I dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Välkommen
Det är lördag den 220611
 
Dagens ord  "Flexibility"
 
 I dag skall jag skriva ner några rader så jag kan återgå till min vardag. Det har varit jobbigt att inte få skriva av sig i mitt forum. Så klart jag vill ha kommentarer, dock inte elakheter eller annat drama. Jag har mitt liv som jag vill och jag är en fri människa att prata om det jag känner för. Du som läser detta har en möjlig het att inte läsa vidare och söka upp ett annat forum. Jag har haft mitt bollplank nere en lång tid nu och det känns kan jag lova.
 
Så vad händer i mitt liv i dag?
Jag har pensionerat mig och det känns skönt. Att slita ut min kropp är inget jag vill, men det är det som händer inom vården. Jag saknar mitt jobb väldigt mycket. Det är en bra jobb och det är skönt att kunna gå hem efter ett pass och känna att jag har gjort skillnad för några människor. Det är mitt mål så att säga.
 
I dag har jag återigen fått operera min rygg (2019,2020) Den är inte bra än. Jag har också mina knän som är totalt utslitna. Så det är mycket sjukgymnastik och annat skit. Väntar på ett nytt knä. När det blir är inte klart ännu. Jag skall också ta en ny MR och kolla ryggen då den har börjat värka igen. Så det är en jobbig perjord just nu. Men jag tappar inte taget än
 
Tack för i dag och dröm sött, god natt.
 
SUPER GRANNY
 
Bilder från Google

RSS 2.0