Linus

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är fredag den 210528
Det är Ingeborg & Borghild som har namnsdag.
 
Dagens ord "Expectancy"
 
Det är en tung dag och det är inte alls något som är kul. I dag är det 10 månader sen mitt barnbarn Linus lämnade jorden efter nästan ett år slitande och kämpande med sin cancer. Det är en cancer som man inte överlever och det är tufft att stå bredvid och inte kan göra mer än det man gör.
 
 Linus.
 
Var inte ledsen lilla mamma jag var tvungen att gå.
Den dagen det hände sluta mitt hjärta stt slå.
 
Älskade pappa mitt liv blev så kort.
Ta hand om varandra när jag flyger bort.
 
Jag vet att ni gråter och det finns ingen tröst.
Men lyssna till era hjärtan och ni kan höra min röst.
 
Jag finns inte bland er men jag finns ändå.
Jag hör era böner och jag älskar dig så.
 
 
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
Bilder från Google

Vad händer

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är torsdag den 2105022
Det är Hemming & Henning som har namnsdag.
 
Dagens ord "Grace"
 
Tänk att kunna få vara ifred 0och att ingen kommer in och läser detta. Det är en befrielse och så. Men det hände något för några veckor sedan. Det var besökare från Botkyrka som varit inne fast än den är låst, undra om jag skall anmäla det och se vad som kommer fram av det. Jag har stängt denna blogg för att ingen skall läsa den eller skicka oförskämda anklagelser till mig. För det är ett gäng som går in och det är ju så att jag ser ju var i från dom kommer in. Inte bara att det står Botkyrka, Södertälje med flera. Jag får ju också IP adresser så det är ju lätt att kolla upp detta.
 
Eftersom jag har låst den nu och vill bara ha den för mig själ så jag kan uttrycka mina känslor som jag vill utan att någon skall tala om för mig att jag inte får, det är det som var meningen. Jag kan säga att mitt X är en falsk otrogen äckel som jag inte alls vill ha med att göra. Han var otrogen mot mig och även sin nuvarande fru. Så jävla smutsigt är inte det. Han tror sig veta så mycket men att vara ärlig och sann det kan han inte.
 
Jag vill slå ett par meningar till X:ets fru med väninna också vilka sanslösa människor. Jag tycker så synd att man kan sjunga lågt. Kan man inte hitta något annat att komma med. Så här ser bilden ut som jag fick ta emot. Så söta.
 
 
Det är så att trotts att denna är låst och att det är INGA som skall kunna läsa den har jag en stoker från Botkyrka som tydligen har min blogg liggande öppen så att han bara kan komma in, så sjukt. Det är med 95% säkert att det är mitt X som inte kan låta mig vara. Det är så sjukt och så osunt att han behöver söka hjälp. Han har ju också hjälp av sin fru så det är ju ännu mer Creepy.
 
Så mitt X och hans fru är i stort behov att skanna av vad jag gör och vad jag skriver det är ett tragiskt liv det lever. Ja jag kan inte mer än säga att de behöver söka hjälp. Jag är inte alls intresserad av vad dom gör eller säger. Jag vill bara att dom skall lämna mig i fred. Jag har ju en viss aning om att dom skall hålla koll på vad min dotter gör och hur hon mår. För att ta kontakt med henne själ är man för feg att göra.
 
 Och sen är det att jag inte får besöka Emelies grav. Det är sjukt  så sjukt. Emelie var så mycket hos mig som barn och som vuxen. Hon prata med mig om massa problem. Hon lita på att jag inte berätta det vidare till hennes föräldrar. Jag har inte alls nämnt dom sakerna för någon. Emelie älskade att var hos mig och skoja massor med Ari. Vi hade och har en magiskt band mellan oss och INGEN kan komma och ta det från mig.
 
Jag skall sluta nu för annars skriver jag massa saker som jag vet och det är inte alls så kul.
 
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 
Bilder från Google

Slutet

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är torsdag den 2105008
 
Dagens ord "Greativity"
 
Det är helg och jag skall klara av denna helg utan att rasa samman. Varför? Ja mitt knä är så jävla smärtsamt och det är enkelt att bli tokig av smärta. Jag tror att allt jag gör är okej men det blir värre när jag gör allt jag skall. Nu är det ju så att bara bita i hopp och hoppas på en bra dag. Det är inget annat jag kan göra och det är då det jag får acceptera. Så nu rullar min dag upp och få se vad som händer.
 
Det kan vara sista dagen på ett tag eftersom jag inte riktigt får ro här och det känns inte så kul. Alla år som ligger bakom denna blogg det är så trist, så jävla trist. Men det är bara att göra.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 
 
 Bilder från Google

Tack och hej

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är onsdag den 210505
och det är Gotthard & Erhard som har namnsdag.
 
Grattis Penilla
 
Dagens ord "Adventure"
 
Då skall jag ta tag i denna dag och se vad som händer, Jag tror att det blir en bra dag med många sköna stunder. Som det borde så här på morgonen. Frukost klar, bäddat, så nu kan jag bara mysa och känna glädje. Det är så att Camilla kom till mig också i dag. Det är ju så kul att hon dyker upp och vi kan vara här också. Men det är nu dags att ta en sväng till Brinken i morgon. Men i dag skall vi invänta tiden 09,10. Det blir med te/kaffe och lite tv.
 
Vilket väder vi har i dag, det bokstavligen blåser små spik och regnar Hugo. Om det är ett väder att gå ut i? Nej egentligen inte det är galet vad det är hemskt väder. Jag hör min mamma säga att det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Ja det kan vara så men att bli blöt för att man skall gå till bilen, inte kul alls. Så det är bra att jag äger en regnjacka.
 
 
Nu skall vi vidare till centrum och Camilla skall till tandläkaren. Laga ett hål och sen får hon sin nya bettskena. Min dotter gnisslar tänder och biter i hopp tänderna så pass mycket att hon har sönder dom. Så jag väntar i väntrummet och jag hör henne, den var tydligen väldigt häftig den nya skenan. Hon får visa mig den sen när hon är klar.
 
 
Då så hon visar mig skenan som är blå och rosa, så häftigt. Vi skall nu ner till ICA för att kolla in vad för lunch vi skall ta. Det är inte så lätt att få till det men vi tar en kyckling och sallad. Det låter superbra. Det blir bara att invänta den, det är inte dags än så vi kan sticka lite och bara snacka. Jag skall avsluta denna blogg, men kommer att ha den liggande. Det är så tråkigt att människor kommer åt den trotts alla sekretessen jag har.
 
Skall också meddela dom som har denna blogg sida så det är bara att hoppas det kan komma på en lösning. Jag har ingen i alla fall och det är ju supergalet. Ja då så kan vi luncha och bara sitta i mitt kök och njuta av en mycket god lunch. Vi har vatten för jag måste dricka mer vatten. Jag tror att det kommer att vara en super mätt PH sen. Äter för mycket känns det som.
 
 
Det blir en seg eftermiddag, så pass att vi somna båda två. Är man utmattad då eller är det bara att vi behöver sömn? Ja det är ju frågan och det som är skiter vi i för om vi somnar så gör vi det. Jag skall nu fixa lite kaffe/te klockan är 14,15 så en eftermiddags fika är aldrig fel. Thomas ringer och säger att han är på ge hemåt nu. Så det är ju bara att göra iordning Camillas varor som är i kylen. Jag väntar ju på Ari så jag blir kvar hemma.
 
Han kom nu och det var bara 40 minuter senare. Det betyder att jag är lite grinig att han inte ringde och sa att han byter om där innan han kommer hem. Han är inte så smart ibland, ha ha ha. Nå väl maten är klar om ett tag så det är bara att ta för dig efter du har duschat. Ja så kan vi då göra kväll och jag känner mig nöjd och tackar för denna dag.
 
Nu är det dags att lägga sig, jag har ett samtal med Pia och hur hon har haft det. Så kan jag nu gå och sova. Spännande dag har det varit.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

Välplanerad dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är tisdag den 210504
och det är Monika & Mona som har namnsdag.
 
Dagens ord "Education"
 
 
Det är morgon och jag har en plus grad utanför mitt fönster, det är lite grått med en aning solljus som kommer igenom molntäcket. Jag är uppe alldeles för tidigt och det är så tråkigt när man skall vänta in tider. Jag har en tid att passa på vårdcentralen och det är ju bara att köra på min morgon tills jag skall dit. Har även tvättstuga, jag skall ladda den klockan sju och sen får jag hjälp av Camilla att hänga. Så det blir en bra morgon trotts allt.
 
Sitter just nu och bara njuter av en skön stund med mjuk musik och fångar min morgon. Det är så skönt att bara sitta och lyssna på lite finstämd musik, piano, gitarr, flöjt, porlande vatten och fågel sång. Det är ju magiskt så här tidigt på morgonen, kroppen vaknar sakta och i mycket bra harmoni. Man blir lugn och stabil. kan andas och fylla lungor med harmoni, stillhet, glädje och balans.
 
Andas in genom näsan, djupt ner i hela lungan, håller en stund och andas sedan sakta ut all luft genom näsan, sakta och bestämt. När man fyller luften i lungorna och ser till att luften går ner i hela lungan skall man puta ut med magen. Här är det viktigt att få ner luft i hela lungan. Det krävs en stunds träning, det är inte lätt om man har topp andas i hela sitt liv.
 
En sak jag gjorde när jag skulle lära mig att andas "rätt" var att ligga på rygg med ena handen på magen och den andra på bröstet. Då känner man när man gör rätt. Kan ta ett tag men det blir bra till slut. Man kommer då att kunna ta större och större andetag och man andas långsamt. Balanserar kropp och själ och får en underbar känsla inombords.
Ett tipps från coachen.
 
 
 
Då så skall sätta mig med Camilla nu innan tvätten. Då blir det inget te/kaffe, jag får ju inte äta. Så här sitter vi och undrar lite lätt vad gör vi nu? Det blir tv och lite snack som vanligt och det är ju bra. Varför bryta ett vinnande koncept. Jag har lite tid innan tvättstugan så det är väl bra. Jag tror inte att jag kan hinna tillbaka innan jag skall hänga upp tvätten, så Camilla får göra det. Nu går jag ner med tvätten och sätter igång maskiner, tumlare och torkrum.
 
 
Tar Bee till vårdcentralen och fixar med blodprov. Det är ju bra för jag skall ha en hälsokoll på torsdag. Bra att få veta värdena på allt i kroppen. Jag tror inte det är något som inte är bra, varför skulle det vara det? Kommer upp 07,20, blir insläppt för att sätta oss inne i väntrummet. Det är en kille före mig. Men det blir min tur nästan samtidigt som killen går in. Dom är två så det är ju superbra. Ett gäng rör blir det och sen är det klart.
 
Då så hem och hänga tvätt då, för det hinner jag allt. Är tillbaka i tvättstugan 08,10, perfekt, ringer upp Camilla och säger att jag är där så hon kan vänta tills jag kommer upp. Uppe fixar vi frukost och även kaffe/te. Tittar på Long island medium. Hon är bra riktigt bra. Jag tror att det skulle vara så kul att träffa henne. Men då måste man nog åka till USA. Vi kan ha någon som är lika bra här i Sverige, skall vara Birkan Tor då.
 
Då så nu planerar vi för lite lunch, det är också så att jag skall skicka blommor till Pernilla som fyller i morgon. Plocka upp Malin och se hur vi skall göra med lunchen. Det är ju bra att bara kunna fixa allt på en och samma gång. Vi åker nu vidare mot Benevento, köper en grekisk sallad som vi skall dela på tre. Hem till Brinken så blir allt bra. Där kan vi sitta och ta det lugnt ett tag. Det är ju så att Camilla skall på massage i dag så det blir att åka till Tullinge senare.
 
Jag tycker om att det är lugnt och stilla så det är ju så bra och det är bara att köra på med lugn stund för jag vill inte stressa överhuvettaget i dag. Har en så konstig känsla i min mage. Det är något som är fel men jag kan inte ta på det. Hoppas jag får en uppenbarelse vad som är fel senare under dagen för det kan inte vara kul att känna massa oro utan anledning.
 
Då så mot Tullinge, vi följer Camilla in och sen när hon får tiden så går vi en promenad jag och Malin. Skall handla lite. Vi hämtar även medicin till Malin som hon måste ta ut. Vi går tillbaka med sätter oss i bilen. Vill inte komma in där borta om det är fler som sitter och väntar på sin tid. Camilla kommer straxt efter fyra så kan vi åka hem och ta en gofika med bulle. Thomas är hemma och det är ju super kul att han är hemma tidigt i dag.
 
Ja tar mitt te och sen känner jag att jag måste hem. Det är något som inte är bra. Så jag hoppas kunna lösa det hemma. Parkerar Bee och går upp. Nu när jag tittar på mitt blogg konto ser jag att någon har varit inne och det skall ju inte riktigt vara möjligt. Så det är bara att byta lösen igen. Och hoppas att ingen kommer åt den igen. Jag vill ha den stängd och att den inte skall vara allmän just nu. Så det kan vara det då.
 
Gammal bild, fyra år sen
 
Jag ringer Ari och i min lur svarar en tjej som är så glad och så uppspelt. Jag tycker att det är fantastiskt att bara känna så mycket glädje av att höra hennes röst. Hon är en sån fin och skön unge. Finaste Joline, farmor älskar dig i massor.
 
Jag får se längre fram på kvällen vad som kommer att hända. Skall nu göra kväll och se till att få en bra kväll. Måste väl säga trots allt har min dag varit super. Har fått mycket gjort. Jag kan säga att jag är nöjd så det kan jag sluta med för i dag.
Flaggan i topp.
 
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 
 Bilder från Google

Hur kunde jag missa?

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är måndag den 210503
och det är John & Jane som har namnsdag.
Vecka 18, dag 123 på året.
 
Dagens ord "Responsibility"
 
 
Då har jag en ny vecka, nya utmaningar, nya saker att ta tag i och det kommer att kännas fantastiskt i kväll när min dag är slut. Jag tar lite frukost och sätter mig för att hitta mitt lugn och balans mellan kropp och själ. Jag har mjuk musik på och det gör sitt. Nu tror jag att det blir bra med allt till slit och att jag kan njuta av dagen trotts allt. Nu kommer min dotter till mig det är alltid lika kul.
 
Ja här sitter vi nu och då slår det mej .... jävlar jag skulle ju ta faste prover i dag, det går ju inte då jag nu har ätit. Hur kunde jag förtränga det?? Jag vill ju ha det fixat. Nå väl det är ju bara att se till att åka upp i morgon och då är det ju bra i alla fall. Jag hoppas läkaren hinner få svaren då vi skall ses på torsdag. Jag kontaktar receptionen och ber dom säga till min läkare att ringa mig i dag, gärna nu på förmiddagen.
 
Han ringer klockan 09,00 och det är super, jag vill nämligen ta fler prover för att kolla vad min kropp saknar just nu. Det är magnesium eller zink tror jag. Ja det får jag då svar på senare i veckan då. Vi tittar på tv och snackar, det är en seg dag för oss båda och det känns lite tufft. Men vi kommer i gång snart, det är ju sjukgymnastik efter lunch.
 
Så ett samtal till måste jag nu göra, måste kolla upp när jag kan få vaccin för Covid-19. Det är en seg gång på min vårdcentral, det verka ta lång tid. Jag kollar upp Alltid öppet, där kommer det ju tider i bland. Så får jag väl se hur det blir. Då så lunch nu, Camilla fixar en ägg omelett med massa gott i och lite bacon till, grönsaker så klart. Super gott, hon är en riktigt bra kok vill jag lova. Hon och Thomas kan golva vem som helst.
 
 
Nu skall vi till Tullinge och se vad vi kan hitta på, jag får mitt knä tejpat och kan nu cykla bättre. Kortisonsprutan håller på att släppa så jag känner mer smärta igen. Det är inte heller så kul men det är bara att prata med läkaren och se vad han tycker. Jag har så ont och det är inte alls så kul att ha smärta i knät. Jag vill inte heller gå på Alvedon plus en annan värktablett hur länge som helst. Kan ju inte vara bra för leven.
 
Det är bara ta det med min läkare. Nu är vi klara här och skall ta oss till Tumba, stannar till vid apoteket vid COOP. Min medicin har inte kommit så det är ju skit också. Camilla har fått sin så det är ju bra. Nu åker vi vidare hem till mig för att ta en fika paus. Älskar fika time. Jag är så glad åt att jag bara dricker te i dag. Jag känner mig mycket bättre i magen kan jag säga. Jag är lite dålig på vatten fortfarande och det är inte så bra.
 
Det är dags att säga hej då till min dotter som nu blir hämtad av Thomas. Vi ses i morgon, jag har ju tvätt och skall ta prover så det är ju bara att åka dit. Men det är i morgon. I dag skall jag göra kväll och njuta av lite tv och sen är det natti natt.
  
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

Det händer alltid något

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är söndag den 210502
och det är Filip & Filippa som har namnsdag.
 
Dagens ord "Light"
 
 
Ja nu skall man njuta av en frukost innan jag går ner till tvättstugan, har inte så mycket och det känns så bra. Men tvätta skall jag, Nu är det ju då så att jag tar en tvättstuga en gång i veckan för att slippa allt stök som är. Det är ju bara att köra på och rett som det är, är jag klar. "easy pizy". Det är bara att njuta av en frukost och mjuk musik så allt kommer på plats först. Det är bara att köra denna söndag med försiktighet och göra sitt bästa.
 
Jag har inte tängt slita hela dagen, nej det går inte. Jag vill bara att vi skall njuta av dagen också. Vara tacksam för den även nu när det är tungt och jobbigt. Det är så galet ibland och det är inte alls lätt. Men det är ingen som påstår det häller. Man kan bara försöka så bra det går, med det så duger det också. Man kan känna sig nöjd med dagen, en viktig sak.
 
Det är inte så att man skall vara elak mot en annan människa och sen känna sig bekväm med det, nej det fungerar inte. Med Respekt för en annan människa menas att man behöver inte avguda den, man hör vad den säger och det är okej. Jag tycker inte alls samma och då kan jag säga det är okej, din åsikt. Jag har en annan och då är det också bra.
 
Att kräva att någon person inte får vara på allmän plats är inte så lätt. Att någon kräver att ett namn inte skall användas, ja det är ju det. Men jag kan fortfarande vidröra personen utan namn. Då skall det gälla båda vägarna. Inte alls bara åt ett håll det är respekt kan jag tycka. Alla människor har lika värde, samma rättighet. Man behöver inte vara nitisk. Lev sitt liv och låt de som inte passar din galosch, lämna den i fred. Min åsikt och den står jag för. Det är skönt att kunna utrycka sig och det känns bra för det är bara helt vanlig uppfostrings grej från mina föräldrar.
 
Jag har inte tid/plats för stökiga människor i mitt liv. Det är bara så, jag har hittat ett lugn och det är det jag vill ha. Fortsätter min dag med att gå ner till tvätten nu. Eller vänta nu, var är min nyckel? Hjärnan på högvarv och det betyder att jag inte riktigt vet vart den är. Hade den i går hos Juhani, låg i min gröna kasse. Ja ha ja den är hos Camilla så klart. Hon har min kasse för jag glömde den hos Juhani och Ashani i går. 
 
Går in på hemsidan och tittar på en ny tvättid vilket inte lär finnas i dag, men det blir på tisdag. Hur kul var nu detta? Inte ett dugg. Det6 är ju bara att ta det lugnt då, lite mer te och så kan jag sätta fötterna på Aris stol och bara känna mig nöjd och glad ändå. Min mobil ringer, det är Camilla. Hon vill att jag kommer NU. Det låter inte bra så jag får på mig skor och åker ner. 
 
Hittar henne på golvet och det är helt galet så hon har haft en jobbig morgon. Det är ju inte alls så kull att hitta sin dotter på detta sätt. Jag tar tag i henne säger att det är okej och då säger hon, vi åker nu hem till dig. Ja så klart, det är bara att klä på dig så far vi. Väl hemma fixar jag kaffe till henne och Ari som är vaken nu. Vi sitter i vardagsrummet och ser på tv:n och det är tyst.
 
Jag frågar om det känns bättre, hon nickar och det är så jobbigt att se sitt barn må så dåligt. Det är ju helt enkelt hjärtskärande. Jag har i alla fall lyckats få henne sluta gråta och hon kan berätta vad som trigga i gång henne. Det är inte lätt, inte alls lätt och det är ju hur svårt som helst att stå och inget som jag kan stoppa. Det skall ut och det kommer ut. Så det är ju vansinnigt hur sorg kan ställa till det.
 
Men vi kan i alla fall få en bra förmiddag och det är bra så. Jag har ingen som helst lust att stressa på denna dag och det var ju tur i oturen att min nyckel var hos Camilla. Vi har ett par timmar och sen är det lunch, vi beställer sallad och äter den på Brinken, jag, Ari, Camilla och Thomas. Han var och golfa i morse. Så han är hemma nu.
 
Jag och Ari skall vidare till Rickard och det är ju super, det är kul att träffa ungarna. Jag har bara en liten fundering. Rickard bor i dag upp på Tullingeberg och där blåser det. Jag kommer då att frysa efter som vi kommer att vara utomhus. Men det är ju okej. Jag får i alla fall träffa barnen. Så det är bara att njuta av den stunden och det är ju super. Så en fika i Tullinge och sen far vi hem och får ta en eftermiddag i lugn och ro. Jag lägger mig på soffan och vad hände jag somna. Ari väcker mig när maten är klar,
 
Har sovit nästan tre timmar, er det de som kallas slut i skallen? Ja det är nog det det blev mycket för mig och det skall ju bearbetas. Nu skall jag ta tag tag i min kväll och se hur mycket jag kommer att göra av den. Det blir lite tv och lite kortspel så det är ju så man skall hålla sig i form. Gubben kollar på en film och kommer sen ock lägger sig, jag har säkert somnat till dess. Jo jag somna igen, helt slut i kroppen.
  
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

En sväng till Vega

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är lördag den 210501
och det är Valborg som har namnsdag.
 
Dagens ord "Forgivness"
 
 
Det är i dag första maj, det brukar man förr kalla för startskottet för försommaren. Det är nu man kan känna värmen stiga och kännas skön mot kroppen när sommaren är i blom. Men jag har först maj att ta tag i. Se till att allt blir super duper för mig, för det är ju jag som sitter här och skriver. Det är ju min dag och mitt tänk och handlingar som jag belyser här.
 
Vad andra gör eller säger är inte så viktigt här. Jag känner bara att det är bra att ha en fri zoon som jag kan skriva vad jag vill på utan att någon skall komma och pekafinnger eller säg du får inte. Jag har så mycket tankar som skall ut det kommer att ta ett bra tag att rensa ur min ryggsäck. Det är inte alls roligt på något sätt men det är vad jag måste.
 
Min dag börjar lätt med frukost och andra planeringar. Det är så att jag skall till Juhani i dag, eller vi skall till Juhani, min man och jag. Så det kommer att vara skit kul, innan dess skall jag bara fixa lite i hemmet. Det finns alltid något att fixa. Det är skönt med en morgon där allt går i sakta mak och där det är lite "inte så verst bråttomt" det är ju så skönt hela dagen är på paus och man känner sig så bra utan stress.
 
Nu skall jag då passa på att säga att jag stressar inte nu, jag har det bara tufft och tungt med känslor och längtan, sorg och frågor, ilska och vrede. Alla känslor på en och samma gång som bubblar i min mage som är så starka. Dessa dagar är långt ifrån stress och långt ifrån vardag. Jag tror inte att det kommer att bli en vanlig vardag för mig.
 
Jag känner en längtan att bli pensioner och njuta på riktigt eller bara få vara som jag vill. Inte alls behöva jobba eller slita. Det är vad jag vill nu. Jag kan inte alls bara vara jag kan inte alls låssas att allt är okej. Jag kommer inte att känna mig stark förhuvudtaget. Jag vill inte alls göra annat än att sitta här och minnas min lilla kille och allt roligt vi har haft. Det fungerar inte alls att försöka komma till en gammal vardag hur mycket jag än försöker.
 
Det är däck byta för mig i dag, ja jag vet att det är sent men det är bara så det blir ibland. Jag har varit hos skifta däck i Tumba och dom var helt okej. Dyrt men vad är inte dyrt i dagens samhälle. Jag vill ha dom på hotell och det är ju det som kostar och då blir det så. Man skaffar det som passar bäst för mig.
 
Till Brinken för att hämta lite som skall tas med till min son och den lilla. Jag det är från Camilla och Thomas det är ju super. Dom kom hem här nu så jag tar lite gofika med dom. Jag och gubben skall iväg om ett tag och det är lite så att vi skall ut och lufta oss lite. Så nu är det vår eftermiddag. Du och jag gubben.
 
Det är nu dags att vi skall ta oss till Vega och hälsa på sonen med fru, det blev gofika och sen fick jag äntligen hälsa på lilla Marvel. Han är så söt, så otroligt söt. En liten dammtuss med blåa fina ögon. Ja han är så söt att man nästan svimmar. Han är extremt lugn och det beror nog på att killen är trött, Lite bilder på underverket.
 
Hej jag heter Marvel
 
Det blev en middag också nere på Thai reasurangen. Jag beställde en rätt som heter "Mamma kyckling" det är torrgrillad kyckling med sötsur sås. Fantastiskt gott, där kommer jag att äta flera gånger. Vilken god mat. Vi går hem till Juhani igen för att invänta Thomas och Camilla. Vi hälsar på varann och sen drar vi oss tillbaka. Min man behöver gå på toa och det gör han hemma. 
 
 
Mamma kyckling med sätsur sås, Ari vill ta min mat, markerar min gräns.
Skall njuta av min middag.
 
Han kollar sitt Euro lotten och travet. Han vann på båda med alltid små summor. Men kul att han vinner. Jag skall nu ta mig lite te och och sätta mig vid tv:n och sticka lite. Det kan ju inte vara mer avspänt. Planerar lite för i morgon har tvättstugan. Så det får vara en lugn kväll och en lagom sen kväll så det blir nog super bra.
 
Det blir lite fika och mys innan jag lägger mig för gubben, han spelar och det är ju det han varvar ner så säger han, men jag undrar då lite lätt hur det kan lugna han, för han blir galen när han förlorar. Det blir ju mer stress kan jag tycka då. Men det är bara att spela och jag kollar TV. Det blir nu dags att lägga sig, ögonen går i kors.
 
En bra dag och det är en dag som är skön att vara i, lugnt och skönt. Så det vara de nu tar jag natt och jag återkommer till mitt skrivande i morgon. Det kan ju vara så att jag får en skriv lust och då kan vad som helst komma ut.  
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 Bilder från Google

En fin dag med Camilla

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är fredag den 210430
och det är Mariana som har namnsdag.
 
Valborgsmässoafton
 
Konungens födelsedag
 
 
Dagens ord "Patience"
 
 
Det är en ny dag och då är det också fredag som betyder att min man kommer hem och det är ju skönt. Vi har lite att stå i men det skall nog gå bra och det är ju det som är bäst. Gör din dag glad och harmonisk. Släpp allt skit som inte hör hit så kommer din dag vara en fin och sann dag för dig och din omgivning.
  
Frukost är intagen och det är ju super. Jag är ju så inåt fanders glad att jag kan äta på morgonen, det är ett viktigt mål och det är alltid mitt bästa. Jag har lite så där måste ha frukost syndrom. Annars blir jag väldigt kinkig. Jag vet dom få gånger jag försov mig och han inte äta var hela min dag förstörd. Även om jag senare tog lunch. Det hjälper inte.
 
Så musik på och lite skön stund med den gosa frukosten. Camilla kommer och vi tar fika och funderar över vad vi skall göra i dag. Det är samtal för oss båda och det blir då via telefon. Men klockan 07,30 får jag ett mess om att min samtals kompis är sjuk. så jag har inget samtal i dag. Det var ju trist. Men Camilla har sitt.
 
 
Camilla fixa värsta lunchen i dag och det var så fint upplagt och det är så kul att hon kan göra detta för mig. Hon är en riktig goding. Så nu skall jag njuta av hennes sällskap och min fina lunch. Vi får besök också Eva kommer på en fika med Nicklas och det var ju7 trevligt. Det vara en snabb fika men dom kom i alla fall. Hon har inte varit hos mig nu när det bara är vi (jag och Ari) Så det var kul.
 
Thomas skall hämta Camilla där vid tre och dom skall ta bort lyktor från gravar i dag. Man får inte ha några lyktor under vår, sommar och hösten. Så nu skall de bort vi får plantera blommor i stället. Skall fixa mammas och pappas också, Greger behöver också ses över. Ny jord och så blommor. Hoppas det inte blir frost framöver. 
 
Det måste jag kolla upp på en 10 dagars prognos, man kan inte lita 100% på den men man har ett hum om vad som kommer. Ja då är gubben hemma och det blev toa besök och dusch, nu sitter han och spelar, så klart. Det gör mig inget för jag är specialist på att roa mig själv. Det finns alltid något man kan göra. Det går ingen nöd på mig.
 
Jag skall titta på ett så bra program nu på TV;n det är "Mask singer". Så kul faktiskt lite roligt måste man ha i vardagen, det som förbluffar mig är sångerna som de utklädda sjunger det är ju helt galet bra. Så nu drar det i hopp sig och man skall hänga på. Jag tycker det ör kul och gubben satt med mig på slutet av denna omgång så det är ju kul.
 
Vi knyter i hopp dagen med att lägga oss och sova. Jag är riktigt trött nu men är glad åt min dag som passerat. Så skall jag ta adjö av april månad och säger på återseende.
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
  Bilder från Google

RSS 2.0