Fix hemma sen Brinken

 

SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
Vecka 27, dag181 på året
 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200629
och det är Peter & Petra som har namnsdag.
 
Då har jag pussat Haylie hej då och hon åker med Ukki hem till Ärla. Jag känner mig tom helt plötsligt. Vart tog helgen vägen och jag är helt säker på att mitt hjärta blöder en smula då Haylie åker hem. Men hon har givit mig en sån fin helg och jag bara har pussat på henne. Jag hoppas att den andra sötnosen får komma också.
 
Det finns en flicka till som vill komma och det är ju Amanda, så jag hoppas hon kan komma också. Det är skönt och det är härligt att bara ha en skön helg, jag har ju haft en mysig helg med Linus också. Vi var ju i Sigtuna så det var ju kul.
 
Nu är det i alla fall en ny vecka och nya saker som sker. Jag skall börja med tvätten här nu klockan sju, innan dess har jag fått i mig halva frukosten. Så skall jag ner och lägga i tvätt sen så är det upp och ta andra halvan, innan man skall ner igen. Så är det och så blir det.
 
 
Det är full rulle nu, tvätten hänger och jag har fixat min ingefärsjuice. Dammsugit och bäddat. Så då kan man lugnt sitta ner och vila ryggen. Jag hoppas resan för Haylie gick bra och att hon kommer att ha en fin dag. Tack för ditt fina besök farmors hjärta.
++
Då är det bara att köra ner till Brinken och se vad som händer här. Jag skall se till att fixa en bra dag/kväll med Linus. Vi skall ha lite extra fint i dag, lite godis kanske, eller se på en film. Vi får se. Jag skall i alla fall var med han. Älskade barn.
 
Det blev lite lunch med jag bara tvär dog, går inte att äta någon ting, petat i min sallad, det är så jobbigt. Jag hoppas att det inte blir mer än så, jag måste äta för att orka, annars går det åt helvete. Det är svårt men jag måste, salladen går inte ner tyvärr. Jag tror jag skall ta lite te och njuta av den i stället. Linus är törstig Hugo i dag.
 
Massa vatten går i han i dag. Jag hoppas att det kan bli lite svalare för hans skull, det blir så varmt för han. Oj vad det blev jobbigt, inget hjälper han kan inte svalka ner kroppen. Så det är så jobbigt för han. Nå väl man kan äta glass, man får massa kallt vatten och så är tre fläktar på och det är öppen dörr. Så nu skall det komma svalka ... NOT.
 
Det blir middag och vi skall äta lite, går bättre nu, Linus ärter kebab och han älskar det vill jag lova, en ny stor favorit. Nu blir det lite andra saker som skall fixas och sen blir det lite film, hemteamet har varit här och det är ju bra, man skall ju se till att allt flyter med Linus och att han har det bra.
 
Jag skall tacka för mig i dag då jag skall hem nu, det är lite så att man är trött i dag, eller det blir fel, jag är alltid trött på kvällen dessa dagar. Det skall bli skönt att komma i säng. Jag är lite seg också. Pia ringer och berättar om sin dag, hon har jobbat kväll och det är skönt att vara tillbaka säger hon. Vi avslutar samtalet och jag skall nu hoppa i säng, nyheter och sen Beck, eller inte jag somna, ZZzzzzzz.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Njuter av en fin söndag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200627
och det är Leo som har namnsdag.
 
Har en härlig dag med fint väder och en liten tjej på besök. Hon sover och jag har sovit så gott, det är verkligen så sjukt vad barn är helande, jag känner att det är massa fina saker som händer runt omkring, mitt hjärta och själ är i en skön harmoni som jag sen kan ta med ner till Linus. Vilket ger honom i en härlig harmoni. Så man kan ge och få av detta dagen lång. Vilken skön känsla.
 
Min frukost är så god och den har jag längtat efter så länge. Nu kommer Juhani och erbjuder pappa en god kaffe och bulla om han vill köra han till jobbet, det är ju nice, Ari tackar inte nej så det är ju bra för Juhani, Då åker dom i väg och Haylie sover än. Jag kan sätta mig här och njuta av en skön morgon stund.
 
Det är bara att njuta av dagen, jag skall handla och samtidigt hälsa på Linus. Jag tror att Haylie kollar på en film så hon och Ari är hemma, Jag måste ha lite ost, bröd, pålägg och ägg. Så det är fixat på ett kick. Det är nu en lekpark som väntar.
 
 
 
Den är tom på barn och den kan hon leka i, det betyder att hon kan leka med alla saker på en och samma gång. Hon far som ett tornado från grej till grej, tur är väl att det är utomhus. Hon hade annars kolat av värmeslag. Kul har hon.
 
Ja det blir glass och det blir lite ner varvning, skön bris och en härlig dag. Jag har nu bara det tråkiga matlagning framför mig, det är INTE så kul, fläskkotlett med potatis och gräddsås. Hoppas att hon vill äta då. Det blir nog en god talrik för henne för hon bara åt upp allt.
 
Vi skall kolla på My little ponynär vi lägger oss och det är ju hur bra som helst. Denna dag går mot sitt slut och jag har haft en skön dag och en skön eftermiddag. Kvällen var helt okej så jag kan sova lugnt nu.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En super dag.

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200627
och det är Selma & Fingal som har namnsdag.
 
Då är det lördag och min man skall åka vatten skoter som jag då inte gillar så värst. Han har tagit Haylie med sig så det blir ju bra. Men det är ju bara för mig att vara nervös hela dan för det, så fånigt eller hur. Fan vad det är jobbigt med vatten, jag gillar det inte. Nå väl jag skall vara lite med Linus i dag i ställer.
 
Det är väl inte så värst bra att jag åker skoter när jag är opererad i ryggen för tre veckor sen. Kanske skall ta det lugnt och bara vila lite till. Jag skall väl försöka köra lite på semestern sen. Det kan ju vara bra. Men i dag är det i dag och jag skall inte köra vattenskoter.
 
Jag har petat i mig frukost och skall nu njuta en kort stund innan jag skall låta Juhani köra till sitt jobb. Jag tycker han är så duktig och så färdig, ett par körlektioner sen kan han köra Gillinge och så skriva och köra upp. Jag hoppas han har det så bra som det bara går med denna fundering.
 
Jag då är jag hemma igen och jag skall snart ner till Brinken. Kan inte fatta att man kan låta bli, Linus behöver varenda en i familjen som stöttar honom i detta. Fatta att det är så viktigt att ge honom all kärlek han kan få. Han är ju vär detta Det är snart tio månaders kamp som han kör, det är så tragiskt att man inte kan stötta ett barn i denna svåra stund
 
Ja det gör jag i alla fall, jag finns för Linus, Camilla och Thomas. Han har sin gudmor opckså med familj så klart. Det är skönt. I bland kommer kusinerna Robert och Astrid det är fint. Linus blir glad av det. Även Jack kommer då och då. Så fint.
 
Jag vet att han, Linus längtar efter två flickor också det pratar han om väldigt ofta. Skall snacka med Nea om det. Det är ju inte så jobbigt att komma på en go fika. Ja det blir ett annat projekt. Jag skall nu ta min förmiddag till högsta nivå och få en bra dag med Linus.
 
 
Kommer hålla kontakt med Ari och se vad som händer här. Nu så full energi för min varma dag, såg att det var kolossalt varmt uppe hos mig på sjätte våningen. Men nu när Ari har åkt skall jag nog ner till min dotter. Här blir det te och lite snack om vad som skall göras. Vi åker till Sigtuna och kollar två bilar.
 
 
Nu är det ju bara att hoppas den blir bra, jag vill verkligen att dom skall hitta en bil som är lättare att få med rullen och allt annat som skall med. Vi åker och det är bara att njuta av resan och allt man snackar om. Vi kommer fram och Thomas blev så besviken. Inte så roligt att se hur den ser ut på riktigt. 
 
Lika så den andra var repig och såg heller inte så kul ut. Men då så tar vi vägen om MAX och äter en hamburgare.Camilla är nästan på väg att bli Hulken arg, så hungrig är hon. Nu är det ju bara att åka hem och se om Ukki har kommit hem.
 
Tack familjen Karlsson för sällskapet i dag. Hemma möter jag Ukki och Haylie, det är ju skit kul. Jag hoppas att vi får en mysig kväll, Juhani kommer snart så då kan man bara kolla film och så. Eller vad tycker du Haylie?
 
 
Mat och film är ju det bästa, hon vill se Sonic men den finns inte på Netflex utan då blir det Bumble bee. Hon valde själv och det var ju hur bra som helst. Vi titta och hon fråga om olika scener. Hon tycker också om Bee säger hon. Söta unge. Nå väl det är sängen som gäller efter och då somna hon på mindre en en minut.
 
Helt otroligt, har haft henne i mellan oss i natt och hon är varm som en kamin. Sover som en liten björn i vintervila. Söta unge, farmors hjärta är så varmt och det känns så bra :)
 
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Solig dag med hög värme

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200626
och det är Rakel & Lea som har namnsdag.
 
Efter en god sömn och en skön natt så är jag på språng igen. Jag kan inte klaga på denna natt. Den har gott på räls och jag känner att jag är lugn, stabil och utvilad. Det är inte så dumt det. Jag hoppas att det är så hela dagen i dag, jag vill ju bara att vi skall ha det så bra som det bara går i nu läget. Ja det är så och så får det vara, Inga konstigheter alls vill jag lova.
 
Efter min dusch och säng bäddning så är det frukost, jag är så på G med frukosten. Konstig detta kan bli, jag måste bara ha min frukost. När den är över kan jag längta till nästa morgon för då kan jag ta en ny frukost, vist är det sjukt.
 
Men åter till min dag och allt runt om. Jag skall handla lite och sen ta en fika med Karlssons, Handla kanelbullar tror jag, Pågens kanel bullar. Det är varmt och det är diskussn om att försöka ta sig etyt dopp i dag, Linus är lite för varm så en liten simtur är bra. Jag hoppas att det är super med allt då så kan vi åka till Brosjön. 
 
 
Lunchen skall intas först pch det är ju super kan jag tycka då, även LInus. Jag hoppas att det blir en super kul upplevelse för Linus, han är helt bestämd att det är bra. Jag hoppas att man kan överleva en stund på stranden, nu blir det inga tusen timmar, nej nej det rör sig knappt om en timme.
 
Hemma igen och det är en super nöjd kille och han är så upprymd. Jag tror det var kul för han, han doppade sig och det känns okej för han. Det vara lite kalt tycker han men solen värmer så vad är problemet. Jag hoppas att det blir helt okej med det.
 
Så nu är vi på G hem och det känns super bra. Jag tror att det skall bli gott med lite te och sitta med Linus en stund. Jag hoppa han är nöjd min sin dag, och bara kan finnas ro i det han upplevde, han satt på stranden och njöt på av det också.
 
Där emot är det nog bra att köpa en hel UV baddräkt till han, det är lite för lätt att bränna han. Örat var rött och ansiktet sp det är ju alla annat som skall skyddas också. Nu skall jag i alla fall hitta en fin och skön stund och njuta av allt som skett i dag. Jag vill bara ha det bäst med han.
 
Väl hemma så kom en överaskning av denna värld.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Jag, Juhani & Linus

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200625
och det är David & Salomon som har namnsdag.
 
Jag har redan fixat bäddningen och duschen, jo kläder är på och jag skall nu njuta av min frukost. Det var en varm natt och jag känner att det var lite .... svettigt på morgon timmen. Jag hoppas att det hjälper att duscha en gång till, man får nog införa duschning ett par gånger om dagen, typ. Jag älskar värmen men det behöver inte gå till överdrift.
 
Ja så kommer min son upp, vi skall faktiskt umgås på förmiddagen och han vill träffa Linus. Så vad är problemet? Inte hos mig i alla fall. Vi skall nu ner till Linus och ha en sån bra förmiddag. Inget kan stoppa oss från det. Dagen har nu fått en mjuk och bra start vilket jag tycker är så bra.
 
Man skall känna sig stabil och i harmoni med sig själv. Man skall bara fokusera på att må bra. Det hjälper i så många situationer att det är helt enastående. Jag vet det sen gammalt men har tagit tag i det igen för att hitta en bra harmoni för mig i dag.
 
Jag skall andas och bara vara som jag själv vill, ingen kan få mig att göra annat. Jag är färdig med det. Min tid är för dyrbar att slänga bort så jag gör det som är bra för mig. Så är det och så blir det, det bästa för mig.
 
 
Jag har nu med mig Juhani och vi skall nu njuta en stund med Linus. Så det blir ju då att Juhani spelar med Linus. jag tittar på och hjälper han med andra saker, jag kan lätt säga att det är en skön känsla att vara med han i denna svåra stund. Man är delaktig så mycket man orkar. Jag kommer alltid bära detta med mig, min fina kille, vad mormor älskar dig.
 
Du kommer alltid att finnas kvar i mitt minne. Jag hoppas att det är lättare med tiden senare i mitt liv. Jag hoppas att jag kan fixa ett liv mer normalt efter denna hårda och tunga tid. Jag tror att det är för jävligt att det skall vara så för en un kille som du. Mitt älskade barnbarn.
 
 
Mario & Luigi
 
Camilla och Thomas är på ett möte med läkaren på NKS, det är ett info möte och så vill Camilla ha lite svar på frågor hon har. Jag och Juhani är med Linus och det känns bra, han är pigg i dag. Jag kan bara sitta och titta på han hela dagen och njuta av hans närhet. Jag fattar inte att man kan låta bli att möta denna fina kille, han är så mån om sin familj.
 
Han tackar för allt, han ber om ursäkt för allt och sen har han en humor som inte är nådig. Ja det är ett barn som lever i nuet och gör det han kan. Jag tror inte att jag kan säga så mycket mer om han, men han är värd all kärlek från familjen på sin resa. Det är självklart.
 
Nu är mamma och pappa hemma, det är då lunch och vi kan lugnt sätta oss tillsammans och njuta av en sallad och lite annat gott. Linus äter lite spagetti och köttfärssås. Det gillar han. I detta hus är det så varmt att man smäller av, man kan inte vistas på övervåningen för det är så varmt, på nedervåningen står luften stilla och man kan nästan svimma av värmeslag. Thomas har tre stora fläktar och nu har han bestämt sig, det blir en AC för detta fungerar inte.
 
Han skall köpa en i dag, syrgasmaskinen behöver ventilation som heter duga. Så det är ju så jävla lätt att fixa korsdrag i detta inte korsdrags vänliga hus. Ha ha ha ja det är bara att gilla läget. Min lilla plutt skall vila lite och det är nog bara att gilla läget, han är trött och det är skönt med lite vila.
 
Vi tar go fika och njuter av stunden vi har. Jag snackar lite med Camilla som har varit enastående i dag. Samlad och njuter av dagen. Det hoppas jag hon kan hålla hela dagen, vilken nästan aldrig går. Men jag finns vid din sida fina dotter, alltid. Jag hoppas att det är lika lätt att somna för henne i kväll, jag hoppas hon kan vila det behöver både Thomas och hon.
 
Jag lättar för kvällen och nu skall jag hem och sova, jag är också helt slut. Mitt inre blöder och det är inget jag kan trolla bort, det är inget jag kan läka eller förhindra, man går dag efter dag och väntar på en bomb som skall gå av.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Varm dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200624
och det är Johannes döpares dag idag. 
 
Skall  starta med dusch, påklädning och så en skön stund med mjuk musik och en god frukost. Jag har inte så mycket att säga till om här för det är min kropp som styr lite på morgonen. Vill den duscha först äta sen eller tvärt om? Ja det är det som är just nu, lite hit och lite dit, Jag skall läsa nyheter, fixa räkningar och i allmenhet bara njuta av en solig morgon.
 
Så skall jag så ta tag i min dag och göra den bästa dagen som det bara går. Det blir ju helt galet kan man lugnt säga. Som nu tillexempelt njuta av morgonstunden. Det får gärna ta en stund, skönt att samla krafter. Jo det behöver jag. Detta är ingen dans på rosor. Ny opererad i ryggen och så detta med Linus, min dotter och Thomas.
 
Vilken röra det kan bli. Så tufft så jävla jobbigt, så jobbigt. Ja det är lika bra att fixa min dag och se till att den blir så bra den bara kan. Jag tror att det är meningen att man skall ha lagom med allt i livet, inte massa överdrivet. Detta kan jag tycka är överdrivet.
 
Nu skall jag hämta min dotter och vi skall handla på Dollar store, lite till kompisarna och så skall jag ha lite annat, jag skall nog se till att inte glömma det i dag, tvål och lukta gott spray det är viktigt. Så tar jag lite te när vi kommer hem.jag tror det kan vara bra för Camilla att komma ut lite. Inge fel i det alls. Vi åker och så handlar vi.
 
Vi skall stanna på ICA Solbo också, hon skall ha lite smör, gurka, bröd och lite annat. Jag handlar juice, yoghurt, köttfärs. Så det är ju bra så. Hem och städa lite, det är massa saker som ligger efter. Det bli så i denna ,situation man orkar bara med de som måste göras och så ge Linus all tid han skall ha. Vilket hon inte missar en minut.
 
Vi fixa ordning lite med Linus säng och glid lakan, jag fixa disken och lika så hitta vi Camillas bettskena. Vilken tur nu är det bara att invänta Thomas, Lena och Linus. Jag har köpt en keps till Linus som det står COOL på, för han är en cool krigare med hjärtat på rätta stället. Jag är så stolt att vara din mormor killen. Du är en fin kille med kärlek till alla.
 
Vi snackar och go fikar med kanelbulle och jag dricker ju då te. Nu så skall pappa och Linus spela lite, han har lovat det så Linus väntar. Sjukgymnasten kommer och han får lite massage på benen vilket Linus tycker är skönt. Jag skall göra massage på magen på han så han får ut luften bättre. Det finns en hel del att pyssla med. Ja då skall jag tacka för mig.
 
Klockan går så fort så jag tycker inte jag hinner med ett dugg. När jag kommer hem upptäcker jag att min mat är kvar hos Camilla, bara att åka ner igen och då är det bara att plocka upp den, men jag har glömt min väska också. Snacka om minnes förlust. Helt galet vill jag lova. Det är ju tur att Camilla bor nära, tänk om jag hade glömt detta nere i Ärla eller Nykvarn. Vilket skit det hade varit.
 
Ja ja hemma, här i värmen skall jag fixa mat låder och lite middag. Min man kommer där vid 18 tiden och min son kommer efter 20 tiden så då skall man fixa allt klart till dess. Nu går det ju fortare att fixa detta så maten är ju klar för oss att in ta 18.30. Jag och min man. Min man håller på att dö av värme slag och det kan jag förstå. Det går ju att fixa färgade kläder i stället för svarta.
 
Då så, oj ett samtal till mig frånm Eva. Men min fina vän, hur har du nu fixat detta, oj oj så illa. Krya på dig så hörs vi i morgon. Ja ibland kan allt gå illa helt överdrivet. Det är klart att man får fixa lite för att hjälpa henne sen, det finns inget som hindrar mig från det. Fina vän, tusen kramar till dig.
 
Nu kommer min son och han skall äta och fixa hit och dit som vanligt. Jag måste ju bara se till att ta en dusch innan jag lägger mig. Då så nu är det vila som gäller. Jag har en skön natt framför mig. Tror det är en bra ide att lägga min nu.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Hej Linus, du och jag <3

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200623
och det är Adolf & Alice som har namnsdag.
++
Det är nu bara att starta denna dag och se till att allt kommer på rätt plats och i rätt ordning. Jag har nu fåt på mig klöder och avslutat min frukost, det betyder att jag är helt och hållet  klar med morgon rutiner som i sin tur är en bra morgon rutin. Det går bara av farten utan att man tänker, har gjort detta så länge att det finns i ryggraden.
 
Då skall man på börja nästa steg och det är ju då resten av dagen. Min planering är ju lite grovt planerat men det betyder att man inte kan ändra på saker och sen göra andra saker. Men det som mest är viktigt är ju då hur jag vill ha det. Jag har min dag och mina saker att göra. Jag vet att det är mycket med Linus, men va fan mitt barnbarn behöver mig och jag behöver denna tid med han.
 
 
Det är ju bara jag som vet vad han betyder för mig, alla som är lyckligt lottade med barnbarn vet att dom betyder så oerhört mycket. Jag bara älskar dom alla. Men i dagens läge är det Linus som har min tid, det är ju bara att jag vill umgås med honom 24 - 7 och alla minnen skall stoppas i en låda i mitt minne som jag alltid kommer att ha med mig.
 
 
Jag kommer aldrig att släppa minnet av dig, aldrig. Ingen kan få mig att stoppa dig åt sidan. Jag behöver dig massor ända till slutet. Jag hoppas det inte blir ett slut men det är nog bara att se tiden ann. Älskade barn, vilken plågotid du går igenom, allt runt om kring, allt som bara är för jävligt.
 
Du skall veta att jag skall lyfta dig så högt att inget kan skada dig, inget. Helvete vad tufft detta är, nio månaer av plåga för dig, nio månader av oviss het, ni månader av galenskaper. Du kämpar som du bara kan, älskar dig här i från in i evigheten. Min fina pojke, så du kämpar. Att något så elakt kan drabba ett barn är så otroligt elakt, otroligt vansinnigt.
 
Jag vet att många skrattar och tycker att det är rätt åt din mamma, men du skall veta att du har inget gjort och det skall du ta med dig. Att önska denna plåga på ett barn är helt galet, helt utanför mina ramar. Hur kan man bara tänka så ? Nu måste jag sluta babbla om detta annars kan det komma grodor som jag inte kan styra över.
 
Min dag är nu ett faktum, jag tar en liten frukost med Linus.Han har väntat på mig, är dår vid nio tiden, jag skall njuta av denna dag så långt det bara går. Hur bra är inte det? Med mys tid men Linus över skall dom spela en stund, Linus vill vinna alla spel som han spelar. Han är en rätt dålig förlorare, han använder det emot sig själ och det är olyckligt. Alla vi som är med honom talar om hur bra han är att spela med en hand.
 
Det är inte så lätt att göra det, spela med en hand och då också med vänster. Fast du är högerhänt. Det kan han, Linus är så duktig att man blir mörkrädd. Det går alltså att lära sig bara man vill riktigt mycket. Ja då kan man ju säga att det är en bra lärdom för Linus, eller har han inget val?
 
Lunch och lite egen tid med Linus. Det betyder att jag och Linus blir ensamma en stund. Jag tycker att det är så mysigt med att ha egen tid med min knallhatt. Vi tittar på film och lite roliga YouTube klipp. Det tar en stund men sen kommer Camilla och Thomas hem, De har handlat skor till Thomas, lite kläder till Linus och så så klart till sig själva.
 
Jag fick en kofta och ett par shorts. Det blir go fika för Camilla och mig, Linus tar lite glass. Thomas skall iväg. Nu skall vi fixa lite middag till Linus och sen kommer Eva från hem teamet. Vi snackar och har det bra, tiden går och Linus blir så trött, så himla trött, han vill dock vara vaken till sin pappa kommer hem. Han har ringt så han är snart hemma. Jag tar mig hem då.
 
Möter Thomas vid mackarna och då vet jag att Linus inte behöver vänta så länge till pappa kom hem. Väl hemma så skall jag fixa mina mediciner och det är lite te som gäller, för att släppa allt och känna mig till ro med min kväll. Pia ringer mig och hon berättar om kalaset hos hennes son. Ja det kan ju vara kul att fylla år. Massa gott att äta och så presenter.
 
Hon har haft det så trevligt och hon är nöjd med kvällen. Jag skall då titta på Renee´s brygga, en   repris så klart men det kan vara kul. Tror jag somna där en stund för det var bara slut rett som det va. Konstigt det blir i bland.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Ny vecka, med nya utmaningar

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
Vecka 26, dag174 på året
   
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200622
och det är ??? som har namnsdag.
 
Jag startar min dag med dusch och sen frukost. Min man har lämnat huset och är nu snart på jobbet. Jag skall njuta av en frukost och sen skall man fixa lite hemma. Det är alltså blommor och säng och dammsugning. Så är jag klar och skall till Tullinge.
 
Sjukgymnasten kallar det skall bli så skönt att få starta om igen. Skall ju då bara fundera på vad som är bra och vad som är mindre bra.Jag kommer att få i ordning på min rygg hoppas jag, det är ju inga bäbisar som jag skall konka på så det skall bli så bra. Ja då så resten av dagen kommer här.
 
Jag blev inte super förvånad, det är mer att jag blev lite besviken, lite lätt uppgiven. Det är en liten förskjutning av en kota och det är ju inte vad jag vill höra. Det kan gå bra och det kan bli ett problem. Skall jag då bli stelopererad? eller skall jag låta det va? Ja många frågor i min skalle. Jag hoppas nu på ett bra svar från Nacka.
 
Jag pratar med Sophia, hon skall prata med min läkare, åter koppla i morgon. Ja är det inte en sak så kan det med garanti komma en annan. Det är bara så livet är. Man skall övervinna allt och lite till. Vilken tur jag har som har en sån fin familj då. Ja det är bara att ta tag i problemet och lösa det.
 
Jag har inga som helst problem med det. Jag hoppas att det går att lösa smidigt. Jag har inga andra funderingar på problemet. Ja det  blir en tur på Willys och sen är det bara att köra hem varor innan jag åker ner till Brinken. Jag tror det blir go fika i dag. Det säger man inte nej till.
 
Linus har en bra dag, vilket glädjer mig. Han är så tapper, en son krigare, fin liten kille som inte ger upp. Jag hoppas allt blir bra för han. Jag sitter och pratar med han och då berätta han att han sov en stund medan han fick massage på armar och ben. Det gjorde du rätt i, man skall passa på att njuta av korta stunder som ges. All är så bra så. Älskade unge.
 
Lunch och så go fika, men mormor glömde kanelbullen hemma, vi får ta den i morgon. Det blir ju så bra Då skall jag ta tag i eftermiddagen med min dotter och Linus, det skall bli sallad och det blir go mat från Donken i dag till Linus. Det blir super. Miss Paakki kommer förbi och det är skoj. Hon skall hjälpa Camilla med håret.
 
Vi har en mycket trevlig stund och snackar, skrattar, och har allmänt roligt. Det blir dags för mig att fara i väg då jag skall plocka min son, han har det tufft och det är jobbigt att åka kommunalt, ja du killen det gjorde jag också länge innan jag fixa körkort. Så nu skall vi allt ta tag i den biten om ett tag eller hur.
 
 
Nå väl kommer hem, tar medicin och sen lite te, snackar med Pia och så kommer jag att titta nyheter och sov efter det eller innan. Det visar sig.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Lite grav översyn

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200621
och det är Alf & Alvar som har namnsdag.
 
Det är skön söndags morgon, jag tror att jag sovit i en evighet. Jag var ju lite trött i går och så har jag varit lite spänd över vaden efter sendrag så jag känner att det var skönt att bara få lägga sig och sova, tidigt.
 
Nu har jag sovit så länge, så nu kan jag igen vara på g med allt jag skall göra. Jag startar på ruta ett och det är då min frukost som skall visa sig vara mycket bra och nyttigt, ny gjord ingefära juice, lite yoghurt, musli med avslutning med te och smörgås. Det är det som är och det är det som blir. lugn och skön musik och min kropp vaknar till liv och är redo för en skön, solig och varm söndag.
 
Förmiddagen ramla bort så den har bara fått fötter, han med en dusch, men det var allt. Jag bestämde mig för att inte ha några måsten i dag. Jag vill bara njuta av dagen och se hur man skall hinna med allt man vill eller ska göra. I dag blir det vad jag vill göra.
 
 
 
Dock ett måste, tvätten nu klockan 14,00, min man hjälper mig som tur är, jag är så trött på att tvätta. Undra hur dyrt det blir om man kastar alla kläder efter användning, ha ha. Nä det skulle ju inte gå, jag har många kläder jag bara älskar.
 
Ner, upp ett par gånger sen tar jag upp all. och allt är torrt utom min Sweet tröja. Den var riktigt bar. Kan hänga in allt och sen också vika in allt. Min man packar picknick korgen, vi drar till ICAMAXI och handlar blommor, det är ju nu mamma och pappa som skall få det fint. Så det blev bra.
 
 
 
En kort picknick på en bänk och lite snack om ditt och datt. Vi skall nu i väg till Skogskyrkogården och sätta lite blommor till Greger. Det blev också fint. Vi kör lite hit och dit och kollar på nybyggda hus runt Kärrtorp, Björkhagen och Hammarby.
 
 
 
 
Vi tar via Årsta hem men kommer på att jag skall titta till Östberga, snacka om poliskontroll, så där 8 st. Piketbussar. Jo jag blir stoppad och fick visa körkort och att bilen är grön.Det var bara att åka och se glad ut. Min runda hamna på avsides efter. Nu åker vi hem.
 
Då blir det lite kväll där jag skall gå och titta på tv.
Somnar.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En skön dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200620
och det är Alf & Alvar som har namnsdag.
 
Har knallat runt i huset och fått igång mitt ben, det har varit sendrag nästan hela natten. Det är spänt och det är jobbigt. Nu skall jag inta lite frukost och njuta av en skön stund och mjuk musik. Det är så jag startar min dag då det är viktigt att hitta harmoni i vardagen.
 
Jag kan lugnt säga att det är super bra. Man startar med en så skön stämning i kroppen och man känner sig stark och lugn. Jag har nu jobbar på detta ett bra ta och känner förbättring till 100%. Så det är ju det en själ och hjärna behöver på morgonen. Man har haft bra eller dålig sömn, det spelar ingen roll för när man har haft återhämtning eller meditation är man på banan igen. 
 
Jag är duschad och skall nu hoppa i kläder för att sen ta en sväng till Huddinge, då jag skall möta Pia en snabbis. Det är lite som jag skall hämta, typ balkong krukor. Det skall fixas lite och jag känner att det är viktigt med min pytte balkong.
 
 
 
 
 
 
 
Jag lägger väl upp lite kort sen kan jag tänka mig. Så då kan du se hur jag har fixat och trixat. Hoppas det känns bra efteråt också. Det är en skön och bra stämning på jobbet, det är så stilla kan jag lova. Man kan lätt känna att man saknar det. Men jag måste tänka på min livskvalitet, skall jag orka med en vardag för mig kanske jag skall tänka på att slå ner på arbetslivet, det låret som en bra ide.
 
Nu skall jag fortsätta till Camilla med lite saker och så till centrum, jag skall hämta ett paket. Så då lämnar jag de saker Camilla skall ha, Men till centrum blir det inte, jag fick så ont i magen och då måste man på toa, vad jag tror är en bättre ide. Så blir det.
 
Hemma ser jag en trött och sliten man, han vill inte ens ha kaffe, då är man sliten. Så går det när man måste häva i sig för mycket. Jag vet att det är ingen ide att säga något. Så vi kollar tv, äter och sen skall vi se film. Men det tycker inte boxen för den la av. Ari får inte igång den så det blir ettan i sovrummet.
 
Då blir det ju automatiskt att jag somnar så klart, har känt mig lite övertrött, vilket inte är så kul. men en bättre dag imorgon.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Midsommar 2020

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200619
och det är Germund & Görel som har namnsdag.
 
Då skall man njuta av en ny dag och en så hård tuff dag, det är i alla fall sol och den kommer säkert hålla i sig ett bra tag, solen alltså. Jag skall njuta av min morgon stund och min frukost. Det är bara att se allt de fina med allt de man har.
 
Jag ser fram emot en skön dag med massa saker som vi skall göra, så jag hoppas på lite blommor och god mat. Fina vänner och glada skratt. Jag skall nu starta dagen och låta allt bli super bra. Kan inte vara så svårt om man vill, eller hur? Ja då så.
 
Fick ett meddelande från min dotter vid sex tiden i morse och sen svarar hon inte, hur bra är det på en skala Camilla?  Ja då skall jag bara invänta en stund innan jag ringer igen. Jag hoppas inget har hänt för det årkar vi inte. Nu måste vi få andrum ett tag.
 
Ja denna dag bygger jag sakta med säkert upp på en plattform som är stabil och stark. Jag har en förmåga att se till att allt skall vara stabilt. Inga wobblande gräjer det är inte så bra. Stabilt och starkt, det är vad jag måste ha runt mig.
 
Vilken konstig samman sättning på min morgon upptäcker jag, så kan det bli ibland när allt är lite upp och ner. Men min platta är stabil. Så nu skall jag gå vidare och det blir lite handla, lite fix och trix. Sen blir det ju go mat med några av barnen och barnbarn. I år är jag på hemma plan och firar med dom som bor här i Botkyrka.
 
Har nu varit och handlat och lika så har jag varit med min man på lunch och njutit av solen hela dagen. Nu skall vi relaxa lite sen är det ju lite midsommar firande med några av familjen. Det blir så skönt, det vill jag allt lova.
 
Ja det blir en härlig eftermiddag och kväll, vi äter snackar och bara njuter av sommar och sol. Linus tycker det var kul att vi var där och att vi stanna ett tag. Han älskar sin familj. Här kommer lite kort från dagen/kvällen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi kom hem där vid 00.30 och så kunde jag inte somna och så fick jag sendrag och så....... 
Skall det vara så svårt att slippa sendrage? Det är så jobbigt, skall sova nu.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Lunch hos Pia

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200618
och det är Björn & Bjarne som har namnsdag.
 
Det är en helt ny torsdag och jag har varit på G sen 04.30, bara för att jag kan. Vilket i sin tur kan vara skittråkigt. Jag skulle lätt vilja sova till ....  11.00. Det skulle i dag vara helt fantastiskt. Jag kan bara hoppas på bättre sömn i natt.
 
Frukost och skön musik från högtalarna. Det är vad jag har just nu, det är min sköna morgon stund som bryts även i dag av att jag skall köra min son till jobbet. Börjar ju i ottan. Men vad gör det? Jag är ju vaken. Så vad är det på G nu då? En te och rostat bröd, gott som attans. Jag har en liten stund till här och kan känna att jag mor bra av det.
 
Dags att göra en skön dag. Jag skall ringa Millan och se hur går kvällen blev och hur det är i dag. Han har sån ångest den lilla killen. Jävlar vad jag lider med han. Jag tror inte att det är så kul att vara i hans sits i dag. Man kan undra vad som rör sig i hans huvud. Han vet bra mycket mer än vad allt tror.
 
Ja en te och lite snack med min dotter. Jag skall nu vidare till Pia, hon har ju fått en lägenhet som hon nu bor in sig i. Vi skall ha lunch och det kommer bli så kul. Ja det tar en 35 minuter att åka så det blir lite för lån körning. Men jag biter i hopp.
 
Nu skall jag ha GPS:en på annars hittar jag inte. Det går säkert bra och jag rullar på. Då är jag framme och jag kan gått och väl göra mig bekant med området. Det ser lite flummigt ut med en väg runt husen och Pia har bara en stor äng på baksidan. Så läckert, och vilken balkong my good. Den är skit stor.
 
 
Ja det blir fisk till lunch, det smaka så gott jag kan lugnt säga att jag njöt av varje tugga. Vi statt på balkongen och myste, sol och trevligt sällskap. Så det var en super dag. Nu skall jag hem för Pia har läkarbesök. Tack för mig och vi hörs och ses snart igen.
 
Tar en snabb te hos Camilla och det är ju bara att njuta av en stund till med min fina kille, jag hoppas att det blir lättare för han snart. SSK kommer hem och tittar till han. Lite koll på tryck och så. Dom är så trevliga på hem teamet. Linus känner förtroende för dom så han kan prata med dom helt lugnt och det ser så avspänt ut.
 
Jag pratar med Thomas om morgondagen, det blir lite planering där och få se hur vi gör. Jag skall nu hem och se till att min man får något i magen. Det är ju viktigt. Han sliter hårt om dagarna, så det kan jag fixa till han. Kommer en bit på vägen då jag får ett samtal som får mitt hjärta att bli varmt.
 
Min lilla prinsessa ringer och frågar hur jag mår, när jag kan komma och hälsa på, vad jag skall göra i morgon och massa mer. Hon är en härlig tjej och snacka med. Älskar dig massor Joline. Jag skall allt komma ner och kramas.
 
Ja då är man hemma hälsar på gubben, snackar med Juhani och sen skall man planera för lite matlåda och sen skall jag göra kväll och känner mig nöjd med min dag. Man kan nog inte begära så mycket av dagarna när man inte har så mycket att välja på. Inte bara för att jag behöver välja, jag har mina planar inför varje dag och det är ju så det är. 
 
Då så kvällen är ett faktum och jag kan känna mig super nöjd.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Åker land och rike

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200617
och det är Torborg & Torvald som har namnsdag.
 
Tidig morgon då min son börjar klockan 06.00 Ja det är även en snäll mamma i dag. Så upp 05.00 och köra han. Men det är också så att jag skall ju till NKS med Linus i dag, vi skall ha det bra och vi skall klara denna dag också. Men jag skall starta på ruta ett. Frukost.
 
Då kan vi åka killen fått i mig halva frukosten, så det känns okej. Det har regnat i natt och det är lite duggregn fortfarande. Jag hoppas att det är övergåeende så solen tittar fram på eftermiddagen. Så då är jag klar för färd med sonen. Mot jobb och slit.
 
Hemma igen för det två av frukost, te och en smörgås. Det är skönt att inte behöva vara så fast med saker, man kan vara flexibel. Så då skall det vara läkartid med Linus. Vi startar på den bästa sidan, man kan ha glädja med besöken. 
 
 
Linus får nya stöd till benet och han blir avnjuten för en nytt stöd till handen. Det är tufft och det är jobbigt, men det går ju galant. Vi skall nu också ta en välbehövlig lunch. Det tar vi med oss till  NKS. Vi intar den i lugn och ro. Dock blir han störd. Nål skall sättas och det blir en röntgen.
 
 
Sen skall jag och Linus ha en liten stund för oss själva, det blir ju lite så där mysigt på bästa sätt. Dock kan det vara jobbigt på ett sjukhus. Men jag grejar detta helt klart. Vi skall ha så mycket tid det bara går med varann. Det är ju viktiga bitar. Jag kan känna att tid är något vi inte har.
 
Efter denna långa och besvärliga dag så är det bara att andas och njuta av en kväll så vi kan bearbeta dagens händelser. Det är massor att ta in och det är massor som händer. Jag är totalt tömd på all mina känslor det finns liksom inge utrymme för det jag vill skall vara där.
 
Jag lämnar min dotter för denna dag. Hon skall lägga Linus och hon skall just bara få en liten stund med sin son. Fan vad detta är tufft. En klocka som tickar och jag kan inte göra ett skit. Inte ett endaste dugg. Känslor bara bubblar i hela hans kropp och jag kan bara hålla om han och tala om att han är finaste på jorden.
 
Väl hemma så är det tyst och lite tomt, men vad är min son? Ja ha ja han ligger och sover, det är okej då jag inte har varit här. Han har ätit och det är sådant som glädjer mig. Han är ju helt okej att fixa allt själv. Trist kanske men det fungerar.
 
Lägger mig och tar ett snack med Pia. Då kan man somna lite Kan vara skönt.
 
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En bra dag.

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200616
och det är Axel & Axelina som har namnsdag.
 
Efter en svettig natt med många upp och ner är jag åter på banan och skall styra upp min tisdag. Jag har tittat på minnes stunden för Steve P från Sweet. Det kändes i mitt hjärta vill jag lova, det är något speciellt med Steve, en vågad kille som gillar att sticka ut. Nu kan ni starta ett band så smått i pop himlen.
 
Min frukost kommer nu, det skall bli skönt att njuta av den och en härlig mjuk musikstund, typ meditations musik som spelar upp i bakgrunden och fåglarna utanför mitt fönster. Vilken härlig stund detta kan bli, eller kommer att bli. Trotts allt är det jag och mitt inre som skall må bra och som skall hålla mig över vattenytan, eller hur?
 
Jag har lovat min son att köra han i dag och i morgon då han börjar innan morgon te. Det är alltså 06.00 Så det kan vara tufft att behöva ta nattbussen vid 04 tiden. Jag är ju ändå  uppe. Vilken tur skitungen har, eller? Jag är nog en väldigt snäll mamma också, älskar mina barn 100% ställer upp hela tiden. Ja det är ju lite så man skall göra, jag mins när jag passa lite djur i Ärla, när tuppen hoppa på mig. Den tuppen är inte längre där men det är säkert en annan vilde där.
 
Ena hunden smet, Ari fick gå på lång promenad för att locka hem han, vildarnas valp var en Taizon. Ja sen degånger man har haft barnen sovande hos oss, Tindra och Johanna. Fan vad kul det var, Amanda, hon är en riktig manga docka.
 
Haylie är en dam med skinn på näsan och en hel del envishet, jag har sagt det förut och säger det igen, hon kommer gå långt i livet. Joline är en fin och tuff tjej på en och samma gång, hon var på slottet och lekte prinsessa, det var kul tyckte hon.
 
Linus har sovit ett par gånger hos oss och det har varit kul och spännande, jag hoppades att jag skulle ha hunnit med en natt till men det är inte så bra, han vill vara i hemmets trygghet. Jag kan känna att det är svårt att få till det med Elton och Olivia, men det kanske kan ske senare. Även Jack är det svårt att få rå om, men skall nog ta ett snack med Rille.
 
Mina små guldklimpar, mitt liv är kantad med massa roliga saker men barnbarn är nog det bästa ändå. Man älskar dom ovillkorligt hela tiden. Man kan inte vara stoltare än så. Så det känns så fantastiskt. Ja det är nu bara att njuta så länge det går.
 
Jag har en hel dag att göra till en super bra tisdag, så jag är på G nu så håll i hatten. Det kan ju komma kort vet ja. Man kan inte veta i förväg vad som kan hända och ske. Jag tar minut för minut, dag för dag. Helt galet kan jag då säga. Känner mig helt lugn och i full fokus på min dag.
Jag skall nu fara ner till Linus, han och jag skall få vara själva en timme eller så. Det kommer att bli grate. Men när jag kommer dit så är det varmt och sen har jag fönstren öppne. Vi sätter oss och jag tar lite te, vi snackar om vad som händer i dag, vad Thomas och Camilla skall göra. Vi skall luncha sen. Då öppnar sig himlen och jag lovar det blev satans massa regn.
 
Thomas säger åt mig att gå och stänga fönstrena på Bee, oj jag har ju dom öppna. Hur kul var det?? Jag blev super blöt och och det var blött på sätena så klart. Men sen kom det ännu mer regn och det lät verkligen som himlaporten var på vid gavel. Camilla och Thomas åker i väg och jag fixar maten till Linus.
 
 
Jag sitter med han och vi har en stunds mysfaktor. Han berättar att han har lite ont i huvudet och jag ber han blunda och vila ögonen. Han gör det och det är så klart en mycket bra ide, han blir mycket bättre på ett par minuter och vi kan fortsätta kolla på Sonic och han berättar om allt han gör.
 
 
Så kommer herr och fru Karlsson hem och vi tar då lunch, sallad. Det blir go fika också det var så mysigt jag gillar verkligen detta. Nu skall jag ta mig mot Fittja och Juhani, han ville ha skjuts hem. Så klart jag kan, jag vet att han uppskattar det och jag har inget emot att vara en snäll mamma.
 
 
Han skall laga maten så det blir också en bra sak, jag slipper det. Det är nu dags för mig att lägga mig efter dusch och annat pyssel, TV:n på och så lite zappande på olika kanaler, hitta 100% Bonde, nyheter och Renée´s brygga med Wahlgrens. Prata med Pia och även säger god natt till Linus.
 
Så kan min dag då dra i hopp sig.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Ny vecka

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
Vecka 25, dag167 på året
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200615
och det är Margit & Margot som har namnsdag.
 
Det är ny vecka med stora nya möjligheter. Jag kan se till att ge mig den veckan jag vill ha, lugn och skön, helt i min stil. Inga måsten , inga ska bara utan bara min vecka som jag vill ha den. Jag startar min dag med frukost och njuter av den och skön mjuk naturmusik så min själ har det bäst. Hjärtat slår starkt och är så "in peace" med sitt inre.
 
Jag skall njuta en stund och återkommer snart igen. Frukost klar och allt annat också, det är då dags att åka ner till Camilla, det är ju bara att njuta av min dag och det känns ju hur bra som häls. Jag har all fokus på Linus och det säger ju inte det att jag inte saknar mina andra barnbarn. Alla är i mina tankar, jag tänker på dom dagligen.
 
Ja då är det go fika och lite koll på när mamma och Linus spelar, han är lite trött efter i går och sen är det ju massa saker som far runt som kan vara tröttsamt, jag har läst att hjärntrötthet är en vanlig åkomma, så det kan inte vara kul att ha. Men man ser också att han bara ibland vill vila.
 
Vi har en mysig dag och även morbror Juhani kommer på besök. Han hinner trycka in sig här och där. Jag hoppas att det är till stor glädje för Linus, han uttrycker sig så i alla fall. Ja det blir middag och vi äter och så kommer vi fram till denna punkt då lillen skall göras klar för natten. 
 
Skall berätta att jag har faktiskt pratat med Amanda och Haylie i dag, mitt hjärta slog volt och jag blev en smula överlycklig. Jag hörde en sötnos i bakgrunden och det kändes så bra, så perfekt. Det var en härlig stund vill jag lova.
 
Hemteamet kommer och då passar jag och Juhani på att lämna skutan. Det blir så mycket människor så det är bättre att vi drar oss tillbaka. Ja vi ses i morgon och då kan vi kramas igen. Hemma blir det lite trött het och huvudet har massa saker att tänka på.
 
Jag tror att det blir mycket jobbiga nätter framöver då det är varmt och svettigt i sängen, jag har ränt upp och ner fem gånger och nu är klockan bara 02.45. Sova lite på detta då.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Båttur

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200614
och det är Håkan & Hakon som har namnsdag.
 
Jag har sovit väldigt bra i natt och en stund på morgonen, vaknar till vid 04.30 för ett toa besök, lyckas somna om så jag vakna där vid kvart över sex då. Kommer upp och skall fixa lite frukost, det är något som inte är okej, varför lyser spisen? Vad är det som är på? Men snälla, nu har gubben kommit åt knappen igen.
 
Han har tagit ur sin fläkt ur kartongen och sen har han kommit åt knappen till stora plattan. Så den har satts på men inte ordentligt, då tar det tid att få den att bli riktigt varm, MEN nu stod kartongen med halva botten på plattan vilket kunde ha blivit förödande.
 
Jag väcker min gubbe vid sju och berättar detta, han tittar och säger ops, men va??? OPS snälla du måste vara mer försiktig. Detta är ju helt galet, helt sanslöst. Jag fattar inte hur det kommer sig, jag vill inte alls ha huset utbränt. Nå ja nu släpper vi detta och jag kan känna att jag är nöjd i alla fall, det hände inget denna gång.
 
Jag tycker det är lite läskigt men jag får kolla läget lite kan jag känna. Nu blir det i alla fall frukost och sen lite skrivande på FB och det är ju viktigt med morgon hälsningen. Många som vill ha den och det är ju kul. Man får andra att starta med något lika dant. Det är nyttigt att skriva av sig.
 
Det är nyttigt och få lägga sin syn på saker, alla kan inte tycka lika dant. det skulle se ut om alla tycker lika och säger lika. Eller så skulle det vara idealiskt, inga krig, ingen som tycker olika alla i samma form. Nä fy fan vad galet. Tur man kan ha sina egna känslor, tur att man kan njuta av de man själv tycker om.
 
Ja då är det sol och varmt och min söndag är på G. Planen för i dag är en båt utflykt med Linus och några till. Sen skall jag handla. Måste få hem lite varor. Det gapar tomt i kylen och frysen. Men först blir det då ut till Hagaparken och ner till båthamnen där en båt som är rullstolsanpassad skall ta ut oss på en tur. Linus är så exalterad och det är helt galet kul, sol och att se han super glad har gjort min dag.
 
 
 
 
 
Det blev en härlig picknick också som avslutning på båt turen.
 
 
 Som pugnt på hela dagen fick Linus känna på vattnet, det var så kalt tyckte han.
 
 
 
Vi tackar alla för en fin dag och nu skall jag och min man åka för att handla, jag hoppas det går fort för nu jävlar har jag ont i min rygg. Det är ju tur att Ari kör i dag och inte jag, jag skulle inte orka köra hem. På Essingeleden var det ju en olycka och enorm kö i motsatt riktning men vi hade ju titt köer så klart.
 
Nu är vi på ICAMAXI och skall fixa middagen och lite annat, så klart vill min man titta på helt orelevanta saker i dag, det var bara för att jag var så trött, han ville jävlas lite med mig. Han kan ju roa sig med sådana hyss i bland. Vi blev till sist klara och nu skall vi hem, fort hem för jag tror jag dör inom kort.
 
Väl hemma fixar min man middagen, kyckling med sallad. bra mat och jag är nöjd. Just nu sitter jag och lyssnar på Andy Scotts AS Sweet från Berlin 2017. Har även lyssnat på en intervju med Steve från förra året, lite nostalgi och en tår i ögat. RIP Steve. Nu är det bara Andy kvar.
 
Ja det är nu lite healing time så jag skall tacka för mig i dag.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Go fika

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200613
och det är Anna & Aino som har namnsdag.
 
Då är jag uppe igen, detta är alltså en skit morgon då jag blev störd i natt av bråkande ungdomar, det är en jävla morgon med huvudvärk och allt annat, så jävla jobbigt. Så jävla tröttsamt, det är ju hur skit jobbigt som helst. Jag hoppas att det är allt som jag kommer att ha emot mig i dag. Jag skall nog vända på denna pannkaka.
 
Jag skall allt vara på topp i dag och bara njuta av dagen. Vad är det som händer och vad är det som kommer att hända i dag? Ja om jag det visste i för hand skulle jag ändra på massor med saker. Det skulle vara grejer det. Radera de man inte vill ha och det man vill ha behåller man. Ha ha ha ja vad är då meningen med livet??
 
Jag skjall nu ta mig lite frukost och se vad denna morgon ger mig. Jag skall med gubben till ÖoB i Kungens Kurva, behöver en kyl filt till Linus, han behöver verkligen den. Jag hoppas att det hjälper, Vi handlar lite annat också, gubben behöver en fläkt i sitt boende, det låter ju bra. Så blev det lite choklad till Camilla, det blir nog bra detta, Så far vi i väg. 
 
Biltema Södertälje nästa, han skall ha någon styrled eller så vad det nu va. Vi tar vår lunch där. Jag passa på att ringa Pilla som har ringt, det blir helt galet vad hon var upprörd, ingen av oss hade svarat och det blev för mycket för henne. Ja men du vet att jag ringer dig först, ta och andas lite nu. Det ordnar sig. Hon frågar om jag till Camilla sen. Ja det skall jag ju, lämna kyl filten om inte annat. Ja ha du och Stefan kommer, kul. 
 
Nu skall jag köra hem min man som skall till Stefan sen, det är så att han skall hjälpa till med plantering av tujor. Det blir väl bra kan jag tänka mig. Ja jag åker till dotter då, ses senare. Det blir lite lugn och ro snack med Camilla hon har fått Linus att sova, det är ju bra när hans kropp behöver det.
++
Thomas kommer också upp från lite vila, det är alltid bra att hitta återhämtning, nu skall vi ha lite go fika, Pillan och Stefan kom. Hur smarriga bulla hade inte hon med sig. Det är alltså bara att köra på som fasen. Frossa i sig en bulle och kaka, det kan inte vara bättre. En eftermiddag med trevligt folk. Jag tackar för ett trevligt sällskap, Pillan, Stefan, Thomas och Camilla, jo Linus också.
 
Vi snacka och skratta och spela med Linus, han har haft sån tur som har en pappa som älskar spel. Det är ju så det är, Linus gör allt han älskar och det är det som görs i dag. Vi tittar på film, vi tittar påm roliga klipp på You Tube och ja vi spelar spel han gillar.
 
Det är ju så vi spenderar dagar, sitter ute, spelar, äter glass, njuter av varje minut. När man bara har en begränsad tid så utnyttjar man den så till fullo. Det är viktigt att bara se tidens vikt. Jag hoppas att jag har den tiden jag behöver, det kommer att vara så viktigt för mig.
 
Nu skall jag säga hej då en stund, det är ju det som är bra, jag kan komma tillbaka. Dom bor så nära. Nu skall jag hämta Juhani, han vill också träffa Linus en kort stund. Jan skall sen hem och se vad som är på G med häst gubben, han har säkert kommit från Stefan.
 
Jo det är Te hos Camilla först och så spelar Juhani med Thomas och Linus. Jag och Camilla fixar medicinen till killen och sen är det bara att fixa lite innan sköterskorna kommer. Jag och Juhani skall hem. Han får med sig en matlåda, kebab, det blir super. Ja då så tack för i dag så hörs vi.
 
Hemma sitter min  man och kollar hästar, det är midnattsloppet, tror jag det heter, han har i alla fall spelat och är med i tävlingen. Ja så är det så klart. Jag skall nu kolla tv och sen lägga mig en stund.
Min man kommer när han är klar om han inte tittar på serien Vikingarna. Den har ju kommit med en ny omgång. Det kan ju vara kul för dom som gillar den då.
 
Jag tror jag somna där vid 22.30 tiden.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Det är nu man säger ......

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200612
och det är Eskil som har namnsdag.
 
Veckans sista arbetsdag för de som jobbar måndag till fredag, det är många som jobbar i dag all dagar med rullande schema. Kan vara långledigt eller helgjobb. I dag är allt möjligt, det var helt annat när jag var liten då stänger affärer 13.00 på lördagar, det var bara matbutiker som var öppna. Söndagar var allt stängt, man gick på matiné bio, biljätten kosta typ 5 kr.
 
Jag har berättat att man gick i skolan på lördagar också mellan 9 - 12, man åt lunch i skolan innan man gick hem. Jag gick ju i söndagsskola också. så det var plugga på heltid redan då. Ja nu är det i alla fall affärer som har öppet hela tiden, alla slags affärer. Så vad är en helg egentligen? Jag har då en helg markerad då min man kommer hem.
 
Det är ju hur nice som helst, det blir inte så mycket man gör dock, det är ju inte så att man ränner ute nu för tiden, nä lite mysigt go fika och massa annat som skall till. Ja man ser på livet lite annorlunda när man blir äldre. Det finns en annan mening liksom, man värdesätter andra saker och det är ju det som är viktigt.
 
Min morgon är då på G och frukost har intagits, det är viktiga detaljer, för mig. Ja skall jag nu planera denna dag? Nä inte direkt, det är grovplanering och sen är det bara att se vad som sker. Jag har skrivit lite sommar kort, som skall i väg. Det är ju en hel del. Nu skall jag ta tag i dagen.
 
Har ju barnbarn som kommer att ha sommarlov och njuta av denna sommar, det är skönt för skolbarn att vara lite lediga, det vill säga att dom får en barke på studierna. Ja jag själv hamnar i en karusell med stora känslovågor, en sekunden skrattar vi och nästa håller jag på att gå sönder. Det är inget barke för mig.
 
Jag klagar inte om du nu tror det, jag vet att jag skulle bli olycklig om jag inte får vara där med Linus, jag skulle inte acceptera det. Det är där jag skall vara nu och för evigt. Jag skall raskt gå över till min dag i sin helhet, det är ju nere på Brinken det sker, jag skall luncha med dom och sen skall vi kanske iväg och gå på promenad.
 
Jag ber min dotter titta på min rygg har så ont från såret och kotorna så jag kan lätt undra om dom är av. Jag hoppas att det inte är infekterat eller något annat skit, det räcker som det är kan jag ju tycka. Men VC vill titta, det är ju bra.
 
En akut tid till VC och en check på sår, det är ju fint säger han. Det är ju bra med allt runt om, men får jag feber skall jag kontakta dom igen. Jo det fattar jag också, det är bara så att jag har så jävla ont, vilket kan då vara jobbigt i sig själv. Hoppas jag nu slipper detta. Såret blir bara bra och så är allt bra.
 
Jag skall tillbaka till Camilla och Thomas, skall se om killen är vaken nu. Han var tvungen att sova lite, det är ju bra om han kan det, kroppen behöver vila och han vet själv när detta händer. Nu skall jag ta lite te och det är ju bra för jag har massa goda tesmaker hos Camilla också, inte bara citron och apelsin.
 
Ja det är ju bara att låta dagen rinna i väg, helt jävla jobbigt blir det.Tuff för Thomas, väldigt tufft. Jag vill bara ta han i min famn och krama om han. Han är ju så skör han också. Min fina svärson, jag finns här för dig. 
 
Jag åker hem där vid 17 tiden, jag skulle ha åkt och handla, men det orkar jag inte, vi får göra det sen, typ i morgon. Jag har ont i ryggen och är jävligt trött. Det blir bara att kolla på man in black och sen lite sova på det, min man spelar och det är ju bra kanske.
 
Jag somnar i alla fall och det är skönt, där emot vaknar jag av snorungar som skriker, gråter och bråkar. Va fan, det är mitt i natten, knip käft. Somna om vid 02.30.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Mår inte bra

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200611
och det är Bertil & Berthold som har namnsdag.
 
Dagen är igång och jag skall presseris avsluta min frukost med te och en smörgås. Det är en god och nyttig frukost jag känner mig så utvilad i dag och det är super duper skönt. Jag har ingen som helst längtan till kvällen. Det är bara att njuta av varje sekund av dagen. Jag har fått reda på att Barnen i Ärla har avslutning i dag, det hade varit kul att få delta.
 
Men under corona tider skall jag inte utsätta mig själv för risker. Så det blir att hälsa dom här i från, ny opererad och allt. Hoppas ni har det bäst. Jag tror att även Jerrys barn har avslutning i dag. Jag vet att Linus klass har det så det är ju bara att önska dom alla glad sommar.
 
Min dag är som sagt i gång och det är så härligt med sommar, det är varmt och jag känner mig glad och nöjd. Det är så skönt och så härligt med allt detta som sker på sommaren. Även sommarregn är skönt, det är väldigt mjukt regn och varmt.
 
Nu händer det något, jag blev så illamående och det håller i sig så jag är tvungen att lägga mig. Detta är ju illa, det är ju länge sen jag mådde så här dåligt, årsskiftet närmare bestämt. Lite orolig blir jag då jag inte har någon som helst lust med detta. Jag somnar ock kommer upp vid 11.15 då kan jag ju försöka komma igång.
 
Jobbigt med det går, ett steg i taget. Hur skall man annars göra saker? Man skall gå framåt, försöka så bra man kan och inte fastna i gammalt skit. Ja då är jag på väg ner till apoteket, det är lite
magmedicin som skall inhandlas. Jag skall också plocka ut lite annat också.
 
Ner till Brinken och det skall vara en skön och mysig stund. Jag har alla mina kännslor i kontroll så detta skall gå bra. Nu är det bara en sån ångest att man kan ta på den. Men jag ger inte upp, här skall kämpas. Hoppas det är full fart framåt.
 
 
Nu skall vi allt ha en skön eftermiddag med spel, skratt och go fika. Det är ju bara det som gäller, lovely vill jag säga då. Det går minut för minut, timme för timme, Middag blev intagen och så är det kväll för kämpen, lägger en dag till i sitt unga liv.
 
 
Nu skall jag också dra mig tillbaka, det är så det blir på kvällen. Jobbigt med behövligt, sortera tankar och lägga allt på rätt ställe. Jag skall kolla in lite på TV:n så kommer jag att somna sen. Snackar lite med Pia innan också, det är ju ett måste kan jag lova.
 
Då så slut för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Promenad med Linus

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200610
och det är Svante & Boris som har namnsdag.
 
Det är full solsken ute, det är redan 17 +, det är så ljuvligt så jag blir så varm i hela kroppen. Har allt jag bara kan ha. Det betyder att jag skall njuta av lite ute vistelse i dag. Hoppas Linus vill gå ut. Det är jobbigt så han är så känslig i sin a ögon. Jag tar lite varsamt i dag. Skall se till att att starta på ruta ett. Min frukost, musik hörs i högtalarna.
 
Man får en härlig känsla av mjuk musik på morgonen. Hela morgonen är som en enda stort virvelvind av toner. Så skönt det är för kropp och själ. Jag hoppas det är lite så för dig också, det är nyttigt för själen att komma in i mjuk skön musik. Det är inte alls så farligt. Själen är det som är viktigast den skall må bra eller den skall må bäst. Om den inte gör det så är det väldigt skadligt, man kan bli så negativt påverkad. Vilket inte alls är bra.
 
Då så nu kan jag börja min dag med lite sån där frukost och lite tyst och skön omgivning.Det är bara att njuta så länge det vara, snart kommer sonen upp och då är det inte så tyst längre, eller? Ja han är rätt tyst. Han vill inte prata på morgonen och det är bara att hålla med han. Inga diskussioner på morgonen och inge gap och skrik heller. Det bör bara vara lugnt och stilla.
 
Nu så skall vi i väg jag skall handla så jag kan släppa mannen på hans jobb. Jag skall till Dollar store och köpa toapapper och en skål till Linus. Men vi märker rätt snart att det låter från höger bak, fan också det är punka. Det var inte vad jag ville ha just nu. Så ringer Thomas och känner mig så uppgiven. Ingen ide att snacka med min man.
 
Han har påpekat detta ett tag nu så jag skall inte ringa han. Thomas kommer, kör Juhani till jobbet och sen tar vi en verksta och kollar kostnaden. Eller om han har tid. Så det har han ju då så. Hämtar Bee från circle K. Vi väntar och det blev en skruv och en ventil. Tack och bock nu är det fixat. Det känns bara bra.
 
Då är det lunch nere på Brinken och det blir fiskpinnar med ris som Linus har beställt. Det var super gott och Camillas kalla sås som även Linus gilla. Så man slutar aldrig förvånas, det är kul att se att han vill testa mer saker nu. Han är verkligen nyfiken på nya smaker.
 
Ja det blir en skön eftermiddag där jag och Linus ägnar åt att titta på you tube klipp. Vi har liten mys som är helt magisk. Han är i dag en kille med massa kärlek. Han fråga efter sin kusin i dag, jag skulle vilja träffa Jolin och Haylie sa han. Jävlar vad det kändes i mitt hjärta. Vad svarar man?
 
Ja men så skall jag dra mig hem och se till att det blir lite gjort hemma, eller inte. Jag skall INTE göra något för det är ju lite jobbigt att städa med ryggsmärta. Jag vill bara slippa allt just nu. Fan det är så boring. Jag tycker jag har gått med denna knasiga rygg forever. Men det skall säkert bli super.
 
Matlådor fixat och jag kan ägna mig åt kvällen som jag vill, typ lite tv och lite läsa bok.  Det är ju bara att köra på, min man vill se en film som heter Anna, det är någon brud som är lönnmördare i Ryssland. Jag tappar lite sugen då jag har sett denna förr. Det måste Ari också ha gjort. Nå väl jag har snackat med Pia och även med Pillan.
 
Kan väl sova nu då.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google
 

Då är allt klart

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200609
och det är Börje & Birger som har namnsdag.
 
Det är nu ordning på torpet och det vill säga att jag kan andas ut lite. Min son höll på till dackefejden sluta av sig själv. Jag är så seg och trött, det ser inte så roligt ut då jag känner mig helt bombad i skallen, tvätten är så helt otroligt jobbig att ha, men fan jag måste ju, Ashani skall nu vila och så skall jag fixa med resten. Jag kan ju torka av och placera en blomma där det ser bra ut.
 
Frukosten är intagen och den är klar, jag känner att allt kommer bli så bra, så fantastiskt bra. Ni är det ju bara att njuta av ordningen som är, det vill säga, Soffa på plats och bord och gardiner. Blommor och ja allt annat också. det känns så skönt.
 
 
 
 
Tvättstugan är upp och ner och upp igen, ner för att hämta torra kläder och så håller man på, till 11,10 då har man tagit allt, varenda plagg. Det är naturligtvis inte torrt,så hänga massa saker uppe, Juhani har inte ett enda plagg som är torrt, Jo kallingar och strumpor, inga tjocktröjor eller . t-shirts 
 
Då skall jag ta och vika lite, hänga upp nya handdukar. Så nu är allt klart, allt in i skåpen och jag känner mig så trött, jag borde sova en stund, Min kropp säger till mig att det är bara att sova. Kroppen ÄR trött hur svårt kan det vara att vila lite då?? Jag är så förundran med hela saken. Inget stämmer egentligen. Jag fattar inte, hur kan det vara så då? Jag bör sova men känner att det skulle inte gå. Jag vill ner till Linus. Han har vänta länge nog.
 
 
Jag hoppar in i duschen och fixar i ordning detta. Ner och tar go fika med Camilla, Thomas och Linus. Så härligt det är då. Längtan till mitt barnbarn, den längtan har jag till alla. Det är extra för mitt hjärta, det är extra att kunna sitta med och krama om dom alla. Jag tycker att det är så svårt att inte tänka på dom, vad gör dom, alla på olika nivåer, och vissa som förbereder sig för skolavslutning.
 
Dom skall ha ett fint sommarlov med sol och bad. Så härligt det kommer att bli. Hoppas jag kan träffa alla i sommar. Det finns ju en hel del här uppe, sen i Ärla och där omkring. Har ju Olivia och Elton också där omkring. Det kan vara så trevligt att se dom.
 
Ja man tänker varje dag på dessa små ädelstenar. Man undrar hur dom har det, Vad dom gör, och allt är samma varje dag. Det skall i alla fall bli sommarlov för flertalet av dom, sen finns det små rackare som går på förskolan än. Det är ju full fart på dom också.
 
Ja alla har sin charm och sitt sätt. Jag kan känna att dom har utveckla egna små individer med väldigt egna personligheter. Dom skall njuta av livet innan dom måste bli vuxna, Klart att dit kommer dom vare sig man vill eller inte.Men dom kan gått hålla sig kvar som små individer ett tag till. Typ 10 år eller så. Nä det blir nog super med alla barnbarnen, Man väljer i bland lite fel och så är, då är det bara att stanna upp och börja om.
 
Ja då skall jag ta mig ner till Brinken. Lilla killen vill träffa mig och det är absolut inga problem. Jag har ju räknat med att vara med han. Vi skall goa och snacka. Jag vill höra hur han mår och vi kan bara sitta där med han, älskade killen. Vad han kämpar, vad han är en super hjälte.
 
Det blir middag till sammans och då är han stålt och visar att han äter så bra nu. Han älskar mat och det är ju kul. Det fanns en tid då allt var obehagligt att prova. Nu provar vi allt. Ja det är så bra att vara med han, se hur han lär sig engelska och hur han lär sig att bli vänsterhänt. Hur duktig han är med alla hinder han hat på sin väg. Super Linus. All kärlek till dig. 
 
Kvällen lider mot sitt slut så då skall jag bara se till att tacka för mig och hoppas på en bra kväll och sömn. God natt älskade barn, alla barn och ha fina drömmar. Jag har min dotters nyckel så jag kommer in hemma. Det är fasen vad jobbigt detta kan va, låsa sig ute är ingen höjdare. Man hinner bli så frustrerad innan man hittae en lösning,
 
Hemma hinner jag med min kväll och är skittrött. Tror denna psykiska stress gör mig så trött, helt galet trött. Jag kramar min fina son och säger god natt. Skall kolla nyheter och sen sova skönt.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Stress i mitt huvud

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
Vecka 24, dag 160 på året.
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200608
och det är Eivor & Majvor som har namnsdag.
 
Det är då en fruktansvärd kaos i mitt hem och mitt huvud. I dag skall två killar från Mockfjärds fönster komma och byta fönster, det är så mycket att fixa. Min man gjorde det mesta och det kan man vara glad för. Men hur det ser ut, hela huset är totalt huller om buller. Jag får inge göra något och det har jag ju lovat. Det blir inget.
 
Så nu skall blommorna komma in i duschen, det är bara stt sätta in dom. Ashani hjälper mig, sån tur jag har som har en sån snäll svärdotter, och på väldigt nära också. Det kan ju inte vara mer än bra på den. Hon sliter och vi blir klara vid 10 tiden. Då skall min son bli körd till jobbet. Han har förlagt plånboken.
 
Lämnat Juhani och far nu till Camilla och Thomas. Pia skall jag möta upp där. Här blir vi hängande och det vill jag lova, det var en mysig dag som heter duga. Jag kan pussa på Linus så mycket jag vill. Jag kan allt se till att vara med han i alla lägen. Vi lunchar, tittar på film, myset och äter godis. Om man går upp i vikt? Skiter jag i.
 
 
Ashani & Juhanis fönster,        Mitt och Aris fönster.  
 
Jag och Ashani, som kör bilen, skall kolla läget lite. Har vi fått rutorna nu?? Han vi komma hem och hjälpas åt med städningen?? Vi åker för att titta, det visar sig att det är inte så, klockan är 16.30 och det finns inga fönsterrutor överhuvudtaget. Vi far ner till brinken och äter middag det är helt okej för mig och för Linus. Vi älskar att hänga med varann.
 
Han visar massa Youtube klipp och så Jeffri förstås. Det är en konstig figur med massa konstiga svordomar. Vi är kvar till 19.40 och här känner jag att det kan vara läge att åka hem. Dom måste ha fått till fönsterna. Jag menar allvar, dom måste vara klara. Thomas hämtar Juhani och sen kommer han hem straxt efter 20.00. Då kommer soffor, bord och annat komma på plats.
 
 
Köksfönster      Vardagsrumsfönster
 
 
Minnes altaret
 
Det blir så fint. Jag är rätt så nöjd och nu kan jag säkert sova helt lugnt, Jag hoppas att det inte blir för mycket att stå i  när jag väl vaknar i morgon. Det är så jobbigt och jag får inte tänka på saker som måste göras. Jag kan bara se till att det blir som det blir, jag får ju inte lyfta och jag kommer inte att lyfta. Jag har det bara som jag hart det.
 
Litar på mina barn och så kan det ju vara eller hur. Klart att mina barn hjälper mig, jag är ju deras mamma.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Lugn dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200607
och det är Robert & Robin som har namnsdag.
 
Det första som jag skall göra i dag är att gratta min son, Juhani på sin namnsdag Robin. Massa kärlek till dig killen. Det är sol ute och det är 13 + med full sol styrka, det känns ju så bra. Det är så njutnings fullt så det bara inte går på något annat vis. Jag bara älskar min sol, massa sol och ännu mer sol.
 
Frukosten har jag redan petat i mig så nu skall jag bara njuta av min morgon och min sköna sol. Det kan bli vad som i dag, jag hoppas att det är lagom hela dagen. Sol kan få min rygg att heala sig fortare, då jag bara njuter av solen. Det skulle vara rätt bra om man kan få lite vad skall jag säga, bra och lugn dag. Jag tror att det är bara för mig att lägga mig ner i sängen och bara vara där.
 
Det är ju ingen stress och det är mycket skönt. Ligger i sängen, kolla på tv:n.. Jag har nu hunnit med lunchen och duschen. Det är ju redan efter 13.00 så då har eftermiddagen ankommit. Skall bara njuta av denna eftermiddag. Jag kommer att känna mig nöjd med allt. Tänk dig, du kan bara njuta av denna söndag. Inget kommer att ske och inget är mer lugnande än så. 
 
Jag skall ringa Linus det är många jag saknar. Men jag tar igen det senare. Hur vida det tes sig i dag är en helt annan story.. Min story nu handlar om svek, smärta och familjen. Jag älskar min familj men är det så att den här krympt en hel del. Du vet alla runt dig är inte familj, det finns hermeliner också. Det kan vara svårt att se dom men till slut blir det för mycket och bom blir avslöjade. 
 
Film ,te, mer film och allt är stillsamt. Jag behöver inte göra något egentligen faktiskt. Nu skall min man röja framför fönster och det blir super, jag slipperengagera mig. Det sköter min man. Han är händig och det är jag glad för, annars kan det vara en katastrof. Ja då skall man sova för natten då, oj vad det ser ut.
 
 
 
Blunda och lossas som om det inte finns. Det kan gå, det kan bli bra.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Det har uppstått ett kaos.

Hej
Jag kommer skriva in söndag och måndag då mitt hem har hittat sina platser.
Just nu finns inget på rätt plats. Stå ut jag är snart tillbaka.
Kram så länge.
 

Ett liten grattis kalas till Thomas

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200606
och det är Gustav & Gösta som har namnsdag.
 
Efter en väldigt jobbig natt är jag nu på G med min morgon, jag har svårt att hålla mig rak och stabil. Det är jobbigt för man är lite snurrig i kolan. Det är en sån där dags som man vill sova stund, det kan ju vara dags att ta en liten napp efter min frukost. Det låter som en bra plan och det är väl det som kan vara i dag.
 
Det går en serie på ettan som verkar vara helt okej, man kör veckans avsnitt på lördagsförmiddan. Det är ju helt fantastiskt vad man kan hitta ibland. Men det är ju som vanligt, jag är för slut i huvudet och smärtan är så ....jobbig. Så lurar lite till och från. Nu skall jag ha lite film time.
 
Det gick inte heller, det blev pankaka av allt, så typiskt. Sklall gratta Thomas i dag så jag skall ner till Brinken och se vad som hämnder där. Vi skall vara där vid 13 tiden , skall bara köpa lite lotter till han. Hoppas han vinner lite 
 
 
 
 
 
 
Här finns ju redan Westerberg/Karlsson, Syrran skall fixa fika till Thomas. Så trevligt. Jag skall bara sätta mig i soffan, det är så jävla jobbigt med ryggen, typ jävligt jobbigt de Lux. Men det skall nog gå. Jag kommer att vara med min lilla kille om några minuter så jag kan njuta av min stund här.
Men jag kommer ingen stans, jävligt ont.
 
Vi kommer hemåt lite senare så då kommer jag inte att sitta upp, jag kommer bara att ligga på sidan och somna om och om igen. Min middag kom som på beställning. Min man fixar och det är ju bra, jag ligger här och ser till att man skall ha det bra, eller hur. Så länge man inte kommer åt såret och ser till att inte ha ett tryck just där.
 
Eftermiddag blir till kväll och blir till en jobbig natt till. Jag skall försöka göra en liten andnings övning så kanske jag kan få sova lite lugnare.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Måste vila

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200605
och det är Bo som har namnsdag.
 
Då skall jag proppa mig full med tabletter, smärttabletter. Så klart man har ont, dom har skurit och tagit bort ben för att frilägga mitt inre och frilägga nerver som är i kläm. Jag förstår att det är ont, skurit i skinnet och alla hudlager m,an har, inge direkt fett eller massa kött. Men sen väl vid kotan skall den öppnas och sen skall kanaler friläggas. Lite slit, dra och tryck skall göras. Ja man har lite ont efteråt.
 
Jag har lite tid nu för mig själv och det är så bra att det kunna komma tillbaka till mitt, min morgon med lugn musik, god frukost och det är så skönt. Smärtan är på en stark nia. Undra om jag kan få ner den, tror inte det, jag får nog har det så här ett tag. Andas djupa andetag långt ner i lungorna, håll kvar och släpp sakta ut luften igen. håll ögonen slutna upprepa ett par gånger. jag kan lova att det känns mycket bättre.
 
Då skall jag försöka bädda min säng. Tur att jag inte är så noggrann, eller särskilt övertaggad att min säng får duga som den blir i dag. Det kommer att vara så hela helgen. Jag vill inte göra om misstaget som skedde förra gången, i november. När jag trodde det var okej att göra allt efter ett par dagar.
 
Nä denna gång skall PH allt vara super duper försiktig i flera veckor. Göra mjuk kort gympa med början nästa onsdag, sen öka på en vecka senare. Det är vad jag skall göra. Det blir extra försiktighet. Det kommer inte att vara särskilt stora och tuffa utmaningar. Jag all INTE vara den som pressar min kropp.
 
Då så jag ligger på min säng och har en härlig skön förmiddag med lite tittande på film, typ Bumble Bee och andra transformers. Jag skall se till att det blir lunch och se där då somnar jag. Det är skönt och jag kan ju bli väckt när som av Camilla. Hon skall ringa när dom är klara. Dom har ett besök på NKS. Ja se där nu ringer hon. Okej det blev bra info och vi skall gå vidare.
 
Camilla skall fara till Viktors studentmottagning, den hålls i Älvsjö. Hos en farbror tror jag. Jag hoppas dom ha en härlig dag. Jag själv känner mig väldigt speciell. Jag var ju bjuden, och så även familjen Karlsson. Det betyder att jag skulle ha varigt med om det gick. men med min rygg operation så blir det lite svårt.
 
 
Viktor blev nöjd med vår lilla present och det glädjer mig. Han är en härlig rock kille med helt klart vad han vill göra med sitt hår och skägg. Det ser ju bra ut vill jag lova. Han är en väldigt söt kille om man får säga så. Han är en väldigt väluppfostrad och det känns bra. Jag vet inte hur länge Camilla med familj är kvar men det blir nog bra.
 
Jag pratar med Camilla som är på G hem nu och så pratar jag även med Pillan. Det är så tråkigt att jag inte kunde vara med på hans student dag. Det är verkligen tråkigt. Jag hade velat kunna kramat om han och visat att jag är här för han, helt galet vill jag lova.
 
Pia kommer över, vi tar en fika och sen är det bara att snacka på och set blir så mycket att skratta och snacka om. Vi är ju bra väninnor och vi kan lägga fram en hel del som sen kan vara till roliga episoder, man säger fel och man dör av skratt. Jag tycker att det är med stor respekt som det blir en skön stund.
 
Men nu är det som det är. Min man har fixat middagen så det känns så extra gott. Han är helt fantastisk med mos, skalar potatis. Mosar och rör om till en lät fin mos. Både jag och Pia får en smakprov på en sked. Det är gott så från oss får han godkänt. Pia skall nu åka hem, det börja värka så jag blir super duper trött, Kollar op lite Transformers, det blir bra.
 
 
Det är nu kväll så jag skall bara ha en skön kväll. Ari kommer och lägger sig, jag släcker ner, Det är ont, ont, super ont. Jag vaknar ett antal gånger av för mycket smärta.
det är INTE kul någon stans.
 
Natten blir för många upp och ner så bättre lycka nästa gång.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Hemkomst

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200604
och det är Solbritt & Solveig som har namnsdag.
 
Hemresa, det blir så jävla bra, jag skulle dock velat vara kvar just för att ställa in smärttabletter. Jag får nöja mig med detta, jag får en sjukresa vid 10,45 tiden och då skall jag hem, och fixa med medicin och så. Jag kommer att ja en tillfällig högre dos av smärtlindring. Jag är glad för att mitt ben är bra och att det är  ingen värk i vristen. Så nu skall jag ta tag i min hemresa.
 
Det blir ingen dusch och det blir bara väl tvättning, min kropp måste återhämta sig efter den totala uttorkningen. Jag har ju införskaffat mig den lotion  från apoteket som är super för just torr hud. Det är mina ben som är värst i normala fall, men just i dag är det hela hud kostymen. Den där tvålen som man skall använda torkar ut hela kostymen, till och med under fötterna.
 
Nu återhämtar man sig fort så det är ju bra. Ja det är att promenera ner till apoteket nu så jag får min medicin. Det är lite inflammationshämmande och extra värktabletter. Det skall jag nog överleva på, det känns så mycket. Då så nu skall jag bara invänta på min taxi. Det kommer när som. En trevlig äldre herre. Han berätta att det är bra med långa resor, han tycker det är kul att komma till denna sidan av stan.
 
Vi hör på radion, det är info om att Älvsjös sjukhus skall stängas och att det har varigt där i beredskap. Sen hör vi om ett större stopp för pendeltågen. Det är stopp från Älvsjö och ut mot Rönninge. Så han kan få bra skuff om han stannar vi Tumba station. Det var en bil brand vid Hågelbyleden också. Det händer massor just i dag. Ja välkommen hem då PH.
 
Fixar med medicin i dosetten och så plockar jag ur väskan. Sen kommer Thomas och hämtar mig, det är så spännande jag skall kramas med Linus. Vi har inte sätts på flera dagar, en lång evighet. Vad har hänt? Hur mår du? Är det jobbigt? Vill du ha något? Skalla jag sitta här med dig? Ja å är allt detta besvarat och jag sätter mig med han, han spelar lite med pappa.
 
Jag tittar på, Camilla kommer med te och vi snackar lite. Hon är trött och det syns långa vägar. Nu skall dom hämta medicin och så skall maten på. Det fixar dom när dom kommer hem. Jag sitter med Linus och det är så fint att hålla han i handen Min fina super krigare.
 
Jag vi ärter middag, så äter vi en bulle till kvällsfika. Det blir ju bara att njuta av denna stund. Pappa skall spela badminton, jag hänger kvar med Camilla, ja jag kommer inte hem så att säga, Thomas skall skjutsa mig. Jag och Camilla snackar lite, Pilla ringer och det blir massa snack och det sluter med att Linus vill sova. Hon nattar han och sen är hon tillbaka med att snacka med Pilla.
 
Thomas kommer hem och jag blir skjutsad hem, min son med fru har lagt sig. Han skall ju jobba så det är viktigt att han får sömn, annars blir det inte så bra. Jag skall fixa i ordning Darth Vader och sen kan även jag lägga mig, jag skall bara prata lite med Pia. Det blir tröttare och tröttare i min kropp och skalle. Jag vi ses en sväng i morgon, det låter bra. Kram
 
Bilder från sjukhuset
 
 
Då skall jag bli inskriven. Mitt rum och säng 14:3
 
Så är man duschad och har fått infart.
  
Dropp innan op. Och här är jag opererad och super smärta.

 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Operations dag

 
 

SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200603
och det är Ingemar & Gundmar som har namnsdag.
 
Ja nu skall det ske, dagens blogg blir också väldigt kort. Hoppas jag hinner fixa så den kommer ut i kväll, men jag kan inte lova. Jag är för slö efter narkos. Men jag håller tummarna och vi får se vad jag hinner med. Jag sitter nu och funderar på hur mycket jag skall ta med mig. Vad behöver jag.
 
Handväska, typ mindre i den luren och plånboken, kläder för hemresa, tofflor, tandborste, hudlotion, surfen, hörlurar, annat tjej krafs, det blir nog bra, Jag skall ha mig själv med det är nog det viktigaste. Ja då skall jag överleva hela min oro i dag. Jag skall se till att jag har de super duper. Hur skall jag då se till att inte vara orolig, det går inte för det är jag oavsett.
 
Nu så kommer jag att åka i väg, Thomas kommer vilken tur jag har, det blir ju super duper. Då skall jag se till att få lite mer skrivet efter jag vaknat, kan ju inte lova men , hoppas du håller tummarna. Jag hoppas att man inte blir för nojig, min specialitet. Då så nu är det bara att sluta, inte kommer jag i håg något annat just nu.
Haj då.
 
Väl på sjukhuset  blir det dusch och hopp i säng.  Där ligger jag till 13.30. Nu skall jag ner på operation. Det blir klart för ingrep 15.15. Jag vaknar upp vid 19 tiden. Kommer upp till avdelningen   19.00. Sen ärr det in och ut i sömn,  prata med gubben. Fortsätter att sova. Kväll blir till  natt. Vaknar 02.00 och 04.00. Lite extra smäritisar. Jobbig natt.
Kort kommer under dagen.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Jag väntar nu

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200602
och det är Rutger & Roger som har namnsdag.
 
Det är åter igen en strålande dag jag har så mycket att stå i egentligen men det är ju inte läge för det nu, jag skall alltså flytta alla möbler och se till att människor skall kunna komma in i min lägen het och byta fönster. Det blir ju galet stressigt. Jag skall fixa det i helgen med gubben. Jag skall sen vara på brinken några dagar, det vill säga att jag skall få lite fristad när dom fixar fönster i mitt hus.
 
Tanken på att jag skall fixa detta är ju galet, det är så stressande, jag tror inte jag kan vara till någon hjälp alls. Hur skall jag lösa detta? Hur skall jag kunna få allt i ordning? Vilket stress moment, vad jag är så less på detta. Hur skall det gå?  Jag skall i alla fall åka ner till centrum just nu, min dosett låda har gått sönder, dom är dyra dom där rackarna. Jag tror att den kostar över 200 kronor.
 
Jag fick tag i fönstermonterings firman och jag fick veta att det är på måndag dom kommer att fixa mina fönster. Jag tror att det blir bra, har hjälp av Ari på söndagen. På måndagsmorgon får Juhani hjälpa mig. Så skall jag nog få i hopp detta också. Man bara skruvar på sig lite till så går det bra. Jag har alltid tråcklat i hopp min vardag, alltid hunnit med massa saker. Jag hoppas att det är  bra med det nu.
 
Jag har mitt liv att se till att det fungerar, Jag kommer att se till att min rygg skall hålla och att jag skall hålla. Det är viktigt att det blir så. Jag har så lite tid kvar och då vill jag göra saker som roar mig. Jag har mina barn och barnbarn, ett få tal nära vänner och några bekanta. Resten klarar jag mig utan. Hur tror du annars jag skulle överleva ett skitsnacks geggig sandlåda.
 
Ja jag kliver inte i den för det första, sen gör jag mitt och skiter i allt annat. Så kommer jag klara resten också. Nu skall jag bara se framåt. jag är snart pensioner, helt underbart tycker jag. Jag är det på grund av min ålder, inget annat. Så jävla skönt.
 
Sitter med Linus och kolla Frost 2 på engelska, oh vad han skrattar åt Olofs skämt, han tycker den är rolig och sorgligt. Han berätta att här mormor grät min mamma. Ja det gjorde ju jag också. Det känns så bra att få denna stund med min fina kille. Han är så känslig och fin, artig och tackar för allt. Det är en skön stund vi har här med film och snacks.
 
Jag så kommer mamma och pappa hem, hon har varit hos läkaren. Det blir lunch och det blir bara en massa snack om ditt och datt, vi fikar och Linus har skit kul. Jag skall fara till Juhanis jobb och det är så skönt att veta att han är med på tåget, även då Ashani, henne plockar jag lite snabbt hemma.
 
Nu så är det ner till Linus igen. Vi skall äta tillsammans och min son vill bara vara med Linus. Ashani är också med och spelar  cup head med Linus. Så är det middag, lite lyx i dag, ute mat. Tack för det. Ja så kommer kvällen och jag måste hem för första duschen med den där descutan. Allt på hela kroppen blir uttorkad som fan, jag är ju lite så där rädd om facet, det blir extra torrt och jag får en känsla av att det spricker.
 
Men det hör ju inte det, men känslan finns där. Jag hoppas det är en kort pina, kan det vara så att jag har lyckats somna innan jag blir super stel? Nä ingen risk. Jag ringer Pia, jag snackar lite skit med henne. Hon berättar om sin dag och det är så tråkigt att vissa människor är lite....udda, även hon stöter på detta i sin vardag, är det så att vi kommer från samma ställe?? Ha ha ah Ja så kan det va. Jag skall nu sluta min dag och somna, snälla.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Tung dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
vecka 23, dag 153 på året.
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200601
och det är Gun & Gunnel som har namnsdag
 
Sol ute och sol i sinnet, det  är vad jag har nu. Sommar månaden är här på riktigt och jag önskar mig sol och allt annat som är med runt omkring. Jag hoppas att det är en härlig sommar men många soltimmar. Jag vill sitta ute och bara njuta av värme och sol ljus.
 
I dag är jag i färd med att ta mig en frukost och njuta av den, i mina högtalare i dag är det Enya som låter, en enorm vacker röst. Jag kan få ett lugn av denna musik också. Lyssnar, njuter och allt blir i balans. Så underbart det är. Jag hoppas att nå ett lugn av denna värld.
 
Bädda säng, duscha och klä på sig står nu på min agenda. det blir en skön dag med massa saker som skall se till att bli av. Jag får ta det lugnt med min kropp då jag har väldans ont i ryggen, jag hoppas att det ger med sig eller åtminstone ger mig en behaglig dag, eller inte. Har nog legat skit snett eller så han jag gjort något annat.
 
Jag njuter av min förmiddag, planerar och försöker att nå det jag vill med min dag. Min önskan är att jag skulle kunna va på en fin äng med alla mina barnbarn. Att njuta av dom allihop på en ocxh samma gång. Vilken lycka det skulle vara. Jag hoppas att det är okej med dom alla och att det kommer en tid som jag kan kramas med dom.
 
Livets grädde med en jord gubbe på toppen, det är barnbarn jag lovar, vilka små underverk dom är. Jag älskar och saknar dom så mycket. Ja men vi har pandemin, jag har min operation och så är det lite avstånd för 8 stycken. Men det hoppas jag kan ändra på när min operation är klar och läkningstiden. Den blir lite längre och lite jobbigare, för mig, denna gång. Men jag kan allt ringa mina fina flickor och pojkar. 
 
Då är man på plats på Brinken, här är det ställningsbyggande med massa oreda, om man får säga så. Det blir ju massa stök med tak byte. Men det är ju inget som skall störa oss och Linus. Nu är det lunch för Linus, jag tar en tallrik och sitter med han, det är så kul och så bra. Jag har en dotter som oavbrutet får samtal från NKS, stackars barn, ingen ro för lunch där.
 
Vi skall vara ute senare men just nu skall vi bara vara en kort sekund för en stunds vila, jag skall åka iväg ock handla, det är lite på Apoteket jag skall ha, Så det blir att fara runt. Maria, min arbets kollega, ringer mig. Hon har lite att stå i med sin lilla kille, han är 8 månader nu så fort tiden går. Ja vi skall träffas vid Willys, det är så skönt att bara snacka lite. Hon bor ju här i Tumba.
 
Hon handlar och jag hoppas att vi kan ses igen snart. Det är kul att snacka med mina väninnor. Hur dom har haft det och vad det gör i dag. Ja man måste nog se sig om lite och hålla kontakten levande.Man kan inte bara hoppas på att någon ringer. Man måste ringa själv. Så vad händer nu då? Jag skall köra hem Maria och sen ner till Camilla igen.
 
Det är nu lite fika time så vi kan snacka lite. Det är viktigt vad dom nu skall säga, läkarna. Jag har ingen som helst lust att låta dagen försvinna, jag känner bara att jag är så jävla bombad i skallen. Det betyder att jag har ett mindre kaos och det känns ju väldigt smärtsamt.
 
Jag har också fått ett samtal från Aleris Naka, blir det en ny operation eller? Jag den kan ju komma fortare än vad jag har önskat eller vill. Samtidigt är det ju bra om den är gjord så jag slipper få den vid fel tidpunk. Jag skall få svar i dag så jag väntar på samtal.
 
Linus skall ut och fånga Pokemon i dag. Det är mamma och pappa, bästisen Hampus och Nettan som skall i väg. Jag väljer då att åka hem, jag väljer då att ta tag i mitt liv hemma. När kommer fönsterkillarna egentligen? Ja du det vete fan. Nu har jag fått samtalet från Nacka. Det kom till slut. Det är ju kul och inte på en och samma gång. Jag hoppas att det går super bra, för man är ju inte 25 längre, det är ju sjukt jobbigt, detta med sövning.
 
Jag kommer hem och hittar min son på far sins dator. Han spelar med sin vän och jag vill bara låna han och krama han. Det brister och det tar tid för mig att sansa mig, jag hoppas det är lättare att komma över en meltdown hemma, eller inte. Ja då tar jag en dusch då, den blir bättre.
 
Fixar i ordning allt och så kan jag ju lägga mig, kolla tv snacka med Pia och bara ha det bra.
Det är miljoners massa tankar som snurrar nu. Jag hoppas att det blir bra till slut. Jag har bet varje kväll till högre makter, detta är så galet, så orättvist mot min fina kille. Han har hela livet framför sig, att lägga sig med en oviss het är helt galet, helt sanslöst.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Mors dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200531
och det är Pernilla & Petronella som har namnsdag.
 
Först på denna dag skall jag gratta alla mammor på vår jord och de som är på en annan plats.
Grattis på mors dag.
För det andra skall jag grattal Pernilla Kullman på namnsdagen, ha en fin dag i dag, älskar dig.
 
Så nu kan jag gå över till min dag, den som skall innehålla mina tankar och funderingar, lite av en riktig dag hos en normal Svensson med man, barn och barnbarn, med ett barnbarn som är allvarligt sjuk och hans kamp. Detta är min uppfattning av min situation, jag brukar förtydliga detta lite då och då för det är alltid en tolkningsfråga. Nu skall inte mina upplevelse tolkas utan om du är inne här och läser, vilket du är mer än välkommen att göra, skall du bara läsa, inte tolka.
 
Jag har haft en skön sovmorgon till klockan 05,45 det kändes bra, jag kan lätt få panik om jag vaknar för tidigt, det är så jobbigt under dagen det liksom kommer en trötthet alldeles för tidigt då. Men nu skall jag ta tag i denna 31 maj, det är en dag med strålande sol och med 12 +, det kommer vara sol hela dagen och det är ju så härligt.
 
Nu skall jag njuta av min morgon det är ju det jag gör för att överleva dagen med allt vad den innehåller. Jag kan inte vara mer på spänd än vad jag är, det är tungt, tufft och jävligt orättvist mot ett barn. Att så många barn får sätta livet till för att det är en cell som muterar sig är ju galet.
 
Jag kan i bland önska att jag kunde ta över denna hemska sjukdom från barn som drabbas. Det skulle vara så bra kan jag tycka, barn skall INTE drabbas av allvarliga sjukdomar. Dom skall springa, hoppa leka och vara glada skitar som är bekymmersfria. Det betyder att barn skall leka i massor och vara bekymmersfria.
 
Barn skall inte ta ansvar, dom skall bara leka. Det är klart att barn skall veta vad rätt eller fel är. Man skall ösa beröm över barn när dom gör bra saker, barn skall ha ändlös kärlek och det är vad ett barn skall ha, ingen jävla sjukdom som är en enda lång väntan, med kamp och smärta. Det är så orättvist mot dom. Ja nu måste jag sluta med dagens utlägg. annars kan jag bryta i hopp jag också.
 
Jag skall berätta om något väldigt roligt och väldigt fint. Min man är en av de människor som kan göra min dag, jag kan lugnt säga att han har en talang som både är på gott och ont, som det heter. Han är en unik snäll människa, men han har en mörk sida också, lite väl långsint men det är min man i ett par ord.
 
Nå väl, han skaffa en ny Samsung 20 ultra här om dagen, den är en lur som han verkligen ville ha. Jag tycker den är för dyr och alldeles för stor. Men han ville ha den. Okej han fick den. Sen har den legat hemma och jag har tittat på lådan och fingrat på den. Ari har inte bytt lur eller överhuvudtaget inte varit speciellt intresserad att starta upp den, men i går köpte han ett skydd till den, läckert vill jag lova.
 
Och i går kväll provade jag den och blev så förtjust i den, fan jag fixar en senare, jag har ju min mobil som är bra. Men jag gilla den, jo jag skall skaffa en sån sen. Då säger min man, du kan ha den om du vill. Jag tittar på han och säger, vad jobbigt det blir att ta bort mina appar, bilder, kontakter mm. Och det är ju skit jobbigt. Nä det vill jag inte. 
 
Han funderar och så säger han du kan ta den, jag kan fixa en senare. Gissa om jag blev glad?? Här sitter jag nu med Samsungs super lur, helt fantastiskt. Jävlar var det är bra. Ja det går bra nu, som en av mina söner skulle säga. Ja din mamma är värd den. Jag är väldigt glad och känner mig  speciell. Jag jag skall fingra på den ett tag och lära mig lite vad som finns var.
 
 
Café Långsjön   Fin utsikt.        
 
Min blåbärs glass    Jag och gubben.
 
Jag och min man skall åka till Långsjön och käka glass, jag tog en blåbär och Ari tog en hasselnöt. Det var gått och vi njöt av utsikt och sol. Nu är det lite bråttomt hem, travet börjar snart. Det är Elitloppet i dag så han skall vara beredd med allt. Kuponger och massa annat. Han är redo, jag tar en sväng till Camilla för att hjälpa Linus med gratulationer på mors dag.
 
 
Han var så glad när han gav sin mamma en present och en ros. Fina Linus, han tycker om sin mamma och säger fina ord till henne, några tårar kommer på hennes kind och det är en minuts jobbig situation. Men hon tar sig samman och tackar för de fina Linus säger.
 
Vi fikar och har en fin eftermiddag jag känner mig allmänt lugn och har ett lugn i kroppen. Det blir en fin dag. Jag känner mig så nöjd. Jag skall åka och hämta min så kallade sladdis nu. Han jobbar i dag så det blir att hämta han, lite för att jag kan och vill. Inget som han propsar på.
 
 
Presenter från Pernilla
 
Present från Juhani      Prisent från Camilla
 
När han sätter sig i bilen får jag en mors dag present av han, fina unge Tack. Jag har ju fått av Camilla och även från Pillan. jag saknar dock ett par samtal från tre killar, det är ju tråkigt och även då Elisabet. Det känns inte så bra och man känner sig lite bortglömd eller avkastad. Jag skall alltid finnas där men det finns ingen retur på den. Jag som mamma är någon man INTE bara skiter i. Så boring.
 
Ja ja jag överlever det också. Jag fixar det mesta, men det hoppas jag nu att era barn inte glömmer er. Jag skall nu göra kväll och se vad som kommer på tv:n det är säkert någon Svensk kriminalserie eller något annat skit. Jag skall titta i alla fall.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

RSS 2.0