett barnbarn, det kan inte vara meningen att barn skall gå denna tuffa väg. Mormors superkrigare, ta hand om de nära och kära dit du kommer, Wilma, Semone, Emelie, mormor Mary och flera andra barn att vara med.
Vila i frid.
 
Det har gott ett par dagar sen du lämna mig/oss. Nu kan jag skriva om det, säga ordet, jag får upp fina minnen och fina ord du alltid strödde kring dig. Du var och kommer alltid att vara en fin pojke med hjärtat på rätta stället. Oh vad jag saknar dig, älskade barnbarn.
 
Min dag fortsätter med att jag skall ner i tvätten, jag får hjälp av min man att ta ner det och att vi skall jobba till samman´s, så min del frukost är klar nu så jag skall invänta klockan och se till att han vaknar upp. Det är min dag eller rättare sagt min start på denna dag.
 
Tvätten är klar och jag skall nu ha en lunch med min man. Jag skall se till att allt är bra och att allt blir en bra dag. Njuter ett tag av mitt sällskap och min sallad. Det är ju inget annat att göra. Jag säger hej till Ari som skall till Stefan och jag tar en sväng ner till Brinken. Det är så tungt för föräldrarna så det är bara att stötta dom.
 
Tur att dom har oss, för alla andra lyser med sin frånvaro. Inte för att jag har förväntat mig något annat. Det är ju bara så det är. Jag skall ta ett samtal från Jolin medans jag åker till Huddinge och plockar upp min vän.
 
Tillbaka till Brinken där grannar har kommit med massa blommor. Det är så fint av dom, det är bara att tacka och hoppas att det är med hjärtat alla grannar ger blommor. Det tror jag dom gör, ingen skall vara jävlig mot dom, det räcker med det som har varit.
 
Det blir en lång dag hos Karlssons, och jag äter middag med dom, även Juhani kommer ner. Vi tittar på en film och den var väldigt bra. Jag skall nu se till att komma hem för att göra kväll. Det är en ny dag i morgon, en ny månad och vi kämpar vidare.
 
Var rädd om nära och kära.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

RSS 2.0