Vi tar små steg framåt

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 201129
och det är Sonnt & Sune som har namnsdag.
 
Första advent
 
Jag har avklarat hela morgonen vad det nu skall innebära. Har även ätit frukost och skall nu gå vidare med denna söndag. Jag skall ha lite PH tid vilket innebär att Karlssons skall göra något själv. Jag skall bara njuta av ett par minuter med bara mig.
 
 
Då kan jag plocka undan lite och byta på kompisarna, det kan verkligen vara rogivande. Djur har en bra inverkan på själen och det är bara att Se till att njuta en stund. Det blev så bra i deras enorma bur, Jag tror att dom också tyckte om att få så mycket nytt i hemmet.
 
Det är nu lunch så jag skall se till att det blir en skön och välbehaglig lunch. Gott och så skönt att sitta med mig och mina tankar. <det betyder att jag får rå om mig själv, bara mig. Jag har ingen som helst tryck från min dotter eller svärson att jag måste göra vissa saker. Det är bara att jag inte ägnar mig själv lika mycket tid som jag kanske borde.
 
 
Nu är jag i full fart med eftermiddagen som kommer vara ett litet lyckorus för mig, go fika och en massa goda saker till söndags mys.Det är bara att fortsätta dagen och sen att ha en bra dag så vi kan få en trevlig stund.
 
Advent fika med Karlsson och grannarna. Det blev ett litet sällskap på fem. Det är viktigt att hålla bra avstånd och inte alls så många tillsammans. Jag vill bara se till att alla mår bra. Så det blev advents fika i dag.
 
 
Middan kommer snart och det blir pytt i panna, ägg, rödbetor och ett gott humör. Vad mer kan man begära. Jag hoppas att det är lika så en bra kväll när den väl kommer. Ja så blir det att mysa med familjen och sen ha det så bra man kan.
 
Det är kväll och jag tittar på film med Camilla. Jag har pratat med min man som känner sig väldigt seg och trött. Han kanske skall ta det lugnt några dagar till. Så det är ju bara att se hur det går för honom nästa vecka.
 
Jag skall passa på och tacka dig för att du tittar in och hoppas du kommer tillbaka i morgon. Det är ju bara en helt vanlig blogg som jag använder som ett bollplank. Man kan ju också skriva i en anteckningsbok. Men jag vill ju bara skriva av mig så därför har jag valt denna variant.
 
Men på återseende då.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Blommor och ljus

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 201128
och det är Malte som har namnsdag
 
Frukost och morgon stök är klart, jag har inget att förlora i dag. Jag har ett tungt hjärta för just i dag 02.20 i natt var det exakt fyra mmånader sen du lämna mig. Jag kan inte fatta att det är fyra månader som gott. Jag saknar dig varje dag men dessa dagar är mer jobbiga.
 
Att du inte fick mer än sju och ett halvt år på jorden i denna familj. Det är så orättvist att du skulle behöva lida så mycket. Jag tror att detta med barn cancer är det jobbigaste som finns. Jag har ingen som helst förståelse över detta.
 
Jag vet att många barn per år får denna ohyggliga diagnos. Men till våra forskares resultat är det hela 85 % som klarar sig. sen har vi bara de andra % som inte det går att klara. Det är dessa barn som verkligen är så tunga att det finns 2020.
 
 
Nu skall jag kanske fortsätta min dag och se hur vi kommer att få den lugn och bra. Jag skall tända massa ljus denna dag och jag skall hedra min lilla pojke och minnas alla fina saker vi har gjort. Så saknad är de men du kommer aldrig bli glömd.
 
 
Min dag blev så bra jag kunde göra den. En sväng till Linus och tända massa ljus, det är det jag verkligen vill göra. Det är så fint att ha massa ljus som lyser så det är verkligen fint. Känner hans fina hand i min och blir alldeles varm i den kalla kvällen.
 
Det är så klart jobbigt att hälsa på han här men det gör jag alltid. Min väg dit är så kort så jag vill bara se till att han alltid har ljus tända. Det är många som kommer och tänder ljus hos honom och det tycker jag är så fint. Ljus är bara en symbol på värme och kärlek så jag tänder överallt.
 
 
Då så kvällen är hår och sen middag blev det. Men det är ju inte så farligt. Jag tycker att det blir en bra kväll när man är mätt och glad.
 
Slutar här för nu är jag trött.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Vi klarar detta

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det ärfresdag den 201127
och det är Asta, Astrid & Estrid som har namnsdag
 
Då skall jag starta denna dag med lite frukost och se vad som kommer i min blogg. Här kommer min dag att komma upp och just nu är det korta inlägg då jag och några av min familj har fått corona. Vi alla ha inte haft det jobbigt, men det finns vissa som verkligen blev dåliga och haft jobbigt med kureringen.
 
Ja det är ju nu också så att ett nytt avsnitt av Mandalorian kommer i dag och Thomas vill se den. Det vill jag också. Så jag med te och Thomas med kaffe skall vi nu sätta oss för att se denna super bra serie. Vår stund vill jag lova. Camilla tittar också, det är ju kul att hon också är intresserad av Star Wars.
++
 
Jag får se vad som kommer här näst .Det är en tid för allt och nu skall jag bara se till att jag har en bra dag. Förmiddagen passerar och eftermiddan kommer också. Inget jag kan göra så mycket åt det och då skall jag allt vara på mitt bästa jag. Det är inga konstigheter och det är jag väldigt glad över.
 
Det blir en god lunch och så kan vi gå vidare på vår karantän dag. Vi tittar mycket på film och serier, det är det vi gör. Man kan inte vara mer än hemma. Jag är rätt så trött på att vara instängt. Jag smittar inte mer, det är ju så att man smittar i sju dagar.
 
Men det är så att man skall vara på säkra sidan och hålla sig inne i 14 dagar. Så då får vi göra så. Det är ju bara att gör det då. Jag tror klockan rusa i väg i dag. Jag är lite tids rubbad. Tur att jag har den bästa dagen att inte något måste göras, då kan jag låta dagen bara försvinna.
 
Fredags mys
 
Nu skall jag göra kväll och se till att jag får en bra och god sömn.
Slut för denna dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Promenad

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 201126
och det är Linus som har namnsdag
 
Det börjar närma sig till helgen så i dag är det först frukost och sen är det bara vänta in morgondagen och helgen. Men först skall jag se till att det blir en bra torsdag och att vi kan göra den bästa dagen i dag.
 
Det blir till att ta en promenad och se att allt kommer att bli så bra.jag kan nog säga att jag kämpar hårt för att inte falla ner i en djup svacka. Det är en utmaning av sig själv, men Rom byggdes inte på en dag så jag tar dag för dag och gör mitt bästa för att få en bra dag.
 
Jag känner en längtan till att få göra mitt jobb som undersköterska. Det är något jag saknar. Mitt kall inom arbetsområdet, ja jag skulle kunna vara timmis det är ju en bra sak att tänka på. Jag får ju då bestämma lite hur jag vill jobba. Skall fundera lite på den tanken. Då kan man säga att jag har det bästa av båda världarna.
 
Lunch, det är bara jag och min dotter som äter och det är ju mysigt. Hon och jag har en fin stund, lugn och bra som alltid. Det är så skönt att hon bor här i Tumba. Det är ju bara att vara nöjd med det. Har ju Rickard i Tullinge för visso. Han ser jag lite då och då, han är ju nära också..
 
En kvällspromenad
 
Då har vi en fridfull dag  och det känns bara bra jag skall njuta av denna stund och det känns bara bra. Jag vill inte bara ha det fint och njuta av min dag. Det är det som kommer att ge mig mest av allt lugn i mitt sinne. Middagen och kvällen som kommer är frid full. Jag känner mig starkare och mer friskare från covid 19.
 
Hostar fortfarande men det är ju inte alls så farligt, och det är ju det som räknas. Det betyder att jag blir bättre för varje dag. Så skönt och så bra kan inte längta mer innan det är borta helt. Så nu skall jag bara njuta av denna kväll. Film och go fika och trevligt sällskap. Tackar för i dag och hoppas du tittar in i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

här är allt samma

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 201125
och det är Katarina & Katja som har namnsdag.
 
Då har jag en ny dag med nya saker att göra. Då skall jag se om denna dag ger mig lite mycket som mina andra dagar. Jag startar med en frukost och det känns helt okej. Har en liten tyngd i hjärtat men den skall jag nog kunna jobba med i dag. Det blir lite så jag måste komma igenom dagen. Jag vet att det är för min skull jag vill ha en bra dag.
 
Att orka sig igenom en dag är inga konstigheter utan man skall nog bara se till att göra bra för sig själv. Det finns människor som kan försöka att sätta käppar i hjulet men det är upp till mig att se till att inte bry mig. Jag vet vad jag har och vad jag vill så min dag är min.
 
Då så lite annat kan man säkert hinna med i dag. Jag måste försöka byta Bee också. Han skall få en annan gestalt. Det är vad jag gör just nu. Vad det blir har jag ingen aning om. Det blir ju bara att kolla tills jag hittar den rätta.
 
Vi skall ha en dag med bara härligt lugn och ingen stress här. Det betyder att jag inte alls är upplagd för onödigt stress. Jag det blir lunch och så blir det eftermiddags te för min del. Snacka lite med min man som nu har fått lite medicin så han mår bättre.
 
Ja han känner sig mycket bättre och det glädjer mig. Jag har hosta kvar och den ger vika mer och mer för varje dag. Nu skall vi göra kväll med lite film och film, jag har haft en bra dag med allt vad det kan vara. Så man skall tacka för sig när man är på topp.
 
Innan jag slutar har jag också pratat med Pernilla, dom mår bra så det är ju skönt. Då kan jag allt få en bra sömn i natt då.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kort inlägg

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 201124
och det är Gudrund & Rune som har namnsdag.
 
Det är en ny dag och jag kan bara bli en bra dag. Jag måste allt se till att jag inte faller långt ner i min grop. Jag har en sån saknad av min lilla super krigare och det är svårt att hålla sig på banan. Jag har nu startat med min frukost. Jag har en dotter och svärson som också har en alldeles för jävlig dag eller tid nu.
 
Inte bara med sorg utan med denna skit pandemin. Allt är ganska tufft och det är ju så det blir. Hoppas vi kan stiga högre och se till att det inte blir för jobbigt. Vi skall försöka med att göra denna dag som är bäst vi kan och som jag kan.
 
Jag var tacksam för i går då jag har en bra och fin familj som bryr sig och som jag älskar så mycket. Jag har fina barn som jag är stolt över, jag har barnbarn som är så fina och det kommer att bli hur bra som helst. Denna dag är nu i stor glädje och jag känner att jag vill leva vidare med detta.
 
Nu skall jag bara se till att allt blir så bra som det kan bli i dag Hoppas det är bra alla timmar. Jag vill inte göra något som är mindre bra eller som inte alls fungerar . Så med lite mindfulness och yoga så är jag åter i balans och kan se min dag med ljust sinne.
 
Lunch är avklarat och nu kan jag bara se fram emot en eftermiddag med samtal från mannen. Han skall ringa men efter som jag vet att han är så snurrig i skallen så jag måste nog ringa han. Ja då är det bara att snacka lite. Hoppas det blir lugnt på fronten med allt. Jag har en sån bra eftermiddags känsla jag vill bara ha en bra dag.
 
Kvällen blir bra och nu tackar jag för denna dag, vi har trotts allt säga att dagen blir så bra som jag ville. Det känns så bra att bara känna sig glad och till freds. Jag har nu bara att invänta mig till John Blund kommer.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Min dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 201123
och det är ??? som har namnsdag.
 Vecka 48, dag 328 på årer
 
Jag är vaken och det är väldigt mörkt i huset. Tror alla sover och det är ju skönt. Tar mig upp och kollar om jag kan ta mig lite te. det är ju bara att njuta en stund. Camilla och Thomas kommer utifrån, men va? Dom har fixat blommor, massa saker och det glädjer mig. Det blir liten grattis stund och vi fikar tillsammans. Det känns så bra och jag är så tacksam.
 
Jag har inte så många saker att göra i dag heller. Man skall bara se till att det blir så bra som det kan dagar som denna. Jag har ställt in mitt födelsedags fika och det känns helt okej jag vill inte smitta ner någon så det var ett bra beslut.
 
Vi fortsätter med morgonen och det är så skönt att jag fick en liten överraskning i alla fall. Då är jag klar för att ta tag i denna dag. Så det blir kul att se vad det blir av denna dag. Jag gör den så bra jag vill och kan. Så då tar jag det vidare.
 
Prata med gubben. Han fick ett hjärnsläpp på systemet när det gäller att få hjälp av en läkare. Det var inget denna läkare kunde hjälpa till med. Så min man sa tack och hej, han vill inte ha med detta system att göra. Det är ju lika med min test som kom bort, man hamnar i ett moment 22,
 
Ja han får ju lite hjälp med en annan läkare  på onsdag. Ja dom har inte bråttom när det gäller covid 19. Hoppas det löser sig för honom. Jag vill bara få honom kollad och få hjälp till han. Tråkigt men det är så det är. Jag har inget annat som kan hjälpa han.
 
Nå väl min dag fortsätter och jag har fått lunch och eftermiddags te så det är bara att fortsätta. Min son Jimmie ringde och gratta mig det värmer i mitt mamma hjärta.Även Juhni och Rickard har ringt i dag. Bonus dottern Pernilla, Eva och Pia så det är inte bara på FB man får gratulationer.
 
Så då är jag nöjd och kan känna att min dag blir bra ändå. Go fikat blev också en stor lycka, Camilla kan hitta alltid på bra saker. Så det är sjukt kul Jag är så glad att hon är min dotter, löser allt. Jag är så mycket gladare när allt blir bra, så som jag har en bra dag är jag nöjd.
 
Kvällen blir lite film typ Hobbits, det är tre filmer och första är nu klar så skall man göra sig beredd för att sova. Det blir så bra. Ljus är tänt för Linus och jag får en klump i mitt hjärta. Oj vad det är tomt utan den lilla vänliga själen. Änglarna är så glada att dom får rå om honom. Han är så fin.
 
Nu skall jag tacka för i dag. Jag hoppas det är så bra detta kan bli.
Hoppas vi ses senare, typ i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google
 
 
 
 
 
 

Bra dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 201122
och det är ??? som har namnsdag.
 
Vet du var! Jag har sovit till 08,30 i dag. Jag är helt galet glad för det, jag hoppas inte set är en en gångs händelse, det känns så skönt, jag är så utvilad och det är ju hur bra som helst. Jag börjar nu med frukost tillsammans med Camilla. Vi vill inte alls ha något annat än en skön lugn stund med min frukost.
 
Jag har lite mer plats i min mage och kan då ta lite te med en smörgås. Thomas kommer upp också och tar lite kaffe med oss. Det blir en promenad för Thomas i dag, han är inte så super pigg men det kan kännas bättre efteråt. Jag och Camilla plockar upp honom vid Linus grav och vi tänder lite ljus. Det blir ju en bättre känsla av att vara där. Man kommer nära han då.
 
Han finns i mitt hjärta alltid, han kommer aldrig försvinna och det är ju så viktigt för mig. Jag hoppas det inte blir några större problem av det. Jag vill aldrig att minnet skall blekna. Inte ens för en minut. Jag har han nära mig för all min evighet. Man kan inte låta ett barn bara försvinna.
 
Det är inte min tanke, min mamma och pappa är fortfarande en stor del i mitt hjärta. Så även andra fin människor, man kanske inte sörjer 30 år men det är viktigt att ha dom i sitt minne och hjärta. Det blir inte svårt alls, jag vet att jag har stort hjärta så det räcker till många fina änglar.
 
Kommer hem och skall ta lite Linus lunch, det är ju då ost, pasta och kyckling köttbullar. Det är super gott, jag vill ju inte ha ketchup så det är gott med ost. Nu skall jag bara fixa en siesta och vila lite. Är mer hostig.
 
Det blir en lugn och stilla eftermiddag och det är skönt och Camilla kan vila en stund. Hon är inte så pigg. Hoppas det går över sen hon får heller inte bli sjukare av covid 19. Det är inte så bra med hennes SLE. Så jag hoppas på det bästa, hon är bara trött.
 
Nu blir det middag och sen kan vi göra kväll och se hur den blir. Film och bara en lugn kväll. Ja det är ju så bra och det är precis det jag vill. Jag hoppas bara att jag nu kan få en god natt sömn.
Slutar här och det blir lite text i morgon också.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Att vara hemma

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 201121
och det är ??? som har namnsdag.
 
Då skall jag göra det bästa av denna dag, en kördag och det känns helt okej med det för jag är verkligen på banan igen. Mår bra och är på topp. Jag har inga som helst tankar på vad jag skall åstadkomma i dag. Nej jag tar små steg och ser vad det landar i.
 
 Frukost är ju det som är viktigast för mig då jag är en frukostmänniska, viktigt för mig och min dag. Då så, då kan man starta denna dag och hoppas det känns super, eller så. Jag tror att det är mer hur jag själv formar just min dag, med mina saker som skall göra denna dag till en av mina dagar. Jag skapar den.
 
Det betyder att jag skall se till att göra den bra för mig, med de saker som gör mig gott. Det är viktigt att jag får min dag, jag kan ta in fler i min dag bara den fortsätter att vara positiv för mig. Så nu är jag på väg att skapa lite lördag för mig och mina nära och kära. Det kan ju bli vad som eller hur.
 
Min dag fortsätter och då får man se till att göra det bästa av hela situationen. Jag gör allt för att jag skall må bättre och då se till allt jag gör är för mig. Det är ju tråkigt att vara i karaten, jag har inte alls lust med detta men det är ju så man måste göra. Jag hoppas bara vi alla blir bättre snart.
 
Kvällen har nu börja komma och jag kan väl se till att göra en bra kväll, se till att Thomas och Camilla får också en bra kväll. Har pratat med gubben också, han börjar äntligen känna sig bättre. Han har ingen feber och en dag är han sitt vanliga jag. Det kan ju vara bra då jag inte tycker detta skit är kul.
 
Det är bara att hoppas att ingen av mina andra barn drabbas eller mina fina barnbarn. Jag har ju lilla Haylie som är en liten tjej som absolut inte skall ha detta skit. Det betyder ju att man skall hålla sig hemma och invänta klartecken på att man är helt frisk. Så kommer man till slut ut i från denna karaten.
 
Det är dags att säga god natt och krypa ner i sängen. Hoppas morgonen blir bättre och att jag blir av med min hosta. Jag vill inte alls ha det så här. hoppas på en bättre dag i morgon.
Slutar för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Äntligen

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 201120
och det är Maren Marina & Pontus som har namnsdag
 
Ny dag och en känsla av att vara i farten. Jag hoppas alla inblandade i vår corona härva skall känna sig bättre, jag hoppas att det blir något mindre krämpor i dag. Vi måste se framåt och att det blir en bra och lycklig dag.
 
Min frukost är intagen och jag har inte så mycket annat att hoppas för. Det är ju klart att det är jobbigt och se min familj lita så mycket. Det är ju bara att hoppas på en bra dag och att jag också får klar täcken på att vi mår bättre.
 
Lite te och så snackar jag med min dotter, det är ju bara att fixa denna dag också. Så jag hoppas det är bra till slut. Jag har en längtan att få göra normala saker och det är bara att hoppas väldigt mycket. Man skall också se till att känna lycka och vara på rätt nivå hela dagen. Lite yoga kan aldrig vara fel, man kan ju planera sin dag och bara göra den bra för sig själv.
 
Jag tror att det är så man skall försöka få sin dag helt super bra. Jag har inget planerat i dag, kanske en sväng till Linus. Det känns väldigt viktigt att få göra, Tända massa ljus och bara känna hans andliga själ. Det blir nog super så jag har min dag framför mig.
 
 
Då är man på väg in i en sen eftermiddag och tidig kväll. Jag var med till Linus i dag det är ändå utomhus och när det är mindre med folk på kyrkogården. Det är en fin och skön stund att stå där vid hans plats. Så fint så mycket med ljus, det är många som tänder ljus för Linus, det glädjer mig.
 
Den lilla killen har satt sina spår och det är ju så fint. När man ändå är där kan man tända lite ljus till andra nära och kära, så det blir fint även där. Jag tycker att man skall tända ljus så ofta man kan och att svänga in för att tända ljus, det är väl inte så krångligt.
 
Smärtan i hjärtat finns så klart men det är så mycket skönare när man har varit hos dom och tänkt extra mycket på var och en. Så nu skall jag återgå till kvällen och en liten film kanske. Middagen är avklarad och det var korvstroganoff, super god Camilla, tack för den.
 
Film kväll,oj detta drar ut på tiden och jag är rätt seg och skall allt lägga mig nu. Det blev ju två filmer. Så då är det allt lagom att lägga sig nu då, sova för natten ingen dum ide.
Slut i rutan, tack för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Det är tråkigt nu

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 201119
och det är Elisabeth & Lisbeth som har namnsdag.
 
Grattis Elisabeth på
namnsdagen
 
Ny dag med en bra känsla på denna dag, jag hoppas att det kommer att bestå av denna fina och lyckliga dag. Varför den är så bra? Ja jag mår bra och det är så viktigt för mig. Jag har inga som helst anledning att lägga på ett svart mörker över min dag.
 
Jag har frukost med Karlsson och sen är det lite plock med disk och saker som skall in i kylen. Det blir då en bra dag som vi kan njuta av tycker jag. Så ett två tre gör jag en super morgon. Njuta av dagen som den är och göra det bästa av den. Jag hoppas det ger mig en dra dag.
 
Dagen fortsätter och jag har pratat med min man som inte mår så bra. Vi kan inte bara släppa detta jag vill att en läkare tittar på honom. Det kommer att bli svårt då han inte gillar läkare. Jag tror att han inte litar på dom. Det är ju inte så bra kan jag då tycka.
 
Nå väl han mår en smula bättre och det är ju bra, Ashani och Juhani är ju bättre också vad jag kan se. Hoppas dom är på fötter snart. Jag vill inte att det skall fortsätta mer, känns så dåligt och man är alltid orolig över hur familjen mår. Det är ju ett helvetes kval att hamna i corona träsket. Men det är ju bara att bita i hopp och se till att man blir bättre för varje dag nu.
 
Eftermiddag på Brinken är ju helt galet, jag tror att det är en längtan ut ur tvånget att vara hemma och man får beställa mat för hemleverans. Hur kul är det på en skala? Men vi gör det, min son Rickard hjälper dom där hemma så det är bara att hoppas på det bästa.
 
Jag tar nu tag om min kväll och vi kollar en film och har kaffe/te och lite go fika. Sen skall jag försöka sova och bara känna mig som jag verkligen vill, till ro för att släppa en bra dag. Jag tror att jag kan vara nöjd med min dag och verkligen ta en god natt.
 
Slut i rutan i dag och hoppas vi ses i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google
 

Hoppas det blir bra

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 201118
och det är Lillemor & Moa  som har namnsdag.
 
Jag hoppas din dag börjar lika bra som min, frukost med nära och kära. Jag har inte alls någon som helst lust att göra något. Jag känner mig bra och jag hoppas det stannar där. Jag vill inte bli mer riskfylld än vad det är just nu. Jag har inga som helst lust med något bakslag.
 
Vi kan ju bara hoppas på en världs bättring så alla får njuta av den kommans´de storhelgen. Så nu är det bara att hoppas, jag ger mitt hopp ett stort utrymme och det är alltid lika spännande. Nu är det ju bara att se till att ha det bäst.
 
Dagen till ära skall jag ta lite extra luft och även bara njuta av denna dag tillsammans med min dotter och svärson. Jag hoppas det blir lugnt och att man kan njuta 100% super duper. Man får allt  njuta av det man har och komma ihåg att det är det som är viktigast. Jag hoppas det är lika bra för dig i dina tankar och liv.
 
Då så är jag framme vid min lunch och den intar jag med Camilla och Thomas. Det är självklart att jag skall njuta av den annars blir det ingen bra lunch. Jag har bara lite att äta innan jag nu blir klar. Då tittar man nog på en bra film eller en bra serie. Jag har inget annat som skall göras. Jag och Camilla hänger i dag på soffan. Det skall nog vara en super bra dag.
 
Det rullar på minut för minut, vi plockar undan lite och Thomas försöker fixa lite i tvättstugan. Han är trött så han skall inte göra för mycket. Jag hoppas det är bara detta så vi kan njuta av resten av denna kväll. Inte så många saker som händer just nu vi sitter fast här så jag har inget som händer direkt.
 
Kan bli lite korta saker så jag får nöja mig med detta så kommer en ny dag i morgon, det är ju bra. Min man känner en liten bättring och det är ju super, har allt gått bra där borta då? Hoppas det. Här är det bra och vi tar ett steg i taget och njuter av det vi har.
 
Så jag avslutar min dag här och nu och hoppas att det blir en bra kväll.
Slut i rutan för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google
 

ytterligare en dag i denna pandemi

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 201117
och det är Naomi som har namnsdag.
 
Det är åter en ny dag och jag har en uppgift att ge mig den bästa dagen. Så jag startar med frukost och sen går över till morgon fix i badrummet. Det är inte så mycket annat man kan göra, det är bara att stå på sig lite. Så är man klar.
 
Nu är det bara att se till att få en bra dag, andas, samla sig och känna sig ett med kropp och själ. Så bra det kan bli eller hur? Jag tror vi skall ha en bra och lugn dag inga planerade saker är gjorda. Så nu skall vi ta en go fika och njuta av den en stund.
 
Hoppas du också har en bra dag, det är ju jobbigt i dessa tider, hur viktigt det är att tänka på alla som är i riskzon och hur vi alla skall tänka lite längre en till näsan. Jag har ju ett barnbarn som ligger i riskzon och min dotter, min man och jag själv. Det räcker med att man bär på smittan så kan alla som är i riskzon bli väldigt utsatta.
 
Det är en pandemi och man skall följa reglerna som kommer fram så vi alla kan fira jul och ha en bra jul med nära och kära. Så jag skall följa alla rekommendationer som ges. Jag hoppas att du är lika försiktig. Det är många som är slarviga med försiktigheten. Håll avstånd, tvätta händer, träffa bara folk om det är mycket viktigt.
 
Hoppa över alla tillställningar, man kan inte vara försiktig nog. Hoppas du ser allvaret i detta är ingen lek, så viktigt att komma i håg detta. Var försiktiga för dig och dina nära och kära. Då skall jag återgå lite till min vardag som kantas just av Covid 19. Det är en dag som man bara ser till att överleva för dagen.
 
Jag är fortfarande nere på Brinken då det är sjukstuga i Tuna. Jag hoppas dom vänder på sjukdiagnosen inom kort. Jobbigt värre. Jag kan inget göra just nu så det är bara att invänta bättring. Så jag fortsätter min dag som bör.
 
Lite film, dricker massa te och så är det ju bara att göra mitt bästa som bör. Har en trevlig middag med Camilla och Thomas, jag hoppas dom bara kan förstå hur bra det är att jag får vara här, Jag är så tacksam. Nu skall jag göra kväll och se till att ha en bra kväll.
 
Slut i rutan.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Då är det nya tag som gäller

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 201116
och det är ??? som har namnsdag.
Vecka 47, dag 321 på året
 
Då skall jag ta tag i min nya dag och se till att det blir den bästa för mig. Jag har ingen som helst lust att göra min dag till en stress dag, nej då jag andas kommer balans och bara har min dag. Jag tror det är bäst för kropp och själ att var enade och då kan man bli så mycket starkare. Det är bara en skön och bestämd känsla att bara ha det bra.
 
Då är det  som att man känner hur bra allt kan vara om man tillåter det. Jag är på bra humör och kan ta tag i vad som. Har också pratat med min man som nu sitter uppe, det behöver han, att bara ligga och sova är nog inte så bra. Men han har också varit så pass sjuk att han inte orkar vara uppe. Nu hoppas jag att det vänder för han.
 
Frukost och allt morgon stök är klart så då kan jag allt bara göra resten av dagen. Det blir så bra och det känns bra. Då kan man göra en bättre dag för sig själv, eller hur? Det kommer inte vara något särskilt i dag mer än att man skall må bra. så det är vad jag gör just nu.
 
 
Lunch och jag äter den med Camilla, det är Thomas goda gryta så det är ju hur bra som helst. Jag hoppas att det är något annat som händer i dag också, för nu är det så tråkigt och det är sjukt jobbigt. Jag har inget emot att vara i karaten men va fasen det är trit när man måste vara det.
 
Nå väl hjälper Camilla med att vika lite sommarjackor och skor så dom inte skall stå i hallen. Det är ju bara att få dom i en låda och sen ställa undan till nästa år. Det blir go fika och en film. Vi är rätt sega annars jag lovar att det är så långtråkigt dessa dagar.
 
Hoppas på en bra kväll med film och go fika, detta med go fika är en stadigt aktivitet som är bara för mig och jag är ju lite sådan fika drottning, nu mera med bara te så klart. Det är något roligt som man måste ha. Det är ju bara att njuta av detta lilla lyckorus.
 
Kvällen är ett faktum, en film och sen är det bara att göra sig bekväm för nattens in kommande. Tack för i dag och vi ses.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Slö dag

 

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 201115
och det är Leopold som har namnsdag.
 
Då är det slut på denna vecka för det är söndag och en ny vecka kommer i morgon. Jag skall nog starta en sak i taget och då är det ju bara att se till att det blir en så bra dag som jag vill ha. Jag startar med frukost och lite snack med Karlssons. Det är ett bra team och det går fortfarande bar för mig också.
 
Det är inget planerat i dag, jag väntar fortfarande på mitt provsvar. Det har inte kommit än. Så jag får låta min dag gå sakta men säkert framåt. Jag skall nu ha en bra förmiddag och se till att det blir super bra.
 
Man har det bara lugnt och gör det bästa för en själv. Jag hoppas att det är massa saker som faller på plats vart tiden lider. Det blir lättare då och man kan allt vara nöjd med det mesta sen. Så min dag är min och den kommer att vara min.
 
Jag låter dagen rulla på och jag är bara gör mitt, dagen innehåller inte alls så mycket, väntan på provsvar, hålla avstånd och bara se vad som kommer eller inte kommer. Min man är dålig och han är väl en typisk man i alla väder. Det är inget fel med det jag tror att han kommer över detta snart. Hoppas alla där hemma blir bra snart.
 
Så nu är vi inne på kvällen och då skall vi nog få en bra kväll och hoppas att det bar blir super efter middagen också. Jag är inte alls så roligt att bara vara i väntans rum men vi kan inte alls deppa i hopp oss för det. Jag vill bara se till att göra det som är bäst för mig. Nu är denna dag slut och jag skall inget annat göra. Så jag tackar för mig i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Bara njuta

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 201114
och det är Emil & Emilia som har namnsdag.
 
Dagen då jag inte har ett dugg att skriva om, jag tycker att det kan vara skönt också. Jag kan inte stressa mig för det för då går det inte så bra. Jag skall nog ha en skön och stilla yoga stund så jag kan andas djupa och härliga andetag så kropp och själ kommer i balans. Jag tror inte det är så mycket annat att göra nu.
 
Frukost och te med min dotter och svärson. Jag hoppas att det är en bra start på en bra dag. Jag tror detta leder till en bra dag. Kropp och själ i balans och allt annat är bara helt galet bra. Jag skall också passa på att njuta av det som jag verkligen känner för i dag också.
 
Jag har en sån skön känsla att denna dag kommer att ge mig massa bra saker. Det är bara att tillåta känslorna komma. Dom är inte så farliga, för det är mina känslor och jag har rätt till dom. Jag hoppas att det är så hela dagen.
 
Lunchar själv i dag, Karlsson har annat att ta i tur med och det är bara att göra det bästa av min situation. Jag känner att det är super bra och att man kan tänka på sig själv en stund. Vad vill jag? Vad känner jag? Hur fixar jag min dag?
 
Så klart kommer inte alla svar nu på en gång, det är lätt att låta tanken snurra åt fel håll. Men att sen styra tanken till nuet igen. Nuet är det som är viktigt, tankar på minnen och framtid kan man placera i ett annat rum så länge man skall fokusera på nuet.
 
Ja så är vi samlade igen runt en tonfisksallad och en trevlig stund jag hoppas att det blir en trevlig kväll som alltid. Har pratat med min sjuka man också, det är inte så kul. Han är så tvär bitter och tycker att detta med Corona är så jobbigt. Han orkar inget och är så slut i kroppen. Jag hoppas det går över snart för honom.
 
Då så kvällen är på gång och vi kan bara njuta av den och se till att jag har det bäst. Jag har fått bilder av min prinsessa Joline. Hon har skickat en bild på Hundarna och sig själv. Det jag kan känna är att det är lite tråkigt att jag inte kan nå henne.
 
Hoppas det fixar sig, hon vill ju bara prata med mig så jag hoppas det ordnar sig med mobilen för henne och mig. Älskar henne så mycket. Jag skall också skicka ett nytt brev så fort jag kommer hem. Kan ju vara bra att hålla kontakten via brev också.
 
Nu så är min dag till enda så jag skall sova och hitta en bra dröm att ha i huvudet.
Då så slut för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En stund för mig själv

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 201113
och det är Karsten & Krister som har namnsdag.
 
Det är en fin dag och jag skall försöka få den att vara det hela dagen, Jo det är en svacka i dag men den skall jag försöka överleva. Jag hoppas att det är bara en övergående känsla och att jag bara kan fortsätta dagen som jag vill. Jag har en liten plan för dagen.
 
Frukost tillsammans med Thomas och Camilla, Bee på film så det gör mig så glad. En liten gul bubbla som bara är så fin. Ja jag vet, men jag gillar Bumble Bee. Det är bara så och vem säger att jag inte får tycka om han? Nå väl jag har bara en super förmiddag. Det är bara att det känns annorlunda i hjärtat.
 
Jag skall då inte vara mer skönt att få en dag som bara rullar på utan andra saker som poppar upp. Jag har ett sådant känsla att inte få en dålig dag. Så jag kommer fortsätta ha en bra dag. Så nu är det snart lunch och jag kollar på julfilmer. Så är det så nu tar jag paus igen från skrivandet.
 
Julfilmer är en fin stämningshöjande filmer jag kan då få julkänslan och det är ju bara att njuta av den känslan också. Jag tror det är lite längtan efter snö och härlig belysning i huset. Man får en bra känsla och det är ju det man vill ha till jul.
 
Jag har bara en sak att tänka på just under julen, barnbarnens julklappar. Det betyder att jag skall försöka hitta något som dom vill ha. Jag har några som då kan vara lättare att handla till och sen några som det är svårare till. Oftast får dom då presentkort som dom då kan handla var dom vill för. Så bra kan jag lova.
 
Det skall också jul pyntas lite före första advent, det är sista söndagen i november. Så jag har inte så bråttom just nu det är nog mera att jag inte skall stressa för att få det gjort. Det är ju fortfarande sjukstuga hemma så jag har bara en liten och oberoende känsla att den kommer att vara i evigheter.
 
Nå väl jag skall nog ta tag i min eftermiddag nu och set till att jag har det bra. Jag vill bara få denna dag att ta slut känns det som. Inget roligt alls. Jag och Camilla tar lite go fika och njuter lite av kvällen. Thomas vill se Star Wars och det säger man inte nej till.
 
Vi har en bra och skön kväll, lugnt och stilla. Min kväll tar slut runt 22 tiden då jag skall sova lite. Tack för i dag och jag vill bara ha en bra natt. Sov gott Camilla och Thomas, vi ses i morgon.
 
Vill också tacka dig för besöket i dag. Så kul att du tittar in.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Beställa hem test

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 201112
och det är Konrad, Kuno & Kurt som har namnsdag.
 
Ny dag och jag har mer symtom i dag. Har den jävla skällande hostan. Hur kul är det på en skala? Jag sover bra som tur är och det är för min medicin och min apparat för sömnapné. Jag skall nu ta frukost med Camilla och försöka bara ha det lugnt och skönt. Jag vill inte stressa upp mig och jag får nog ta provet också kan jag tänka mig. 
 
Detta skit sprider sig som fan. Det är tråkigt att människor skiter i saken som de gör, jag vet att det är en stark pandemi och att den smittas som en löpeld. Det som känns jobbigt då är ju att jag smittar min dotter. Det blir ju skitjobbigt. Jag hoppas att hon kommer och klara sig, men som jag sa den sprider sig som en löpeld.
 
Jag tar lite te nu så jag kan avsluta min frukost. Jag skall nog också se var Juhani skriver om han får svar i dag. Det blir spännande, jag hoppas att han är negativ. Men det är bara min önskan. Det är så jobbigt men jag hoppas på det bästa.
 
Nu skall jag då ta tag i min dag, min hosta är värre i dag och det lutar till Covid 19. Ja då skall jag bara hålla avstånd till min dotter och även Thomas. Jag tror inte jag slipper undan detta just nu. Så då skall jag njuta av allt och göra dagen till den bästa.
 
Vi lunchar och jag hostar vidare och känner att jag bara blir sämre. Inte då med feber och så bara hostan, den låter som kikhosta och är nu lite jobbig. så då är man orolig ett tag till då. Svar från Juhani kom och det är nu bara att invänta svaret från Ari. Jag beställde en test och det är bara att vänta, den kommer i morgon.
 
Dagen går och jag har inte något särskilt som kan göra mig gladare. Känner mig så jävla trött på detta. Pandemin med stort P.  Jag gör min dag så bra det går, Nu är det som det är och jag väntar på en hem test. Hoppas den kommer i morgon. Jag vill få detta överstökad och det är bara att vänta. Jag har bara sällskap av min älskade dotter och vi har en bra dag.
 
Lunchen avklarad och dagen ramlar på så vi tittar lite på en serie, som vanligt. Hoppas dagen blir bra. Pratar med min man som är arg som ett bi, nu kan ju bin bli sura och det är vad han är. Allt är så jobbigt, och han är så sjuk, han är så vinglig. Stackars mannen, han är så sjuk. Man skall bara tycka synd om han, det är ju galet. Men han är ju man.
 
Då så kvällen är här och jag känner att det är en bra kväll som bara är bra, vi har lite te afton och njuter av allt runt omkring. Har det trevligt och har ett bra stöd av Camilla och Thomas. Nu så kan man lugnt göra kväll, nöjd med dagen.
 
Tackar för denna dag så hoppas jag att vi ses i morgon
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En bra och skön dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 201111
och det är Mårten som har namnsdag.
 
Ny dag och jag vaknar upp hos Camilla och Thomas. Det känns bra jag har inga känningar än. Jag skall handla till familjen i dag så jag skall nu först ta min frukost, jag har ju den med mig, ingefära juice, musli och yoghurt. Njuter av den med Camilla som också äter frukost. Det är ju så bra och allt känns super bra.
 
Vi planerar bara timme för timme i dag, det betyder att jag kan ha det så lungt och skönt i min själ också. Inga måsten, inga så nt där stress. Vilken skön morgon. Jag hoppas att det är så hela dagen. Jag vet bara att vi skall träna hos sjukgymnasten.
 
Då är vi där och vi kör ut oss redigt. Jag känner mig helt slut och det är inte så kul. Hemma igen lägger jag mig i soffan ock känner mig totalt slut. Hur dum kan man vara i detta läge? Varför skall jag köra så hårt, öm i ryggen så klart och min jävla vänster hand.
 
Jag tar te och försöker bara komma in i ett flyt som känns bra, lite rethosta har jag ju nu fått inte så kul. Jag skall handla i dag till familjer och då är det ju bara att köra på så att säga. Vi handlar senare på kvällen och det blir ICAMAXI Flemingsberg. 
 
Thomas åker upp mad maten till familjen, ställer kassarna utanför dörren. Jag har också fått veta att Juhanis test kommer till han och att Ashani också får ta prov. Ari väntar tills svaren kommer och då tar han också provet. Jag skall också vänta på hans svar innan jag beställer. Jag vet att Camilla måste ta ett också om det är positivt.
 
Nu är vi hemma på Brinken igen och skall göra en bra kväll och bara njuta av denna kväll. Tänder ljus för alla våra kära som lämnat oss och skänker en tanke till dom. Jag har stor saknad efter familjen som lämnat mig men det känns som vi har dom hos oss i kväll. Minnen kommer upp och man kan bara känna kärlek.
 
Så tar denna dag slut och jag är så trött, somnar där vid 22 tiden.
Tackar dig för att du kom in och titta hur min vardag är.
Känns så bra, faktiskt.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Jag flyttar

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 201110
och det är Martin & Martina som har namnsdag.
 
Ny dag och jag startar med att packa i hopp lite saker, så som kläder och medicin, Darth Vader så skall man klara mig. Jag skall sova hos Karlssons. Min son skall ta prover och då får man vänta på hans svar. Jag vill inte bli sjuk, jag och Camilla ligger i riskzonen så nu skall vi vara extra försiktiga.
 
Jag kommer att hålla mig nere på Brinken och det kommer att bli bra hoppas jag, eller så är jag redan smittad. Då blir det jobbigt vill jag lova. Min man kommer hem på förmiddagen i dag. Han mår inte så bra. Det var dåliga nyheter och det är inte så kul att känna detta. Har han också Corona? Det ser väldigt jobbigt ut just nu och då är det ju inte så kul.
 
Min dag rullar på och jag och Camilla har en bra förmiddag, jag är orolig för Juhani men det är säkert inget. Jag vill bara att han skall Ha en vanlig förkylning. Även Ashani så klart. Min man är rätt dålig hör jag, han har sina blemmor och feber upp och ner. Han är grinig och det är inte alls kul, tycker lite synd om sjukstugan i Tuna.
 
 
Jag har inga känningar det är skönt. Kommer det något så är det ju bara att beställa ett prov. Så vi fortsätter vår dag och har på oss munskydd i affären och där det är mycket folk, vi vill vara extra försiktig under denna vecka känner jag. Så vad händer i kväll då? Inget storslaget i alla fall och det är ju skönt. Jag hoppas att det blir lugnt och skönt bara.
 
kort blogg i dag då jag inte känner att det är så viktigt att skriva just nu. Men det kommer säkert mer fram över. Jag bäddar upp min sovplats och det är skönt att kunna vara här och bara slappna av. Jag tycker det är så skönt att allt är lugnt och behagligt.
 
Skall sova nu så kram till dig,
tack för besöket.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En riktig bra dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 201109
och det är Teodor & Teodora som har namnsdag.
Vecka 46, dag 314 på året.
 
Det är så att jag sitter och väntar på min dotter, hon skall ju komma i dag, om kroppen är villig att stå upp. Jag förbereder mig en god frukost med massa kärlek som krydda på moset. Jag har mjuk musik på och känner hur jag kan koppla av och få en avspänd frukost stund. Så skönt, så rogivande.
 
Då så ringer min dotter hon har tappat bort ett par glasögon, det är ju viktigt att hitta dom så jag får åka dit och kolla vart dom är, Det blir lite roligt med resultatet, jag har letat efter dom förut och jag har letat i hennes golfbag, men dom var inte där. Nu låg dom där i alla fall, jätte mystiskt, eller?
 
Ja jag har en sån bra förmiddag med Camilla att man kan känna sig lite till ro. Jag har inte så mycket att göra eller vi har inget planerat direkt just nu. Vid lunch har hon ett samtal men just nu har vi inget. Vi tar en fika, hon kaffe och jag te. Jo det är sant jag dricker inte kaffe längre. Jag trodde aldrig den dagen skulle komma men den kom.
 
Det besvärar mig inte, jag tror jag är klar med kaffe, jag har druckit så mycket att jag helt enkelt inte behöver kaffe mer. Det är skönt för jag kan smaka på andra saker som goda teer med massa smaker. jag har en sjö av olika smaker, även lösvikts te. Så det är grymt bra.
 
 
Ja vi skall väl ha lunch då eller? jo då en sallad och ett lunch besök, Anna P. Jag njuter av sällskapet och lika så av lunchen en fräsch sallad med till tugg. Så gott, känns så nyttigt. Vi pratar och vi har en fin stund. Min lur ringer och det är Eva, vi snackar lite. Sen ringer Pia och är upprörd.
 
Det är inte så lätt alla gånger. Jag önska jag kunde vara där och stötta henne. Men det är ju så att jag inte längre kan det på samma sätt. Jag hjälper henne från sidan det är ju bra tycker jag. Hon skall nu gå tillbaka till avdelningen och göra färdigt sitt jobb för i dag.
 
Jag tar mig hem vid 13.45 har tvätt, Camilla kommer senare, hon har samtalet fortfarande. Jobbigt men ändå bra. Hon kan lugnt ha en ensamtid med Anna. ja jag fixar tvätten och sen är det bara att köra på där nere. Skönt att slippa gå ut för att komma till tvättstugan, här är det bara hissen ner.
 
Camilla kommer och vi hjälps åt. Det går smidigt och det är bara att köra på. Hänger viker och till slut är man klar och kan allt bara njuta av kvällen. Thomas hämtar henne och så åker dom till Linus. Det kan aldrig bli för mycket där, massa ljus och massa värme, kärlek och saknad.
 
Men det är fint det är det som är viktigt. Massa ljus alltid tända, i vår blir det lampor som skall lysa och det skall alltid vara någon som tänder fler ljus, lilla Linus fina killen du är så saknad, så älskad av oss alla. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan lika som våra andra nära och kära. Men du var en krigare, en riktig krigare.
 
Min dag är nu på sluttampen och jag är trött, jag är så jäkla trött. Lägger mig vid 22 tiden, kollar nyheter och så somnar jag. Vill bara passa på att tala om att jag tycker det är trevligt att ha dig här, du är så välkommen att läas min blogg.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Fars dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 201108
och det är Vendela som har namnsdag.
 
Grattis på fars dag pappa,
hoppas du firar i himmelen.
 
Jag är vaken igen och då kan jag inget annat än att köra igång min dag. Jag har så svårt att somna om på morgonen, man blir liksom störd av allt annat, så som: att man måste på toa, man är hungrig och att ryggen värker för man legat fel. Ja det är ju så ofta för mig och det är en sak jag lever med och har levt med så många år. Min rygg har varit utsatt för massa saker och då får man betala för det sen.
 
Då skall jag njuta av mjuk musik och en god frukost. Min man ligger kavar i sängen och då är det bara att passa på att njuta av lugnt och skön stund. Jag tar det så lugnt och  det är så skönt. Bara jag och min själ, det blir ett under tiden och allt känns bra.
 
I alla fall för tillfället. Jag har mina tankar som kommer och går det är inte så mycket jag kan göra åt det. Jag måste ju få tänka och känna sorgen. I dag är det extra sorligt och stor saknad efter min pappa som lämna oss redan för 23 år sen. Men saknaden efter han är så stor och så tomt.
 
 
Jag hyllar han i dag med att tända tända ett ljus och det är inte alls konstigt. Han var en stor stark man som tyvärr drabbades av Alzheimers innan bromsmedicinen hade kommit. Han var väldigt dålig på slutet, han mindes oss inte och det är tufft för anhöriga. Han var en snäll pappa med stänga regler.
 
Jag vet att jag som tonåring försökte bryta dom lite då och då. Men han viste redan det innan han fråga så det blev allvarliga snack  om att man inte skall vara olydig och man skall inte trotsa sina föräldrar. Nä jag vet ju det, jag var annars en rätt snäll tjej.
 
Ja det är fint med alla saker man mins om honom, tänker extra mycket på han i dag. Det är ju fars dag. Så ha en fin dag där uppe och hälsa alla jag känner som du har med dig. Krama om mamma och ta hand om Linus och Greger. De andra är så pass äldre så dom kan ta vara på sig själva.
 
Vad skall jag göra nu? inte så mycket bara ha en lugn och skön dag med min man och så blir det farsdag fika på Brinken i kväll tror jag. Det blir i alla fall en sväng men mannen för att se om vi hittar en bra dammsugare. Jag har tjatat ett bra tag om att skaffa en liten ny skatt. Det blir då så att vi tar en Shell mack vid Slagsta först.
 
Min man vill ha kaffe och en bulla, jag tar en Aloe Vera och en bulle. Då så vi planerar vår resa lite och kommer fram till att Netonnet ligger här så vi skall börja där. Han har tittat på en dammsugare där, en Andersson och då är det ju bara att att gå dit först. Hoppas på att det inte är massa folk som springer hit och dit.
 
Tar vår vara och sen knallar vi till kassan, här uppstår det en kö för en kort minut. En ny kassa öppnas och då är man ute på ett kick. Vi tar oss vidare till Kungens Kurva , det är då ÖoB som får på hälsning, min man köper glasögon där ifrån och jan vill ha et6t par smala saker som har en plåtlåda till annars  går dom sönder på hans jobb.
 
Jag köper gravljus och han handlar choklad och även lite bra burkar som vi kan ha nytta av typ krossade tomater, champinjoner, majs och så köper han ett ljus träd, väldigt fint. Ja då så skall vi ta lite lunch kanske? Vi far till Sätra och lunchar på Daysy´s. Jag tar Wok kyckling med Cachinötter, Ari tar en Guru tallrik.
 
 
Så var vi åter på gång mot ett mål, vi bestämde oss att köra till Nynäshamn, gå runt och avsluta med en kopp kaffe. Det är ju stängt nere vid vattnet eftersom det är sen sommar attraktion, jo två restauranger har öppet. Men där var det så mycket folk så vi gick inte in. Vi leta vidare och hitta en hamburgerrestaurang, men vilken miss, jo dom har kaffe men ingen bulla. Skall vi få köpa en kaffe utan att äta?
 
Jo det fick vi en festis till mig och en kaffe till min man, 25 kr. okej vi tar det, sätter oss och Ari höll på dö på kuppen, kaffet var säkert från i går och att det har stått på sen dess också. Han drack INTE upp det han tog en mun det gick bara inte.
 
Vi går därifrån, han är så besviken och en smula arg. Vi drar upp till centrum och då är det en trav rad som skall lämnas in. Ja det vara ju då att leta efter en kaffe till min man. Han är desperat vid detta läge. Vi såg att på waynes coffee var det rätt mycket folk, nä inte där vi åker runt lite och han hittar en mack till sist, stannar bilen och går in.
 
Då så då skall vi hem och det är ju bara att köra på, fint väder hela dagen i solen skall jag tillägga. Det är så tråkigt annars när det bara regnar. Men nu är solen uppe och värmer där den skall. Vi stannar upp vid Tempo hemma och handlar lite mat för i dag. 
 
 
Uppe börjar min man med maten och så är det Rickard och Jack som kommer. Dom vill gratta pappa på fars dag. Det är ju gulligt, Jessica hane bakat som de bjöd på. Så gott detta var. Go fika mitt i mat lagningen. Ari blev glad, Jerry har ringt och det blir ju fika hos Karlssons sen.
 
Då skall vi se maten är klar han stänger av den och då kan vi åka med Bee ner till Brinken. Det blir en sen fika med glass till pappsen. det var ju trevlig att även Karlssons grattar han på farsdag. Då så kvällen är sen och min man är trött som attans, lång dag för han är det ju. Så vi åker hem och det är ju här som man blir lite fundersam om man skall titta på film eller somna.
 
Jag tror jag kollar en film. Min lur ringer och det är Pia, hon har jobbat kväll så kul att det just blir så då. Hon berätta att hon hade lunch med barnbarnen innan jobbet. Det är så kul att höra, man vill ha dom alltid hos sig. Nu så skall vi säga god natt och vi hörs.
 
Tack för att just du tittar in.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Härlig dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 201107
och det är Ingegerd & Ingela som har namnsdag.
 
En ny dag och det känns ju så bra det bara kan bli, du vet så där som bara man kan känna på morgonen när man är ny vaken och egentilgen inte vill gå upp. Det är skönt i sängen och jag vill vara kvar där. hela dagen. Jag har inga måsten i dag heller så jag kan det eller hur. Ligga kvar alltså.
 
Nä jag tar mig upp och tar min frukost och hoppas att det är så min lördag startar med en god och nyttig frukost. Viktigaste målet på dagen och det är ju bara att njuta vidare på denna morgon. Kan ju hända vad som vet jag. Inget är förutbestäm, jag tar det som allt vill komma i dag.
 
Då så en snabb dusch för att sen bara njuta av en för middag lugnt och skönt. Ja det är så perfekt, helt otroligt perfekt. Andas lugnt och med djupa andetag, lungorna skall andas som de bör användas . Allt faller på plats och jag är bara på gång.
 
Då så kan man ta en sväng till affären med Juhani då, han har ett stort paket att hämta så det är ju bara att hjälpa han med det. Jag har också saker att handla så då åker vi dit. Han ställer det stora paketet i kundvagnen sen drar vi in på ICA och handlar fort, då menar jag fort.
 
Massa folk och jag vill inte vara där. Man ligger ju i riskgruppen och man har fler i omgivningen som är i riskgruppen. Jag kan affären och trotts ombyggnaden, men det är lätt att hitta saker så nu är vi klara, jag har middagen till mig och gubben, jag har frukost till i morgon och lite smått och gott.
 
Väl hemma bär vi upp det och så kan man ju bara tvungen att ta upp allt. Tur att Juhani är med. Jag har bara en fin son som hjälper sin mamma. Han är ju nära så då kan jag få den hjälp jag vill ha. Det är ju super bra. Det är inte alls någon som helst svårt när man har bär hjälp. Ja det är ju bara att ta upp det.
 
Hemma plockar jag in allt där det skall stå, min man kollar hästar och skall då till centrum senare. Jag tar en sväng till brinken där det är ombyggnad i tvättstugan. Det är ju tur att Thomas är så händig. Ja lite snack och lite mys kan man aldrig säga nej till.
 
Camilla har en nagelkund i dag och då kan man titta på hur hon fixar dom. Jag skall göra mina på måndag så det blir lite nytt då. Det blir spännande då hon har fria händer att göra vad hon vill. Jag är mer eller mindre den hon kan öva på mest. Jag tycker det är kul och spännande.
 
Det är bara att njuta av dagen, klockan tickar på och jag skall dra mig hem för att äta lite. Det blir kyckling och potatissallad, och nej jag gillar inte potatissallad men tar lite än då. Vi kollar på film och det är en bra film vill jag lova, sen har jag lovat att köra Ashani & Juhani till Salem.
 
Så nu tar jag en sväng med dom dit. Det skall bli lite musik att titta på, det är "Så mycket bättre" som kommer i dag. Det är kul att höra tolkningarna på låtar som görs av deltagarna. Helt galet bra ibland. Nu blir det väl lite nyheter och så har min man gått ock lagt sig, han är så trött.
 
Jag lägger mig efter 22 tiden och somnar rätt fort, men man vaknar ju hela tiden under natten. Det är jobbigt, jag vill ju bara få sova hela natten utan att vakna. Det skulle vara bra tycker jag, eller hur? Nå väl det går ju inte att få allt man vill så det är ju bara att acceptera det. Nu är det natti natt igen.
 
Kul att du tittar in, tack.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Träffa några Karlssons till

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 201106
och det är Gustav & Adolf som har namnsdag.
 
Det är nu freda och det betyder att det är helg, min man kommer hem, man kan göra något trevligt. Det är ju trotts allt helg. Det blir inga stora utsvävningar, det blir inte alls så mycket som man skulle ha gjort förr, men det blir lagom med det man gör. Så det är ju bara att njuta och se vad dagarna två har att erbjuda, 
 
I dag och just nu skall jag ta min frukost då jag är klar med hela morgon rutinerna och yogan. Jag skall njuta av en god, nyttig och stilla frukost. Mjuk musik och bara njuta och andas. Allt är lugnt och stilla och inget hörs någonstans. Så skönt så underbart det känns. 
 
Då så sträcker på mig och når nästan ända upp i taket, jag känner mig på gång. Det blir att jag skall hämta Malin, det skall fixas naglar och det skall göras annat i dag så nu tar vi en film och tittar på. Låter morgonen glida fram och bara vara med.
 
Nu så skall jag allt kolla lite på vad som blir bäst, jag åker till Tullinge och hämtar upp tre stycken som skall med till Brinken, vi skall luncha så jag hämtar upp dom. Det blir en sväng mot Benevento och lunchen är upplockad så då är det Brinken nästa.
 
Här blir det lunch och det är så bra för nu är man en smula sugen. Vi snackar och det är så det blir, lättsamt och fint. Vi har en bra lunch och det känns så bra. Nu skall Malin nya naglar och det är ju det som hon kom för. Och att träffa oss så klart. 
 
Då kommer Benny och hämtar dom det var trevlig överraskning. En go fika och lite skratt och snack. Då är Malin klar och vi sitter tillsammans och har en härlig stund med go fika. Nu skall Benny ta sin familj med sig, det blir hemfärd. Jag och Thomas skall kolla på The Mandalorian.
 
Jag tycker den är skit bra, jag lovar den är värd att titta på. Så nu skall jag allt se till att komma hem, det är ju middag och då är det ju bara att se om de andra har ätit, Jag är inte så sugen det blir inte så efterlängtat som jag trodde. Jag mår faktiskt illa.
 
Undra varför, det är ju helt galet men det kan ha varit för mycket söt saker i dag. Det är då dags att ta sig hemåt. Jag är hemma vid 16.30 och dom har redan ätit, det var ju sjukt, vi brukar äta vi17 tiden men inte i dag då, märkligt.
 
Jag känner mig inte så bra, lite trött och massa annat som stör. Men jag skall se Idol i kväll få se om det är bra till natten. Ja då blir det bara att göra kväll och njuta av kvällen och sen av natten. Det är alltid lika trevligt att ha dig här och du är välkommen att titta in i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Middag i Tullinge

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 201105
och det är Eugen & Eugenia som har namnsdag.
 
Det är nu dags att ta tag i min dag och se till att jag får en bra dag. Då bör jag börja med frukost, en gå över till badrums fix, bädda och på med kläder för dagen. Jag har inte så många morgonrutiner så det faller på plats allt lättare för varje dag. Inga funderingar allt går bara av farten. Det kan vara bra att stanna upp lite och fundera, vad händer här.
 
Men nu är det allt frukost och mjuk musik för kropp och själ, mitt huvud är en smula påminnande, det är en huvudvärk på gång. Då måste den stoppas innan den kommer in i farstun. Så en Alvedon tack, den kommer att hjälpa efter som övrig smärta inte är så kännbar just nu. Snällt att dom delar på sig. Jag hoppas bli av med all smärta snart eller inom rimlig tid. Men det tar sin tid.
 
Då så go fika på Brinken kanske då. Det skall ju bara vara en skön dag utan allt runtomkring som kommer och stör. Ja en fin stund på förmiddagen, men kompisarna skall ha en uppfräschning av buren. Det tar sin stund, nu lite te och se vad vi skall göra då.
 
Åka till Solna? Okej Pillan skall iväg med Viktor. Hmmmm, Pia är ute och åker, hon klipper sig i Älvsjö. Vi kollar om hon vill fika. För vi skall invänta en tid och sen är det middag i Tullinge. Så en go fika med Pia. Hon är klar och kommer då.
 
Ja ha det blev en riktigt go fika och sen en promenad, det blir te och bullar, inte så smart kanske att äta massa bullar. Det blir jobbigt men nog får man i sig en. Det är väldigt gott nu, jag behöver en eller två. Så nu skall vi säga hej till Pia som skall hem och då är det bara att kramas och säga vi hörs och ses.
 
Klockan är inte så mycket så jag känner mig lite seg och väldigt trött. Nu skall vi i alla fall åka mot Tullinge och en god middag lagad av Nicklas. Det är spännande och det blir yakiniku. Den vet jag inte hur den stavas men skit i det, det var underbart gott.
 
 
Då är det kaffe och så är det ju bara att njuta av en härlig kväll. Vi avslutar kvällen runt 21 tiden, det blev en bra dag och vilken fin stämning vi hade. Det är bara att tacka för i dag och det är ju bara att se till att det är allt väl hemma och man har det bra ändå.
 
Hemma, tar medicin, skall kolla Tv:n och så sova. Eller blir det somna på en och samma gång? Nej faktiskt inte. Jag kollar lite på nyheter och den galna situationen i USA. Han är en clown den presidenten. Snackar om valfusk, det skall komma från han, Nå väl nu siter jag i detta och känner att man kan bara lägga sig för man är trött.
 
Tack för titten och välkommen tillbaka
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Många saker på en dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 201104
och det är Sverker som har namnsdag.
 
Ny dag med nya utmaningar, men man skall börja på ruta ett och låta dagen ta form efter det. Så jag tar ruta två med frukost med min dotter hemma hos mig. Det är så att vi skall invänta på en leverans på en ny kyl/frys som jag skall ha. Min har ju då pajat en smula.
 
Så här sitter vi nu och undrar lite "när kommer den"? Det är ju så tråkigt att man skall vänta för dom kan ju inte säga en tid. För jobbet före kan ju vara väldigt sen. Så vi väntar. Vi skall också i väg till Vårdcentralen, så man har en tid att passa.
 
Då är det tur att jag har min svärdotter Ashani hos mig, hon får gå upp och passa killarna som skall leverera min kyl/fryst. Det blir nog bra till slut, då så Camilla vi måste åka nu, vi har en tid att passa. Så Bee tar oss upp till Storvreten och det är bara att anmäla sin framkomst och sitta och vänta, det tar tid, läkaren är försenad hela 30 minuter. 
 
 
Det är inte illa eller hur? med till slut kommer vi in, det blir ett långt samtal och det är skönt att det går så bra som det gör. Höften, ryggen och SLE, ja det är ju den som ställer till allt i slutändan. Men det löser sig nog med allt till slut. Då är det bara att jobba på det, och det är klart det fixar sig.
 
Ja då skall vi ner till Apoteket och hämta ny med, det är bara så att det saknas en, upp igen till VC och hon snackar med sin läkare. Nytt recept och då är vi på väg ner igen. Men då finns inte det i lager och varor kommer vid tre. Så skall hon hem för hon har ett video möte också i dag.
 
Bjuden på lunch av Ashani
 
Jag kör hem för att plocka upp Ashani, vi skall till Dollar Store. Jag skall plocka lite julklappar och sen är det ljus, gravljus och så var det sågspån. Jag hittar lite godis som jag köper och det är ju bara att betala och så kan man åka hem. I bilen, som skall köra, är Juhani.
 
Det är bara att blåsa hem. Jag släpper dom hemma och så skall jag då tillbaka till apoteket för att hämta med, till Camilla. Då får jag nu det hon skall ha, det blir sen raka vägen hem till Camilla. Hon är ute och går med en kompis, vilket är super för henne. Jag fixar kaffe och te, vi har en trevlig eftermiddag och det var gott med te. Kollar på Tv:n.
 
Jag känner mig ganska seg efter en lång dag och med massa saker att göra. Det är inte så kul att få den tunga känslan. Men man skall nog klara av detta också. Nu tar jag mig hem för att göra kväll och äta middag. Det blir lax i dag och det är ju inte så fel, eller hur? Ja gubben är hemma och det är också bra, en fin kväll skall jag nu fixa, lugnt och skönt inga störningar och bara njuta av kvällen.
 
Tackar dig för i dag och vi ses igen i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Fika på Gladö

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 201103
och det är Hubert & Hugo som har namnsdag.
 
Då är det tisdag och man vet att man lever när man vaknar, sovit hela natten med lite vaken tid. Det blir en seg morgon då och det kommer nog hela dagen bli påverkad av. Men vad gör det? Jag har det bra en då. Det är bara små detaljer som stör en vardag, då kan man ju inte klaga.
 
frukost, mjuk musik och en skön lugn morgonstund är vad jag skall ha nu. Det är ju bara att njuta och vara glad åt det lilla. Nu är ja på gång med denna frukost. Det är bara att njuta och känna att kropp och själ är ett, och att maten är där med energi.
 
Min dag är nu igång och jag har tvätt. Min dotter är här och skall hjälpa mig med den. Hur fint är inte det? Så skall vi låta förmiddagen ramla på, det är ju bara att njuta och fixa färdigt tvätten. Den är klar nu och då kan jag hänga upp de blöta, nej fuktiga kläderna, så de torkar.
 
Jag och Camilla drar vidare hem till henne, hon kör för nu är det ont i min rygg. Tvätten tar väldigt mycket på ryggen. Men vem bryr sig? jag vet att den släpper snart.- Så lite lunch då och spå kan vi planera för en bra eftermiddag.
 
Det blir en sväng till Gladö och Eva. Det var ju jul. Hon har varit på vatten gympa och det är då en hemmavid eftermiddag. Då blir det go fika, så gott. Lite snack om ditt och datt. Om allt som skall fixas och som skall göras. Det är en fin stund och det är så fint på Gladö. Man kanske skall kolla in om det finns hus att hyra :)
 
 
 
Nå väl hem skall vi och då skall vi tända ljus hos Linus. Det är klart att hon vill det, det är ju hennes barn. Hon vill inte alls lämna stället och hon vill bar sitta dör och prata med Super krigaren. Thomas dyker också upp. Det blir så fint och det är så mäktigt att vara där.
 
Våra nära ock kära är med oss och det är en så fin känsla man kan få när man är på kyrkogårdar. Det är fint och det känns så bra, en extra stark känsla och spirituell känsla kommer autmatiskt över oss som är öppna för det. Men jag vet att många känner mersamhörigheten också, nästan som man kan säga att den är här och det är stort.
 
 
Nu skall vi till Brinken då jag blir bjuden på middag. Det är mycket god middag, trekantiga potatisar och kyckling, beea och trevligt sällskap. Det blir nu ett av snitt av Stare Wars. Så bra den är alltså, jag och Thomas är väldigt intresserade. Stora fan är vi.
 
Då så en film hinner vi med också, sen är det bra om ljag åker hem för att göra kväll och det är ju inte fel alls. Väl hemma har nu ungdomarna kommit hem ser jag, det blir lite snack och så är det bara att göra kväll och se vad som händer på Tv:n.
 
Jag tror jag somna efter en snabb dusch och så kom ju värmen i sängen och det påverkar mig massa. Så kan det gå ibland. Då är det bara att säga att
vi ses i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Ny spännande dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 201102
och det är Tobias som har namnsdag.
Vecka 45, dag 307 på året
 
Det är nu dags att ta frukost och lyssna på lite mjuk musik. Starta dagen och bara känna lugnet, så skön start på dagen. Har sagt hej då till min man och det är nu bara att ta tag i dagen och vad som komma skall. Jag har en lugn och skön morgon.
 
Har fått besök av min dotter i dag, rättare sagt nu på morgonen. Det är ju bara att vara glad åt en på hälsning. Ja det är fint. Vi har kaffe rep och snack. Det är som alla andra dagar som vi har tillsammans. Jag hoppas att vi kan göra något annat i dag också.
 
Det skulle vara skönt med en promenad, vi tar den sen kanske, nu är det för tidigt och det blåser lätt storm och det är regnigt. Nä hemma i varma vrån och kolla på Tv:n kan vi göra. Det är gott med varmt te och bara inte göra något.
 
Då så vi skall åka nu till NKS, bäst att göra sig klar och sen åka. Det är mycket som skall ske i dag men det är också avbokningar som sker. Det är ju corona så alla är försiktiga, det är ju okej men väldigt jobbigt också. Man är ju i riskgruppen och det är ju inte så kul.
 
Men vi tar oss igenom dagen och ja en rätt bra dag, lunchen är avklarad, så är det lite jul film man kan titta på. Kärlek och jul så romantiskt. Ja det känns så fint, det är okej att titta på julfilmer men att pynta och sälja jul saker i oktober var INTE okej.
 
Nå väl snart har vi alla högtider året om då kan man dekorera med allt på en och samma gång. Första advent är i slutet av november då kommer mina stjärno0r upp och några dekorationer kommer nog upp då också. Tur att alla gör sitt och att man får göra det. Jag hoppas att det är det alla känner. Gör som du själv vill.
 
Då så dagen kan summeras och jag kan lugnt säga att den var bra. Trevlig dag, film, mat, promenad, fika time, och väldigt gott sällskap. Vilken bra dag trotts regnet. Ja jag gör min dag och njuter av den och ser till att det blir bra för mig.
 
Det är viktigt att må bra själv innan man hjälper andra. Med dessa ord tar jagh tag om min kväll/natt och ser till att få en bra nattsömn. Det har varit trevligt att se dig i dag också. Så ha en bra natt och sov gott. Vi ses igen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Så stilla

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 201101
och det är allhelgonadagen.
 
Är uppe och vaken, det är en ny dag och jag skall allt fixa denna dag också. Det blir så jobbigt om man inte försöker sitt bästa mot sig själv. Trotts allt är det ju min dag som jag skriver om. Det är alltså en morgon med allt som till hör här, badrums fix, bädda. klä på mig och min frukost.
 
Så min dag har nu full rulle framåt och det är bara att njuta av den och se till att jag är super nöjd med min dag. Det är så skönt på helger, man har massa tid och det är ju viktigt för mig. Jag stressar inte för då mår jag dåligt.
 
Ari kollar film, spelar och läser nyheter. Han är alltid lika effektiv på morgonen tills han blir trött och sover ett tag. Jag skall fixa lite hemma med dammsugning och damning i dag. Så det är ju en så dag bra. Man behöver inte hålla på i timmar så klart med lite hit och lite dit.
 
Lugn dag och massa kärlek till allt och alla. Jag är på mycket bra humör i dag det är så skönt att bara känna sig glad. Då lättar man lite på trycket och det känns väldigt bra. Jag har inga planerat och det känns bra, dagen kommer som den vill.
 
Jag får frågan om att följa med till IKEA, det blir bara in och hämta lampor och ljus plus att Thomas skall ha lite skåp. Hela alltet är klart på 20 minuter, det är så skönt. Jag har munskydd och det är en liten hjälp och det är bra.
 
Det härjar så mycket nu med corona så man är lika försiktig som alltid, det är ju så att man är i risk zon så det är inte bra. Då är man klar för att göra en mys eftermiddag och en skön kväll med så lite som möjligt att stå i. Jag har denna eftermiddag till mig själv så jag kan känna lugnet i kroppen.
 
Min man är hemma så klart men det är ändå skönt att komma till ro, att bara ha en bra dag/kväll. Min man bjuder på en super god hemma gjord potatismos med en god ugnstekt falukorv. Så gott det är, han är grym på hemma gjort mos. Njuter av den och kollar strött på Tv:n och det är film där, "Man i black" och en annan konstig fil min man tittar på.
 
Nå väl nu skall jag lägga mig och då kommer Ari också och lägger sig. Nice.
Tackar för denna dag och så ses vi igen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Halloween, tända ljus

 
 

SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 2010231
och det är Edith & Edgar som har namnsdag.
 
Alla helgons dag
Halloween
 
Det är nu dags att ta hand om sista dagen av oktober. Det kommer bli en dag av särskilda mått. Det är ju bara att ta tag i den och sen göra den till bästa dagen i dag. Det första är ju min frukost i dag, den skall avnjutas i en timme mins och jag kommer att se till att jag njuter i fulla drag. En stadig morgon rutin man inte ändrar på.
 
Jag skall nu göra mer denna morgon, som bädda, badrums fix, klä på mig och så är man klar. Dagen är nu ett faktum, det låter så bra och det är ju det som blir bäst. Jag skall ha min dag och mina utlägg, Det är jag och ingen annan som bestämmer det. Så nu när yoga, andningen och hela morgon processen är klar så är jag igång.
 
Jag skall först ta gubben ner till Brinken, där han skall plocka Thomas för att se till lite saker på Bee, han behöver lagas lite. Så är det då jag och Camilla som blir kvar och det är ju inget som är konstigt eller ovanligt. Vi kollar lite tv och har fika time. 
 
Thomas kommer hem och berättar att Ari är hemma nu och att vi plockar upp han när vi är på väg med vår Grav runda. Så Thomas börjar med sitt projekt, tvättstugan, jag fixar mer kaffe och mer te vatten. Det är lite full fart på hemmet och det blir nog inte så mycket saker som går att fixa.
 
Rensa och kasta saker man inte använder eller behöver. Det är ju då rensningen blir bäst. Så skall man då ha lite mer fika och så skall faktiskt jag handla till middagen. Jag far i väg och handlar lite, typ grädde, chilisås, banan, cashewnötter, kyckling finns så det behöver jag inte.
 
 När jag nu är tillbaka tar vi lunch och så kan man bara njuta av resten av dagen, det blir ju super. Camilla har fixat klar kycklingen och då är det bara att meka i hopp alt och ställa dom in i ugnen, då är det klart när vi sen kommer hem.
 
 
Det är nu dags för gravrundan och det är ju som vanlig så här års. Det blir många stopp och många ljus som skall tändas. Vi börjar med två gravar på Skogskyrkogården, Vi far vidare med ett besök vid S:t Botvid, sen är det två vid Botkyrka kyrka  och till sist för många på Lilla Dahlen.
 
 
 
 
Bilder från kyrkogårdar
 
 
 
 
 
När vi står där så kommer två av sönerna dit, det är ju så fint att dom kom, jag fick kramar av barnbarn och det är ju så kul. Vi var tillsammans en stund hos Linus och det är en sån tung och jobbig stund, lilla killen vad vi alla saknar dig  Vi åker till slut hem och det är lite tung stämning i bilen.
 
Vi kommer hem och det är fortfarande tungt och det är så trist. Camilla sätter i gång ugnen och jag fixar riset, så sen middag och man är inte så värst hungrig. Det är ju då bara att göra en super kväll med god mat och en efterätt.
 
 
Det blev för mycket så jag dör, magen är så mätt. Det blir en kort snack med familjen och sen skall jag nog ta min man och åka hem. Vi skulle ha tagit mumset på dagen och skitit i den efter middagen. Men men det blev så, gott var det men det blev alldeles för mycket.
 
Nå väl vi 22 tiden tar vi oss hem och sen kan man lugnt fixa iordning sig och bara njuta av kvällen med en film "Jakten på röd oktober". Så nu tror jag att min man sover och då är det bara jag vaken, eller? Jag orkar inte se hela filmen  så jag släcker nu och lägger mig.
 
Tack för att du var inne och läste, alltid kul att se dig.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

RSS 2.0