Åter ett besök i Norrtälje

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200929
och det är Mikael & Mikaela som har namnsdag.
 
Ny dag en aning tung i hjärta men överlever ändå. Saknaden är alltid där och det är tungt. I dag skall jag först och främst ha en egen tid och njuta av duschen och frukosten. Vid frukosten kommer jag ha mjukmusik som balanserar min kropp och själ. Att hitta ett lugn och få en styrka som räcker över dagen. Det är bästa medicinen.
 
Ja då är morgon stöket klart och jag kan ta tag i min dag och se vad den ger i dag. Har tre saker inplanerade i dag. 1: köra Juhani till jobbet. 2: köra Camilla till akupunktur. 3 Ta mig själv till Norrtälje med taxi. Den resan är alldeles för lång för mig att köra så det blir taxi.
 
Annars är det fria minutrar och jag kan njuta av min dag. Har ingen lust direkt att göra något men jag måste få mitt liv att gå vidare och se till att må så bra som det går. Det är väl det man skall göra. Har man sorg bearbetar man den och försöker överleva. 
 
Det är tufft men det finns andra saker som är tuffa och kräver klarsynthet så jag kan fokusera på saker jag måste göra. Att bara sitta och njuta av en dag eller att bara va i nuet är minst lika viktigt. Man skall bara göra saker som man känner lite glädje av eller lycka av, det lyfter själen lite grann. 
 
Då skall jag köra Camilla till Aleris, hon skall få akupunktur. Det vill säga massa nålar i rygg, axel och en i huvudet. Det tar en timme så detta är bara att hänga på. Hon skall helst inte köra bil efteråt så det är därför jag är med.
 
 
Så det är fantastiskt att detta är så bra och fungerar. Ja det är ju bara att vänta nu då. Tick tack klockan går. Nu är hon klar och det kändes sa hon, det kan vara jobbigt ett tag och det är så det fungerar. Nu skall vi kolla in veterinär till Mario som har fått det lite besvärligt mar kli kli på ryggen. Det blir ett bokar möte.
 
Hemma igen, tar lunch och en te. Nu skall jag lämna dig för att ta mig till Norrtälje. Men vi ses efter på middag. Väl hemma kan jag springa upp för ett snabbt toa besök. Så nu kan jag gå ner och invänta en taxi. den kommer som den skall och jag tycker att det är skönt att det går att lösa så här. Jag skulle inte palla att sitta och köra så långt.
 
Det tar en timme och10 minuter dit och det var en lång tur vill jag lova. Nu skall jag då betala i kassan och sen gå upp till enheten, sömnapné. Det är lugnt och det är ingen lång väntan. Min tur, en sköterska kommer och hämtar mig. Vi tar oss in och det är bara att få en info på hur jag skall koppla i hopp sakerna med maskinen hemma.
 
 
Så var det lite prat om i morgon då jag skall träffa läkaren. Tack då nu skall jag invänta taxin och så skall jag hem. Det går bra i början av resan men sen hör jag på radion att det är trafikolyckor och det har bildats långa, långa köer.
 
Så galet. Resan hem tar 2 timmar, jag lovar 2 timmar och en omväg vila Essingeleden, Årsta, Älvsjö och Huddinge. Den vanliga vägen var det stopp på med bilolyckor som fasen. Men som sagt jag kom hem. Tar Bee och kör ner till Brinken för en middag och lite snack om dagen.
 
Det blev tacos gratäng med grönsaker. Super gott, man äter så man blir mätt och så är det stopp. Jag tar lite te och så kollar vi på några avsnitt. Jag måste hem nu för att hänga på mig min utrustning. Det är ju så den skall vara för att registrera min nattsömn.
 
 
Det blir ett kort besök med tv:n sen slockna jag, slut, trött och satans ont i ryggen.
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Ett minne som aldrig kommer att försvinna

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200928
och det är ??? som har namnsdag.
Vecka 40, dag 272 på åred.
 
 8 veckor, 62 dagar 
 
Jag skall börja denna dag med att tända ljus och minnas mitt barnbarn. Två månader sen du lämna oss i stor sorg och saknad. Kampen var över och det känns så fruktansvärt jobbigt. En månad sen vi tog ett sista farväl. Det känns som i går, men det var ju inte så.
 
 
Saknaden kommer alltid att vara där, jag kommer aldrig glömma dig min fina superkrigare. Jag, din mormor kommer alltid att bära dig i mitt hjärta. Du var en godhjärtad kille som ville alla väl. Som alltid älskade dina kusiner och ville ha dom hos dig. Även under din sjukperiod.
 
 
Du var så full av liv, så noga med att alla hade det bra runt dig. Du var en super kille redan från början. Att du var tvungen att bli en krigare och slåss mot cancer gör inte saken bättre. Jag kommer alltid att älska dig, var du än är och vi kommer att ses igen, när min tid är inne.
 
Då skall jag försöka forma denna dag och försöka njuta av den. För det vet jag att Linus vill. Men att ha en tanke och känna saknad är inte alls fel. Jag tar tag i min dag och åker ner till min dotter, hon vill ha lite sällskap på morgonkvisten en dag som denna.
 
Lite frukost och lite serie är inte heller fel. Vi tyar te och kaffe och har en skön morgon. Det händer inte så mycket just denna morgon, vi bara är och försöker få i hopp oss. Lunchen måste vi ta, det är viktigt med energi. Vi skall båda till sjukgymnasten i dag, så i med lite bränsle.
 
Då är det väl bara att köra till Tullinge och kämpa lite. Jag med min rygg som visar liten förbättring och så är det ju Camilla med sitt skit. Ja det är ju strålande. Jag hoppas att hon blir bättre också snart. Viktigt för henne att få rygg och höft att fungera. Jag tror att allt blir bra till slut. Hoppet skall alltid finnas med.
 
Så nu skall vi då plocka Juhani också. Han har slutat på jobbet och väntar på oss hemma. Jag tror att det kommer att6 bli en bra eftermiddag. Han är en fin kille med massa bra tankar och värderingar. Så vi skall ha lite mys på Brinken.
 
Gofika med en sån go bulle från Tullinge så jag nästan har hittat en ny favorit. Det är kladd i den och mandelflan uppepå. Super gott skall det bli. Och nu kan jag också säga att den var super god. Man skall unna sig en go fika på riktigt i bland med bulle, det piffar upp dagen en smula.
 
Det är så att Juhani skall möta sina kompisar också så han lämnar oss och jag blir kvar ett tag till. Jag har inte alls bråttomt efter som Juhani inte är hemma och inte heller Ari. Så det är bara att hänga på Brinken.
 
Ja nu skall jag hem. Jag skall fixa middag för två, det blir något man redan har klart och bara behövs värmas. Enkelt och super gott. Njuter lite av god mat och lite tanke tid för mig. Det är inte fel alls. Jag behöver det en dag som denna. Hoppas du också har haft en bra dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Fin eftermiddag med Pia

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200927
och det är Dagmar & Rigmor som har namnsdag.
 
Det är söndag och sista dagen på denna vecka, (v. 39), jag skall bar njuta av denna dag och eventuellt kolla film och bara ha en bra dag. Jag startar med min frukost i dag. Man får gå i pyjamas hela dagen om man vill. Man får vara trött och bara slappa. Inget skall vara tvunget.
 
Så en skön morgon med mjuk musik och bara vara. Så himla skönt, du bör testa det. Släpp alla tankar, andas långa djupa andningar genom näsan och långsamt ut genom näsan. Viktigt är att lungan skall vidgas, då skall lungan expandera i magen när magen puttas ut.
 
Man skall inte andas med toppen på lungorna utan hela lungan. När man andas ut sjunker magen i hopp. Det kan kännas i lungan i början för den är inte van att expandera på detta sätt. Är skönt och super nyttigt.
 
Då är jag igång och tar en skön morgon dusch och hittar en bra dag som jag kan göra vad jag vill med. Allt är lugnt och skönt. Inget stå hej eller störande saker. Bara lugn och ro, andas och njuter. En söndag i höstens tecken i slutet på september.
 
Jag har ett par saker som skall ner till Brinken så jag tar en sväng dit. Det är bara att gasa med Bee. Nere på ett par minuter. Det blir så klart lite te och snack med familjen. Jag skall sen hem så jag tackar för mig så hörs vi.
 
Hemma pratar jag med gubben om att Pia skall komma. Det är ju bara att invänta klockan. Vi hinner iväg och leta skal till Aris nya lur. Det fans ju inte. Jag tar det från Fyndiq. Den kostar inte så verst mycket där, ett par hundringar bara. Då så han får den om 3 dagar, alltså på onsdag när han kommer hem.
 
Nu kommer Pia, vi har lite gofika och snackar. Så kul och så trevligt. Ja jag fixa middag också, det blev köttfärslimpa med ost i. Smaka helt okej, det blev en på tår med gofika också innan Pia åker hem. Tack för besöket.
 
Gubben kollar trav ock jag skall fixa lite med annat. Det blir lite att plocka undan. Så blir det lite TV och så tar denna fina dag slut. Hoppas på en bra och rolig vecka som kommer i morgon.
Ha det bra och så hörs vi.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Brinken har middag i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200926
och det är Enar & Einar som har namnsdag.
 
Efter en sovmorgon av denna värld, då det gäller min sov rutin, skall jag nu njuta av en skön och välbehövd god frukost. Jag skall ha mjuk musik och en skön morgon. Det blir super och jag är värld allt detta för jag bara är det.
 
 
Jag har planer för i dag och det är inga ståhej saker eller spekulera saker bara helt vanliga vardags måsten. Fixa med allt man skall i hemmet och så handla. Jag skall nog inte vara så intensiv i9 dag då jag är en smula tung i huvudet och en begynnelse till huvudvärk.
 
Har väldigt lätt att få det vid stress och oro. Så det blir ett tydligt påfund i dag. Jag har motat Olle i grinden med en Alvedon så det blir nog super duper. Jag har ju inga värktabletter mer än Alvedon i dag.
 
Jag har jobbat hårt för att slippa de starkare som jag hade efter sista rygg op. Nu hjälper inte Alvedon så bra med det är ju bara att göra lite yoga, sjukgymnastik och se vad som händer. En varmdusch kan också vara helt okej.
 
Så då kan jag fortsätta min morgon och se vad som kommer fram. Jag har ingen bråttomt så att säga. Regnig morgon är det och jag har så där 15 grader, det är okej att ha en grå dag ibland också. Hoppas på en bättre kväll.
 
Jag skall handla och åker då med Camilla och Thomas, dom skall också handla. Jag hoppas att det är lite folk ute. Men det är ju löningshelg så det är säkert smockat med folk. Ja vi tar Södertälje för att det är större och förhoppningsvis lite mindre folk.
 
Vi tar ÖB och handla ljus och annat lite smått och gott. Sen blir det systemet, alkoholfritt till mig och bärs till gubben. ICA blev det sen och då skall man ha lite påfyllning av varor som man har slut på. Det var en lugn och skön förmiddag och eftermiddag. 
 
Väl hemma kan man ju njuta av allt som är runt omkring, Har fikabesök och det är då Jack som hälsar på farfar och farmor. Han är så fin, ja en selfi blev det med honom. Han hitta lite saker att pyssla med och han är super nöjd.
 
 
Vi tar hej då och dom skall vidare och så är det bara att göra sig klar till middagen som vi skall ha på Brinken. Jag har köpt lite godis och dricka så det blir nog skit kul. Lite snack och kort hoppas jag. Då så nu rullar vi ner och fixar en bra kväll.
 
Då är det klart med middagen för oss och det känns så skönt. Avslappnande och mysigt. Det är så skönt att vara i ett stabilt läge så man klarar vardagen. Har haft ett jobbigt år och en mardröm i två månader. Det är skönt att hitta en balans så man kan vara allt man orkar.
 
 
Tack för middagen, gott kött som grillats, fräsch sallad och potatis gratäng allt gjort av Karlssons. Jag hoppas att vi snart i gen kan göra om denna kväll. Vi snackar och minns lite saker om prutten. Vi har det bara bra, vi alla är värda detta. Föräldrarna är verkligen värda detta.
 
Så nu skall man hem och det är ju så där bra och sent. Min man är super seg och har inga som helst tankar på att var uppe, Han somnar innan huvudet är på kudden. För mig tar det 10 minuter isch. Nå väl allt för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Fin och skön dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200925
och det är Tryggve som har namnsdag.
 
Tack och lov kommer det en ny dag, en dag där jag kanske kan få en fin och mysig dag. Jag hoppas att det är bra för dig också så du kan njuta av dagen. I dag hände det något, det var så att min klocka ringde, jag har tvättstuga, jag stänger av den och somnar om, till 06,55.
 
OMG, det var bara att hoppa upp, (så gott det går med min rygg) kasta på mig kläder och ta tvätten till tvättstugan. Det var en morgon med start i raketfart. Det är INTE så nyttigt för kroppen att ha ett så hårt påslag. Jag tror att jag känner mig lite så där stressad då. Vilket inte är bra.
 
Nu han jag ju ner än då. Så det är okej. Tar min frukost när jag är klar med att stoppa tvätten in i maskinen. Så på med musik och njuta av det som är bäst för mig på morgonen, mjuk musik och avslappning. Andas, massa ny syre till lungor, hjärna, kropp och själ.
 
Njuter och tar det lugnt, så lugnt att man inte kan känna någon annat störande. Min dag är nu på gång och det är upp och ner ett par gånger. Vad gör det, jag är van med att ha tvättstuga. Jag tror att det blir allt bättre för varje gång, men det är nog mer hur jag känner för tvättstugan.
 
Nå väl den blir ju klar och den är ju bara några timmar. Så vad skall jag nu ta mig till? Jo en sväng till Gladö. Så kul, så mysigt. Det är så fint där, lite landet och det är ju inte så fel eller hur. Ja så kan det vara och så är det nog. Jag gör ju saker för att må bra, det hoppas jag du också kan hitta i dag.
 
Jag tar min son med mig, han skall jobba senare så jag skall umgås med han också. Det blir en lite lunch som han bjuder sin mamma på. Det är trevligt. Jag hoppas att det blir go fika på Gladö också. Eva brukar allt bjuda på något gott.
 
Så nu skall vi bara hitta, oj dom har rivit hela backen, massa stenar och uppgrävda hål. Undra om det är kommunalvattnet som skall komma till landet nu. Vi kommer fram till slut och se där nu blir det te och kaffe med bullar från Tullinge. Super gott.
 
Moris vill inte komma och hälsa, en katt har sin egen väg och tycker om att bli kelad med på hans villkor. Ja ja det är okej jag skall nog fånga dig en dag. Det är så mysigt hos Eva, allt börjar nu komma till sin rätt och det är så fint.
 
Så skall vi åka och jag lämnar av min son. Vidare till Brinken för att titta på en super bra film som Thomas vill att jag skall se. Disney filmen Tobo. Handlar om en draghund som är enastående. Så bra film. Jag älskade den. Thomas hade rätt.
 
Hemma igen och inväntar min man, han har varit och fixat med sin buss. Ja den blir nog bra till slut. Jag har inga krav på en husbil, bara den kan ta oss från A till Ö när man har semester. Det kommer det säkert att göra. Det blir så bra så. Lite egen tid och fina vyer kan ju aldrig vara fel.
 
Då så i dag blir det korvstroganoff, det kommer att smaka super gott. Bara njuta och sen göra kväll. Hur den blir vet jag inte men det är inte så att jag är att följa min känsla så blir det super duper. Det sluter ju alltid på samma sätt och det är att jag somnar.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Då händer det igen

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200924
och det är Gerhard & gert som har namnsdag.
 
Ny dag och min man har åkt, det känns alltid lika sorgligt och tomt. Det är inte så kul, men det är ju bara en kort tid som detta pendlande på Ari skall hålla i. Vi båda ser fram emot att bli långtids semestrande pensionärer. Dock går jag före han, men det är helt okej.
 
I dag är det yoga om ett par timmar så jag skall nu göra mig klar och sen äta min frukost. Det är då trotts allt en god frukost med nyttigheter. Jag har lite mjuk musik på sp min kropp och själ kommer till ro. Så enkelt är det. Min dag börjar att ta form.
 
Det är inget stort planerat i dag utan det är bara sådana saker man måste göra, typ handla och se till att äta. Ja det går bra det också. Jag hoppas att vi (jag & Camilla) får i oss något bra. Vi skall handla lite och det blir efter hennes kompis åker hem. Så vi tar fika och snackar om allt möjligt. Så är det och så blir det.
 
Willys får på hälsning av oss, det var bara ris och stroganoff jag skulle ha. Camilla skall ha mer. Men vi blir klara och då skall jag ta Bee och köra till Brinken. Vi skall ha lunch. Det blir en falafel sallad, den var så där. Inget som jag skulle längta efter men det var okej.
 
 
Nå väl jag har mina saker att slåss med och det är ju då bara att köra på. Man har lite av varje i sin ryggsäck. Det jag tycker är viktigt i när man säger något eller antyder något. Det är källan för informationen, den är ju A - O i ett påstående.
 
Go fika.
 
Jag är noga med att ha all fakta svart på vitt i den mån det går. Annars är det bara att hålla sig till enda rätta. Jag har sett att vissa människor har fastnat på samma sak om och om igen. Sådant som inte är sant. Jag styr inte mina barn dom kör sin egen väg, och det skall jag säga dig att jag är uppfostrad av en hjärnhand och en sträng hand.
 
Min mor och far krävde ordning och reda, alltid tala sanning, aldrig ljuga. Jag vet att jag sa till mina föräldrar att när jag får barn skall dom få släppa in och ha kompisar som sover över. Jag vet också att man alltid talar sanning. Är man inte sann mot sig själv så är det inge bra.
 
Jag har som alla snorungar försökt töja på gränserna och det har jag fått sotat för. Jag har sen försökt att vara lite mer rakt fram och bara hållit mig till saker jag vet. Med denna inflik vill jag säga att jag vet vad som är rätt och vad som är fel. Jag kan mina barn utan och innan till. Även då andras barn också, på gott och ont.
 
Det är ingen ide att hitta på saker som inte är sanna eller inte är relevanta. Vad skulle jag vinna på det? Hur skall man kunna vara så trångsynt att hitta på saker som inte än existerat? Ja det är ju vad jag kan fråga mig själv. Jag tror inte på sådant och jag lever inte efter den metoden då den bara skadar hjärnan och själen.
 
Jag tycker det är så tragiskt att man mår så dåligt att man måste skylla på andra för att man själv inte mår bra. Det är så lång sökt, så jävla långsökt. Hoppas det blir bättre med tiden. Allt har sin tid och det är så jobbigt att vara mitt i den tiden. Men det kommer ett ljus långt fram i alla fall om man går på rätt stig. Och om man är intresserad bör man nog visa det också. 
 
Det är nu dags att spela lite gitarr, det är ju då Camilla som klinkar på. Hon har en super bra lärare och han lär henne allt han kan. Tack Nicklas att du hjälper henne. Hon behöver alltid uppbackning. Det stärker en människa inifrån och ut. Jag har ingen som helst tid med annat. Middag blev det ju mums så gott chili con carne
 
 
 
Då så hemma och det är Juhani också. Han äter sin middag och jag fixar lite inför nattsömnen som kommer för hoppnings vis inom kort. Jag har inga som helst för hoppningar när det gäller min natt sömn. Jag hoppas bara att jag sover bra. Det är allt vad jag har på hjärtat i dag och det kommer att vara så mysigt att  få krypa ner för att sova.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Tung dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 20092
och det är Tekla & Tea som har namnsdag.
 
Det är dagen då min man kommer hem. Det är just denna dag som blir så mysig att han kommer hem. Det är denna dag som han sliter för. Ja inte jag dock, jag har slutat att slita för jag är pensionär. Det låter bra eller hur, jobbat hela mitt liv från det jag var 17 till nu.
 
Massa problem längst vägen men det är inget som jag inte fixa. Ryggen har varit jobbig många gånger. Men den skall snart fungera igen som jag vill. Det är rätt skönt att titta tillbaka på dessa dagar vad jag har gjort. Jag är så stolt över mig själv. Jag har jobbat med olika saker men kände att vården var nog bäst.
 
Hjälpa människor som verkligen behöver ens hjälp, det är ett kall. Trotts massa olika skador i ryggen och massa operationer har jag ställt mig upp och jobbat på. Tar hand om mina krämpor och fortsätter stå rak i bussarongen. Det är så viktigt att ha rent mjöl i påsen eller rent framför sin egen dörr.
 
Ja jo många människor har utnyttjat mig och min eldsjäl, det är jag fullt medveten om och det kan jag väl då ångra liksom. Men jag är en människa som hoppas på att människan är god innerst inne. Men ak så fel man har. Det finns olika människor som förtalar en, beskyller en för olika saker, listan kan bli lång jag ids inte ens att diskutera detta.
 
Jag har många gånger fått gå tillbaka till ruta ett och bygga upp mitt liv igen. Jag har många fina människor runt mig som är med mig för min skull, inte för att få något eller vinna över mig. Jag är så less på detta skit som alltid skall cirkulera och ta plats. Så jävla fel det är. Och nu 2020 kan vissa människor inte låta bli att se till att låta mig vara i fred. Så sjukt jobbigt.
 
Jag har i alla fall fina barn och det gläder mig. Nu vet jag att det finns en liten störning hos vissa och det kan jag köpa. Då min dotter och svärson går igenom en mardröm. Det är så klart att ingen mamma eller pappa skall få utstå en  för lust av ett barn. Ingen ( det gäller även de som alltid skriver skit om mig ). Jag kan inte ens tänka mig hur det skulle bli om någon av mina barn dör.
 
Jag har alltid sett till att mina barn kommer först, alltid gör dom det nu också. Då min dotter har det lite jobbigt efter förlusten av sin son blir det självklart att jag finns vid hennes sida. Inga konstigheter tycker jag. Jag är fortfarande mamma till de andra. Det kan INGEN ta ifrån mig, INGEN.
 
Jag har sett till att finnas vid deras sida när det behövs, dom är vuxna nu och då är det lite lättar för mig att ta en sak i taget. Men det är jag som har burit dom i 9 månader och sätt till att det har de behövde och massa kärlek.
 
Så jävla jobbigt livet än har varit så är jag den som alltid varit där. Nu är det jag som hjälper dom så gott jag kan. När en av sönerna bodde i Salem var jag där, när han med familj flytta ut på landet vara jag där. När barnbarnen kom var jag där för alla. 
 
Nu är det så att ett barnbarn har lämnat oss och då är jag där. Fina super Linus du kämpa i ett år och vi hoppades på att allt skulle bli bra. Att allt var en dålig mardröm. Men icke cancern tog dig till slut och det är så tråkigt. Du är så saknad. Att vi har mist andra också är så tråkigt, det är så ofattbart när en människa går bort. 
 
Man kan inte ta på känslan, man kan inte leva utan att sörja. Jag sörjer lika mycket nu som då. Alla tankar går tillbaka till mina förluster, vilket är många. På mitt jobb har så många fina människor lämnat jordelivet och det drar också mig tillbaka till mina förluster. Det är så tragiskt så tungt.
 
Jag har rätt till min känslor och jag sörjer de jag älskade på mitt sätt och ingen kan göra något åt det, det är mina känslor och jag har rätt till dom, även fast många säger tvärt om. Jag hoppas slippa säga det igen. Jag har rätt till mina känslor så det så.
 
Nu skall jag fortsätta min dag. Det blir lite sällskaps åkande, Juhani skall till läkaren och Camilla skall till sjukgymnasten. Det blir en lunch och så en sväng till Juhanis jobb. Det är sen fika och snack på Brinken och jag hoppas att det blir en lugn och fin eftermiddag.
 
Jag har samtal på KHS, det är sent men vad gör det. Jag skall handla på vägen hem så det går ändå bra. Nu är det bara att snacka tills jag inte orkar mer. Klart med det och även handling. Skall lämna lite till Camilla och sen hem till mig och hoppas mannen i mitt liv har kommit hem.
 
Hej min pajas, kom du nyss? Okej jag fixar något att äta till dig. Hur är nya luren? Hoppas du kommer att gilla den. Jag vet inte vad det är för wifi lösen ord, ta det med sonen. Han kommer snart. Jag har inget att göra i kväll så jag skall nu ta mig och titta på TV och sen sova, känner mig trött och less.
 
Det var denna dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Har mina pass att göra

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200922
och det är Maurits & Moritz som har namnsdag.
 
I dag är det höstdagjämningen, så jag hälsar hösten varmt välkommen och ser fram emot den färgsprakande prakten som kommer just till hösten. Man kan njuta av den och det är så skönt och mysigt. Jag hoppas på att det blir många soliga höstdagar. Det är ju så viktigt att bara få den färgsprakande hösten.
 
Det är också min dag för vattengympa så det kan ju bli så kul. Det ända jag inte gillar är ju då denna kyla som kan uppstå då jag skall åka hem. Men Bee får fart på värmen så det kan ju inte vara så farligt i bilen.
 
Men efter som jag skall börja på ruta ett och bena upp min dag så är det badrums stök, bädda och klä på mig först. Nu skall jag allt ta tag i min frukost, det är extra viktigt i dag då jag skall ha lite träning. Ja då så njuta av denna fina dag och hoppas på den bästa .
 
Har inga stora planer i dag, bara vattengympa nu på morgonen, det kommer att vara en härlig känsla och jag vet att det är viktigt att bara vara med och träna muskler och ryggen. så mot bassängträningen.
 
Det var lite tidigt i dag, det var nästan inga köer i dag så det gick ju fort. Nu skall jag vänta lite på att mitt pass börjar. Det ger mig lite tid att fundera lite. Jag har ju lite saker som rör sig i mitt huvud. jag tror att det har blivit så med tiden.
 
Det finns saker so man har rätt till och det finns saker som man inte bör göra. Att finna den vägen kan vara jobbig och den kan lätt bli svår att nå när man är förblindad av hat och andra starka ord. Att komma ur detta stadie är svårt när man fortsätter att förgifta sig själv med massa orelevanta saker.
 
Jag skall inte säga att det är lätt att ta sig ur saker som man har gjort i många år, men det är inte hälsosamt för en själv att vara på jakt efter saker som är helt orelevanta. Jag vet sen många många år sen att vara sann mot sig själv och inte hata är en bra väg.
 
Ta bara när man blir bedragen och ett förhållande bryts tvärt, den reaktionen man får först är total hat och vill slå reaktion. Men man måste bita sig i tunga för det finns andra små människor som inte skall få lida. Det går många år till att hata och till att tynga ner sig själv. Men om man släpper det är det bättre för en själv.
 
Jag tror att med åren har jag i alla fall lärt mig massa saker som är helt galet vad andra människor gör. Jag hoppas att en dag alla människor kan lära sig att gå vidare, hoppa ur gropen du själv gräver och hitta ljus i ditt liv.
 
 
Nå väl vatten gympa var det ju nu. Jag har 30 minuter och det måste jag då ta hand om. Så let´s go. Det jag tycker är kul är att man blir svettig i vatten. Jo det är sant, inte så att svett rinner nej nej, man blir varm och ansiktet blir lätt rött. Då vet man att man har jobbat bra.
 
I dag hade vi en övning med att ha armhävningar i vatten. Som stöd för händerna har du en "flyt korv", det är den där långa korvliknande saken man kan ha som hjälp att lära sig simma med. Nå väl det var svårt men det gig ju bra och kul var det.
 
Nu skall jag fixa mig och göra klart här och sen ta Bee till COOP. Nu är det bara att starta dagen. Dagen ramlar på och det är lite åka hit och dit i dag jag har ingen som helst med att göra annat så jag älskar att köra bil, korta sträckor. Skall pröva lite längre sträcka så småningom men det blir efter vattengympan och sjukgymnastiken.
 
Jag hoppas att det blir en lugn och skön dag för jo jag är lite mör vill jag lova, ett besök på Dollarstore. Det är ju så att Mario Och Luigi skall ha lite mat och så. Det är bra pris på två påsar. Så nu skall vi köra med lite roliga saker för spa kväll.
 
Så mysigt det blir, jag har inga som helst planer men det kommer sig naturligt då vi skall göra den, bubbla lite, ha ansiktsmasks, fotvård mm. Gott att äta och att dricka. Så är det och så planerar vi. Jag och Camilla är i farten för att shoppa så det blev en hel del.
 
Då sa nu skall jag då fortsätta dagen med lunch hos Camilla och det kommer att vara så gott så mysigt. Hon har mini pajer som är super. Vi njuter av detta och så kollar vi lite på TV. Vi har ju våra serier som vi följer. Dagen ramlar på och snart skall jag ta mig hem.
 
Jag tackar för i dag och jag är nöjd för min dag, den är lite så där oväntad lugn och det känns ju super. Hemma fixar Juhani sin mat och det är ju bara att njuta av en skön kväll. Ja det blir lite tv och så kollar jag ju bloggen förstås.
 
Ja ha ja, det är så att jag måste be två människor sluta läsa min blogg. Har ni inget annat för er? Skaffa en mental krävande hobby, jag lovar det är bättre. Jag skriver vad jag vill för det handlar inte om er, det handlar om mig och det jag gör. Ska det vara så svårt?
 
Nå väl andas tänd ljus och kom till ro, kvällen skall avslutas med lite andning och yoga. Det blir en starkare känsla för kropp och själ. Ljusets tid är här och jag älskar att kunna tända massa ljus, så fint och så mysigt. Skön kväll med meditation, super.
 
Nu gör jag natt.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

I dag mins jag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200921
och det är Matteus som har namnsdag.
Vecka 39, dag 265 på året.
 
Tiden går fort och nu har jag en dag framför mig som är en skön och mjuk dag. Den skall starta lugnt och fortsätta i samma spår. Har bara ett måste att göra i dag och det är ju då min sjukgymnastik. Men jag skall börja på ruta ett. Jag säger hej då till min man.
 
Han skall köra 10 mil för att komma till sitt jobb, det är så påfrestande för han men det tar bara 40 min eller så. Det var det. Då skall jag ta en frukost och njuta av den för att sedan ta tag i badrums stöket. Det blir super start på denna fina morgon.
 
Så klart har jag mjuk musik på så kroppen kan bli balanserad. Det är så viktigt att ha den i balans och en lugn harmoni. Allt är för att jag skall må bra och kunna tackla eventuella problem jag får under dagen.
 
Jag har inga som helst svårigheter att få en bra dag men med yoga och avslappning kommer man in i en super balanserad mod. Vilket är en fördel. Alla klarar inte av denna stresshantering, kan vara stressande när man tror att man inte blir lugn. Men man måste vara koncentrerad på vad du gör.
 
Då så, Brinken och en dag med Camilla. Jag har ett sjukgymnastik pass och tre telefonsamtal att fixa i dag. Det är ju inte så svårt att göra dessa så med ett litet kick så är telefonsamtalen klara och jag kan nu åka.
 
Det är lite go fika och soffhäng som gäller. Vi tar det lugnt och vi skall ta små steg i sorgeprocessen. Jag vet om detta och sorg for ta tid, Jag har inte bråttom, det tar den tiden de tar. Camilla och Thomas får den tid dom behöver. Det finns inga ramar på vad man får och inte får. Det lärde jag mig som liten.
 
Sorg är för dom som har den, empati är för dom som är utanför, eller på jobbet. Jag har massa sorg i mitt hjärta och det är så orättvist. Jag har sorg efter min mor och far, den var lite tuff då jag miste båda. Visserligen var de äldre och så men det var min mamma och pappa.
 
Sen är det dessa unga som inte får ge sitt live en chans, det är så sorgligt. En älskad och saknad puppa. Barn  som inte startat skolan, det är så orättvist. Det finns barn som är så mycket minder också, det är ju helt galet.
 
Ja då är vi här jag och dottern min. Vi kollar på en serie som vi båda gillar "The good witch". Rekommenderar den starkt, bra framtoning av goda häxor. Ha ha ha ja du vet en som mig, fast jag vet ju att många använder min titel i ett negativt sammanhang.
 
Det är inte så och det är synd att dom inte vet vad en häxa på riktigt är. Men det kan inte vara lätt att vara oupplyst. Jag och andra sidan älskar mina saker jag kan göra. Men det kan jag berätta i ett annat inlägg. Denna dag avbryts med att fixa Mario och Luigi´s bur. Sen tar vi lunch och fortsätter kolla serien.
 
Det blir sen kväll och jag skall nog se till att ta mig till centrum och hämta Aris paket. Sen hem och ärta lite. Det kan vara nyttigt och eventuellt ett måste. Det är ju så det är och det är så jag måste göra. Inget gått direkt men kroppen behöver tankas med nyttigheter.
 
Snackar med Pia lite när hon kör hem och sen kollar jag nyheter och lite TV.
Dags att sova tror jag, kan vara skönt efter en lång dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Skön söndag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200920
och det är Elise & Lisa som har namnsdag.
 
Jag skall börja med att gratta min son Jimmie på hans födelse dag. Det har gått många år nu sen han förgyllde min värd. Jag har fått ett gäng barnbarn av han så det är jag mäktigt glad över. Tindra är den äldsta och Haylie är yngst.
 
Ja det är nu söndag så det är bara att njuta av denna söndag så bra det går, har legat fel så jag kan inte riktigt röra mig som jag vill. Det släpper snart och då är allt okej igen. Så nu skall jag ta min frukost och se vad danna dag kan bjuda på.
 
Jag har inte så välplanerad söndag, det är ju trist och jag skulle veta allt i förväg för att se vad som bör göras och det jag fixar. Men så är det ju inte. Jag hoppas bara att det blir bra snart. Nu så är det ju frukost och jag skall njuta ett tag av denna heliga stund.
 
Det är nu bara att köra på och se vad denna dag kan ge mig. Jag har inga planer som sagt och det är ju bra. Men gubben skall kolla trav så jag kan fara ner till Camilla och hänga där. Jag tror det är en utmärkt ide. 
 
Har ett litet sug på te så jag fixar och kaffe till Camilla. Vi kollar på en serie som heter The good Witch. En bra serie om man gillar lite sånt förstås. Men vi hänger ett tag när det blir lunch och så är det bara att njuta av den med min dotter.
 
Jag hoppas att det är en fortsatt bra dag. Jag har inga som helst känningar på annat. Så då kan man lugnt vara kvar i denna dag hur länge som helst. Jag har en super bra dag. Min man får ett ganska bra trav resultat, dock inte hans egna. Då kan man ju bli lite fundersam om han skall spela själv eller med andra.
 
Jag far hem där vid 17 tiden för att äta med min man, travet är klart där om en timma så det är väl okej. Jag hoppas att det är en lugn kväll och att jag kan bara vara en stund och ha soffhäng hemma. Det går ju super så då kan man ju vara nöjd med dagen/kvällen så långt.
 
Tar mig till min säng för att sova, gubben är också trött så han ligger redan. Bra dag med en odramatisk dag. Fin som fasen och det är för att min son fyller år, eller?
Njuter av en god sömn.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En fin dag för shopping

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200919
och det är Fredrika som har namnsdag.
 
Det var skönt att ha en sovmorgon till 07.30, det kändes så bra. Sova är inte min grej och inte heller länge på morgonen. Men det vet du ju redan. Nå väl en bra frukost att starta dagen med är alltid min grej, nyttig och mycket energi skall det vara.
 
Det blir min start i dag, solen lyser och det är så där 8 grader, det kommer stiga lite till under förmiddagen och eftermiddagen. Det är höst och träden växlar nu färger. Dom skall gå i dvala och sen i vintersömn det är bara att hoppas på snö i vinter, det är finare och ljusare. Men hösten först så i dag njuter jag av sol och skönt väder.
 
Det är lite morgonstök som skall göras och det är ju helt galet men sant. Jag har inga som helst lust att rusa fram allt så jag skall nu bara njuta av min morgon. Det blir så bra så. Andas in och andas ut, njut av nuet och det är så mycket att ta in. Jag är så glad för denna dag.
 
Man skall tacka för att man har en dag till och att det är så mycket man skall vara nöjd med. Som att bara ha en skön dag, att kunna andas, att bara vara nöjd med det man har, att känna empati och bara vara sig själv. Njuta av mitt liv och min omgivning som jag har. Lagom för mig och det är helt okej. Jag har tappat några nära och kära, men jag är tacksam för mitt liv ändå.
 
Jag har inga som helst krav på ett bättre. Jag är så nöjd. Stolt över mina barn som är vuxna och står på egna ben, har barnbarn som är super fina, det är ju en lycka bara det. Mitt liv har innehållit massa skit och det städar jag bort och njuter av mitt liv så gott det går.
 
Saknaden efter de som har lämnat jorden är ju väldigt starka känslor, så klart det är. Jag har rätt att sörja och sakna dom, jag har rätt till min sorg och vad jag känner. Men jag behöver inte belamra andra med min sorg, den hanterar jag och med läkare, psykolog, och samtals terapi. Så allt går sin gilla gång.
 
Vist är det tragiskt att människor går bort, särskilt unga och barn. Jag kan fråga mig själv varför skall unga och barn drabbas? ja det finns inga svar på detta. Jag får inga svar heller för det har varit orättvists länge i vår värld.
 
Jag skall nu ta tag i min dag och se till att göra det till den bästa. Min man behöver en ny mobil, han har tappat den för många gånger i backen så den har en halv skärm, längst med skärmen. Det betyder att han inte ser någonting på höger sida på skärmen. Inte så bra.
 
Han, jag och Juhani åker en sväng till Skärholmen, hoppas på lite folk. Ja det var väl inte så många här då. Så bra och så skönt. Man skall vara försiktig i dessa dagar, man vill inte ha corona. Men in på Telenor och så fixa en mobil. Så klart har dom inte den på lager.
 
 
Den kommer hem i nästa vecka. Så han får vänta och det är ju inte så kul. Han var verkligen taggad för att få en i dag. Då så nu är det bara att ta en lunch tillsammans. Mysigt, det blir Pong. Jag och sonen vill äta asiatiskt och gubben gillar ju det så, det blir det.
 
Vi kör sonen till jobbet och sen släpper jag Ari hemma. Det är trav i dag så det får han allt kolla själv. Jag tar lite go fika med Camilla. Så ramlar hela dagen fram och det skall bli middag. Jag hoppas att Ari påbörjat med potatisen, men nej det har han glömt av. Vilket mikro minne han har.
 
Jag fixar middagen och det blir tork med äggsås, hur gott är inte det? Jag skall göra falsk walewska nästa helg. Då så fixar i ordning hela kalaset och så blir det äntligen middag. Lite tv och lite go mat kan det vara bättre? Nej inte alls, perfekt dag/kväll.
 
Jag blir seg och känner mig trött där klockan 21 så jag skall nog kolla tv:n från sängen. Mycket bättre. Men det är lättare att falla i sömn nu, så det är bäst jag stänger för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Solna får besök

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200918
och det är Orvar som har namnsdag.
 
Ny dag börjar molnigt och jag vaknade 04,30. Så det blir en dusch och bäddning innan jag får på mig klader och nu är det ju då frukost. Jag har lite koll på FB och så här förstås. Det är ju bara att njuta av min dag som komma skall. Jag har en fin dag framför mig, den är fin på många sätt.
 
Som nu till exempel, solen har kommit fram och det är så fint har hela 6 plus klockan 07.00. Vad mer kan man begära så här på hösten? Inte mycket, det blir jacka på i dag och det är skit skönt. Man kan ha skor ochså utan att frysa, nu är det höst.
 
Ja så kan det vara, det är också min tid att fixa lite hemma och se till att vara nöjd med tillvaron. Det är ju bara början på min dag. Så hur mycket positivitet jag vill ha i dag bestämmer ju jag. Jag vill att min dag skall vara bra för mig och ingen annan. Så då kör jag bra saker för mig.
 
Andas och mjukmusik och lite relax. Inte fel, inte fel alls. Min dag kan nu komma igång på riktigt. Jag skall fixa köksfönstret så jag fixar med att  ladda min fönster maskin så tar jag bort alla blommar. Då är det så klart att fixa köksfönstret.
 
Det blev bra men väldigt skitigt tycker jag. Det är ju bara att fixa lite till. Nu upp med nya gardiner, Dessa fönster är så stora, Gardinen är i kortaste laget men som tur är står blomkrukorna i vägen. Ja det får duga och det är ju bara att låta dom hänga ett tag.
 
Julgardinen skall upp snart så det är ju bara att invänta dom. Det blir ju super. Men jag orkar bara ett fönster så jag skall ta Juhanis och mitt i morgon, dom är ju mindre än köksfönstret. Det blev ju bra till slut och jag är nöjd. Nu kan jag ju invänta Karlssons. Vi skall vidare till Solna och då är det bara att köra vidare.
 
 
Väl i Solna kommer ju då Pernilla ner och öppnar, hon blir glad och det är ju bara att köra på. Vi go fikar och vi snackar och vi skrattar. OMG det känns befriande. Vilken eftermiddag och kväll. Lunchen har ju vi avklarat innan vi kom, så det blev middag. Viktor fixa Chili con carne. Super gott. Mer fika och mer skratt.
 
Gubbarna kom hem där strax efter sju. Do två har ju golfat. Så galet men sant. Dom där killarna lever för sin golf. Det är ju kul och det är klart dom skall, vi klarar oss. Jag är ju med dit för min gubbe blir sen hem, han har lite att fixa vid hans kärlek bussen, ha ha. Det är bra att han har en hobby, nå väl nu är han där så han kommer när han kommer. Han vet var jag är.
 
Det blir dags att köra hem och då är klockan i runda slängar 20.45 så där på en höft. Jag har fått en ångest attack och det är så jobbigt, tur att jag har medicin med mig. Då är det bara att andas lugnt, vara i situationen och härda ut. det går bra och jag kommer ner på jorden och kan andas igen.
 
Väl hemma så har min man väntat på mig, han var hemma så där 20,00 tiden så han har fixat alla sina saker och är nu nöjd för i dag. Vi lägger oss och det är skönt och jag somnar.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Lite morgon yoga

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200917
och det är Hildegard & Magnhild som har namnsdag
 
Ja då är det en ny oskriven dag som kommer till min befogenhet. Jag kan alltså skapa super lugn och skön dag eller så kan jag skapa kaos och elände. Då jag är en tjej som gillar att ha det lugnt och städat runt mig väljer jag en mysig dag.
 
Den kommer att bestå av de jag skriver i dag. Inget drama, inge mode, inga recept, inga jobbiga saker. Bara härlig harmoni som bara är så skönt för en kropp och själ som förhoppnings vis alla har. Att göra gott för sig själv menas inte att man gör elaka saker mot andra. Nej jag har min själ i balans och det är så bra för hjärtat också.
 
Jag skall nu säga hej då till min man som skall till Eskilstuna och jobba. Hade han varit yngre så hade han lätt fart fram och tillbaka. Men det tar på krafter att jobba utomhus och sen köra 20 mil varje dag. Så han och jag ses i morgon.
 
I dag är det nu så att det är yoga först ut, nej nu blev det ju galet. Badrums stök, bädda, kläder på, frukost kommer allt först så det med yoga får vänta lite. Njuta av en god frukost är ett måste. Så det blir då lita bränsle påfyllning.
 
 
Då så nu skall jag väl allt ge mig av till Mediyoga. Skön avslappning och balansera kropp och själ. Ja det är en timme med hög koncentration. Jag tycker att dagens pass var lite svår att vara fokuserad på. Jag tängkte på Linus, min mamma & pappa, Emelie. Det är så svårt att fatta. Nu är det så att de ha det lugnt och skönt och definitivt inga krämpor eller smärta.
 
Jag tror att man får det skönt den dagen jag slänger in handduken. Men tyvärr är det inte än så jag fortsätter min resa här. Då var det klar tör att ta mig till Brinken. Jag skall dricka te och eventuellt ta min dotter till IKEA. Vilket jag tvivlar lite på, hennes situation och corona det är inte så bra.
 
Så få se vad det blir av i dag. Jag tar lite te, häller kaffe till Camilla och så skall jag invänta min prat kompis. Har tid med henne vid 10.00, som på beställning ringer hon, ett videosamtal. Ganska skönt med ändå inte, jag vill ju ha den kontakten man har när man befinner sig i samma rum. Men detta går bra de också. Jag har 45 minuter och vi löser massa saker.
 
Linus sorg är väldigt stor och sorgen efter nära och kära bygger på och jag har en smärta i mitt bröst som gnager hårt. Det är ju bara att se vad för verktyg man kan använda så man kan lätta på trycket en aning i taget. Man tar små steg i taget och försöker göra lite i taget.
 
Ja det var det, nu skall jag ta lite mer te och vi kan känna oss nöjda för i dag. Jag frågar om vi skall åka till IKEA men det är lite så där så jag bestämmer åt henne. Vi tar det en annan dag. Ja det låter bra vi kan ha en mysig hemma dag i dag. Så Det blir lite film, lunch och så kommer Niklas för att spela gitarr med Camilla.
 
Det blir go fika och så blir det ju snack om ditt och datt. Så underbart. Jag och Eva med Malins hjälp fixar nu maten medans Niklas och Camilla spelar gitarr. Så under bart att höra henne spela och känna lite glädja i hela sorgen. Hon har ju musiköra så det är inga svårigheter för henne.
 
Det är nu dags för vår middag, korvstroganoff från grunden, tur att Eva fixa kryddningen, det blev en het stroganoff. Vi mumsar i oss och så är det lite soffhäng. Kvällen lider mot sitt slut och det är bara att ta ett hej då och lämna Karlssons för att göra kväll.
 
Hemma blir det bara medicin och sen är det TV och säng, inga krusiduller eller andra på hit. Dagen slutar på topp och det känns relativt bra i ryggen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Mycket blev det i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200916
och det är Dag & Daga som har namnsdag.
 
Det hat vara en behaglig natt och jag känner mig utvilad, Det som hände i går kväll med min nacke var lite oroväckande, men peppar, peppar det är bara lite stelt på sidan i dag, Har alltså lyckats med att ligga bra med nacken i natt. Så det är okej, känns super bra.
 
Då är det morgon stök med massa saker att göra, för mig alltså. Ja har tvätt i dag och kommer att få hjälp med detta. Det låter hur mysigt som helst tycker jag. Men frukost först så jag har energi att utföra detta. Min son skall hjälpa mig så det är super.
 
Jag njuter av skön musik och skall om ett tag (två timmar) ta tag i dagen och tvätten. Jag har en super dag på G, tack för den. Jag hoppas det blir en super dag också, hela dagen. Min man kommer hem så då är jag glad för. Han är ju borta i Eskilstuna så det är alltid mysigt när han kommer hem. Så jag kan väl nu fokusera på morgon kvisten.
 
 
Jag får finbesök i dag, min dotter kommer och hälsar på. Det var så trevligt och det måste jag då säga. Hur kul vara inte det. Vi har go fika och det är så skönt att jag kan ha henne här också. Vi skall fixa tvätten och hon skall hjälpa mig.
 
Då är vi igång med tvätten och jag känner att det bör gå super. Jag har en litenläkar möte vid 9.00 så Camilla tar den sista upphängning och så kan jag fixa de andra. Det går snabbt på KHS, så jag är hemma igen innan 10.00.
 
 
Då skall vi ta lite lunch tillsammans med Juhani som jobbar kväll i dag. Det blir super. Jag och Camilla tar en sallad och Juhani tar en pizza. Vi tittar på en serie som har typisk torr Engelsk humor, Camilla skrattar gott. Jag har svårt att tycka den är super rolig men vissa vitsar är ju skoj.
 
 
Det är dags att åka hem till Camilla och hon vill köra Bee, det blir ju super och så tar vi vår polisserie Hawaii fiva - 0. Det blir en mellis också innan mer te för min del. Jag har en skön stund här med Camilla, vi planerar lite hur det skall se ut resten av veckan och hur vi skall få i hopp allt.
 
Jag skall dra mig hem nu då Ari kommer snart, han skall ha matlåda och det har jag ju. Det blir lite tv och sen blir det lite sova på det. Men så trött jag blev nu då. Man kan tro att jag har fått en sömnsjuka. Jag är ju super duper trött.
 
Tackar för mig nu så jag kan relaxa lite innan jag skall sova. Det är ju bra att varva ner och känna sig lugn och sansad när man lägger sig, då sover man bäst och kropp och själ kan ge hjärnan den vila den behöver för att fungera i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Nya naglar

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200915
och det är Sigrid & Siri som har namnsdag.
 
Det är en ny strålande dag och jag har fått en god nattsömn. Det är gott med en healing på kvällskvisten, man släpper allt skit och får bara en sån skön stund. Nattens vila är så viktig för hälsan och själen. Man skall ju undvika att vara vaken på nätterna för det är ju inte så bra för hälsan.
 
Det har också kommit fram att just natt jobb kan vara ohälsosamt. Det är ju lite udda. Och man skall inte försöka gå¨över till natt jobb när man kommer upp i åldern. Så är det. Det är ju super att jag inte gick över till natten när det var på tapeten.
 
Då så min tisdag och det är vatten gympa som är nu på g. Efter min frukost och badrums ståhej så är jag säkert klar för att åka. Det blir nu bara att gasa med Bee så jag kommer fram det kan ju vara bra eller hur.
 
Då var det dags för vattengympa, det är så skönt och man är lite svettig så klart. Man skall ju göra så mycket det går och det är bäst att fortsätta jobba på. Det kommer att bli så bra med tiden. Man ger inte upp så lätt. 
 
Nu är jag klar och det betyder att jag är så trött i hela kroppen. Värker lite i min rygg så klart. Det är ju så att i vatten känner man inte smärtan lika mycket. Det gör i alla fall inte jag. Så nu har jag vridit för mycket tror jag. Får ta det lugnt.
 
Men fan, varför skall bilar parkera så snett och så jävla tajt? Tur att jag är expert på att slinka i mellan trotts att jag inte kan öppna min dörr som jag borde. Akta skallen bara. Så bäst att dra i väg nu så jag kan fixa mina naglar.
 
Bästa AA har fixat dom nu så nu är det bra igen, som sagt inga förlängningar här inte. Nej jag vill bara ha härdat lack på dom så dom inte går av hela tiden. Detta är bättre än lösnaglar. Jag tog den grå igen och svart på två fingrar. Ser så fint ut.
 
 
Det är nu dags att tacka AA för att hon fixat dom och jag är så nöjd. Vi ses igen om så där 3 veckor. Jag och Camilla fixar go fika och tittar på Hawaii five - 0. Mycket bra serie och vi har ju några att titta på. Oj nu skall jag hem det skall fixas mat och matlåda till min bortskämda snorunge.
 
Jag gör det lätt för mig, det är ju redan klart så han skall n´bara värma det i mikron. Så kan det vara ibland. Jag har haft annat för mig så detta får duga. Ja han är inte knusslig han tycker detta är okej. Bra där då så jag gör natt nu så vi ses.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Nya utmaningar

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200914
och det är ??? som har namnsdag.
Vecka 38, dag 258 på året.
 
Då skall jag gå in i en ny vecka och en skön dag, det är ju måndag och jag är så taggad på denna vecka, mina rehabilitering med sjukgymnastik, vattengympa och yoga. Kan inte bli bättre, jag är så taggad. Förra veckan lossna mycket av min stelhet och det börjar kännas mjukt och skönt.
 
Det är ju det som är vitsen med det hela, att få ha en skön och mysig dag utan smärta och stelhet. Räcker ju att vara stel i vänster handled. Nå väl detta känns positivt och jag är så taggad för en ny vecka. Jag har nu tagit mig igenom hela morgon passet med allt vad det innebär.
 
Tänker på hur jag står, sitter och  går, lyfter inte alls några tunga saker, det betyder att jag är i kontroll hoppas jag. Då så nu skall resten av dagen komma och det är ju så dagen fungerar. Massa tankar har jag, men skall nu försöka sortera ut dom och se vad det betyder.
 
Jag har stor längtan efter super killen så klart, det är ju inte så länge sen han tackade för sig på vår jord yta. Det är en son sorg efter ett barn som drabbas av obotlig cancer, och denna hemska sjukdom som skördar massa liv i onödan. FUCK CANCER.
 
Fick en morgon hälsning av Pia som trodde hon skulle jobba. Men Icks sa Nicke. Hon lämna lite saker som hon fixat till mig så det känns super bra. Då så, det var de och då skall jag ner till Brinken och höra vad Reumatologen sa till Camilla.
 
Den blommar ju som attan just nu, det kunde man ju ha förstått. Efter ett trauma kan den bara blomma upp som fasen. Det är så klart att hon har massa skit i kroppen, höften, ryggen, axeln, knät, nacke och allt annat. Medicin och värktabletter.
 
Ja det är ju så min tjej lever just nu och det har jag vant mig vid efter så många år med SLE. Det blir go fika och massa snack om ditt och datt, vi kollar på Hawaii five - 0. Det är lugnt och det är skönt, jag hoppas att det är så hela dagen. Camilla somnar bred´vid mig och då vet jag att hon är avslappnad.
 
Det blir lite middag och det är kycklingsallad och det är ju mumsigt. Thomas fixa middagen.  Super gott Thomas, Tack. Då blir det lite mer go fika och lite snack så tycker jag att det är dags att ta mig hem. Jag har ju medicin som skall tas och det blir ju bra så.
 
Kram och puss vi ses i morgon efter vattengympan. Jag skall plocka upp Pernilla också så det blir en mycket trevlig dag i mitt liv Nu skall jag ha lite healing och tända rökelser och må bra. Det är viktigt i ett harmoniskt liv. Jag skall ha det bäst för mig. Det är bara jag som kan göra det också för mig.
 
Lägger mig nu och tackar för denna dag, jag hoppas att det är en skön natt som kommer så jag är utvilad i morgon. Det blir nog en super duper dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Fin söndag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200913
och det är Sture som har namnsdag.
 
Grattis Daniel Westerberg på din
födelsedag.
 
Då är man vaken på riktigt och det blev faktiskt till klockan 06.30, med mitt sömnavbrott 0345 så är det väl helt okej. Jag skall bara njuta av min sköna morgon och hoppas att dagen blir bäst
 Jag har en plan i dag, men det är inte säkert att den blir av, får se vad som händer efter lunch. Nu skall jag njuta av min morgon och hoppas den blir så bra att den är värd att minnas.
 
Frukost, duschen, på men kläder och bädda. Så blir det och det känns helt okej. Jag har inga andra saker just nu att göra så man får ta tiden som kommer att göra det bästa av sitt liv. Jag har så mycket att vara stolt över och att ha nära mitt hjärta.
 
Jag skall nu fortsätta dagen och njuta så gott det går. Fick ett samtal från finaste Joline, det gjorde mig varm och jag älskar den tjejen. Hon kan verkligen ge mig värme i hjärtat. Det var lunch och det smaka gott. Tar lite te och det var också gott.
 
Då kan man göra en eftermiddag, Pernilla, Stefan och Ebba kom. Camilla har bakat en annanaspaj, så gott, så himla gott. Då kan man sitta och mysa där ett tag och så titta vi på Hawaii five - 0. Så bra serie, det är spännande och det är roliga kommentarer. Ja så skall jag hem då. Det är väl middag snart, det är faktiskt min tomte som gör maten.
 
 
Så i dag slipper jag det. Skönt och så befriande. Ja det blir kyckling så klart och det är ju bara att njuta av den när den blir klar. Det blir nog lite tv och annat roligt i dag, som en film kanske. Det är nog så det blir i kväll. Hoppas vi ses i morgon. Ta hand om dig och framför allt, vad rädd om dig. 
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En mjuk och skön dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200912
och det är Åsa & Åslög som har namnsdag.
 
Det är en lördag och min man var på en fest i går så han skall väl hem i dag då kan jag tänka mig. Han har haft det kul hoppas jag, det är en MC fest och det är ju skit kul. Hoppas han inte dricker för häftigt för då kan han INTE köra i dag. Hans val är det ju.
 
Jag har avklarat min morgon med frukost, badrums stök, bädda och avslappning. Så jag kan nu starta dagen som JAG vill ha den. Jag är min egen boss. Hur skönt är inte det? Ja det är bara att upptäcka att jag inte har några måsten i dag, JIPPI .
 
Det betyder att jag inte behöver så mycket i dag utan jag bara gör. Då så vad skall jag göra då? Ringa Joline, se om hon har mobilen i dag, snacka med Camilla och höra vad dom skall göra. Kolla gubbens status i eftermiddag.
 
Ja då så "let´s go" En lunch och eftermiddag med Camilla och Thomas. Vi käka lite lunch och sen var det i väg till Linus och sen handla. Det blev Solbo, det är ju okej. Jag handla bröd och ost till min man som lär komma hem så där 17 - 18 hoppas jag. Det är ju bara att fortsätta min efter middag och då blir det Hawaii five - 0.
 
Så det blir te och sen hörs regnet smattrande på altan taket och även lite på fönstret på baksidan.Det är inte mycket att göra när det regnar. Man gör så gott man kan och med det man har. Så trevligt hade vi, jag messa Joline och hade hoppats kunna prata med henne. Men det gör jag sen då.
 
Nu skall jag hem och se hur min tomte mår, han var ute i går så det var väl inte så piggt kan jag tänka mig. Nå väl han har kommit hem och jag tycker det är bra. Vi kanske kan se på film eller göra något annat. Vi har inget planerat så det är väl bra. Bara ta kvällen som den kommer.
 
Jag har en sån ärlig känsla i själen i dag, inte för att saknaden efter Linus alltid gör sig påmind, nej detta är något annat. Lite svårt att veta vad det är, men det känns väldigt bra. Så den känslan vill jag ha kvar länge, om jag får bestämma.
 
Då så kvällen ett faktum och jag skall kolla film på netflix. Men oj vad blev det för film? Somna under nyheterna tror jag. Så kan det gå, men jag skall sova lite till tror jag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En dag med Pillan och Camilla

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200911
och det är Dagny & Helny som har namnsdag.
 
Ny dag och jag är lättad att inte fått något otrevligt mail. Jag är trött på fåniga människor som inte kan st för sina handlingar. Men det skiter jag i för jag har viktigare saker att ta i tur med. Så nu skall min dag vara i gång efter massa bra saker som frukost och skön musik m,ed Enya. Att kunna sitta och låta musiken gå in i själen och andas är så nyttigt och bra. Jag älskar dessa stunder då jag bara kan njuta av musik och känna frid.
 
Det är ju klart att jag kör rock och annat på dagen men just på morgonen när kroppen inte är vaken då är det skönt att bara njuta av stilla och skön musik. Jag hoppas att det är så pass rogivande att dagen för blir lugn. Jag har nu petat i mig frukost och skall kolla listan över vad jag skall göra.
 
Det finns lite som sker i dag så som att träffa Pernilla och att vara lagom seg, ha ha ha. Ja det är ju så man går runt lite nu. Men det finns massa saker att göra om man bara vill. I dag skall jag göra en del så hej och hå. Jobba lite och sen kan man relaxa.
 
Har nu avklarat de viktiga samtal som jag skall göra och så är det bara att köra på med resten. Det är klart alltsammans och jag är riktigt nöjd. Då så en te hos Camilla innan jag hämtar Pernilla i Solna. Det är rätt lätt att känna mig upprymd. Det blir så kul att träffas igen, en fin och underbar människa. Hon är så fin och hjärtlig.
 
Det är nu många år som jag har känt henne, typ 40 år, det är inte illa det. Jag har ju då träffat hennes Stefan innan Viktor kom till värden och det är ju skit kul. Nu umgås man mer och det glädjer mig massor. Nu är jag på nya adressen då de har flyttat. Det är lite krångligt men det gick att hitta rätt.
 
Jag lämnar över ett gäng med burkar till henne hoppas dom kan användas. Nu skall vi till Rusta, sen till Linus och så Camilla. Lunch hos Camilla, sallad för min räkning. Så det är ju bara att köra på. Lite snack och annat mysigt. Thomas dyker upp, han har hjälpt Lena med handling och annat. Han är snäll han.
 
Så då skall vi göra en bra dag och njuta av varandras sällskap. Det blir ju en underbar eftermiddag och det känns mysigt. Ashani och Juhani kom också hit, det är ju så kul. Massa folk på middag.Camilla fixar som vanligt maten, jag är inte alls så intresserad längre, jag tycker att det är jobbigt att fixa middag.
 
Pernilla hjälper henne så gott hon kan, Pernilla har ju bara en vänster hand som hon jobbar med, Hon är ju ny opererad i armbågen. Så den skall hon inte använda. Då så grillad kyckling och sallad. Det finns potatis gratäng eller ris, bara att välja. Super gott Camilla, super gott.
 
Kvällen lider mot hemgång så vi tackar för oss och det blir så bra allt samman. Väl hemma så tar jag lite snack med Pia och hör hur hennes dag har varit. Hon har hjälp en kompis med catering. Det är ju kul för henne. Hon har lite problem med sin son det är jobbigt och jag kan ju bara känna för henne. Det är tufft, hoppas det löser sig.
 
Då skall jag sova och bara njuta av min natt och min sömn. Lugnt andas jag in och ut sakta och djupa andetag. Det är ju så skönt att komma i säng och somna in för natten.
Så skönt.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Minnena kommer

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200910
och det är Tord & Turid som har namnsdag.
 
Det är en morgon som alltid känns trist, mannen åker till jobbet och det är ju i Eskilstuna. Det betyder att jag är allena i dag och i morgon. Men det är ju vardag för mig och det är ju skönt på sätt och vis. Det är inget gnagande på oss i mellan så att säga. Jag har ju då en längtan att han skall komma hem.
 
Mitt morgon stök är klart och jag har bara en frukost att in ta. Men jag delar på den och då är det bara att få i sig yoghurt med musli, det är sen att bara köra Juhani till jobbet. Vi kommer att ses lite senare i dag då vi skall hälsa på Linus.
 
Då så sonen är du klar?= För nu rullar taxin. Din privata taxi är på gång. Bara att hoppa i kläder och så åker vi. Nästan tomt på bilar och större fordom, det är inga köer och det är så mjukt och flytande så resan tar bara ett par minuter dit och åter.
 
Jag har en plan för dagen och det blir att hänga på Camillas soffa. Jag hoppas att det är en skön dag som komma skall. Ja då så min planering för i dag är ett faktum. Jag har en skön lugn morgon och har alla förutsättningar att göra en toppen dag.
 
Det är så skönt och det är det bästa jag vet, bara jag och min lugna musik som snurrar i bakgrunden, i dag är det Enya som spelas. Hon har en underbar röst. Man är så avslappnad och allt känns bara super duper. Jag och min själ som är i vila och har det bara bra.
 
Det är dags att åka ner till min dotter som väntar på mig. Vi skall hälsa på Linus i dag och det blir så mysigt. Fast det är tufft har vi en plats att gå till. Vi har hemma också så klart men det är ju bara fint att ha flera, vi skall inte bara vara på en plats man har han med sig över allt. Lika så mina andra fina änglar som nu tar hand om killen.
 
Jag vet att det går lättare och det bara är ett tillfälle att känna total förlust. Men det tillfället kommer senare när jag har acceptera förlusten av ett sjuårigt barn. Det är svårt, det är inte så ett barn skall göra, han var så spänd på skolan och alla lov. Alla nya spel som skulle komma och hur han utvecklades till en bra gamer.
 
Jag vet att han redan börjat läsa engelska och svenska så klart, han är en smart och duktig kille. Intresserad av att lära sig. Det jag såg tidigt var att han har pappas matte skalle. Det var kul. Han gjorde matte läxan som han fick hem lätt som en plätt.
 
Han var sugen på att lära sig mera. Mycket mera och det var kul att se, sen tog cancern över och han miste högers sidas förmåga att gå och använda sin hand, arm. Det stoppa inte min krigare, han satt penna, bestick, spelkontroller i sin vänstra hand och träna, träna och träna. Han spöa sin pappa hur lätt som helst med en hand och vänster handen dess utom.
 
Det var så kul att se honom lysa av glädje. Han vann och när det blev jobbigare spela dom i samma lag. De van då också. Sen tog cancern denna fina kille och han blev min lilla ängel till slut. Jag har en enorm saknad och är bestört över den förlusten. Jag har ingen som helst klar bild på hur det kommer att se ut fram över, men det är ju bara att vänta och se. Något händer väl.
 
 
Nå väl har varit och snygga till hos Linus och det är så fint. Jag hoppas det blir bra till slut med alla fina saker som är och att veta att han inte har ont längre är ju en lättad. Jag skall fortsätta min dag nu med lunch de lux. En cheeseburgare med pommes. Vi tar maten med till Camilla och så äter vi där, man skall tänka på corona, hålla avstånd och inte dra med smitta hit och dit. 
 
Ja njuter av en eftermiddag och har en skön sådant. Eva kommer med fika bröd och det är smarriga och nybakade från Tullinge konditori . Super gott. Vi snackar och minns olika saker hit och dit. Det är trevligt och jag känner mig så glad. Då är det middag, Camillas special gryta med kyckling och sting. Super gott älskling. Du har bra matlagnings gener.
 
 
Då så lite mer snack och sen är det bara att åka hem. Juhani kör han skall köra lite till innan han skall ta kortet. Det blir ju bättre för han att ha en egen bli. Komma till jobbet lätt som en plätt, Ja då är man hemma då. Hej gubben. Varför svara du inte när jag ringde. Oh mobilen var urladdad. Ja ha ja, men då så jag skall kolla på Idol, kommer du sen? Jo då men jag somna nog innan han kom in i rummet.
 
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En dag att minnas

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200909
och det är Anita & Annette som har namnsdag
 
Då har jag varit på gång i en timme och även kört min son till jobbet. Jag har också svarat lite på ett mail från i går och det är ju överstökat nu. Så nu kan jag bara egna mig åt min dag och mina äventyr, måsten och vardags pussel. Jag har en bra dag att invänta då min man kommer hem och vi kan ha en mysig kväll. Jag skall starta på ruta ett.
 
Som sagt i väg med sonen sen är det hem och frukost. Jag har inte alls någon som helst stress i dag, jag är bara vaken och skall njuta av min morgonstund när jag är åter hemma. Frukost och skön avslappnings musik är allt som behövs för att vara i ett med själ och kropp.
 
Det blir lite stök i mitt hem och sen är det väl bara att göra färdigt sig i dag. Det är inget besök någon stans, inga på hälsningar i vården, bara lugnt och skönt. Jag tar en sak i taget och njuter i stora drag. Inget kan förstöra min dag, inte ens Mr X. Jag är starkare en så och vet vad jag har i min rygga. Inget som är negativt om mig eller mina barn, inget skit snack inget att ta fram överhuvudtaget.
 
Jag har det så bra och är så glad för mitt liv jag har. Man skall ju njuta av livet och vara nöjd med det man har. Vist det kommer massa sorger och annat skit men det är lätt att tackla dom om man är nöjd med sitt liv. Jag är super nöjd, fina barn, fina barnbarn, fina vänner och det är så fint att ha. Set fram emot min pension. Då kan man släppa jobbet på riktigt.
 
Skönt att ha ett jobb som man har varit på kan jag lova. Visst har det varigt massa hit och dit, men det är i alla fall skönt att det har varit bra att ha. Då så funderar lite på ett soffhäng i dag eller? Det kan ju bli massa annat, just ja tvätten den skall ju fixas. Hej vad kul...NOT. Ja jag tar väl i tur med den då.
 
Det var en hel del som skall tvättas. Jag har handdukar och sängkläder och det tar sån plats. Men det går säkert bra det också. Klar till slut, skall väl då hämta Juhani som skall till läkaren i dag. Jag hoppas att det går som det skall. Jag väntar på han för det blir fika hos Camilla. Så en sväng dit. Jag får den äran att köra till verkstaden med Thomas då jobb bilen är sönder.
 
Vilken tur att jag kan ställa upp, och det kan jag ju. Nu så blir det åter att köra Juhani hem och sen vidare till Camilla, hon ville att jag skulle komma liten stund till. Hon är inte så bra i sin sjukdom. Den blommar för fullt vilket är förståeligt efter detta års tragedi.
 
Det är ju fan också att jag skall bli så trött i dag då. Jag håller på att somnar, bäst att ta sig hem. Min tomte kommer nog snart. Det blir spagetti och köttfärssås i dag, Juhani har lagat mat. Skönt att slippa stå vid spisen. Då så nu kör jag min kväll. Hoppas den blir super duper.
 
Skön avslappnad kväll, ett samtal med Pia. Vist jag jag missa ett. Fasen också, kan ju ringa i morgon. Då tackar jag för i dag och så kan jag lägga mig.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Men lägg ner

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200908
och det är Alma & Hulda som har namnsdag.
 
Ny dag och jag är lite besviken på att jag INTE kan sova på morgonen. Jag är i behov att få sova lite. Jag kan lägga mig så sent som 23.30 men nog fasen är jag vaken 04,30 eller 05,15. Detta är så frustrerande. Jag vill bara sova till 08,00 eller varför inte 09,00? Nå väl nu är jag uppe och skall fixa med mina blommor, Dom är lite oroväckande trötta. Så nu skall dom få lite friskvård. Frukosten är klar och lika så allt morgon stök så då kan man bara fixa dagen.
 
Klar med detta och jag är nöjd, hoppas mina blommor är nöjda också. Skall bara dammsuga upp blad och annat. Det är då dags att göra en bra dag. Så som att bara ta det lugnt. Varför skall jag hetsa upp mig? Jag har inget att hetsa upp mig på så jag kan allt luta mig tillbaka och njuta av ett liv som är bra för mig. 
 
Jag skall också ner till Camilla så klart, har väl inget annat att göra, jag har lite svårt fortfarande att sitta i bilen längre stunder men det jobbar jag på så det blir så bra det bara kan bli. Inga andra saker som måste göras. Jag kanske skall svara på ett hat mail igen, det är ju Mr X som igen skriver saker som är käpprätt åt helvete.
 
Men som jag skrev här om dagen så är allt han säger sanning. Undra hur han berättar om sin otrohet mot mig och sin fru han har nu. Undra om om han vet vad Emelie visste. Eller att hon hängde hos mig väldigt ofta. Jag får ju inte skriva om henne, men nu är det så att jag vet mycket vad hon tyckte om vissa saker.
 
Men jag har bestämt mig att låta detta vara så jag skall väl inte säga mer. Vill bara att Mr X lämnar denna sida, det är så konstigt att en människa som veklingen ogillar mig, min dotter och hennes man måste läsa min blogg. Att låta bli kanske är för jobbigt, men jag lovar att det är inte det så sluta läs min patetiska blogg som bara handlar om sekten som du skriver om. 
 
Min son med familj är ingen som har sagt något om och inte jag heller. Jag har faktiskt varit med dessa barn mycket mer än vad du har. När dom bodde i Salem vara jag ofta hos dom. Du kom kanske på sin höjd när dom fyllde år.
++ 
Jag var även i Ärla massor av gånger de första åren. Men efter som du vet att min son med fru inte ville ha mig och Ari där (vilket du har skrivit) räknas väl du till dom bättre. Att hoppa på dom är också onödigt tycker jag. Men det är väl där ni kokar i hopp allt skit som flickorna får höra. Använde barn som slagpåsar inte okej, du bör lägga ner kan vara farligt för ditt hjärta att elda på som du gör.
 
Jag tänker inte lägga någon som helst krut på dig och din fru, jag tycker att du inte har med mig att göra. Jag har gott vidare och vill inte ha dig i mitt liv. Men innan jag slutar här så har du själv sagt att Camilla skall dra åt helvete, lämna in vuxen adoption och avsäga sig arvsrätten från dig.
 
Stå för det du säger så släpp taget. Du har valt och då får du stå för den. Och så vitt jag vet var inte Diana välkommen på Emelies begravning, du har även själv bett henne fara åt helvete också. Det börjar bli tomt på din front nu.Som man bäddar får man ligga heter det vist.
 
Så nu är det punkt på detta lilla avvikelse på min blogg och jag har begravt dessa två från mig. Har ingen lust att höra på alla lögner som kommer ur fingrarna. Jag har det bra med det jag väljer själv. Ingen diktator i mitt liv.
 
Min kväll är super duper, pratar med min man och sen med Pernilla. Vi har det trevligt och det är ju super. Kan skratta och känna värme med de som är runt omkring mig. Raka människor som är helt super att ha i sin omgivning.
 
Tv och en skön relax kväll, inte så illa det heller. Jag hoppas att det är en bra natt också. Min rygg är på väg att kännas bättre och det glädjer mig. Så då skall jag göra kväll och njuta av natten.
Slut i rutan.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Inget särskilt i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200907
och det är Kevin & Roy som har namnsdag.
Vecka 37, dag 251 på året.
 
Det är skönt med varda men helgen är bäst, jag vet att det är så för många men det är så skönt att kunna bara va. Hoppas jag nu får vara i fred också från Mr X med fru. Ja så i dag då? Vad kommer att vara i dag då? Har ingen aning, jo sjukgympan vet jag, men annars.... vet inte.
 
 
Jag skall i alla fall fixa frukost och sen saker i badrummet som skall göras och bädda. Så då checkar jag på det. Klart och nu skall jag ta tag i min dag, lugnt och behärskat, inga saker som stör och allt är planenligt. Andas in......andas ut, upprepa fem gånger, håll en pausen längre för varje gång.
Så skönt och så nyttigt. Har även gjort eld andning och lite flex-övningar.
 
Ny stark människa som bara kan känna frid så det hjälper mig genom dagen som är här. Jag skall koncentrera mig på min dag och detaljer för att stanna i nuet. Jag har övat och det har fungerat. Sen kan det komma saker som får hela huvudet att bara bli en explosion. Det är ju så.
 
Min man är i väg och han är trött och så sliten. Men han har bara några år kvar innan pensionen. Ja så är det med livet. Utomhus jobb tär på kroppen. Så det är bara att hålla sig i lagom tempo. Jag har min sjukgymnastik i dag m,en först hinner jag med lite te hos min dotter. Vi snackar och kollar serier. Det är lugnt och skönt.
 
Lite lunch hinner jag med då jag skall äta innan. Hoppas det inte blir mat koma bara. Snackar lite med Pia, hon är hemma nu efter en vecka semester. Så Då är jag på gång till sjukgymnastiken. Skall bli skönt att få träna lite, det är så nyttigt för kroppen och särskilt för min rygg.
 
Ja det var det, nu tillbaka för att planera inför veckan. Vad som kommer och vad jag skall göra. Jag har lite så där ångest över vissa saker som jag inte har tagit i tur med. Men dom springer inte bort från mig. Jag har inga som helst måsten just nu. Det är skönt.
 
Det blir lite fika med Camilla och Thomas, lite snack och planeringen är klar. Jag tror att jag skall bara vara lite försiktig med allt som skall göras, jag har inga som helst akuta måsten, jo kanske ett. Måste ringa ett samtal.
 
Det är viktigt. Så då kan man göra det i morgon. Jag hoppas att det är lite mer rogivande soffläge nu, inte så ont i ryggen efter träningen, det fick jag förra veckan. I dag känns det mycket bättre. 
 
Lite middag, och Thomas skall gå på föreningsmöte och kolla vad som sägs där. Jag och Camilla tittar på lite tv. Skall dra mig hem nu så tack för i dag Karlssons, jag hoppas det blir bra i morgon också. Kram hej då. Kommer hem och då är det bara sängen och liten film. Alles i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 
 HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Idag är det vi gubben

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200906
och det är Lilian & Lilly som har namnsdag.
 
Ny dag är på gång och jag känner mig för en seg och hemma dag med att inte göra något. Det är rätt skönt ibland att bara vara och inte alls göra något. Typ att bara vara och njuta av dagen. Trotts det har jag lite morgon stök att sköta så på återseende.
 
Frukost är nu den sak jag skall göra nu. Min efterlängtade frukost. Den startar hela maskinen så jag kommer igång med saker som skall göras. Men i dag har jag släppt detta för det behöver jag inte göra. Jag kan och har rätt att bara vara. Gammal nog att njuta av livet efter massa år som arbetare. Så då kan jag njuta best jag vill.
 
Dagen sätter fart och jag kan forma den som jag vill utan att fråga någon eller att behöva göra annat först. Min dag, jag bestämmer och det är så skönt. Jobba? Nä varför då? Det har jag gjort klart, jag kan om jag vill jobba extra. Detta har jag tjänat in och det känns SÅ bra. 
 
Har  gjort mitt och även kunnat levt livet till bästa fördel. Hej och hå, nu tar jag min förtjänade ledighet. I dag kan jag bara säga att det blir vad det blir. Min morgon är klar och jag kan gå vidare med lite film, te och bara hemma mys. Inte illa.
 
Jaha ja nu blev det lite annat i ställe, så klart. Jag skall till gravarna och fixa lite. Det blir en massa åka och stanna men det går så bra så. Jag och Ari har en raod tripp så vi far runt lite. Det blir en hel dag på olika ställen som också innehåller Gustavsberg, av alla ställen. Helt galet kan jag då tycka. Jobbigt att sitta i bilen.
 
Men nu skall vi hem och det är så skönt, liten fika hos min dotter och så åker vi hem för att fixa lax. Ari vill ha lax i matlådan så den gör ju sig själv. Inget jag måste passa. Medans den är i ugnen så hinner jag kolla på min blogg lite. Jag har fått nytt meddelande av en människa som hela tiden skall kommentera vad jag skriver om. Men vet du vad. Jag skriver vad jag vill utan att ha tillstånd av dig-
 
Jag hoppas att du och din fru kan sluta läsa på min blogg. Det kan ju finnas andra som läser den som kan berätta för dig så slipper du kommentera. Jag har sagt att du/ni skall lämna mig i fred. Gör det då. Tack Tjatet om sanning hit och dit, så vitt jag vet är det bara Mr X sanning som gäller så vad är problemet.
 
Det spelar ingen roll vad någon annan säger eller gör, passar inte galoschen så river Mr X hela världen. Jag är INTE intresserad av vad du/ni tycker. Jag har lämnat er för länge sen så nu ber jag er lämna mig ifred. Jag har ingen lust att snacka med er, så tack för det.
 
Min middag är nu skall så nu skall jag äta och snacka med min man, njuta av lax och så lite TV. Gör kväll sen så detta räcker för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Go fika på Brinken

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200905
och det är Adela & Haidi som har namnsdag.
 
Då är det en lördag och det betyder att jag kan njuta av en helg och en skön dag, är uppe tidigt och det är klart att jag skall njuta av min dag. Det gör jag alltid, jag väljer ju vad jag vill ha i den. Så i dag startar jag med frukost och en skön morgon timme.
 
Njuter av en skön musik som när mina öron och jag kan bara njuta av denna fina sköna morgon. Jo jag har saknaden av många fina människor som lämnat jordens stress och hat. Men det är så skönt att sitta här och bara njuta av ett ljus, skön musik och bara skriva det som kommer fram. Jag vet aldrig vad som kommer men det märker jag när jag börjar skriva.
 
Ja jag har en mycket skön och lugn morgon, det är ju lite tidigt men det gör ju inget. Jag har all tid i dag att vila om jag så behöver. Min son jobbar och min man sover. Hur bra är inte det. Lugnt och skönt vaknar man upp till denna dag som skall vara så bra och så lugn.
 
Jag skall till ÖB i dag ock handla ljus och sen lite andra saker också. Det blir ett helt gäng som åker, hela sex stycken. Ja det kan ju vara en kul sak. Jag tror att vi handlade mer än vad vi skulle och det är väl alltid så. Gubben fick tre par glasögon och det ä'r ju super. Han har ju sönder dom på löpande band på jobbet. Då är det bra att han bara har litet syn fel.
 
 
Jag fixa min ljus och jag är nöjd. Mina vänner handla allt de skulle ha plus lite till. Dom har bacon chips för 10 kronor, hur bra är inte det? Men jag köpte ingen. Ja så skall vi fixa Go fika på Brinken. Det blir någon Fransk våffla med kräm i mellan och kokostoppar.
 
Lunchen kom också det blev pasta med köttfärssås med sting. Thomas special, starka kryddor. Ja det var denna dag, då är det bara att köra på med dagen. Gästerna tre stycken åker hem och vi, jag och Camilla kollar lite Hawaii five-O. Camilla somna och jag satt bredvid henne. Hon får sova en stund och jag kollar TV:n.
 
Det blir nu time för mig att åka hem, mannen kollar trav och Juhani har kommit hem. Jag fixar mat och så kan man bara vänta en stund så det blir got och super gott. Kvällen är här och mina tankar börja snurra. Jag saknar lilla killen så mycket. Jag fattar inte att jag inte kommer att träffa han något mer.
 
Så saknad är du min super hjälte, så saknad. Jag kommer aldrig att ta bort minnet av dig och du finns i mitt hjärta. Jag älskar dig mormors fina Linus. Jag har så ont i bröstet när jag tänker på dig och har svårt att ta in detta. Jag vet att jag kommer att klara detta och att det blir bättre.
 
Jag vet att du har det bra med mormor Mary, min pappa Göte, moster Emelie, min bror Greger, din farfar Göran och många fler. Du har inte ont längre och du kan springa, cykla, leka och spela favorit spelen. Hoppas du fångar många Pokemon.
 
Saknaden är så stor.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Så skön dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200904
och det är Gisela som har namnsdag.
 
Då skall jag ta tag i denna dag som är en fredag och nu kommer helgen och min man . Det blir ett dubbel lycka. Jag har nu också full styrka på allt runt omkring mig, sjukgympa, vattengympa och mediyoga. Det kan inte bli bättre, jag njuter av detta och känner att jag är så glad.
 
Nu skall min rygg bli stärkt och mjuk. Jag skall slippa att vara stel och jag skall slippa känna mig obekväm i min rygg. Det är bara att göra och se vad som händer. Jag har många år framför mig så jag vill njuta av dom och känna mig så tillfreds. Kunna åka 10 mil utan bekymmer och att hämta barnbarn som vill komma och bara vara med dom.
 
Vist har jag några elaka människor som önskar att jag dör nu gärna i går. Men jag är sund och stark så jag skall väl hålla länge till. Ja det kan ju vara en fördel då mina barnbarn inte är så värst gamla. Ja då så njut av mitt liv och se till att må bra, det är ju det som är bra.
 
Frukost, klar, duschen klar, bäddning klar super då kör jag med min dag. Detta händer i dag, fortsätt läs om min dag. Inga krigs utbrott, eller mode reportage, bara en dag med mig och mina tankar. Ibland sätter jag in några kommentarer. Dock inga elaka kommentarer, jag undan ber dom, detta är min blogg och min dag inte er.
 
En fin förmiddag skall det bli, jag är på Brinken och ser till att allt är som det borde, dåliga dagar och bra dagar. Det är lite snack och så go fika förstås. Jag hoppas att det blir så bra det bara kan och så roligt det blir. Jag skall luncha lite med Karlssons. 
 
Det är ju en sak till, nu skall jag hälsa på Erikka en stund. Det blir ju så kul och så spännande. Det har sitt hus och hon har ett nytt jobb. Skall bli spännande att höra om. Ja så blir det. En trevlig dag med bra vibrationer.
 
 
Middag hos Karlsson där även Doris och Angelica är. Det är så kul att träffa denna underbara tjej igen. Hon är så trevlig och hon är så rolig. Nu är det ju bara att svänga med och ha en bra kväll.
 
Allt för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Mediyoga är igång

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200903
och det är Alfhild & Alva som har namnsdag.
 
Då han min man åkt och jag skall ta tag i min dag där jag skall bestämma lite vad jag skall göra, Jag har ingen som helst lust med något, det är ju bara så just i dag. Men det är ju bara att köra på lite, så ger det sig under dagen. Det blir ju en dag till slut och jag har gjort en del.
Nu är det frukost och njutning av lugn musik till en lugn morgon. Perfekt. Jag njuter av mitt te och set till att det blir super bra med det. Inge stress inget annat heller. Då så nu är det bara upp till mig vad som skall hända. Så skönt. 
 
Mot Tullinge och mediyoga. Ja det skall bli så skönt med denna start. Jag hoppas att det går bra med ryggen och att allt kommer på plats. Då så nu tar jag tag i detta. Återkommer när det är klart. Jag hoppas att det blir bra så. Hej igen så underbart för kroppen och själen. Jag mår tusen gånger så mycket bättre.
 
Då blir det att plocka Juhani , köra hem han och så skall han fixa sig för att träffa sin fru. Ja det är inte så att jag kör han till Jordbro, nej då jag kör han till Tumba. Jag skall träffa en vän i dag hos Camilla så jag skall dit. Ja då kan man väl bara njuta av dagen och fortsätta.
 
Det blir go fika och god mat och gud vet vad. Vi tar skumpan också. Ska det vara så skall det. Ha ha ha ja så kan det vara. Nu är det lite dags att jag tar mig hem, har inte mediciner med mig så jag måste hem. Och nej vi drack ingen skumpa.
 
Så klart jag får en reaktion på mitt inlägg i går. Jag hade förväntat mig det också. Jag tror inte jag kan klara av en vanlig dag utan på hopp av människor son har för stor fritid, skaffa en hobby eller varför inte ett jobb. Jag vill bara vara i fred från et. Låt mig vara, Tack
 
Alles för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Gubben kommer i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200902
och det är Justus & Justina som har namnsdag.
 
Det är onsdag och i dag kommer min man hem. Det är alltid lika kul och jag längtar. Det är som om vi har ett särbo liv, det är ju det på sätt och vis efter som han är borta i veckorna utom onsdags kväll då. Men det är så det ser ut i dag då han jobbar i Eskilstuna.
 
Nå väl frukost är klar, duschen är klar, bäddning är klart. Då skall jag ha samtal med min psykolog. Det är om ett par timmar så innan det hinner jag ta en te till, lyssna på morgon musik och ha yoga, lite ryggträning . Det blir ju hur bra som helst.
 
Då så, skall jag starta resten av min dag och se vad för fint jag klan få ut av denna dag. Jag har bara planering i kväll så dagen kan bli hur som och det är ju så spännande att se vart jag kommer någon stans. Det är nu dags att göra min dag.
 
Först var det då samtal med psykologen. Det blir det sista med denna tjej. Hon skall nu gå över och hjälpa barn och ungdomar. Det är ju skit tråkigt men sånt händer. Jag blir inte utan snack kompis, jag får en ny så det skall nog gå bra det också.
 
Ja sen var det ner till Brinken där Karlssons bor. Te, snack och så fixa en trasig nagel, Lunch bestående av pizza och så kan man ju bara tänka sig hur gott det var. Ja nu skall jag hem, får lite annat att stå i. Min man kommer också så det blir lite mys i kväll. Jag har längtat efter en trygg famn att kramas med.
 
Jag skall nu bara fixa middagen till min man och lite kaffe. Han är också bortskämd som min sladdis. Jag kan allt skämma bort mina barn. Jo det måste jag nog säga att jag har gjort på olika sätt. Det är ju så jag är, det är så jag har uppfostrat dom. Nog för att dom gör sitt liv som dom vill när dom nu är vuxna men jag hoppas dom kan fortsätta med den fina linjen.
 
Då så nu har man i alla fall gjort klart detta så då är det tvättstugan som ropar på mig, tur att gubben är hemma. Han får allt hjälpa mig. Tvätta är så trist, men det skall göras, jag har ingen jävla lust men måste.
 
Jag undrar lite över en sak. Hur kommer det sig att människor kan skriva ut saker på Facebook som rör mig? Jag tror inte jag kan förstå detta. Vill man mig något kan man skriva till mig, men på Facebook! Så lågt, jag får konstant meddelande här på min blogg och det är inga vackra saker. Men det bekymrar inte vissa ett dugg. Undra vem som inte kan låta bli vem?
 
Skriver vidriga saker om mina barn, ALLA barn, nämner mina barnbarn i samma hat brev. Jag undrar bara, vad är det för fel på människor. Jag har något som även jag kan lägga fram mot just detta par, hur dom blev tillsammans och vad det gjorde, men jag känner att det är ingen ide. Jag har inte svarat på något meddelande på nästan två år, men jag får massa med anklagelser än då¨.
 
Jag är inte ens vän med dom, jag vill inte vara det heller. Jag har hjälpt dom tillräckligt. Det är så sjukt vad vissa saker kan bli till katastrof. Jag vet också att dom läser min blogg för att hålla koll, välkomna att gör det. Inga som helst hemligheter här. Bara en vardag för mig, utan er.
Låt mig vara ifred, byt till en mer spännande läsning.
Tack
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Vattengympa i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200901
och det är Samuel & Sam som har namnsdag. 
Vecka 36, dag244 på året
 
Hej september, det är ju så att vi har bytt månad i dag, det är ju galet vad tiden rullar på, Det är lite kyligt ute nu och hösten vill tränga sig på. I dag är det just nu 12 grader men solen skall lysa så då kan det bli 18 - 19 grader, det är ju så skönt.
 
Ja då skall jag ta hand om denna nya månad och nya dag på bästa sätt. Jag har lite att stå i och lite att göra så jag måste starta nu på en gång. Dusch, frukost, påklädning, bäddning och så i väg.
 
Ja det blir körigt när man skall hinna med allt, men det gör jag ju alltid. Jag har tiden på min sida.  Så då kör jag nu så jag kan ha lite vatten gympa så här på morgonkvisten. Tittar på klockan och tänker nu är det dags. Resan går bra inga köer. Framme.
 
Så var det klart och jag kan nu åka hem, det betyder att jag skall fixa lite hemma innan jag åker ner till Brinken. Jag tar och fixar tvätten och sen är det väl bara att åka. Jag kommer ner och då skall jag med till Kungens kurva. Thomas skall ha något på Stadium. Camilla handlar också.
 
Jag köper tröjor till min man, och strumpor. Så går vi till plantage, handlar blommor. Ja så vara det hem då. Jag blev en smula hungrig och Thomas har en wok som är från i går kväll. Det var ännu godare i dag. Jag bara älskar hans mat.
 
Ja det blir Hawaii five- o, Thomas skall åka och köpa ett spel. Så då blir vi ensamma, Miss Paakki kom. Så vi titta på serien och hade go fika. Det blir lätt många avsnitt så där sitter vi och kollar.
Jag tar sen mitt pick och pack och åker hem. Jag hoppas att få en bra kväll med lite TV och så.
 
Det var de, nu är det slut för idag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

sjukgymnastik i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200831
och det är Arvid & Vidar som har namnsdag. 
Vecka 36, dag 244 på året
 
Det är som du ser en ny vecka och det betyder att jag är i ett ny fas med sjukgymastik, vatten gymmpa och yoga. Det kommer att kännas super och jag kan bara ha en skön vecka runt omkring mig. Jag vill då att det får blir sådan här bra vecka som man vill ha. Inga mail om hot eller förtal, inga tråkiga sms och inga tråkiga telefonsamtal. En lugn och skön dag som bara skall rulla på så fint.
 
Jag har startat med min frukost så den är klar och lika så badrumms stöket. Bädda skall jag snart göra och så kan man börja återhämtningen i dag, detta med oro och ångest kommer fram allt mer och mer. Det är en berg och dalbana hela tiden.
 
En liten kille som inte ens fick vara kär, en liten kille som inte får vara med sina kusiner, en liten kille som inte fick ha ett sommarlov, en liten ängel som nu slipper smärta, förlamning och talsvårigheter, kan nu springa fritt på en grön fin äng.
 
Jag vet att jag kommer snart, det vet jag då skall vi leka och invänta resten av vår familj. Ja det är så det är just nu och jo det gör så inåthelvetes ont. Hjärtat kanske brister jag vet inte, inget jag kan styra över. Men det är nog bara att se till att ta små steg igenom denna sorg.
 
Jag skall nu göra mig klar för att ta och lufta Bee ett tag, det blir en liten promenad eller åktur mera. Jag skall lämna Juhani på vård centralen, och hämta min medicin, plocka upp Juhani och sen åka till Brinken för att bara ta en te och snacka lite. Jag har sjukgymnastik så det blir att dra till Tullinge nu.
 
Så det blev ett träningspass som heter duga. Jag kämpar som fasen, det är så satans ont i ryggen. Ja det får jag nog dras med resten av mitt liv. Så jävla jobbigt. Men det är så bara och nu skall jag göra så gott jag kan. Det är bara så det är. Ja ha då så, heja heja, så duktig jag är. Det är i alla fall lättare att kämpa med en själv när man är motiverad.
 
Klar och ganska trött, jag kommer att se till att få många bra pass här, övervakad av en sjukgymnast då är det ju hur bra som helst. Ja då så nu är jag klar och skall åka hem till Karlssons. Jag hoppas att det blir en bra dag och att inga konstigheter är på g här inte.
 
Vist ja, i ett svagt ögonblick lova jag köra Juhani till Jordbro. Det skall jag ju göra nu. Så kom nu så åker vi. Det blir tur och retur, jävla lata unge, ha ha ha. Nä han betala faktiskt bensin så jag tycker det är okej. Då har jag lämnat min son och nu skall jag tillbaka till Camilla. Jag tar en sväng och kollar om det är något som behövs.
 
Jag tar en fika och så kommer det en massa andra saker som bör göras, men inte är så viktiga. Viktigt i dag är ju att bara njuta av dagen och se till att få må bra så gott det går. Jag och Camilla tittar på Five-o, bra serie och spännande. Ja så vi kollar på många avsnitt.
 
Thomas spelar hockey med grannen tror jag. I alla fall blev det mycket sent innan jag kommer hem,
Nu skall jag sova och möta morgondagen med en skönt härligt leende.
På återseende och gör en bra kväll.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

RSS 2.0