Det var det

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200730
och det är Algot som har namnsdag.
 
Det är både sol och icke sol ute, värmen är bara 15 grader.Så min dag är i gång. Dusch , frukost, bädda och klä på mig. Så far jag ner. Det blir min dag, så skall lite annat hända.
Jag är rätt på gång.
 
Hämtar blommor som har kommit till blomsterhandeln i Tumba. Jag skall allt se till att få en lugn dag. Så jag köper mig en sommarklänning. Det kan inte skada. Jag har nästan bara svarta klänningar så det kan vara bra med en med färg.
 
Till Karlssons, här skall musik kollas upp och det skall fixas efter alla hjälpmedel som har varit till hjälp för Linus. Det ser så tomt ut nu, alla hans saker som vi hade för att hjälpa han är borta. Det är kusligt.
 
Det blir en liten ommöblering i huset så de får tillbaka sitt sovrum, vardagsrummet blir vardagsrum. sen fixar vi inget mer. Det skall vara te och kaffe och Pilla kommer och skall också ha te. Vi snackar och berättar bra minnen om Linus. Vi njuter va varje sekund, minut, timme och dag. Vi har verkligen fina saker att berätta om honom.
 
Tack för i dag och det är bara att se till att jag har det så bra det bara går. Hemma lyssnar jag på musik, skall nog titta på Bee tror jag. Måste skingra tankarna.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Familjen

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200729
och det är Olof som har namnsdag.
 
Skall försöka få i hopp en dag, det är hårt men det skall gå hoppas jag. Jag skall börja med att a mig till duschen och sen lite frukost tror jag, man måste äta för att orka har jag hört. Då är det bara att köra. Hoppas på en vacker dag och en minnes dag med massa fina minnen för Linus.
 
Ja då så ner till min dotter, hon skall ha lite stöd i denna tuffa dag, kan ta en promenad. Fika ut på terrassen. Bara ha en fin dag. Jag hoppas på det och hoppas på det bästa. Frukosten avklarad och nu kan jag köra till centrum och här kan vi allt fixa lite saker.
 
Då kan man köra vidare till  Thomas och Camilla. Det blir att hänga här och stötta dom. Nu kommer ju alla känslor på en och samma gång.
 
Ari dyker upp på kvällen och vi ärter lite mat. Jag är trött och helt slut. Dags att ta sig hem och sova. Somnar nog på en gång.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Sorgens dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200728
och det är Botvid & Seved som har namnsdag.
 
Full fart till Brinken. Här hänger jag hela dagen och det är inget mer att skriva om det.
Få se om jag kan få ner några fler rader i morgon.
 
 
Jag vill bara säga vila i frid min super krigare.
Älskar dig här i från in i evigheten.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Trevlig dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200727
och det är Marta som har namnsdag.
Vecka 31, dag 209 på året
 
Vaknar faktiskt klockan 7.45 i dag, Linus har sovit efter allt strul med infarten i går. Jag tar lite te och så är man på G med en helt ny dag, vecka och massa möjligheter. Jag har en deppig dag i dag och känner mig tung och nere. Det är inget jag kan fixa och det är inget jag kan göra något åt.
 
Teamet kommer och det blir massa snack om vad som skall göras och vad som kommer att göras. Ven porten fungerar och det känns så bra, han får sina med, och vi tackar för besöket. Nu skall Thomas fixa lunch. Det blir super gott.
 
Har ju inte ätit frukost i dag, glömde liksom av den. Nu blir det "fattig mans pizza". Vad det är? Jo det är rostade form bröd med köttfärs röra på. Så jäkla gott. Tack Thomas för den. Dagen ramlar på och läkaren kommer i dag, det betyder att det blir massa tråkiga diskussioner.
 
Efter två timmar lämnar teamet och läkaren. Vi skall fixa middag, och Thomas skall då grilla lite. Ari kommer, Juhani kommer och Ashani kommer. Så himla kul. Jag skall njuta en stund och se om allt kommer att bli lugnt i kväll. Jag skall hem med Ari och då kommer Ashani och Juhani med hem.
 
Det blir lite snack och sen kommer jag att lägga mig. Trött är jag efter en deppig dag.
 
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Tack flickor

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200726
och det är Jespåer & Jasmine som har namnsdag.
 
Jag är uppe och skall se morgonen komma, det är ju så skön morgon med massa sol och en stressad kille. Det är sjukt vad han inte kan ta tiden mer allvarligt. Han går upp som jag lite tidigare för att hinna äta i lungn och ro. Han sackar efter då och sen skall man på toa i 45 minuter och sen, och sen och sen.
 
Ja han kom i väg och då är han i taket, ha ha ha. Ungar, dom lär sig inte att ta det lungt. Jag hoppas att det blir så mycket bättre för han sen. För att planera en ej stressig morgon är så viktig. Jag har ju bara sagt det miljoner med gånger till alla barn. Stressa inte på morgonen, det är inte värt det. 
 
Hoppas det går in i huvudet någon gång, hahaha. Ja nu har jag i alla fall en skön morgon och har njutning av min frukost och nu skall jag ställa mig i en mjuk och skön dusch. Återkommer senare med resten av min dag. Nu kan man alltid hämta kaffe, te, dricka eller ja vatten (är ju också dricka bart). En paus blir det ju.
 
Lunch med flickorna och massa kärlek det känns bara bra och hjärtat fylls av glädje. Ja sen skall dom hemåt. Jag tar mig till Linus för att vara nära han. det är viktigt , jag vet inte för hur länge han är med mig. Jag kan bara känna att jag är så ledsen och så krossad av denna hårda kamp. Han är en av de finaste superhjältarna som jag har.
 
Det blir också middag m,ed familjen, Pilla kommer över och det är ju bara att ha det så bra det går, jag skall sova kvar det är bäst så i dag. Jag vill bara ha en skön stund så mycket jag kan. Det är inget jag kan hämta hem senare.
 
Teamet kommer vid 24 tiden och skall då fixa med. Det är jobbigt att se mängden han skall ha, det är jobbigt att se hur han tynar bort, det är jobbigt att veta att man inget kan göra.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Oroligt

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200725
och det är Jakob som har namnsdag.
 
Då är det helg och jag har en smula ont i mina knän, det går över sen men just nu skall jag bara hänga här och ha en bra dag. Jag sklall duscha, äta frukost och fixa lite, det blir bra. Jag skall också hinna med att njuta av morgon stund. Viktiga saker skall jag säga. Man skall inte rusa på som om det vore sin sista dagen, hjärtat mår inte bra av det vill jag lova.
 
Nå väl allt klart och vad som änder mer kan du läsa vidare om här nedan. Så är det med min blogg, det handlar bara omn min dag och mina tankar. Så fortsätt läs så kan du kanske skratta lite eller vad du nu gör när du läser om mig.
 
Jag har fått kritik förrut att jag skriver saker som inte är visentliga för mig, men det är dom ju annars skulle jag inte skriva dom. Bara mina saker står här. Så även denna dag. Jag har ju mitt jobb i Huddinge kommun och jag har ju då jobbat här nu i 15 år, tänk vad tiden går och det är ju galet länge.
 
Nu kommer ju jag att sluta så småningom efter som jag då är pensionär inom kort. Då kan man njuta av dagarna som man vill. Det kommer att vara en bra tid, ett bra avslut för mig, dte låter ju helt galet men sant. Kunna vara på fötter och ha kul med barnbarn är ju allas dröm i min ålder efter ett hårt slitande jobb.
 
Dagen skall bara rulla på och det är mitt syfte i dag. Det är en tung och orolig dag på många sätt och det är ju galet. Jag skulle vilja ha en dag då jag bara kan njuta som man skall, fin man, älskade barn, fina vänner, härliga barnbarn, vacker dag, skön sol,och det är allt jag behöver. Ja listan är ju inte super lång men den är hjärtlig och det är viktigt för mig.
 
Dagen rasar på och jag kan nog säga att det är rätt jobbigt med detta just nu. Vill liksom inte ha det så, men dert går inte att ändra på. Min dag slutar rätt sent för jag och Joline kollar på Ladybug.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Ont i kroppen

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200724
och det är Kristina & Kerstin som har namnsdag.
 
Har nu en fredag och det är bara att njuta av solen och lite värme, lagom och det är skönt. Hur mycket jag är älskar solen är värmen ett litet problem för mig nu då. Jag har en tuff värme tolerans som inte fungerar lika bra som förr. Men det sagt har jag inte sagt att jag inte älskar solen.
 
Nå väl jag skall nu äta min frukost och se till att ha en skön stund och njuta av. Jaga upp barn som skall till centrum med mig, det blir så bra det. Vad som kommer ut av den vet jag inte, men man kan väl hoppas på det bästa. Typ
 
 Jolin kan shoppa som fasen, jag lovar vad hon kan handla. Hon har massa saker och allt var snyggt och allt ville hon ha. Så nästa år när hon fyller får hon ett presentkort hatt handla för. Amanda är mer försiktig och känner att hon inte vill ha så mycket. Lite handla hon i alla fall.
 
 
 
Fika och så handla, glömde mitt paket så jag måste hämta det i dag senare i dag. Då så. Ari skall på utflykt med barnen och jag är hemma. Jag har för ont i rygg och knän för att knalla runt hela dagen. Så jag skall hänga med krigaren ett tag.
 
Det blir bara att vara på plats, träffa Pernilla och även Miss Paakki kom. Ja dagen rann i väg och nu kommer Ari och hämtar mig. Bra hem och försöka varva ner, det är så jobbigt i min själ just nu. Jag är så trött och slut. Jolin berätta om dagen och vad hon gilla mest,jag tro kjolen och toppen var bäst i dag.
 
Jag säger åt flickorna att inte sitta uppe länge, jag skall nu sova, snackar med Pia och så är det bara att kolla tv och sova.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
 HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Sorglig dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200723
och det är Emma & Emmy som har namnsdag.
 
Jag vaknar upp klockan tre i natt och var så jävla besviken. Hur kan kroppen bara tro att jag skall gå upp då? Nej nej min vän du skall ligga kvar och sova, på en gång. Pang! Vilken tur jag har som lyckades somna om.
 
Nu är jag vaken och skall ta tag i min dag. Det är lite oroväckande dag i dag, jag skall gå på Görans begravning. Det är tungt som alltid. Lite så kan jag känna. men det är klart jag skall stötta och hjälpa Lena, Thomas och Annelie i denna svåra stund. Självklart. stöttar man familjen. Ja det blir tungt och det blir så komplicerat för mig med många tankar. Jag hoppas att det bara kan få vara fint väder och mycket värme från alla runt om.
 
 
Jag skall börja på ruta ett och ta duschen och frukosten först. Det är avklarat och då kan man se vad för kläder som skall komma på kroppen.  Det får bli det vad det blir. Jobbigt så jobbigt. Nu är allt så nära att man kan känna det i munnen, jag kan inte förstå vad som händer.
 
 
Plocka upp Pilla som skall till Linus. Det är sen en tung stund och det är begravning av Göran  Karlsson tungt, jobbigt och smärtsamt. Det är en fin stund och jag skall säga att vi är tagna hela församlingen. Det är fin musik och det är fint tal.
 
 
Jordfästningen sker direkt efteråt och det är tungt och ändå så fint. Nu skall jag bara samla mig och ge Annelie och Thomas en fin dag. Tänker på er, mitt hjärta är så ledset. Vilken tuff dag. Kärleken till er. Min dag skall fort gå.
 
Till Brinken där jag skall släppa Juhani pussa på Linus och bara njuta en kort stund. Då är man redo och skall leka lite med barnen. Jag hoppas att de blir nöjda. Jag hoppas dom kan njuta lite nu. Det dröjer inte förns jag blir kallad till Brinken, och det blev på drag i hela min kropp.
 
Det var nu en liten stöt av smärta som kommer och gick över till panik på en sekund. SSK kommer och fixar så det blir till det bättre. Nu kan jag ringa och höra vad Ari är, okej hemma. Då kommer jag.
Det är så tufft, jag kan inte vara på två sällen samtidigt men vem har sagt att jag inte kan?
 
Vi poppar popcorn och myset i soffan. Joline är sugen på nya kläder det kan jag tro. Men vänta nu du fick massor i förrgår. Skall du ha ännu mer i morgon? Ja du du är rolig. Nu skall nu sova för vi skall upp i morgon. Det är så det blir.
 
Sov nu kära barn.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Ja planerar för en bra dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200722
och det är Magdalena & Madeleine som har namnsdag.
 
Det spirar med sol och det känns fint med värme och sol, jag är en sådan lycklig och glad människa i dag, det finns vissa saker som gör mig glad i dag och det är så fint, man skall se till att ha det gott ibland också. Jag fyller på med massa fin energi och låter min dag bara falla på plats. Älskar bara min dag.
 
Intagit frukost och njuta av den och sen är det bara så att man får dagen att rulla på. Jag hoppas att jag kan få två dagar med allt som jag vill, ge mig två dagar snälla. Om det bara är bra så vill jag bara få dessa dagar .
 
Jag skall gå vidare med min dag. Ett läkarbesök med Camilla, det kommer först, mot Södertälje. Gubben är med tjejerna. Ja sen är det klart på ett litet kick. Då är man tillbaka och då är jag på G med tjejerna och shoppa. Jo då hon vet hur man förstör massa pengar, så det vart en hel del. Men det är så att vara farmor eller mormor, det kan kosta ibland.
 
Hemma igen och då skall gubben förbereda middag och vi skall se vad som skall göras. Ari fixar spagetti och köttfärssås. Det är då lite sån mat i dag. Jag skall plocka upp Juhani och jag får en tjej med mig. Det betyder att jag har ett fint sällskap med mig.
 
Ja hemma igen så kan jag lungt säga att jag är lätt seg, vi kollar film och jo jag somna till lite här och där. Är så trött. sova efter 23 tiden.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Tur och retur, Ärla

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200721
och det är Johanna som har namnsdag.
I dag grattar jag Johanna Norrby på namnsdagen.
 
Då så nu kamp dag och massa saker som skall fixas. Man känner sig så illa till mods när allt klumpas i hopp sig. Jag känner mig väldigt ledsen över så mycket och det går bara inte att grotta i det just nu. Jag har så mycket annat för mig, mycket viktigare.
 
Jag skall allt se till att ha en super duper dag med allt vad det innebär, Jag skall nu ta min frukost och se vad det innebär, typ. Jag har lite att stå i så let´s go, min dag ramlar på. En sväng till Linus, sen skall vi vidare ner mot Ärla. Jag hoppas det är lite trafik och att det går bra.
 
 
 
Så är man då här, fina Ärla och ett jävligt bra ställe särskilt på sommaren. Vackert med skogen och tomten, det är helt galet fint. Om jag saknar stället? Jo vist gör jag det, men tiden är annorlunda och då kan det bli galet. Jag är här för att hämta Joline och Amanda. Dom skall vara ett par dagar hos mig.
 
Det blir så bra och det blir så kul. men det finns ju viss oro. Vad händer med Linus? Han är ju så jävla dålig nu så det blir att hålla kontakt hela tiden. Jag vet att det är jobbigt och barnen skall inte behöva lida för det. Jag och Ari arbetar ut en bra plan.
 
Nu skall jag allt ta mig samman och tacka för oss, en god blåbärspaj fick vi och nu åker vi mot Tumba igen. Stopp ett; McDonald's, lite lunch på detta. Så tar vi stora vägen och Ari brassar på så nu är vi på stopp två; tanka och glass in handlats.
 
 
 
 
Hemma står jag på öronen vid trappan så det blir satan så ont i min vänster hand. Alltså, helbördans vad ont det gör. Uppe tvättar jag med tvål och handsprit. Då kan man hoppas att det är helt okej och rent, lite plåster och så kan man allt se till att det inte gör mer ont.
 
 
 
Det blir lite ner varvning och lite film på TV:n. Tjejerna vill se en serie som Amanda gillar. Så då kan man titta lite på den. Jag skall fixa middagen men skall hämta Juhani först. Så två flickor är med och då skall man låta Juhani köra hem.
 
Middag, sen middag, vod 20,45 och lite film, det känns super bra och jag kommer att titta en stund. Det blir väldigt segt för mig, väldigt segt. Så är det väl god natt för min del. Jag skall bara sova lite så jag är pigg igen i morgon.
 
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Ny vecka, ny dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
Vecka 30, dag202 på året.
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200720
och det är Margareta & Greta som har namnsdag.
 
Det är bara att ta tjuren vid hornen och göra det tråkiga, tvätta. Jag har 07,00 för att inte låsa upp mig hela dagen. Jag skall först och främst se till att få det fixat så jag kan bara njuta av resten av dagen. Halva frukosten är klar så då kan jag bara börja med att ta tvätten och ramla ner i tvättstugan.
 
Jag skall inte ta så hårt på detta men det är så tråkigt, fy attan. Det borde inte vara tråkigt, men det är det. Ja ja nu är man mitt i det. Gör det klart och så kan resten av dagen rulla på. Går ju fort ändå, Inte så svårt kanske.
 
Andra delen av min frukost. Det är ju bara att njuta av den och skön mjuk musik. Andas in, andas ut, upprepa ett par gånger. Känn harmonin i din kropp, så bra så lugnt. Härligt då är man ett med själen. Min dag rullar på och jag är inte alls stressad eller på något sätt irriterad. Underbart.
 
Det är en dag med Juhani och Linus, vi far först och handlar, sen är det ju bara att vara med super krigaren som slåss varje dag.  FUCK CANCER ! Jag lider så med ett barn som är så sjuk av detta skit, jävla sjukdom.
 
Det blir fika med Pernilla, Stefan, Thomas; Camilla och jag. Teamet är här och hjälper lite med honom. Lite måndags krångel är det och det är ju en massa jobb då. Men allt löser sig och då kör dom. Men som tur är kan man få sig ett gott skratt i bland och då känns allt bra.
 
Jag och Juhani tar en shopping tur till Willys och fixar så det finns go saker att äta hemma. Jag skall tydligen få fin besök i morgon, hur kul är inte det? Jag hoppas att det blir massa bra minutrar och dagar, längtar.
 
Då så middag och en skön kväll, det blir super nice.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Det var denna dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200719
och det är ??? som har namnsdag.
 
Det är nu en fin söndagsmorgon och jag har sovit en stund, jag känner att det är en bra morgon med allt på plats och inga saker att oroa mig för. Jag skall nu ta mig samman och se till att få den finaste söndagen i dag. Det är bara att börja från ruta ett frukost, den skall sitta fint och vara en bra start för i dag. Ja så på med mjuk musik och allt vad det kan innebära. Jag hoppas att det blir bättre och bättre under dagens gång.
++
En sväng ner till Linus för att hålla Linus sällskap, det är dock en viss trötthet hos han i dag. Men vi gör ändå den bästa dagen till han. Det är viktigt för Linus att känna kärlek och omvårdnad. Vi fikar och snackar jag och Camilla. Thomas är på ett ärende men kommer snart hem, vi tar en sallad och ser till att Linus också får lite mat i magen.
 
Ari kommer förbi, han har promenerat till Brinken, så bra gjort av han. Han tar lite dricka och även en kopp kaffe. Så då är hem teamet på plats och vi skall fixa med det vanliga och även fixa sängen när han ändå är uppe.
 
Så spelar SSK med Linus, det är fantastiskt att se vad dom lägger ner jobb, vilka fina människor. Det är två stycken i dag och dom är så bra. Mot föräldrar och barn. Det gör livet mycket bra för Linus. Dom skall ha massa stjärnor. Hoppas dom förstår vad dom är viktiga i denna process.
++ 
Det blir daga för mig att åka hem, skall äta med Ari. Skall göra lite annat också, Juhani skall hämtas och det är ju bra. Han har inget SL- kort, vilken slarver. Jag hoppas att han skall fixa detta med körkort, han behöver det för att jobba kvar och bo så långt bort.
 
Då så är i Jordbro och så sitter han där, min son, hej länge sen. Är det bra? Han säger ja och det är nu lite så där vad säger man? Trist att semestern är slut. Ja det blir så till slut men det är ju bara kul att ha haft och njutning av den.
 
Vi är hemma igen och jag skall kolla på TV, Marie Wärn.
Så tack för det. God natt.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Träffa Jerry

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200718
och det är Fredrik och Fritz som har namnsdag.
 
Det är nu en lördag på almanackan och det är helg med sol och 28 grader, klockan är visserligen 9,30 men hela min morgon procidur är klar så jag har startat dagen och det känns skönt allt är klart och vi, jag och Ari väntar på att vår son Jerry skall komma. Hoppas det inte blir så sent bara.
 
Det är en njutningsfull morgon med allt vad det innebär, hoppas resten av dagen blir så också. Jag skall nu se till att njuta av skön musik och trevligt sällskap.Dagen ramlar på och jag beslutar mig för att åka ner till Brinken och se hur läget är, Jerry är där och det blir lättare att ses där, han skall ju vidare. Nu är vi samlade och jag kan lätt säga att jag har en fin dag framför mig.
 
 
 
Jerry och barnen kör vidare och jag skall nu se till att få en lätt lunch, typ en korv som är klar, ost och bacon blev det. Så nu kan jag och Milla sitta med Linus som är vaken och vill ha något att äta, så då kan man sitta med han och föra ett samtal, det är så lugnt och skönt. Tiden ramlar förbi, det är så jobbigt att inte kunna göra alla de saker Linus gillar, inget funkar, han vill så mycket men det funkar inte.
 
Jag har samtalat med Joline i dag och hon berättar att dom skall ut och köra  4 -hjulring. Så kul det är ju så kul, jag har kört den och det är skit kul. Ha en fin dag med familjen älskling. Älskar dig.
 
Thomas har fixat Bee i garaget med Ari, så nu skall vi bara byta olja och tändstift. Tur att jag har en meckar kille i min närhet, guld värd Thomas, det är du. Jag har ju min man och sonen i Ärla, men det är inte så att man kan svänga förbi på en kafferast. Så har dom eget att pyssla med, Det har ju Thomas också men han är snäll och fixar svärmors bekymmer.
 
 
Vi skall också fixa en härlig middag med Pernilla, Stefan, Ari, Camilla och Thomas. Det är en sen middag men vi sitter ute och det är skönt. Linus har också ätit och är nu trött och skall sova. Vi sitter och snackar och det är trevligt runt bordet, vi har en hel del roliga saker att berätta, stämningen är på topp.
 
Det blir en sen kväll och vi skall så småningom om dra oss tillbaka.
  
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Äntligen fredag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200717
och det är Bruno som har namnsdag.
I dag grattar jag sonen Jerry,
Grattis
 
Jag vakna upp vid 7 tiden och pratar lite med Linus, han har vaknat och vill nu sitta upp lite, Det är jobbigt att bara ligga i sängen, när han är piggare vill han komma upp lite i HD stolen. Det är roligt när han är vaken för man kan prata med han då.
 
Hem teamet kommer och då somnar han igen, det är bra att han sover mycket, kroppen kan jobba lite då. Han behöver vila mycket också, tröttsamt är det för honom. Vi fixar lite runt omkring och det är bara att göra det bästa för honom. 
 
Thomas fixar lunch och jag får samtal av Joline i dag också. Det känns så skönt, så bra och jag hoppas att det fungerar bra att vi snackar. I bland lägger hon luren på ett ställe och försvinner en stund, hon snackar om vad som händer och vad hon gör. 
 
Så fint att hon ringer till mig, älskar henne så mycket. Det är ju tråkigt att barnbarnen får stå ett steg bak just nu, men det är så viktigt för mig att vara med Linus. Har honom inte så länge till. Då måste jag få vara med han. Kan vara svårt att förstå, men det är ju bara så det är.
 
Det är så för alla mina guldklimpar, men det kommer en dag då jag kan bara vara med de andra igen, massa gånger. Jag får hålla ut och hoppas det blir bra sen. Ja det var då dags för att prata med min man också. Han kommer hem i dag, det blir så bra så kul. Man känner en längtan efter hen och det är ju bra. Hoppas vi kan njuta lite av vår semester. Kan vara svårt med en sjuk kille. Jag hoppas bara att man kan göra något, eller inte.
 
Thomas skall åka och handla lite, och Rickard och Jessica kommer över, Camilla och Thomas kompis Pernilla (från McDonals) är också över en stund. Lite snack och lite annat. Jag hoppas att det inte känner sig stressade och så, för det räcker med Karlssons .
 
Det blir ju kväll även i dag. Sån tur att dagarna går och att det kommer en ny i morgon. Man vill ju inte att det skall ta slut bara så där. Hur det nu skall gå till. Ja jag skall hem nu och sen är det bara att sova. Känner mig trött och lite öm i ryggen, som vanligt med andra ord.
 
Då så denna dag är nu till enda.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Sova på Brinken

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200716
och det är Reinhold & Reine som har namnsdag.
 
Upp tidigt då jag skall hinna med duschen, och frukosten innan klockan 7,50. Jag vill ha god tid på mig och njuta av dagens morgon ljus. Det är viktigt för mig att vara t ett bra tillstånd i dag då det skall klämmas och tryckas på min rygg.
 
Så då är det bara att njuta av en skön musik och relaxing. Allt är klart och jag kan hitta mig själv och bli stark. Att det så enkelt att fokusera på bra saker och se dagen med ett bra ljus. Det är så jag startar för att kunna ha en bra nivå med mig själv. Hakuna matata är ord som är bra.
 
Njuter en stund av bilkörning, hoppas det är okej att fortfarande gilla att köra bil, dock kan jag bara köra kortare sträckor utan att få ont i ryggen. Jävla kota som har glidit snett. Men det är bara att bita i hopp. Det är inget annat att göra så, det är bara att vänta och se.
 
Det var skönt att få vara hos sjukgymnasten och bara känna att någon kan fixa lite så jag får vara i ett hopp om att det blir bra. Jag skall börja på bassängträning och med. yoga så det blir super duper. Ja det var det nu kan man tacka för mig och sen komma tillbaka om några veckor.
 
Dagen ramlar på och nu är jag på G till Brinken. Det blir en hel dag här och vi skall göra lita av varje, som att rensa kläder. Det klan vara trist men nödvändigt. Jag hoppas att det blir bra för både Camilla och Thomas.
 
Lite kläder skall också rensas från Linus, det kan bli tufft. Vi tar och snackar lite, jag hoppas att det är bara att starta sen...eller? Camilla har tappat lite sugen, hon vill inte riktigt, jag vet att det är jobbigt. Jag och hon skall till affären. Det kan vara bra att hon kommer ut lite. Men det är också jobbigt för henne, det funkar inte som hon vill.
 
Lunch och mer te. Inga rensningar blir av det är bara att skippa det till ett annat tillfälle. Vi skall se till att ha en bra dag. Jag får samtal från Joline och hon berättar att hon skall kolla på film med Haylie, hon berättar om den lilla kycklingen också, det mår bra och kan snart bli stor nog att vara ute med gänget på gården.
 
Mer te och nu kommer hem teamet. Det blir lite snack om ditt och datt. Vi har en trevlig kväll och jag skall sova över, Linus bad mig göra det, hålla mamma och pappa sällskap när jag vilar. Söta unge. Nu är det skitlänge sen som jag sov där så det kan vara kul. Jag hoppas att det blir en lugn natt.
 
Det är bara att hoppas att jag kan sova bra. Vilket jag gör, Camilla blir lite prillig, ber Thomas kolla om jag andas. Han sa att jag sov lugnt, Camilla vart inte nöjd utan kommer fram till mig väldigt nära. Jag vaknar och ser henne alldeles nära mitt ansikte, fasen vad rädd jag blev.
 
Hon sa att jag hade andningsuppehåll, ja jag vet det det är därför jag har Darth Vader.
Sov nu sa jag till henne. Ungar.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Då är det tvätt dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200715
och det är ??? som har namnsdag.
 
Det är denna dag på veckan som gubben kommer hem för en natt. Det är en bra dag, jag har en stark längtan efter min man dessa dagar. Så en onsdagskväll är super. Sen blir det ju på freda han kommer hem. Jag hoppas att det är bra så och att vi kan få en fin semester. Ja det är lite så det är, jag menar att man längtar efter varann på ett bra sätt nu, och det är ju bara nyttigt och bra.
 
Jag har tvätt i dag och det är det som nu står på agendan efter min underbart goda frukost. Det är bara att hugga in och se till att det är bästa möjliga sak skall ske i dag, jag har en hel del att stå i under veckan förutom de vanliga som jag nu har, Jag har planerat detta för en tid sen så jag kan säga att det är dåligt tajmat.
 
Men va fan, vem kunde ana detta? Så nu tar jag tvätt först och sen är det Brinken. Det blev en hel del tvätt i dag, men dock inte mer än vanligt, 4 maskiner och så är det ju bara att göra, massa på tork och lite upp och ner.
 
Uppe med allt och klockan är 11,15 så då kan jag allt åka ner till Brinken, det är ett tyst hus och Linus sover, jag sätter mig och tar lite te, snackar med Joline och har en lagom slapp stund. Det är inga konstigheter och jag känner mig till freds.
 
Dagen rullar på och jag har massa saker att göra i min skalle men i själva verket känns det bara bra att slappa lite. Vi skall fixa sängen medans Thomas håller Linus. Vi fixar och donar, det är så bra och allt blir fint. Det är inga konstigheter och det är inget som är jobbigt att utföra.
 
Allt på plats så kommer hem teamet och läkaren, Han snackar med föräldrarna och det är bara att vara med Linus då. SSK fixar med mediciner och lite massage. Han somnar och känner sig så trött. Min man kommer, vi äter och sen är det hemfärd.
 
På vägen hem snackar jag med Joline och det blir en lång tid. Jag hör hennes bekymmer och så, det är jobbigt för henne att hon skall känna så. Hon har rätt till sina känslor så klart, jag kan bara stötta henne och säga hur det egentligen är. Min man kommer och lägger sig och vi skall sova. Det är skönt att reta ut ryggen och känna att det blir bra.
 
Väldigt bra dag.
 
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Fin dag med Eva och Linus

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200714
och det är Ragnhild & Ragnvald som har namnsdag.
 
Jag är på språng då jag skall hämta Eva ute på Gladö, och vi skall ha en dag hos Linus. Jag tror att jag skall njuta av min dag med dom finaste. Jag kommer bara att ta en dusch och sen en skön frukost att stilla min mage med. Jag kommer att se till att jag får så bra start på morgonen som bara jag kan.
 
Det är A och O att få en bra och lugn start för kroppen och sälen vill hänga på där lite. Man skall inte starta dagen med stress eller irritation. Man är mer värd en så, man skall bara hålla ett lugn och stabilisera sitt inre. Så nu är allt som det skall.
 
Jag kan starta min resa mot Gladö, det vill säga till Eva. Kollar in huset som genomgår en förvandling. Vad fint det blir, man är lite mållös. Han är så duktig Benny. Sliter och fixar. Att ha ett hus är ett heltidsjobb, det är alltid något som skall fixas.
 
Ja så åker vi till Tullinge, det är några saker som skall införskaffas, typ lunch, och fika bullar. Det är lite så att jag kan känna att jag vill ha en så lugn dag som det bara går, min rygg värker så in åt helvete. Jag måste bara ta det lugnt i dag.
 
Vi, jag och Eva, mäter upp Nicklas. Han väntar på oss vid Tullinge torg. Jag tror att det blir en bra dag för killarna i dag, lite spel kanske. Jag skall nu bara svänga för bi hemma och plocka upp Juhani också. Det blir en riktig grabb dag.
 
Då så ner till brinken för att vara där och njuta av en super duper dag. Det blir bäst på alla sätt, vi skall alltid göra vårt bästa till den bästa dagen. Man vet aldrig när den tar slut. Så var rädd om din familj och se till att den alltid finns där. Jag är så glad att man kan göra det och att man får vara med om det som händer här.
 
Vi fixar begett lunch med massa röror, det blir så gott. Vi har det så mysigt och vi skall alltid minnas denna dag. Det blev lunch där vid 12.30 men det är ju okej då jag inte är hungrig, jag ä'ter bara för att jag måste. Det är bara så och det fungerar bra tycker jag.
 
Jag äter det jag behöver och det som är ett måste, så då kan jag klara mig lite till. Ja dagen går framåt och Camilla är med Linus och hon somnar med han en stund. Thomas kan göra vissa saker och han kan känna att han också får en bra dag.
 
Pernilla och familjen kom förbi, dom skall åka på semester och det blir en road tripp för dom som skall avslutas på GeKås Ullared. Hon är bara tvungen att pussa på Linus innan hon åker, det är viktigt och hon är så orolig att behöva lämna killen. Ha en fin semester familjen.
 
Ja tiden rinner bort och jag kan lugnt säga att dagen var perfekt. Allt var stilla och skönt, Malin kommer vid 16.30 tiden, hon har jobbat och sluta tidigt. Det är ju så kul att hon är så intresserad av förskolan, hon blir en utmärkt förskollärare. Så kul.
 
Vi äter middag och vi skall se till att det är så bra som det går för Linus, han skall må bäst. Han är den som är i centrum för oss alla.Han har bara de bästa runt sig och vi är så starka och enade. Det betyder att vi skall stötta varann hela tiden nu, i morgon och för alltid.
 
Jag tror det är snart dags att åka hem, jag skall ha medicin nu klockan 20.00 så jag tar ett snack med Camilla och sen kommer Thomas ut från duschen, då kan vi lämna, jag och Juhani. Det blir långa dagar men det är ju okej och vi kan då bara njuta av så många timmar man kan. Det är så viktigt. Jag är så glad att jag är delaktig, mormors kämpe, älskar dig.
 
Då är man hemma, snackar med Pia som är på G hem från jobbet. Det är så tröttsamt att bara ha så mycket i skallen när man skall sova, det när så jobbigt, miljoner med tankar, det är så jobbigt. Man skall helst vara utan tankar i skallen när man skall somna in, som tur är snackar jag med Joline lite. Hon kan få mig att känna mig glad och det är så skönt.
 
Då är det bara att tacka för dagen och njuta av natten.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Sovdag för Linus

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
Vecka 29, dag 195på året.
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200713
och det är Joel & Judit som har namnsdag.
 
Det är nu man skall säga att man är glad att det är ny vecka och man kan åter igen göra den bästa dagen. Här är det bara jag som kan påverka vad jag vill skall hända, vem jag vill träffa och vad jag vill säga. Jag tar emot det jag vill ta emot. Jag är så glad varje dag, en ny dag en dag som jag styr över.
 
Det är jag som är min egen kung och jag lär mig varje dag att bara jag bestämmer vad jag skall göra. Det är en sådan befrielse att jag inte behöver vara andra till lags och se till att dom mår bäst. Processen är en daglig kamp att inte falla för det som är påtvingat.
 
I dag skall jag ner till Linus så klart, han kämpar som fan. Det är så tufft att se. Nu skall jag i alla fall kolla runt och se att allt är klart. Då så nu kan jag pippa ner till Linus. Pernilla kommer i dag så det blir så bra så. Jag hoppas att vi får en bra dag med Linus.
 
Pernilla och Stefan har handlat lunch och bjuder på det. Så snällt. Tur att vi har den familjen med på tåget. Jag har också hört att min son Rickard är hostig, har han fått Corona?? Så jobbigt i så¨fall. Nu är det ju så att vi som är hos Linus är testade och vi har inte Corona, tack för det.
 
Vi har en fin stund och det är bara att se till att man kan njuta av dagen. Linus är så trött i dag, det är inte så kul. Jag får ett samtal från min fina prinsessa Joline. Hon frågar vad jag gör, berättar vad hon gör och sen skall jag hjälpa till att tvätta Linus, vi bäddar rent och han somnar om.
 
Camilla är orolig som fan och jag känner hennes nervositet i hela rummet. Hem teamet kommer på besök två och ger medicin. Det går så smidigt och sen kommer Miss Paakki, vi fikar, Thomas gör Thai mat och det är så gott. Man kan nästan inte låta bli att ta mer.
 
Kaffe dags, jag tar te med en kanelbulle, super gott. Dagen tar slut och jag är så ledsen att behöva åka, men jag behöver en kort återhämtning. Tack för i dag familjen, det är så skönt att kunna vara med er på detta helvetes tåg. Vi kämpar med varann och Linus kämpar så hårt.
 
Väl hemma skall jag nu ta lite relax te och sen lägga mig i sängen och sova. Det blir långa dagar och tröttsamma med den oron vi har för Linus. Jävla skit sjukdom, detta borde inte finnas. Inget barn skall behöva gå igenom detta, inget bar överhuvudtaget.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En tuff dag

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200712
och det är Herman & Hermine som har namnsdag.
 
Det är nu en söndag och jag skall tala om att jag har en solig dag och jag har 17 + så det är ju bra, lite moln och det är ju bra. Men det är också en ny dag men Linus och mina känslor som bara bubblar. Vad blir det i dag? Vad skall ske? Hur mår han? Vad gör jag? Allt på en och samma gång.
 
Det blir te och lite snack om natten och sen kommer hem teamet, mediciner. Jag och Millan sitter och snackar lite. Hon måste få ur sig allt så det blir lättare för henne. Det blev nål byte vilket är jobbigt för han och det är en sov stund sen. 
 
Vi får ett besök av Thomas mamma, vi fikar hon och jag, Camilla har somnat med Linus. Efter två kommer Pillan och Stefan, Lena åker hem och vi fikar. Thomas och Stefan snackar golf, teknik och fikar. Jag, Pilla och Camilla har en liten trevlig stund. Nu är det Pillans tid med Linus.
 
Joline ringer och jag snackar med henne, hon mår bra och berätta om lilla kycklingen. Hon är så go denna lilla dam, älskar henne så mycket. Så skall man hjälpa till med vändning av killen och så lite annat. Det är små saker hela dagarna, Thomas och Camilla kan ligga och vila när jag är där för då har jag koll. Det blir 10 minuter här och där, det måste dom för att orka natten.
 
Det är nu dags att åka hem, jag skall fixa mat och så hämta Juhani från Jordbro. Kvällen är ett faktum, det skall bli skönt att lägga sig tror jag. Har pratat med Pia i dag också, hon träffar sina barnbarn, härligt för henne.
 
Nu skall jag sova.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En dag till är avklarad

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200711
och det är Elionora & Ellinor som har namnsdag.
 
Ny dag, nya utmaningar. Det är så det blir och det är så det är, jag hoppas att det är massa saker som är bra som kommer i dag. Jag har inte planerat så mycket i dag men det är ju bara att se till att det blir så bra som möjligt.
 
Frukost klar, duschen klar. Då skall man bara hoppa i kläder och bädda då. Jag skall iväg och handla med min man och det blir ju bra, så man kan ju då hoppas på att det kan hända inom kort. Men man vet aldrig, min man är super seg.
 
Ja då skall man dra igång dagen, det betyder att jag skall nu övertala min man att gå och handla nu. Så ett två tre let´s go. Det är en normal fart i affären, lite folk och det känns bra, jag hoppas att man kan vandra igenom lungt och fint. Jag plockar lite, gubben skanar och plockar lite.
 
Väl hemma igen så kan man säga att det är bara att stuva in saker på rätt plats. Jag har börjat tycka så illa om att handla mat för jag ser att det är skittråkigt. Men där är en sak till som jag måste göra. Hur skall jag komma över detta? ja det vet jag inte men man måste ibland göra saker som är galna, typ komma på maträtter och handla, tvätta, städa,stryka det är skittråkiga saker.
 
Ja gör det men inte fan är det kul och ingen livskvalitet heller. Jag blir super stressad och trött efter, så det är ett ont måste. Jag får inte glömma tandläkaren ett stort stressmoment för mig. Men man måste gå dit, vare sig jag vill eller inte. Så kan det va med de mest basic saker, tråkiga men man måste.
 
 
Jag fick en snygg tröja i går, den kom i går men öppna den i dag. Snygg, den kan man lugnt bära med heder vad tycker du? 
 
Ja då skall man ner till Linus och se vad han orkar med i dag, det kan bli en jobbig dag eller en bra dag. Återstår att se, det är lika ovisst innan man är där. Jag hoppas det blir så bra det bara går. Jag hänger med familjen och vi har ett lite ryck på tvätt och rengöra buren, Mario och Luigi skall ha rent. Det är Thomas göra i dag och så hö och gräs, sallad och mat.
 
Det blir att vika tvätt och att se till att allt blir bra, jag skall lägga torra kläder på sängen så vi kan plocka in dom. Ja så skall det vara i dag. Vi kollar en film också, det är ett valjägarskepp som skall fånga kaskelotter. Men det går inte så bra.
 
Det är ju berättelsen om Moby Dick till kom. Den är baserad på denna story sägs det, så kan det va eller inte. Men filmen är ju super bra. Rekommenderar att du ser den. Ja sen blev det gofika med Daniel och Annelie, dom ville komma och hälsa på Linus. Det är fint, jag är så glad när det kommer någon för att prata litye med Camilla och Thomas, dom behöver allt ha lite kvalitets tid med riktiga vänner då och då.
 
 
Pernilla och Stefan är just ett sådant par också, det är trevligt när dom kommer och kramas med oss. Jag är så tacksam över deras arrangemang. Vilka fina människor det är. Då så nu skall jag lämna huset och göra mat till gubben. Det blir lasagne. Jag får ett samtal från min lilla prinsessa, det gör att mitt hjärta hoppas till extra mycket. Fina Joline du förgyller mitt liv enormt mycket.
 
 
Jag skall ha en fin kväll med gubben och lite avsnit av vår serie. Sen blir det sängen och jag kan bara njuta av kvällen.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Bra dag för Linus

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200710
och det är André & Andreas som har namnsdag.
 
Det är sista dagen på denna arbetsveckan, det är alltså helg på G. Det låter så bra och så skönt. Jag har min man hemma och jag kan ha en skön dag så att säga. Jag tror inte det är så att jag är besatt av helger men det känns bra med att helgen kommer som den skall.
 
Jag har nu skött alla morgon rutiner så som; bädda sängen, ätit frukost och duschat. Det är nu man säger att man är klar. Det är nu jag kan verkligen säga att det är bara att åka till Brinken. Vad är det som väntar mig där? Jag vet inte, min dotter har inte ringt så det bör vara lugnt.
 
Nå väl jag får åka nu så jag hinner med det jag vill. Jag fixar te till mig och kaffe till Karlssons. Linus har mindre ont i sin mage och det är bra, natten har varit bra och vi skall ha en super duper dag  också. Nu skall jag ta mig en liten kram stund med Linus.
 
 
Teamet kommer och han får sin morgon medicin så det är ju bra, han vill spela med pappa och det får han. Jag och Camilla fixar sängen, det är bara att se till att allt är slätt och bra. Det blir så bra ock jag tar lite mer te. Det blir lite sen frukost för herrskapet och då kan man räkna ut att lunchen hoppas dom så blir det sen middag.
 
 
Vi tittar på film medans Linus sover och dagen ramlar på. Thomas skall handla och jag är kvar med Camilla och Linus. Jo jag prata med prinsessan också, hon skall ha kalas i morgon och det tycker jag låter kul. Jag hoppas det blir fint väder så dom kan bada.
 
Ja då är det dags att komma hem, min man är hemma och det blir kul att träffa han. Jag hoppas att det blir så bra som det går i kväll. Jag vill se vår serie och det kan man väl göra eller?? Min man sitter och spelar, jag pratar med Pernilla. Vi säger hej och vi hörs i morgon.
 
Dags att ta sig i säng så småningom om.
Slut för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Vi är nu på spänn

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200709
och det är Jörgen & Örjan som har namnsdag.
 
Ny dag, nya utmaningar, jag skall passa på att säga att det kan bli väldigt korta och enkla upplägg fram över, det är för att jag är lite upptagen och behöver vara närvarande med min dotter och svärson. Jag hoppas att jag kan sätta upp några korta saker som händer i mitt liv. Men bli inte förvånad om det bara blir korta saker.
 
Nu är jag på G med livet, alla måsten är klara så jag klan bara få känna att det är min dag och Linus tid som gäller. Vist fan, jag skall ju till tandläkaren först, det är en tand som gått av. Väldigt jobbigt kan jag lova. Det är inte ett dugg bra detta. Men det går väl fort hoppas jag.
 
Det är bara att köra på och hoppas på det bästa. Jag är redo för denna dag och det är en dag med Karlssons och Pernilla. Vad skall vi göra av den då?? Man vet aldrig, jag skall fixa lunchen och det kan ju vara bra. Så nu skall jag allt se till att min dag är på G på bästa sätt.
 
Nu är man på plats hos Linus, jag kan inte vänta tills jag är klar hos tandläkaren, jag åker ner innan, jag måste se att allt är okej. Hur är status i dag? Han är en smula pigg och han har bra färg i ansiktet. Jag hoppas på en dag till. Jag vet inte men jag hoppas. 
 
Nu kommer hemteamet och jag skall strax åka till tandläkaren. Det är pirr i magen och jag känner mig nervös. Det är ett av dom ställena jag inte gillar. Men jag kan stolt tala om nu efteråt att det gick super, ingen bedövning. Jag är så glad att jag fixa det. En trasig tand mindre.
 
Till Brinken igen för att precis hinna säga hej då till läkaren och SSK. Nu tar jag te och sitter med Linus. Jag hoppas att det är det bästa som jag kan göra just nu, han är lite trött och tar en tupp lur. Jag och Camilla pratar lite och så känner jag då att jag är så lycklig att jag kan vara med han. Min starka krigare.
 
Jag skall fara ner till centrum för att plocka upp Pernilla, vi skall kolla lite kläder och så är det bara tillbaka till Linus. Vilket flängande det är fram och tillbaka. Jag tror att det är så att jag skall ha en dag med Linus men det blir centrum två gånger, ha ha ha. Nu skall Camilla och Pernilla och Linus försöka sig på att fixa armband med texten Super Linus.
 
 
Vi beställer mat och skall äta lite, det är väl inte så gott med mat, men man måste äta för att orka. Jag kämpar varje dag. Nu skall man ta sig lite te. Vår middag kommer med Thomas, vi har beställt; kycklingsallad, en pasta rätt och en tonfisk macka. Vi är fyra som delar på allt.
 
 
Hem teamet är tillbaka och nu får han kvälls medicin och det är ju super, visserligen somnar han, det är mycke saker och det behöver han. Jag hoppas att det är och kommer att bli en bra natt för honom. Jag är så orolig. Jag pussar han god natt och beger mig hem, släpper Pillan vid stationen. Jag skall nu hem och ta hand om mig en stund, healing i kväll.
 
Jag prata med prinsessan i dag, fina Joline. Så sprallig och fin. Hon skall ha kalas hörde jag, det blir ju bra kan ja lova, massa kul och film skulle hon ha. Ja det blir varmt i mitt hjärta när jag hör hennes röst. Så fint. Älskade unge massa kärlek till henne.
 
Slut för i dag.
 
  
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Eva hälsa på

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200708
och det är Kjell som har namnsdag.
 
Jag.Det är en ny dag och det är ju då onsdag, det betyder att min man kommer hem och vi kan sova bredvid varann. En liten tröst i det stora hela. Jag är så slut och jag somnar ju på kvällen det är bara så att jag är skittrött fysisk och mentalt.
 
Innan detta händer så skall jag förmedla en helt vanlig dag i en kvinnas liv, inga dramatiska hädelser eller mode inriktat, inga sminkmärken eller glamour. Bara en ren fucking dag hos en helt okänd kvinna. Jag har drama i mitt liv så det räcker än då, jag skall fortsätta min dag i sag och se vad vi landar i kväll.
 
Dusch, bädda, frukost. Okej klart då blir det att ta sig till min kompis på Gladö. Hon skall med till Brinken i dag, en stund. Det är viktigt för henne att se Linus igen. Så då är det bara att åka dit, tanka först och sen Gladö. Det blir en fin dag hoppas jag.
 
 
Eva ringer och talar om att hon kommer till Huddinge med Malin så det är ju bra, vi möts upp och sen tar vi en sväng till Tullinge, Tankar, Tumba handlar. Brinken hej nu är vi här. Så skönt , så fint. Hälsar på teamet och nu är det ju då dags att snacka med Linus, Hej killen, mormor är här. Älskar dig Linus.
 
 
Lunchen blev sen och så massa te och god frukt. Vilken fin dag vi har. Vi snackar och det är skratt och allvar. Det blir så mycket saker som skall sägas. Vi har avbyte med Linus, Camilla slumrar en stund och det är bra, Thomas vilar också. Det är super. Dom skall ju orka hela natten också.
 
 
Nu är rasar klockan i väg och man kan inte förstå att det är kväll, men efter som Ari kom så är ju klockan över 18.00. Så tiden rammlar på och så är det dags att säga hej då till Eva och Malin. Gubben åker också hem, han skall göra viktiga saker sa han. Ja dom är viktiga om man nu vill ha en kropp som skall fungera.
 
Jag hjälper Camilla med lite saker och så lämnar jag också, det är bara att känna lugn och frid, jag tror att det blir en kort kväll för mig jag är så trött. Väl hemma så kollar jag på tv och försöker få i hopp tankar. Det är mycket som snurrar och det är många fina saker jag vill hinna med, men tiden är redan borta.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Mitt hjärta brister

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200707
och det är Klas som har namnsdag.
 
Då är det Tisdag och jag skall göra mig klar för en dag på Brinken, det blir lite hit och dit för jag tror att jag kommer att ha lite hit och dit i dag. Jag skall börja från början i alla fall, det är då en dusch, igen. Så klart, bädda sängen och på med kläder,  vad har jag på mig då?
Detta.
 
Jag skall ta mig en smarrig frukost som jag alltid vet att jag kommer att äta på morgonen. Jag tror att jag skall njuta av den lika mycket som alltid den är så lagom och så god. Det betyder att jag är lite så där lagom mätt och känner för en ny dag, det blir då så.
 
Inväntar Pernilla och Ebba som nu skall komma till mig först och sen åker vi ner till Brinken och fixar lite hemma där. Det är ju så det blir i dag, jag kan lugnt säga att det är ingen plan som står i sten, den är om flytt bar. Det är bara så jag har tänkt, det kan komma andra saker som skall göras det vet jag inte.
 
En sak i taget och njut av det som är, det är vad vi gör, helt sonika och så blir det. Jag är nu hos Linus och det är lugnt. Jag tar te och snackar om natten för  Linus Det känns så bra, vilket jobb dom gör, Camilla och Thomas. Massa oro och ångest blir det ju. Men dom är eniga och lyfter upp allt. Det är fantastiskt att se.
 
Vi har en fin förmiddag och det känns så kul. Lite skratt kan man få  sig och det är så härligt. Att vara allvarlig hela tiden fungerar inte så bra, man blir en smula galen då. Vi har det gott och kämpar tillsammans. Vad annars skall man göra? Vi ger varann stöd i den hårda tiden och det känns så jobbigt.
 
 
Ja lunch blev det när m,an blir serverad av Thomas med köttfärsgratäng. Pillan är en stor tröst till Camilla och hon älskar sitt gudbarn. Inga konstigheter. Jag fattar inte hur detta kan ske, det är så olustigt. Det är inte alls en bra situation. Jag tror att det är en dröm och att jag vaknar snart och får se att allt är bra.
 
Jag får ett samtal från Amanda och Jolin. det är ju så kul, fina barnen. Det är så söta och vi snacka lite hit och dit. Ett sommarlov och slappa dagar är det bästa barn vet, det bästa med skolan för många. Men vi skall höras igen, det är så det blir. Jag tror att det var det jag gilla i skolan också. Däremot är det kul att plugga när man blir äldre då man kan välja själv.
 
Juhani och Ashani skall fixa middag och det är ju det som är så bra i dag, kyckling burgare. Alltså vilken mat så nice. Jag snackar lite med timet och det är så tufft och så jobbigt med allt just nu, men SSK på teamet är fantastiska. Dom är så fina och omtänksamma. Fixar allt för att Linus skall vara smärtfri.
 
 
Så jobbigt, så orättvist mot ett barn, så jävla tufft. Ingen kan säga att detta är inget, att sitta dag ut och dag in och bara sörja och se ett barn lida så jävla mycket. Ett mamma hjärta blöder och exploderar. Det finns inget som är så jävla orättvist, INGET.
 
Min sorg över mitt barnbarns kamp är så tung, så jävla jobbigt. Det finns inget jag kan göra bara se på. Det är så tufft och så sorgligt. En muterad cell som kan komma i vilken kropp som helst. Så sjukt, så tragiskt. Jag fattar inte, det är sjukt jobbigt,
 
Jag har mina nära och kära som jag kan snacka med, det vill säga nästan alla. Jag kan inte belasta barnen med detta, men min man får hinkar med allt jag har inombords. Stackars min man, han är ju också ledsen. så sjukt ledsen. Ja hur skall detta sluta, hoppas att vi klarar oss, tung sorg, tung som fan. 
 
Pilla blir hem körd av Thomas, Ashani och Juhani spelar Fortnigt, Linus sitter i HD stolen och sover jag har Camilla i mitt knä och stryker hennes hår, hon slumrar lite. Vi har en skön kväll och här skall jag lova att det är massa tankar som ploppar upp i skallen. Denna avskyvärda och jobbiga situation, den är gräslig.
 
Åker hem när vi med hjälp av Thomas (han har kommit tillbaka med jordgubbar till Camilla) har lagt Linus i sängen, han är så trött. Det är han hela tiden med extra mycket på kvällen. Ja då skall vi lämna Brinken för att åka hem och få en skön sömn och befria smärtan i mitt hjärta.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Min Linus

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
Vecka 28, dag 188 på året.
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200706
och det är Esaias & Jessika som har namnsdag.
 
Då skall jag starta en måndag och en helt ny vecka. Jag kommer att vara med Linus, det är nu ett måste för mitt hjärtas skull. Jag skall ta lite frukost och njuta av den Det blir en lugn start och fin stund. Jag mår ganska bra, men känner sig alert  och kan nu ta sig till Brinken.
 
Det är bara att rulla ner och se till att man är med om vad som händer. Jag tror det var många här i dag.  Hemteamet är på plats och Linus prat kompis som han själv har nämnt henne som. Jag sätter mig med Linus och talar om att jag är här. Det är viktigt att han får höra det. Jag ger honom så mycket kärlek jag bara kan, och lite till. Han förtjänar allas kärlek, den fina killen. Han är så oskyldig och han är bara ett barn.
 
Nå ja här sitter vi nu och Thomas är helt slut, Camilla går på högvarv och jag kan inget göra. Så grymt, så elakt det kan vara. Jag hoppas det är det enda just nu och många år framåt, det räcker nu. Jag skall fixa kaffe och te för att få Camilla att somna, det går inte hon är uppe och far runt. Hon gör samma sak tre gånger. Mitt kära barn, stopp, lugn, sätt dig NU. 
 
 
Linus nalle plocter,  Sover skönt med kompis
 
Slangar hit och dit massa mediciner.
 
Ja det blir lite kaffe och det blir lite bulla. Annelie kommer över och hon berättar för Thomas vad som händer med deras planering. Jag tror att det är så illa med Thomas att han inte kommer orka, fina Thomas. Jag och Camilla pratar lite med varann och fixar för Linus. Han skall ha det bekvämt och han skall ha  det bra. 
 
Anneli kommer med lunch som hon har fixat, det är spagetti och köttfärssås. Super gott, vi äter och snackar. Det är bara att njuta av Annelies goda mat. Nu så blir det kaffe och det blir go fika, Annelie har köpt mandelkubb, Camilla älskar dom, så gott. Vi sitter och småpratar ocm allt möjligt. Nu skall Annelie till sin mamma, hon skall avsluta planeringen. 
 
Nu väntar vi på läkaren som skall komma, det kommer till slut och mediciner skall ändras.Det blir många timmar och det känns inte så kul, men jag står vid deras sida, ALLTID. Ja det är då hemresa och en dusch som väntar. Krypa ner i sängen och sen bara vara och sova.
 
Innan dess prata jag med Pilla om i morgon och även Pia vad som händer. Helt galet.
Världen är smått galen.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Besök på Brinken

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200705
och det är Laila & Ritva som har namnsdag.
 
 
Söndag, skönt med helg, det är vilsamt så att säga. Det kan kännas lugnt och skönt, när jag jobbar helg känns det extra lugnt och det känns mycket skönt, då är det inte vardags stress och inte någon som kollar om man sitter eller inte. Det rullar bara på och det är så skönt. Jag hoppas att det är lika lugnt i dag också.
 
Nu är frukosten klar, visserligen har jag lyssnat till min mans spelande, men jag är van så jag stänger av de ljudet. Jag njuter av mitt och kan faktiskt känna mig stolt för att kunna avskärma. Hoppas på det bästa och att jag då kan känna mig lugnare än då. Det blir en bra dag och jag stoppar vad jag vill i min dag. Helt upp till mig.
 
Det blir lite stök hemma och sen ner till Linus. Det är där jag är alla dagar i veckan och det känns skönt, inte svika min dotter, stötta henne i alla lägen. Det gör man som mamma. Jag hoppas att det hjälper henne en del i alla fall. Det båda säger det och det värmer, för nog är det allt så att jag som mamma alltid ser till att hjälpa. Vad det än är.
 
Nu skall jag se till att göra det jag skall innan jag åker ner till Brinken. Allt klart så då kan jag åka, det blir lite så där OJ vad är det jag missat. Ha ha ha  Ja det kan hända den bäst, det hände just mig. Jag tror jag skall njuta av min ny lagade bil en sväng, nu kan man andas och känna att det är tyst om Bee, lite skavanker skall han ha men nu med ett helt avgasrör.
 
Nå väl glad är jag i alla fall så nu skall jag ner till Brinken, det är så spänt just nu att vi kan ta på ytan. Många saker händer, jag är med dom och det är bra för mig, Det är så jobbigt just nu men det skall gå.  Vi fikar och snackar. Charlotte med man kom  över, hon har också gått igenom tung operation nyligen, det är så konstigt att det blir sådana här saker hela tiden.
 
Fortnite gubbe fick Linus av Charlotte
 
Cancer är skit jobbig sjukdom, den kan knäcka vem som helst kan jag lova. Nu är vi mitt i ett samtal om just detta. Jag tror att man får spunk. Pilla och Stefan kommer också. Det är så kul att se henna, hon är en fin människa och det gör mig så glad att vi är tillsammans igen. Det glädjer mig så mycket. Ja hon är ett fint stöd till Camilla då hon har suttit i styrelsen för barncancerfonden. En tjej med hårt skinn på näsan.
 
Men min dag är nu över och jag skall hem och se på serie med gubben. Då kan vi ha en bra kväll han och jag. Vilket känns bara bra. Då så det var allt i dag.
 
  
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Jo då, hos Linus

 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200704
och det är Ulrika & Ulla som har namnsdag.
 
Har tydligen varit skit trött, har tydligen sovit skit hårt, det betyder att jag sov till klockan 8.00 så vilken sovmorgon jag har, det är ju rena drömmen. Var skit länge sen som jag sov så länge. det betyder att jag är seg som fasen i dag. Ja det blir jag när jag sover alldeles för länge.
 
Nu skall jag äta frukost och ha en skön morgon, men det blir inte så långvarigt. Jag får ett samtal och jag släpper allt. Min man kör mig ner, Linus har frågat efter mig så då kommer jag på en gång. Jag vill inte missa något, Han blir glad tar min hand och somnar.
 
Han är trött och han är sliten. Jag tror att han känner sig lugn nu när jag är där känner jag mig lugn och allt blir bra. Han sover och jag pratar lite med Camilla som är så ledsen, detta är skit jobbigt säger hon. Ja det kan jag lugnt fatta, men det är svårt att vara i hennes tankar.
 
Det bubblar och jag säger att vi skall vila, hon kryper upp i min famn och somnar. Vad skönt för henne. Min fina svärson fixar mitt avgasrör som det är hål i, jag är så tacksam för hans hjälp. Han är helt suverän. Tusen tack till Thomas Karlsson, värdens finaste kille.
 
Camilla vaknar till och blir lite förvånad att hon sov en timme, men det är okej hjärtat, mamma är här och jag stöttar dig i allt. Jag finns här i alla dina beslut och i glädje och sorg. Jag finns här och lyfter dig över vattenytan. Du har en man som stöttar dig och du stöttar han, jag håller er båda så det går dag för dag. En dag i taget, lugnt och stilla. Vi skall inte ramla på eller ha brotomt.
 
Ja så är mitt liv just nu, jag har ljusglimtar i form av samtal med Joline. Det är så fint att höra den sprudlande ungen och att hon kan känna sig hörd av mig. Du fyller mitt hjärta med kärlek min fina lilla prinsessa. Vilken tur jag har som har dig, dina systrar och även de andra barnbarnen. Du gör mig hel i min trasiga värld.
 
I dag kommer gudmor Pernilla över, hon har sin man och dotter Ebba med sig. Viktor är hemma han har annat för sig. Jag tycker det är så kul att träffa Pernilla, hon är en fin tjej med hjärtat på rätta stället. Vi snackar och hon gosar med Linus. Han tycker mycket om henne och Ebba. Det är tufft för henne det vet jag, men hon är tapper och vill järna vara där.
 
Vi fikar och skrattar åt olika korkade saker, Camilla får massage av en pistol liknande grej. Hon är ju så stel och har massa knutar i nacken och på ryggen. Thomas och Stefan snackar golf och har ett bra kaffe snack. Ja det blir ju då sen eftermiddag och dom skall hem, fixa vegan tacos. Låter intressant så skall höra om hur det smaka i morgon.
 
Min man kommer ner och vi bestämmer att vi äter middag med familjen. Linus vaknar och har ont som tur är kommer teamet hem och ger medicin intravenöst. Vi äter sent och sen måste jag handla, det är ett måste för jag vet att det är tomt hemma.
 
Väl hemma blir det dusch och sen lite tv. Kvällen är ett faktum och det blir skönt att sova nu.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Linus är prio ett

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200703
och det är Aurora som har namnsdag.
 
Då skall jag bara starta min fredag och porten till helgen, jag tror att det blir lite så där välplanerad helg, det betyder att jag har måste kolla dag för dag vad som skall göras, skall jag då fixda och hjälpa min dotter med ditt och datt, så klart. Jag skall också handla för det är viktigt hem i dag. Så nu planerar jag och njuter av min frukost.
 
Så det blev bra och det känns bra, jag är bara här och nu, det är bara att se till att göra varje dag till den bästa och se alla ljusa punkter som verkligen finns. Det är inte bara att rusa på med livet, man skall stanna upp då och då och se vad som är bra och ta bort allt som är dåligt.
 
Den tid man har är den viktigaste tiden i livet, den kommer inte tillbaka och de som är borta är borta och kan inte göras ogjorda. Jag tror att man skall vara glad åt det man har, man vet aldrig när man förlorar det. Man skall tacka livet för det man har, älska sina nära ocvh kära, njuta av sin familj och så kan man bara släppa allt skit.
 
Det skall man inte bära på det blir inge bra då, man kan bli så bitter av det. Man skall se det vackra i livet, naturen och bara värna om det. Jag har varit så blind och så blåögd att jag har låtit folk vara elaka med mig, det har jag släppt och känner en enorm lättnad och bara kan njuta av min familj och de nära vänner man har.
 
Så skönt att slippa må dåligt över saker som bara är så fel, ja då skall jag se till att göra denna fredag till bästa fredagen denna vecka. Frukosten är klar och även duschen, bäddning och yogan. Så min dag är stark och känns hur bra som helst. Nu kör jag på och ser vart jag landar i kväll. Det kan bli hur som helst.
 
Jag kör Juhani till jobbet och sen är det bara att dra ner till Brinken, det är så viktigt att ha en dag med Linus, jag har ett kall mot honom att alltid finnas med han, hela resan. Så det blir te och snack med familjen, hur det ser ut i dag? vad gör vi nu? Många saker att tänka på och se till att göra. Här är ingen dans på rosor och det är tufft.
 
Ja så kommer hemteamet och det blir snack och ditt och datt. Vi gör det så bra vi bara kan för honom, Camilla och Thomas får beröm av dom att hon är en underbar föräldrar, dom gör allt och lite till. Dom glömmer bort sig själva och då rycker jag in och hjälper dom med det. Jag finns där och kan stötta dom.
 
Jag får också beröm och att det är så mycket värt att ha någon som hjälper till. Jag tror att det är så man gör som förälder, man hjälper sina barn. I dag är det Camilla och Thomas som mest behöver mig, jo Linus också. Dagen går och det skall bli middag och jag skall fixa familjens middag, men pizzerian i Tuna är stängd så det blir sibylla i stället, helt okej tycker Juhani, Ashani och Ari.
 
Lite serie och lite mys, kan aldrig vara fel. Nu skall jag allt lägga mig efter en tröttsam dag och mycket intryck.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Så skall jag ha samtal då.

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200702
och det är Rosa & Rosita som har namnsdag.
 
Sovit oroligt och vaknat till och från, det är inte alls något roligt skall jag säga. Min dag blir så seg när det blir så här. Jag tycker att jag skall sova typ sju timmar till. Men det är bara att gå upp och starta min dag, tar och startar med frukost, det är bra det.
 
Nu skall jag se till att njuta min dag med Linus, vi skall inte göra så mycket men vi skall vara med varann. Det blir så mycket nu runt omkring oss så det är skittaskigt. Men jag har min fokus på mitt sjuka barnbarn, det är vad jag kan göra.
 
Världen får rasa samman om det är så, den går att återställa sen. Jag har inte så mycket tid kvar så jag kan lugnt säga att jag planerar mina dagar väldigt noga. Det är lite så det måste bli, jag kan inte bara slänga bort detta, det är viktigt för mig.
 
Så en sväng till Linus och gosa med han. Jag hoppas att det är en god te som väntar mig Men vilket kaos, möblerar ni om?? Ja ha detta kommer att bli super hoppas jag. Och titta här, det blir så bra så smart. Det är ju bra ju. Man kan ju nå han över allt, smart tänkt familjen. Vi go fikar och det är en fin stämning så det är så bra att vara där. Jag bara suger in min tid med Linus.
 
Det blir hemteam och även en väldigt god lunch där Thomas grillat kyckling som man fixar sin hamburgare med. Så gott. Vi snackar om allt. Har en fin dag, jag måste ju bara åka till HS, har samtal i dag. Så det är bara att köra på. 16.15 skall jag vara där och blir sen så klart.
 
Kö på Dalvägen av en okänd anledning, sen helt plötsligt försvann kön. Så kan det bli här på vägen, konstigt fenomen. Ja det är samtal nu då och det kan vara bra tror jag. Har mycket att lätta på just nu, så det är nog bra.
 
Jag är klar 17.10 och så skall jag möta upp min son, han skall hämta paket i Jordbro. Ja det är väl bara att åka. Jag kan då lugnt säga att det är kul att umgås med han också, det händer så sällan då, han är upptagen med "fru" och Linus. Så det är massa tid jag inte träffar han.
 
Vi har en fin stund på vår biltur tur och retur, Tumba - Jordbro. Det är ju bara att njuta av den tiden med ens barn. Jag kan skratta gott åt hans upp tåg och det är skönt att kunna göra det, det är ju bra att ha en sund relation. Många skratt och många saker som man gör i hopp är fina minnen.
 
Då så kaster av Juhani hemma, han skall äta mat med sin fru, jag skall ner till Camilla, har lovat att sitta med henne en stund. Det blir ju mysigt. När jag kommer dit sover hon och Linus, det är så tufft, hon är så trött, så sliten. Jag hoppas att det är en kort perjord av trötthet som hon snart kan lämna bakom sig. Hon vet att man inte kan sova i kapp förlorad sömn så jag låter henne sova, jag sitter bar med henne.
 
Hon vaknar en timme senare och hon fikar. Jag hjälper henne med massa saker och det blir bra trotts allt. Jag lättar på mig hem vid 22.30 så då skall jag hem och sova, jag behöver det, sova alltså. Tackar för denna dag och hoppas det blir en bra dag i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Sommar frissa

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200701
och det är Aron & Mirjam som har namnsdag.
 
I dag är det exakt lika många dagar som gott på detta år som det är kvar,183 dagar. det är lite kul kan jag tycka, det är ju bara att se fram emot underbara dagar resten av året. Jag skall nu se fram emot en frukost med Linus. Han är så ivrig att berätta saker som han har sätt och som han har upplevt. Det är massa saker som jag skall behålla i minnesbank.
 
Frukosten är klar och då har jag bara lite te att dricka upp, jag och min dotter skall klippa håret i dag, vi har hitta en tjej som verkligen kan fixa håret på mig och Camilla. Så det blir en mor och dotter sak först och lite go fika.
 
 
Vi traskar vidare mot salongen och sitter bara ett par minuter innan det är dags. Camilla börjar och det blir slingor. Sen får hon vänta medans jag blir klippt. Då är det lite botten färg som skall läggas och till slut lite inpackning och så föning. Så är vi båda klara, det betyder att vi kan ta oss hem till Karlssons.
 
 
Här händer det saker, lunch gjort av Thomas och en glad kille som säger till sin mamma: You look outstanding. Vad glad Camilla blev, liten tår på kinden och ett brett leende. Han vet vad man vill höra. Så fin hon blev. Hon är nöjd och det ser strålande ut.
 
Vi fikar och det blir lite att stå i för Camilla och Thomas, jag lämnar dom så det kan få lite egen tid med Linus. Jag skall ju hämta paket och även då träffa min man, han kommer hem i dag. Har snackat med Pia och hur hon har haft det på jobbet, skandal säger jag bara. Nu skall vi äta lite och jag skall sen hoppa i duschen.
 
Det blev en bra dag trotts allt, glad är jag för det.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Vilken miss

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200630
och det är Elof & Leif som har namnsdag.
 
Det är nu bara att starta min dag är lite små stressad då jag skall i väg och träffa en ny människa, hoppas vi klickar med varann och att det kan bli bra samtal. Jag måste få igång min rehabilitering snarast. Det är mycket jobb framför mig. Jag hoppas att det är lättare med rätta verktyg och rätt samtals partner. Jag har inte så stora krav bara någon som förstår mitt dilemma. Jag skall ju fortsätta framåt vilket kan vara så jobbigt.
 
Nu är jag klar med frukost och har lite Native American music on. Det är skön rytm och det är bra hjärtslag på trumman med flöjten och djuren i bakgrunden. Mäktigt är det, jag älskar det. Så avslappnande. Tar in varje ton och fyller min själ med bra mjuk musik, kommer i relaxnivå och blir ett med kropp och själ.
 
Jag skall nu åka till HS för att prata med en samtalsterapeut, skall vara där 10.00 så det är bara att åka, jag hoppas på ett bra samtal och att jag får ett bra utbyte. Det är ju det som är meningen med samtalsterapi. Jag hoppas att jag kan verkligen hitta rätt denna gång.
 
Det är ju svårt att prata med någon som inte riktigt förstår vad man går igenom, det är inte så lätt alla gånget. Jag skall parkera nu och så är det bara att gå in. Här var det folktomt vill jag lova, inye många människor alls. Ja jag hittar rätt ställe och då är det bara att knacka på. Då kommer min samtalsterapeut och öppnar.
 
Det har uppstått en liten miss från min sida, jag har nog skrivit fel tid, jag skall vara där 11.30 så jag får boka om och åka hem. Det är sådant som händer och det är sånt jag gör nu. Det är bara så. Jag skall nu i alla fall hitta rätt på Bee och åka hem, eller ner till Brinken och fika med Camilla och Thomas.
 
Det är så tragiskt och så jobbigt, jag är nu lite sur att jag tog fel på tiden och inte fick mitt samtal. Lägger det i en säck och knyter i hopp den. Jag går framåt. Det blir lite lunch och det blir lite annat som skall fixas här hos Karlssons. Jag skall sova över och det blir så bra och jag känner mig redo för det. Linus blir super glad, vad jag har längtat säger han. Fina killen älskar dig så mycket.
 
Vi blir själva jag och Camilla till middagen, jo Linus förstås är ju hemma. Miss Paakki kommer och det blir lite nattning och mediciner för Linus framåt kvällen efter kvälls fikat. Jag hoppas det är en bra natt för han. Miss Paakki åker vid 21 tiden och så kommer Thomas hem, han har spelat golf.
Då skall jag också sova är trött som få, men det kommer som en bra sak att lägga sig.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

RSS 2.0