Ut i skogen i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 2010230
och det är Elsa & Isabell som har namnsdag.
 
Då är jag i full fart med denna dag som också är den dagen min man kommer hem. Det är så kul , så, inte för att det händer så mycket med kvällen, det är en trött man som kommer hem och det är väl inga stora saker att tveka om. Min man jobbar utomhus med min son och svärdotter hela tiden. Det är nu okej att dom är trötta på fredags eftermiddagen/ kvällen. Det tar väldigt på en kropp att ha ett utomhusjobb.
 
Nå väl jag skall börja på ruta ett och då ta och bädda, badrums måste och så frukost. Min dagliga rutin men med olika start moment, lite variation skadar inte, det blir den samma i slutändan. Frukosten, ja den är ju nu på gång med mjuk musik och alla andningar innan. Av stressande och bara så skön stund. Du bör prova det gör så kropp och själ blir ett.
 
Man bara sitter ner och låter musiken linda in sig i själen. Andas lunga och djupa ande tag. Du skall se vilken morgon det blir då. Helt fantastiskt. Ja då skall jag åter gå till min dag och ta tag om den så den blir min bästa fredag. Det är så jag gör för mig så det är min bästa dag varje dag. Det är ändå jag som skall vara i min dag, då måste jag ju må bra för att kunna ge till nära och kära. 
 
Så nu kommer en bra fredag att infinna sig. Jag har också skickat brev till Jolin och Haylie i dag det blir så varmt om mitt tunga hjärta att kunna skicka brev till mina fina tjejer. Amanda skall också få ett senare i vecka, jag har lita andra som också skall får en hälsning från farmor. Det blir helg projektet. 
 
Jag har nu pratat med min man som är i bra form efter som han kommer hem i dag. Han längtar efter dessa dagar så mycket. Det är så skönt att ha han hemma, en varm trygg famna att hamna i. Kärlek på hög nivå.
 
++
Dimmigt är det i Tumba och man ser inte långt, har hört att det är så här och där i vårt avlånga land. I norr är det snö och minus, det hoppas jag vi får till jul här också. Ja så kan det vara. Jag skall ner och ge kompisarna lite mat och invänta Thomas och Camilla.  Även Malin och Eva, vi skall ut i skogen.
 
 
 
 
 
 
Jag fixar kaffe, te och sen är det bara att dra till skogen. Så fin skog vi har nere vid Bro sjön. Mossig och en riktig trollskog med svamp i. Det är så mysigt att bara gå ut lite. Skogen är lugnande och ger bra återhämtning. Det är bara att njuta. Vi stanna lite för en lunch, jo då vi har med oss. Sen promenerar vi lite till, vi stannar på badplatsen och där tar vi en go fika. Så underbart relaxande.
 
Tack för en skön eftermiddag och med en härlig promenad. Jag skall ta lite mer te med Karlssons. det är ju så att Thomas bygger och fixar tvättstugan. Det är ju så kul att han fixar så mycket. Det är tur att han är super händig. Vi snackar lite och så får jag ett samtal av Jolin, min fina unge, farmor älskar dig massor.
 
Hinner snacka med Pia också, hon har det tufft just nu så jag kan allt snacka lite med henne. Jag hoppas det ger henne lite tröst. Min man är på väg hem nu så jag skall handla lite innan jag kommer hem. Det blir lite sånt man inte har hemma typ. Men det är lätt att över handla, det gör jag i dag. Kassarna är väldigt tunga.
 
Hemma stoppar jag in allt, det är bara att fixa lite tända ljus och på med musik. Min man kommer säkert snart så då skall han ockupera badrummet minst en timme. Jag tar lite te och slappar lite med rock i högtalarna. Så min kväll är ett faktum, jag har inga planer på vad jag skall göra men det blir säkert en film eller så.
 
 
Lite mys fix hemma
 
Det är nu sent, jag hade somnat i soffan och det var bara för mig att nu gå upp och sen in i säng. Det är kallt och det är inte alls så mysigt, sängen är så kall det kommer att ta en timme innan den är varm igen. Men gubben lägger sig nära då är det varmare så jag skall sova nu.
 
Kul att du var här och kolla läget.
Ses.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En bra dag bara

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 2010229
och det är Viola som har namnsdag.
 
Vaknar upp till en ny och helt oskriven dag. Med detta vill jag säga att det är helt okej att ha en oskriven dag, inget planerat, inget som måste göras och bara forma dagen som du vill. Det är din dag och du fyller den med exakt det du vill.
 
Jag startar min dag med att fixa morgon stök, sen eller rättare sagt nu kommer min frukost. Det blir på med mjuk musik och en stunds avslappning för att sen njuta av min dag, andas in, andas ut långa ande tag. Det ger en så mycket lugn och så mycket harmoni.
 
 
Jag har ju tvättstuga, men va fan. Det är så tråkigt, så redigt tråkigt. Men man kanske skall fixa denna så att man kan komma i väg sen, jag har ju i alla fall lite att fixa i dag. Eller inte att fixa fixa utan att hänga med på. Det blir lite Karlssons tid och sen är det middag med vänner i kväll. En stående dag för att fixa med gitarrilektion för Camilla.
 
Då så, tvätt, tvätt, tvätt. Ja åker upp och ner och så till slut är jag klar och jag kan verkligen känna mig nöjd, trotts en värkande hand. Min vänstra handled, den som är stelopererad, värker en smula för mycket. Min tanke går till att jag då kanske har något på gång här. Inflammation eller är det något med staget som sitter där?
 
Ja ja min läkare ringer mig mellan stöket i tvättstugan, jag får en tid och så kan jag andas ut. Nu skall han i alla fall titta på den. Hoppas smärtan lägger sig så jag kan ha lite normal tid. Det ordnar sig, det brukar göra det. Inga större saker som kan gå fel eller inga större saker att oroa sig över.
 
Klar i tvättstugan, nu skall jag bara se till att ta och hänga in, lägga in allt på rätt plats. Det är ju det som är grejen med tvättstuga, man får in allt på en gång eller nästan i alla fall, vissa saker måste torka lite till. Men i det stora hela är allt klart. Då kan jag återgå till min dag.
 
Skall hänga med Thomas och Camilla i dag så det är ju en kul sak. Typ att lite hus koll, det är en rolig sak vi har för oss lite nu och då. Alltid kul att hitta något bra till en själv eller hur? Nå väl vi är ute och söndags åker för att bara titta på olika ställen där dom bygger och har sig. Det är nu dags att ta en fika på Brinken, så vi tar oss hem.
 
Då så hur har vi det nu då? go fika och lite avslappning i soffan, känner mig lite trött, det är ju galet vad det kan kännas skönt att bara vara. Då så en eftermiddag klar och nu inkommer kvällen med middag för oss. Det är ju bara att njuta av den härliga kvällen och gästerna.
 
Vilken god köttgryta Thomas fixa, det är ju galet vad det är gott allt han gör. Ja hemma kokar är alltid det lilla extra som man kan bara älska att äta. Nå väl här sitter vi nu och äter, det är så gott, så trevligt sällskap och massa saker där till. En film kommer på och sen är det bara att njuta av kvällen.
 
Det blir så trevligt och så skönt så det är bara att tacka för en underbar och mysig kväll. Alltid lika rolig att ses. Det blir lite så där vad säger man? Upprymd kväll med fina vänner, så trevligt. Ja då tar denna kväll också slut, Allt roligt tar slut någon gång med det jag vet är att den kommer åter om man tar hand om den. Så till nästa gång.
 
Jag lämnar Brinken för i kväll och det är då så att jag skall se om man kan hänga in lite av de kläder som var små fuktiga från tvätten i morse. Det är dom säkert så jag kan få bort dom också. Sen skall jag göra en kväll. Och hoppas på en skön natt med allt vad det kan innebära.
 
Tack för att du kom in och kolla läget hos mig.
Det är kul att se.
Ses igen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Tuffa minnen

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 2010228
och det är ??? som har namnsdag.
 
Vaknar av Thomas arbetsmobil som ringer, det är ju inte så kul. Men vad gör det? Inget jag kan bara vara på mitt bästa morgon humör så går allt som en dans. Det är bara att njuta av morgontimmarna och se till att det blir som jag önskar mig. Camilla kommer också ner och det blir lite morgon TV, hon slumrar in och jag ser på en sjukhus serie.
 
Vi tar lite frukost och då är klockan redan 07.45 Ja då skall vi fixa iordning oss, skall vara i centrum 10.00. Nya brillor skall hämtas både till mig och Camilla. Det blir fin fika på Sparks, det är de bästa fiket i Botkyrka tätt följd av fiket i Tullinge.
 
 
Så är det ett paket som skall skickas till Tindra, det har hon väntat på, jag lova henne lite hästböcker så nu kan jag skicka dom. Skall ta oss hem för Camilla får besök och jag skall hämta Juhani. Det blir lite allvarligt snack och så lämnar jag av honom hemma. 
 
 
Då kommer min tanke över mig. Det är tre månader i dag sen Super krigaren lämna jordelivet och det går inte en dag utan att jag tänker på honom. Vissa dagar går det bra och vissa dagar är det bara katastrof. En liten sju åring har fått sätta livet till för den förbannade cancern.
 
 
Jag tycker det är så orättvist, skall barn verkligen behöva kämpa mot denna sjukdom, skall barn verkligen behöva pinas så in åt helvete? Mitt svar är så klart nej. Inget barn skall behöva få denna hemska sjukdom.
 
Nu har dom kommit långt i processen att klara upp till 80% av barnen, men dom andra 20% finns det ingen hjälp, inte ens i utlandet. Dom förlänger bara lidandet för barnet. Dom dör ändå i slutändan. Ja du mormors stora super krigare, jag tänker på dig hela tiden och saknar dig så, du är en ängel och har det bra nu, jag vet det. Du är en fin liten ängel som kan göra mycket gott i himlen.
 
Nu skall jag återgå till min dag, en extra sväng ner till Camilla som också har en dipp dag, det är ju inge konstigheter. Hon och Thomas har förlorat sin lilla pojke, vilken mamma som helst skulle gå under. Jag fixar lite kaffe och vi snackar lite. Det är tufft och det är jobbigt. Men dagen går och snart kommer Thomas hem.
 
Jag skall dra mig hem och möta min man i dag som kommer hem. Han blir en smula sen men han kommer när han kommer. Det blir en litet hopkok av lite av varje. Han är säkert hungrig. Så skall jag göra kväll och se till att få en bra sömn i natt.
 
Tackar för ditt besök i dag
vi ses igen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Sova hos Karlsson

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 2010227
och det är Sabina som har namnsdag.
 
Jag startar min nya dag med en sån där skön och välbehövd frukost, den går alltid i topp, varje morgon så är den en ny start på dagen och det känns så ljuvligt bra. Det är inget som är fel eller så utan det är en stund med mjuk musik, lugn och ro, inga tankar, bara lugn och ro. Min stund på jorden just nu och helt underbart.
 
Nu så kan jag ta tag i mina andra morgon sysslor, det skall duschas, bäddas, klä på, och så är man klar för att mota dagen. Min dag som innehåller en smula av hopp varje dag. Jag måste ha det och det är viktigt.
 
Nu är jag redo för en bra dag för mig. Jag skall bara njuta av den och se till att jag får den bästa tisdagen för mig. Det är ju det jag vill ha, en bra dag för mig. Jag bestämmer min dag, du bestämmer din dag. Jag har mitt och du har ditt.
 
Jag har inga direkta planer i dag så det blir lite som det kommer i dag. Jag kan dock lova att det blir min bästa tisdag, för mig. Jag har då tänkt mig att ta en sväng ner till Brinken, jag skall sova över där och få en härlig kväll med Karlssons.
 
Men först blir det lite snack med Camilla och hon skall fixa sina naglar. Det är kul att se hur duktig hon har blivit på att göra shellac naglar. Det blir ju super bra och hon är snitsig med båda händerna. Vi tar lunch och även en promenad runt sjön och njuter av en fin höstdag. Jag känner lite i ryggen men det är inget att oroa sig om. Jag skall bara promenera mer.
 
 
Då kommer vi till kvällen och Thomas kommer hem, hen har en sak till mig, blommor, choklad, go fik. Det är svärmorsdagen i dag så då slår han på stort. Det är bara att njuta av allt som man får, tack fina Thomas. Du är en svärmorsdröm. Jag kan inte ha en bättre svärson. Mycket kärlek till dig.
 
Vi skall också ta en sväng till Gubbgängen, där skall han värdera Volvon, det blir kul. Han har funderat på en annan bil som Camilla skall ha. Det tar sin tid men tillslut blev det bra och dom skall fundera ett par dagar. Ja det är ju bra. Hitta en ny bil så kan han sälja.
 
Vi far hem och skall äta lite och vi kolla på Star Wars, så klart. Jag och Thomas har den gemensamt och det är ju skit kul. Camilla tittar också så klart, hon gillar den. Yoda är så söt som "liten" typ 50 år skall han tydligen vara. Men han har redan krafter och använder dom.
 
Ja det skall komma en ny säsong den 30 oktober, då vet jag vad vi gör. Vår kväll lider mot sitt slut och vi skall nu knyta oss för natten. Jag sover här nere på soffan och det är så okej. Jag har inga som helst tankar på att somna fort så jag tittar lite på tv:n och somnar i alla fall.
 
Vi ses igen och det blir så bra det.
Tack för att du var här och
kolla in dagen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Spännande vecka har startat.

 
 
 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 2010226
och det är Amanda & Rasmus som har namnsdag.
Vecka 44, dag 300 på året
 
 
Grattis Amanda på namnsdagen
 
Ja det är en ny dag och här i Tumba regnar det och är tråkigt grått, jag har 10+ och inte en tillstymmelse av sol. Då gör jag som jag alltid brukar göra, slå på solen i mitt inre och bara njuta av den hela dagen. Massa kärlek och massa fina stunder.
 
Min man har åkt till jobbet och jag kommer att tänka på alla som är här på min sida och läser om en vanlig kvinnas vardag, Jag kan se från vilka städer och det roar mig mycket att se att även många som jag känner läser, kul.
 
Det är ju bara lite konstigt att till och med mitt gamla X läser, en riktig stalker. Det är ju lite konstigt, känns nästan obehagligt läskigt. Men det är kul att se så många andra också, även utanför Sveriges gränser det är skoj. Ni skall vara så välkomna att läsa. Lite tråkigt kanske att jag då inte skriver på engelska.
 
Man det löser ni säkert. Ja det vara det och nu åter till den regniga dagen som nu är antågande. Jag har inte så mycket att säga om min morgon för vi de här laget vet alla att det är mjuk musik, frukost och yoga. Sen kommer allt de andra innan jag är färdig för denna dag.
 
En sväng till Camilla blir det, vi har lite att fixa med i dag. Det blir te/kaffe och lite snack. Det är om allt mellan himmel och jord. Vi har en skön förmiddag och allt är så bra det går. Inga bekymmer här inte. I wish.
 
Man har alltid något som gnager det är bara så och det är ju bara att finna sig i det och att bara försöka laga de trasiga. Visst är det svårt, man vet aldrig hur man skall laga allt. Ja vi har också sjukgymnastik i dag, det blir en timme tidigare, för vår sjukgymnast är inte på plats så då kan man lätt göra övningarna lite tidigare.
 
Så vi åker dit och gör det vi skall, jag har mitt schema och hon har sitt. Det går rätt fort och det känns bra, fast lite ont har jag. Det blir dock bättre för varje gång. Camilla får då ondare i sin trasiga höft, men hon kämpar på. Det är ju det som är lite av grejen, att vi skall bli bättre längre fram.
 
Ja så var vi klara och det blir då bara att fara hem och ta en Te/kaffe och lite go fika. Ingen som helst svårigheter här inte. Jag hoppas att hon känner att jag ger henne stödet hon vill ha och att hon inte känner sig stoppad.
 
Svårt att veta när hon inte pratar så mycket. Hon är väldigt tyst och tillbakadragen. Det är sån dag i dag och det får man ha. Man får vara tyst , tillbakadragen, ledsen, orolig, arg, skratta och skrika. Det finns många mer stadier i vad man får göra. Ingen kan säga att det är fel, INGEN.
 
Så vi har det lite så på eftermiddagen och hon lättar sen på trycket när Thomas ringer. Det är ju bra, han är hennes stöttepelare som ingen kan stötta Camilla. Dom är som hand i handske nu, mer än någonsin. Så fina och så kärleksfulla mot varann. Älskade barn, du har en drömprins. Vilken tur jag har som har en svärson som är så fin mot sin fru.
 
Ja det är så fint att se. Jag har en tur både med mina svärdöttrar som svärsöner. Man är lyckligt lottad måste jag säga. Jag hoppas det för bli så nu, det är så fint att se dom alla, och så klart barnbarnen också.
 
Ja det är nu då dags för mig att ta mig hem, jag skall se om min son vill ha middag eller om han rent av fixar den. Jag kan ju alltid hoppas, han är också väldigt snäll mot sin mamma. Det gläder mig så mycket. Då så tack för i dag min dotter vi ses i morgon igen, jag kommer på morgonen.
 
Möter Thomas på vägen i sin nya bil, den är så fin sprillans ny, jobbilen alltså. Han har en bra fördel med att få ha en jobb bil, Han är glad över den kan jag lova. Ja dom skall äta också så det blir att höras på telefonen senare i kväll. Jag tror att det är jag som kommer att ringa för att höra hur hon mår sen. Jag kör Bee hem.
 
Maten skall sonen fixa senare han är inte så hungrig just nu, inte jag heller. Då kan jag göra annat, fixa håret och bara njuta av en strålande bra kväll. Pratar med Pia en stund och får en väldigt jobbig tanke i huvudet. Vad är meningen med att vara en uska om man inte är där för den man vårdar?
 
Så klart jag alltid har jobbat för den jag vårdar, men det håller på att förfalla. Det är inte det som räknas längre. Nu skall allt vara så billigt som möjligt och de får inte kosta något särskilt för de äldre. Vart är Sverige på väg när det gäller äldre? Inte vet jag, det ser riktigt ruggigt ut.
 
Min åsikt är detta, och jag kan inte mer vara tydlig på detta. Jag har varit i dessa tankar länge och det skrämmer mig en smula att se utvecklingen inom vården. Vi snackar allmänt om allt möjligt Pia och jag. Jag skall väcka henne i morgon för hon skall med sin mamma och även ha hantverkare hemma.
 
Så tack för pratstunden och ha en bra kväll. Jag skall nu också göra kväll och lägger mig. Hur trött som helst. Vi får höras i morgon igen så tack för titten i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Fin fika i Solna

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 2010225
och det är Inga & Ingalill som har namnsdag.
 
Det är slut på sommartiden nu och man fick en extra timme att sova i dag, det känns bra men min natt har kantas av väldig magknip och jordbävning i min mage, tror jag vara uppe tre gånger i natt och det gjorde inte saken bättre med detta, jag har sovit från och till hela tiden, bra drömmar men vakna i alla fall.
 
Det är nu så att jag skiter i att ligga och snurra fram och tillbaka, jag tror jag vill bara få ordning på min mage. Ett WC besök, händer inget, tar frukosten och sen behöver man ta det lugnt för det blir mer panik i min lilla mage.
 
Nog snackat om min mage, jag har haft fina drömmar i natt, bland annat en liten julafton i Ärla, det var så mysigt. Jag har också drömt om en båtresa (jag gillar inte båtresor) Det var en bra resa med trevligt sällskap, man äter god mat och sen är det bara att njuta av solnedgång.
 
Det blev en kalas middag också, men där vet jag inte vilka som var med, det var många. Det var fin mat och det var många människor mins jag. Så det var inget mer som kom fram, varför denna middag eller vilka som var där. Jag skall nu i alla fall fortsätta min morgon.
 
Frukost, och allt annat morgon stök är klart och jag skall börja min dag med att njuta av mjuk musik och lite andning. Alltid bra att börja med yoga på morgonen och det är alltid bra att känna sig ett med kropp och själ. Då kan man alltid se klart på saker.
 
Det må vara sorg i mitt liv, men i detta läge måste man se klart på alla saker och det är så bra att inse att man är på rätt spår och inte ett destruktivt beteende. Jag har min kropp och själ i ett. Helt makalöst bra kan jag säga. Helt makalöst. Massa syre till lungor och huvud, allt är så bra som det kan bli.
 
Men det skall fixas lite i dag, Stefan fyller år, så ett kort och lite triss får bli hans present i dag. Hoppas han har tur med lotterna. Han behöver verkligen en ny bil, det skulle vara något.  Jag plockar upp Camilla sen tar jag upp Ari , det är nu dags att ta sig till Solna.
 
 
 
Lunch väntar och sen massa go fika. Det är så trevligt att bara njuta av denna dag och se vad detta leder till. Stefan och Thomas var ute och spela golf så det är ju bara att invänta dom, just dom har lunchen med sig. Ja vi var där i 20 minuter bara innan dom dök upp med lunchen.
 
 
Vi tar oss en mycket god lunch, det är så gott. Man får spara på maten så tårtan får plats. Då så nu är det kalas på hög nivå. Tårta, kladdkaka, 7 sorters kakor, kaffe, te och mycket gott humör på alla. Så trevligt, man får va försiktig i dessa tider, nu under Corona. Det är tur att vi bara är sex stycken och vi kan lätt hålla avstånd.
 
Då så jag skall nej vi skall dra oss lite tillbaka. På vägen hem skall vi allt tända lite ljus. Det blir bra. Så vi skall åka och då är det tack och hej. Kram på er och ett stort grattis en dag före till dig Stefan. Jag hoppas att det går bra med allt nu, födelse dagen i morgon, din rygg/handled, massa gratulationer i morgon och så vidare.
 
 
 
 
Kort grav runda då jag inte åker till min bror i dag. Vi kommer med massa ljus näste helg, då blir det
 "fireworks". Det är bara att fixa de närmsta i dag, det är ju inte så många allt som allt heller, men nu kör jag nära hemmet.
 
Så ingen middag i dag då jag är proppmätt fortfarande och det är ju galet, jag skall ta en siesta och vila magen lite. Klockan är ju bara 17.00 så man har ju gott om tid i kväll att göra en liten paus i dagliga fix.
 
Det blir bara segt och trött så jag kan kolla på tv medans min man spelar lite. Jag hoppas kvällen tar god tid på sig, jag har ju bara ingen lust att denna dag skall gå till enda. Det är en mycket fin och lugn kväll. Man hinner andas och bara känna sig bra. kropp och själ är ett.
 
Jag skall nog köra på lite med att masa mig till sängen annars somnar jag på soffan, det är INTE så bra för min rygg.
 
Ses igen .
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Det blev en lång dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 201024
och det är Evert & Eilert som har namnsdag.
FN- dagen i dag
 
Då är helgen på gång och jag skall ha en skön inomhusdag i dag, det regnar och jag går bara ut om jag måste, det är inga problem för jag har regnjacka och paraply Hugo så det bekommer mig inte. Nej jag är mer åt att ha en mysig stund i hemma vrån.
 
Men jag börjar med min dag och min morgon, bädda sängen, toa besök och allt annat där, min frukost som i dag har en tekaka till morgon te. Ja då är det ju bara att fixa det sista och köra på med en film kanske. Det är ju ändå en helg så det går säkert super duper bra.
 
Nu skall jag fortsätta min dag och se vad jag kan ge dig för galenskaper. Jag har nu bestämt mig för att ta en fika med Camilla och Thomas, min man skall se på trav och kolla läget på alla hästar som är med. Han lämnar en trav rad i dag tror jag, det är ju hans grej så det får han göra.
 
Då så jag är nu på väg mot Karlssons och det är ju lunch strax, det blir ju super bra det. Men va, dom har möblerat om igen i sovrummet, det blir så bra och det är hur bra som helst. Ja vi tar en go fika och då är det bara att njuta av den och lite snack.
 
Vi pratar om morgondagen och det som kommer där. Det är ju go fika med Stefan så då är det ju hur kul som helst. Ja det blir jätte mycket att fundera på, vad ger man en man som har det mesta? Man kan ju bara se till att ge en uppskattning, han är ju en golfare med en segelbåt.
 
Så det blir lunch hos Karlssons och det tackar man inte nej till. Jag har en liten sak att kolla, är det så att jag får med mig massa byxor av Camilla, hon rensar skopen igen. Hon är så trött på kläder och hon är så trött på att det är så mycket. Tur att jag hjälper henne och kastar en del.
 
Thomas gör också en höstrensning, det är ju nyttigt att rensa ibland, gammalt skall ut och man kan vänta med att ersätta också. Ja det är ju bara att se vad man använder och vilket man INTE använder. Jag skall också göra det, jag har så mycket kläder jag också, det är nog bra att ha bort lite. Det man inte använder är bara att kasta.
 
Så nu skall jag åka hem och se till att fixa mat, men vänta nu. Jag skall ju till Pia på jobbet, fan det höll jag på att glömma, få se nu, vad är klockan 17.00, det blir bra då kan man fixa kycklingen senare. Jag åker dit gubben kommer snart.
 
Kommer till jobbet i och fixar en massa papper som jag måste. Vi snackar lite och så kommer vi att ha en liten skratt stund, tokiga saker händer både här och där. Jag hoppas att det blir bättre med tiden. Jag får reda på att Hilda jobbar på C så jag går dit. 
 
Hälsar och får en kram av henne. Allt väl med Hilda och hon berättar att Emade är på 1E, då måste jag åka dit och säga hej, hon vara min elev och nu är hon timmis. Det är så kul, hon är så duktig. Det blir en längre visit här än vad jag har väntat mig, det gör inget för man kan bara hälsa på mina kollegor när de jobbar.
 
Så hem igen, pratar med Pillan på vägen hem och där får vi inte ut något heller, vad skall man köpa till Stefan? Jag gillar inte detta för jag tycker det är så svårt att hitta något bra, det får bli ett par triss, kanske han har turen på sin sida i morgon.
 
Hemma, pratar med Camilla också, det blir så att hon kommer till mig, Thomas och Stefan skall golfa klockan åtta på söndagsmorgonen. Ja våran middag blev väldigt sen, men det är bara att gilla läget ibland.
 
Ja kyckling och potatissallad, rätt okej middag när man inte är hungrig. Jag gillar inte potatis sallad och det blir en liten klick så ett bröst på kycklingen. Det blir bra, kollar på TV tillsammans och jag blir så trött, min mage har världskrig och jag hoppas jag kan somna.
 
Klockan är 22.30 så nu vill jag somna, hoppas på en bra natt och mindre uppror i magen.
Ses igen i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Besikta Bee

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 201023
och det är Severin & Sören som har namnsdag.
 
Det är fredag och det betyder att helgen knackar på min port och hoppas på en bra helg. Jag tror att jag kommer att få en avspänd och bra helg. Jag vill inte alls göra något speciellt jag vill bara ha en skön helg. Man kan faktiskt det så det är ju bra, inga måsten.
 
Då är det bara att köra på med mjukmusik och en härlig god frukost, Jag har lite att göra i dag, väldigt lite. Jag skall besikta Bee och hålla tummarna att han går i genom, vilket jag tvivlar på. Han är sliten och det är ju det som är viktigt.
 
Men jag har en skön och bra morgon först, massa kärlek som sprids runt i luften. Ja så lyckligt lottan jag är än då, jag har det jag vill ha och jag har saknaden efter fina änglar som jag inte har just nu men i mitt hjärta är dom hela tiden.
 
Jag kan vara nöjd med mitt liv, det jag åstadkommit inom jobbet och med mina barn och barnbarn, jag tillåter mig själv att vara den som är välsignad med detta och jag är nöjd. Jo jag har sorg också, en fruktansvärd sorg, men jag klan inte låta den styra mitt liv, den är tillräckligt smärtsamt ändå, jag lägger inte på mig mer än det är.
 
Jag kommer ha smärta i bröstet så många år, ja alltid. Men jag måste ta mitt liv framåt, så två steg fram och fem tillbaka, så får man ta sig fram igen. Det fungerar om man också tar små steg i taget. Vem har bråttomt? Inte jag i alla fall.
 
 
Nu skall jag åka till besiktningen med Bee, det blir så nervöst och det betyder att jag får huvudvärk. Inte så roligt vill jag då lova. Sitter nu och väntar, vad skall hända? Går han igenom eller inte? Men vänta det kan han ju inte, handbromsen tar hur dåligt som helst.
 
Låt min nu andas lite, killen har nu tittat överallt på Bee i 25 minuter, så det är ju bara att förstå att så är det och så kommer det att bli 2:or. Det gör inget jag har räknat med det och det är ju bara att inse problemet. Gammal bil ja dom är ju så lite så, skavanker här och där.
 
Då så nu kom det, ja handbromsen och läcka på nya avgasröret. Ja det är ju tragiskt. Men det visste jag ju. Då så ner och handla på ICA i centrum och så hem med det. Jag skall över till Brinken sen och invänta Karlssons, dom är i väg på en snabbvisit på NKS
.
 
Kaffe klart, bullar framme och koppar, te och jag vet att dom är här strax. Då så vi kollar på en tecknad film "Framåt" heter den och den är helt okej, lite fantasi men det är helt okej. Vi har go fika och det är en mysig och trevlig lunch tid, det blir lunch också det är bara att tacka för den till Thomas som fixa den.
 
 
Det blir en liten till fika stund och lite snack med Camilla om hennes shunt . Har lite att prata med henne om, och dom skall på middag i dag ute , så trevligt och så mysigt det kan bli då. Jag har ingen som helst planering på min kväll. Men måste man det? Nä inte mycket, man kan bara vara och se vad som dyker upp.
 
Hemma sitter min min lite seg men trött och spelar, kollar hästar och ser på serier. Ja han är bra på att "multitaska". Han kan det när han vill, ha ha ah. Ja sån är han mannen i mitt liv. Så då skall jag bara njuta av lite kväll och en kväll i TV soffan.
 
Lägga mig nu för klockan rusa i väg lite för fort så jag måste få sova ett par timmar. Det är jag värd tycker jag. Så vi ses i gen om du har lust och känner för att läsa om vanliga dagar.
 
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Tandläkare

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 201022
och det är Marika & Marita som har namnsdag.
 
Min dag har redan startat och jag är nu i full speed att göra den så bra jag bara kan, för mig och mina behov. Jag skall börja med ljus och mjukmusik, frukost och avspänning. Jag är ett med kropp och själ. Stänger dörrar till omvärlden för att hitta focus just på denna dag.
 
Min dotter kommer till mig då hon är så ur balans just i dag och jag har ett besök från Botkyrkabyggen. Det blir lite fel som jag skall be dom titta på och då är det ju bara att invänta dom. Jag och Millan kollar TV och dricker te/kaffe. Så nu skall jag då ha ett liten morgon snack med min dotter, återkommer snart.
 
Bovärden har varit här och nu skall jag då bara fixa lite med allt som skall göras lite längre fram. Inget som är i behov just NU. Jag kan allt vänta och njuta av min tid och alla dagar. Då så nu skall vi strax ta oss ner till Brinken för att fortsätta hänga där. Min man har problem med magen så han skall sova och då kan han vara skälv tycker jag, vill inte störa.
 
 
Det är lunch och vi har en gos och smarrig sådan, då man bara njuter av dagen, sitter och dricker te och kommer i håg att min store, jag skall ju vara hos tandläkaren om 15 min, hoppar i skor och jacka, ut till Bee och sen gasa till centrum. Hinner hur bra som helst, 4 min till godo.
 
En fraktur på en tand har jag, fixar den utan bedövning och så var det klart på ett litet kick. Så strålande skönt var inte det. Ja det är ju  bara att tacka för mig och gå vidare. Jag har lite att pyssla med i centrum innan jag åker tillbaka till Brinken.
 
Då så mer ta för mig och lite serier som kan roa oss. Ja skall se Mandalorianmed Thomas lite senare i kväll men nu är det jag och Camilla. Det blir något med sändningen och den hittar inte rätta kanaler, vi stänger av och hon fixar mina naglar i stället.
 
 
I dag har vi middagsgäster eller inte jag utan Camilla och Thomas. Det blir ju bara att hjälpa till med maten och sen att fixa resten, ja det är ju klart man fixar och trixar. Det blev sex stycken allt som allt. Jag har gjort oxpytt med rödbetor, ägg och sallad. Mumsigt.
 
 
Nicklas hjälpte mig att fixa pytten i långpannan och ugnen. Det var lättare så, massa pytt blev det. Då så härlig middag med trevligt folk. Så nu skall jag då fixa disken och det är så smidigt, man har ju diskmaskin. Ja det är ju då lite go fika också, massa gott är alltid gott och ... gott.
 
 
Vi titta på skönheten och odjuret på Disney kanalen. Det är en bra saga och vi gillar Disney, helt klart. Denna film är ju omgjord i många upplagor, tecknat, musikal film och serie, Har sett dom alla. Så bra så. sen blir det att alla skall röra sig hem, jag väntar kvar, jag skall se Mandalorian avsnitt 7 med Thomas innan jag åker hem.
 
Hemma väntar min man och då är det bara att göra kväll med allt vad det innebär. Jag skall kolla tv och sov. Fin dag och eftermiddag/kväll, trotts tandläkaren och utan bedövning. Ja ibland blir jag riktigt glad att jag gör de jag gör. Bra dag med andra ord.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

lång dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 201021
och det är Ursulla & Yrsa som har namnsdag.
 
Ny dag och nya utmaningar, det är inte så jobbigt med de hela för jag tycker att jag har koll på mina utmaningar, man tar sig inte vatten över huvudet i alla fall. Det är ju bra. Det blir sådant som är bra för mig, det är ju självklart att man skall fixa det.
 
Min frukost och allt annat morgon hets är klart och jag kan bara njuta av mitt lugn och mjuk musik. en skön morgon helt enkelt. Det är ju bara att ta för mig. Så skönt ,med ljus och allt, sådan fin morgon jag har, sådan fin morgon att njuta av.
 
Andas in och andas ut, se de fina i livet och njut av min dag, det är vad jag gör här och nu. Inga störande moment eller måsten, bara jag min kropp och skäl, musik och andning, ljuvligt skönt. Vilken start på denna dag känner mig så fokuserad och allt är så skönt.
 
Jag har nu en tvätt som skall ner och jag får allt ta tag i den så att det blir bra. Först ner och starta maskinerna, då är det så att torktumlaren är trasig, inte förvånad en gammal maskin. Ja så är det ju stora maskinen, himla synd att den fortfarande är trasig.
 
Nå väl upp igen och så invänta nästa tur ner och upp, efter att jag startat en ny maskin och hänger upp. Hemma tittar jag på lite TV, tar te och njuter av lugnet en stund. Det är ju bara att köra på och det är ju bara att visa framfötter. Det är väl okej med det eller.
 
Ner och ta upp lite för att hänga mer. Så nu kan detta vara till klockan 10.15. Så tar jag upp det sista, håller tummarna att det är torrt. Ja så är det, det måste vara torrt. Jag vilar en stund och är nu på väg att hämta allt, det är torrt vilken tur jag har, kan bara hänga in allt i skåpen hemma.
 
Det var det nu kan jag dra mig till Brinken och invänta klockan en smula. Jag har lovat Johani , mot bensin, att hjälpa han med lite saker, så som hämtas efter jobbet, köra han, hämta saker, ta en fika, köra han till Jordbro. Ja en mycket snäll mamma det måste jag ju säga.
 
Jag gör så gott jag kan, nu var det också så att Juhani körde dit så jag skall klara av att köra hem. Det är en utmaning som skall tas och jag måste klara av den. Kör allt längre men det kan visa sig sen att det får jag sota för den sen. Smärta i natt när jag skall sova.
 
Nå väl jag upptäcker också att jag har glömt min väska hemma, det är bara att åka hem och hämta den. Men vänta nu ... Mina nycklar ligger i väskan, och den står hemma. Hur tänkte jag nu? En lösning är att jag kan vara hos Camilla och invänta Ari, han kommer ju hem. Camilla har en nyckel också men nu väntar jag in Ari, helt okej.
 
Jag och Camilla tar en go fika och ser några avsnitt. Det är ju så skönt att bara fara en stund, Ari ringer senare och då åker jag hem. Han väntar på mig och då är man nöjd med detta, fixa middagen medans han gör sitt i badrummet.
 
 
Får lite mat koma och det blir inte så bra att äta sent, jag har en stunds siesta och sen blir jag bara skit trött så nu skall jag lägga mig tror jag, gubben kommer också så vi kan sova nu, jag behöver det. Så min dag är nu över och jag kan lugnt starta min natt och ha en god sömn.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

trotts allt en bra dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 201020
och det är Sibylla som har namnsdag.
 
Ja det är bara att börja en ny dag och det känns bara bra, allt är klart för att starta min dag i dag. Jag har en sån där bra känsla i dag, det hoppas jag på att det är också i dag. Allt liksom bara kommer på plats och det är så skönt att känna så. Dagen blir så bra då man flyter bara med och det är ju så jag vill ha min dag.
 
Hinder röjer man bort snarast och då är det bara mitt kvar och då är det ju inga svårigheter alls. Min dag, mitt liv, mina tankar, bara mitt. Jag kan inte skriva om vad Joakim von Anka tänker eller så det skulle inte vara så bra för då är det inte mina tankar, logiskt eller hur.
 
Så jag tror jag skall bege mig nu och få lite go kramar och gott te. Burr det är -1,5 oj då är det ju redigt kallt oi dag så jag har fransjackan på i dag det blir super bra. Hoppas det är sol lite senare i dag, det kan behövas i denna lilla kalla morgon.
 
Skrapa Bee från frost på rutorna och så in i en kall bil där "ass heat" inte fungerar, jag måste ta och handla en får skinns bit tror jag, om det skall bli vinter i år måste jag ha det. Men jag har nog inte den turen att få snö i år, det blir säkert bara grått och regnigt, tur att man kan ha ljus tända hemma nu, det lyser upp.
 
Kaffe och Tee är det jag skall ha i dag, så det är ju bara att fixa medans Eva blir fin om händerna. Det är ju bara att fortsätta dagen mot eftermiddag och lite in på kvällen, Ops, det blev vist väldigt sent, måste lätta och styra hem så jag får i Juhani mat.
 
 
Så en förmiddag med Camilla och en otroligt skön soffa, vi har en ny serie som vi kollar på och den är super bra. Då så nu skall vi bara vara och inte göra något alls. Camilla skall fixa naglar i dag på Eva det är ju super duper. Då har vi en till som kan luncha med oss, trevligt, jag tar en tonfisksmörgås. En super duper god lunch.
 
 
Kaffe och Tee är det jag skall ha i dag, så det är ju bara att fixa medans Eva blir fin om händerna. Det är ju bara att fortsätta dagen mot eftermiddag och lite in på kvällen, Ops, det blev vist väldigt sent, måste lätta och styra hem så jag får i Juhani mat.
 
Det är enkel middag, pytt i panna med kyckling. Det är bara att fräsa på och servera. Tittar på TV medans jag äter men fram emot 22 är det stopp, jag måste få lägga mig och sova, så trött. Dagen har inte varit super jobbig men det är ändå många timmar som jag är vaken.
 
Snacka med Pia när hon var på väg hem från jobbet, det är ju skönt att ha någon att prata med när man kör hem. Gör natt och njutet av en skön sömn.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Det är bara att ta tag i denna dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 201019
och det är Tore & Tor som har namnsdag.
Vecka 43, dag 293 på året 
 
Då är en ny spännande vecka på gång och jag mår fantastiskt. Hur det är blir denna vecka mår jag super. Jag kan fightas med vilka saker som hels, det är småpotatis för mig sp "bring it on". Min man har nu åkt till jobbet och jag är på gång med min frukost. Jag sätter på lite mjuk musik och startar in dag.
 
Ja jag får besök straxt efter att gubben har åkt till jobbet. Det är min dotter som kommer och det är så kul, en känsla av lycka att se mitt fina barn. Det spelar ingen roll vem jag ser av mina barn, jag blir så lycklig att se dom
 
Man kan bli stolt över dom och det är var en förälder skall bli när dom ser sina vuxna barn vuxit upp och har ett bra liv. Det är en mors glädja att se dom lyckas med det dom vill göra, så stolt man blir, värmer i hjärtat. Sen att vissa inte orka ringa till sim mamma och fråga hur livet går det gör inget, det är ett val dom gör.
 
Min pappa sa alltid att det är ditt liv, men en dag är jag borta. Ja kära pappa det är du, jag saknar dig fortfarande efter 23 år. Jag fick ha min mamma längre och hon är en sån saknad ängel, för 8 år sen lämna du mig, så ensamt de blev.
 
Men nu har jag barnbarn och det gläder mig, jag är väldigt stark i min kropp och själ så jag hänger med bra länge till. Det är uppmuntringar som kommer till mig, det är så kul. så fantastiskt kul. Det finns människor som verkligen vill att dessa dagar skall gå fort men det ger mig ännu mer styrka. Jag är klar med detta och jag lämnar det sjunkande skeppet för något nytt, starkare, viktigare och framförallt mer kärlek.
 
Jag skulle ha haft ett besök från Botkyrkabyggen i dag men det kom ingen. Det får bli en annan dag. Ja då tar vi och åker hem till Camilla då. Vi har lite av varje att fixa i dag. Nu blir det lunch och sen är det bara att göra resten av dagen. Det är hon och jag med alla känslor och minnen. Vi pratar allvar och vi skämtar. Vilken dag detta blir.
 
Eftermiddag och det är bara att köra på, det är inte så mycket som blir gjort i dag det bara inte blir av. Vi fikar och tittar på "dö TV" (det är ett program man inte behöver vara med i varje sekund) vi fikar lite till och så är man bara där. Inga måsten inga skall bara, njuta av eftermiddagen bara.
 
Så jag skall nu ta mig hem och fixa lite och se vad min kväll vill göra. Jag skall inte stressa eller se till att jag måste, det är bara att invänta natten och låta kropp och själ vila tills nästa dag. Denna dag gav mig mycket, väldigt mycket. Jag har inte något speciellt som hände men det behövs inte. Jag är så bara glad att kunna finnas där och stötta henna.
 
Då så min säng kan prata, den säger "PH kom nu dags att sova", ja tack det kan vara skönt. Facit för dagen i min han och ja jag har haft en bra dag och det är skönt att jag också kan ge till någon som behöver lite tröst. Jo jag har ju min dotter så klart, alla andra i familjen klarar sig tydligen. Men det finns andra som kan behöva en hand och den håller jag ut.
 
Tills vi ses igen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Utflykt

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 201018
och det är ??? som har namnsdag.
 
Ny morgon med härlig mjuk musik och en skön stämning i huvudet, en bra natt och det gör att jag har sovit länge. Inte vaknat under natten och det är så skönt. Jag har sovit hela natten gör att jag är piggare och utvilad, inte illa någon stans.
 
Nu så här på morgonkvisten skall jag börja med min frukost och njuta av skön mjuk musik. Allt är tyst och stilla och jag kan verkligen känna att det är en bra morgon. Inga som helst stress eller annat skit som kan störa. Ljus och mjuk musik är en harmonisk och skön morgon.
 
Det är nu dags att stöka med det man gör på morgonen, duschar, bäddar och klär sig. Så är jag redo till 100% med min morgon. Skall bli så bra dag i dag. Vi tar en sväng ner till min dotter och tar en fika innan vi åker. Jag har så mycket energi i dag så det här kommer att går super bra. Vi startar nu vår resa mot Ärla.
 
Kommer ner till två barn som är alldeles galna av väntan. Kramar och mer kramar. Hayli blir så ivrig att hon vill åka i väg nu på en gång, det blir så och vi hälsar bara lite på Jimmie och Nea först. Det är då bara att köra i väg. Två härliga barn skall ut och leka.
 
 
Vi tar en Pizza först och så är det ju bara en putti bit till, en lekpark som är ganska stor. Bakom en kulle finns det en stor hinderbana som ungarna blev galna av. Lovar att dom klättra, gunga, kröp och var på alla hinder.
 
Joline hänger i romerska ringar och pendlar fram och tillbaka fixa hela banan två gånger, helt makalöst, så duktig hon är. Haylie har lite problem med höjder (vilket kommer från mig ) så han hade en trygg han av Ari så hon fixa det mesta också.
 
 
 
Vi tog glass på Donken och sen tar vi barnen till en linbana, det blev också en succés, det var tungt att skjutsas iväg dom , vilket jag gjorde, Ari putta tillbaka dom. Dom for fram och tillbaka helt vilda, dom tjöt av glädje.
 
 
Vi kom hem där efter 16 tiden och då tog Ari lite kaffe och sen skall vi hem, bara att säga hej då till dom fina barnen. Jag han med Amanda som också hade kommit hem. Kram till barnen älskar er. Vilken dag och vad kul vi har haft. På vägen hem tänder jag ljus till Göran och Linus.
 
 
 
Det blir lite ugnsbakad korv med potatisgratäng. Helt okej en söndag som denna. Jag skall nu se till att ha en skön kväll och bara njuta av mina minnen från en dag med Haylie och Joline.
Tar och gör kväll nu.
 
Jag har fått en kort läggning i dag, det var nice.
Hej kära du och Grattis till läggningen om Livssyfte 🙂❤ så här kommer den 🤗
 
 
Kort nr 1 : Du har lärt dig att . Det är viktigt att vara stark och kraftfull, för du har en stark lysande kraft inom dig glöm aldrig det 🌟
Kort nr 2 : Du lär dig för närvarande att be änglarna om hjälp tröst och stöd , för du vet att man måste be dom om hjälp för att de ska kunna ingripa, för den fria viljan skull. Fortsätt att be dom om hjälp. ❤
Kort nr 3 : Vilka steg du ska ta just nu är. Eftersom barn och ungdomar påverkas starkt av din öppenhjärtliga sätt och din härliga natur. Och att du själv blir lätt charmad av deras rättframma ärlighet och skratt. Så fortsätt att omge dig med barn för du mår bra att engagera dig med dom runtomkring dig och ni trivs tillsammans för dom ger dig det lugnet du vill ha. ❤
Kort nr 4 : Hur du bäst kan hjälpa andra är. Att du inte stänger ditt hjärta utan har det öppet för dom som älskar dig och förtjänar din kärlek och omtanke. För då får du massa kärlek tillbaka ❤❤
Kort nr 5 : Ditt livssyfte just nu är. Att skydda dina barn och barnbarn så mycket du orkar och kan på ett kärleksfullt sätt. Glöm dock inte bort dig själv. För du har nämligen änglarnas hjälp med att skydda dina barn. För dom vakar över dom både här på jorden och i himmelen. Så lämna all oro till Änglarna så du och dina barn och barnbarn kan njuta tillsammans. Du älskar dina barn och dina barn älskar dig. ❤❤❤❤
 
 
 
 
 
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Mycket fina saker i dag.

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 201017
och det är Antonia &Toini som har namnsdag.
 
Ny helg med massa saker att göra, och att hoppas göra. Jag har så mycket att säga men biter mig i tungan varje dag. Nä jag skall inte säga något. Absolut inte. Jag har mitt liv och mitt goda på det torra så jag kan andas och starta min dag med en skön yoga stund. Andas och känner att jag fylls av massa härliga känslor.
 
Min frukost är intagen och det är bara att köra på i dag med det som jag skall göra. Det är inga konstigheter och det är inga krusiduller alls. Det är bara en ren dag som ligger framför mig. Helt enkelt min dag. Så jag har den och jag kan göra vad jag vill med den.
 
Skall bara njuta av en vacker dag med eller utan sol. Det spelar ingen roll för dagen är på gång vare sig jag vill eller inte. Då skall jag se hur det blir med dagen, som du vet kan man läsa det här. Men om man skall klaga eller vara du i huvudet behöver man inte ens läsa.
 
Jag har skrivit att jag gör min dag utan att någon skall styra den. Jag är jag och jag gör det jag vill med min tid. Det är sorligt att man kan tro att man styr någon. Jag har mina rättigheter och jag styr mitt liv själv. Vad är du att komma och säga något till mig? Nä det gör man bara inte. Har jag mitt och det är mitt.
 
Detta kan bli en super duper dag och det är bara jag som väljer vad jag skall ha i den, få se.... Kan det vara mer spännande? Ingen vet vad det skall stå här näst, inte jag heller. Så då är badrums fix, sovrums stök (plocka undan och bädda) . Så kan jag då ha min dag helt som jag vill, bara jag vet vad jag vill.
 
Hämta upp min dotter, vi skall kolla ögon på oss båda två. jag behöver säkert nya brillor. Det var två eller tre år sen sist. Så då är det nog dags i gen. Ja tar en fika med Karlsson och kollar på Star Wars. Den är så bra. Det är en bra start på dagen, och framförallt en sak jag vill. Det blir så att vi alla tre åker ner till centrum. Så kul, då skall vi se.
 
Det blir en noggrann undersökning på mig efter som jag inte kollat synen på tre år /det stod på deras dator). Så skall man välja bågar och så glas och så ramlar pengarna i väg. Jag köper med mig en bulle och vi skall ta en fika när vi kommer till Brinken. Jo just ja, Camilla skall också beställa nya brillor.
 
 
Go fika det blir så gott och så mysigt. Sitter med tända ljus och njuter av en redig go fika. Jag har så mycket som jag kan verkligen vara stolt över. Min a fina barn, dom har vuxit upp till rediga människor. Har fina barnbarn som förhoppningsvis kan klara sig hela livet, (vila i frid älskade Linus).Jag tycker mina barn har gjort ett bra vuxen liv. Det är väldigt olika allihop. 
 
Det känns bara bra, allt man kan drömma om finns där. Ja jag kan luta mig tillbaka och känna att jag har världens finaste barn. Ja nu tillbaka till go fikat. Det är bara att fortsätta njuta och se vad som kvällen kommer att ge. Har inget planerat så här långt. Jag tar det som det kommer. Middag är planerad i alla fall och det blir chilli con carne.
 
Jag har nu en enda sak till att fixa och det är min kväll, lugnt och stilla, är nöjd med dagen och är helt och hållet väldigt nöjd med min dag. Så det kommer att vara en fin känsla hela natten. Tar och tackar dig för att du tittar in hos mig, Det är ju bara att njuta av en bra kväll du också.
Vi ses igen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Veterinär och Spa.

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 201016
och det är finn som har namnsdag.
 
Ny dag, nya utmaningar, samma oro, samma känslor. Det är i alla fall en skön morgon med en frukost med Camilla. Jag har det bra och vi kan starta dagen l lugn och ro. På vår agenda är det Mario som skall till veterinären och det kan komma bli intressant att höra vad som händer med lilla Mario. Så nu är vi där och läkaren kommer och undersöker han.
 
Frukost
 
Värenären i Tullinge
 
Ja då är vi klara, efter som det är två killar så är det lite revir tänk på killarna. Mario är den mindre killen och det är ju inte så konstigt i djurens värld. En alfahane skall det vara, inget andra killar skall vara med i flocken.  Men det skall nog bli bra så småningom. Det är lite medicinering och en delad bur så klart.
 
Då skall vi hem och ha lunch så det kommer ju vara super gott. en skön dag och eftermiddag kan man aldrig få för många. Malin är här och Camilla fixar naglarna på henne. Det är ju sjukt kul. Det blir även go fika och det tackar man inte nej till. Jag är faktiskt hungrig för en gång skull. Det blir då pizza så vi kan njuta av,bara ta ett par Salis var.
 
 
Jag och Camilla skall ha lite spa dag i dag, det är ju bara att starta med fötterna. Sen får vi se. Det är inte så att vi behöver dra hela kittet i dag, det går att slappa andra dagar också. Men som jag sa man vet aldrig. Nu njuter vi av detta ett tag.
 
 
Nya Star Wars ser vi på och Yoda är en liten krabat, trotts sina 50 år, så söt, så bra serie. Det är ju en av mina bästa filmer. Jag är säker på att du vet att den bästa är Buble Bee och Transformers. Så nu har vi lite Star Wars kväll, jag, Thomas och Camilla.
 
Så nu är det dags att ta Bee ham och det känns som det var en bra dag trotts all sorg. Man kan inte alls veta hur dagarna blir eller räkna ut hur jag skall känna. Det vet jag ju bara när dagen är till enda. Det blev en bra dag och så, men smärtan och olusten finns där. Går inte att lämna hädan.
 
Jag skall göra kväll nu och just nyss såg jag att Bublebee 2 kommer ut nästa år, fatta jag skall se den med en date med Thomas. Så nu kan vi se fram emot denna date.
Tar och lägger mig för att glo på TV:n.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Torsdag en jobbig dag.

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 201015
och det är Hedvig  & Hillevi som har namnsdag.
 
Det är åter en ny dag som jag själv bestämmer hur jag skall ha den. Jag kan om jag vill vara mörk och eländig, jag kan vilja vara ljus och försöka komma in i en bra dag. Må bra och bara känna mig lugn och stark. Jag vill vara stark i dag, det är ju en bättre känsla, men det kan komma stunder då jag inte kan vara stark.
 
Det kan också få komma bara jag håller mig till rätt sak att sörja. Det är inga anklagelser som skall gå till andra människor eller något mörk förhuvettaget. Jag skall vara ljus och stark i dag, eller åtminstone försöka. Det duger så bra och det kan bara ge mig en bra dag.
 
Det är som vanligt frukost efter allt fix och trix som jag är klar med. Njuter av mjuk musik och en god härlig frukost. Jag kan släppa allt och jag kan känna att det är så bra för mig att ha dessa stunder att återkoppla till kropp och själ.
 
Det blir så bra, så stärkande, så fridfullt bra. Anads in och andas ut, jag hoppas att det blir en super skön dag, eller jag vill och jobbar på det att det skall bli en super bra dag. Många saker skall klaffa men man kan alltid försöka sitt bästa. Det är du som skall styra kroppen inte tvärt om. Med lite yoga (den enkla formen ) tar man sig igenom en dag med ljuset.
 
Jag har en sväng till Camilla och det är ju så skönt att kunna prata med någon med samma känslor som jag. Saknaden efter ett barn är alla mammors mardröm. Även för en mormor är det en mardröm också, jag kan inte beskriva mina känslor och inte heller säga hur jag känner. Det är bara tomt och skit jobbigt.
 
Jag tar en dag i taget, jag har bara det att gå på, hur jobbigt det än är. Jag vill bara ha en människa att snacka med och Camilla sitter i sama båt, men mycket djuppare tillsammans med Thomas. Jo jag har folk runt mig och även profetiorna människor i mitt liv som jag kan prata med.
 
Det är ju hur bra som helst, när man pratar med dom, men sen då? När alla tankar kommer på en och samma gång. Jag jobbar så mycket det går och det är då skönt att ha Camilla där. Jag stöttar henne och hon stöttar mig. Så nu skall jag ta en te med henne och planera vår dag. Det är lite så vår dag ser ut.
 
Jag hoppas vi kan få en bra dag, denna veckan kan  jag säga har varit allt annat en  bra. Då så jag skall till gravarna och det är super viktigt för mig i dag. Så även för Camilla, hon är lite upp och ner i dag så efter lunchen som jag har med Thomas och Camilla åker jag till Skogskyrkogården för min runda. Jag startar med min bror. 
Pia
Linus
Mor & Far
Göran
 
Greger, mor och far, Pia, Göran, Emelie, Linus Det kom ljung hos min bror och mina föräldrar, ljus hos Linus, Göran och tände ett ljus som slocknat hos Emelie. Det är ju klart att alla ljus som finns skall vara tända. Så nu är jag klar och kan helt enkelt åka tillbaka till Brinken. Jag skall följa Camilla till akupunkturi dag klockan 17.00.
 
 
Då så Camilla blir du en nåldyna, det är bra och det är så viktigt att du får all hjälp du bara kan. Jag följer med dig så du kan prata med mig när tankarna kommer fram. Det är bra att fixa detta så nu är vi klara och då blir det middag i Tullinge och det kan bli super gott. Tack Eva det var super gott.
 
Vi kommer att lämna 20.30 och jag tackar dig och familjen för den bästa kvällen på länge. Ja då skall vi ner till Camilla för jag skall sova där, det är tre månader sen och det har ju varit jobbigt. Nu skall jag var här och sova över. Känns bra och lite oroligt, hur skall detta gå hoppas jag. Nu är det dags att sova så jag tackar för denna dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Så kan det va

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 201014
och det är Stellan som har namnsdag.
 
Då är jag uppe med tuppen och det betyder att jag inte att jag valt att vara uppe själv utan min kropp är inställd på arr jobba och att gå upp tidigt. Jag tycker att det är jobbigt i bland och att det inte alls är så verst kul. Men det är bara att gå upp och sen se till att man skall göra sin dag, med start på morgonen.
 
Frukost, ja den bör ju då komma in nu  nu så den är tankad och klar, kroppen alltså. Det kan bli en mycket intressant dag i dag, nu på morgonen får jag besök, min dotter kommer på besök. Det blir så roligt och jag ser fram, emot en stund med henne. Jag skall nu fixa kaffe till henne och så skall vi ha en trevlig stund.
 
Så mysig med att ha sin dotter hemma hos mig, det är offast jag/vi som åker till våra barn. Det kan ibland kännas tråkigt. Jag vill ju ha mina barn hos mig också. Men man kan inte få allt, det blir säkert bra de också. Jag har inga som helst krav på mina barn, jo ett, dom kan ju ringa ibland till sin mamma.
 
Nå väl nu har jag i alla fall min dotter hos mig och jag är glad för det. Vi skall ju bara hänga lite på morgonen och sen runt 10.30 skall vi till frissan. Det blir kul. Vi tyar kaffe/te och sen är det ju bara att njuta av dagen. Klockan var i lagom tickande för vi han med en massa. Så är det då dags att ta Bee på en färd till Salem.
 
 
Jo vi har vår frisör där, en ung tjej som är fantastisk på att klippa och fixa med hår och så. Jag är nöjd och lika så Camilla. Då skall vi hämta Juhani, sen Ashani för att sen ta lite lunch. Jag tog en kebabrulle, helt okej. Vi titta lite på tv och snacka.
 
Juhani och Ashani skall nu lämna Brinken för att ta sig hem till Tuna. Jag är så frusen och känner mig väldigt trött. Har en jobbig dag. Denna vecka är mycket känslor och mycket saknad. Inget är roligt och det ärt så tråkigt. Jag hoppas denna känsla släpper lite och att jag kan få en bättre dag i morgon.
 
Det är nu dags att åka hemåt. Jag tror att det blir en bra kväll med min man och ungar. Ja två hemma just nu. Snart skall dom lätta sina vingar och skaffa ett eget. Så kul , så spännande. Men i dag är det i dag. Jag skall ha tvätt i kväll vilket jag inte är så glad åt, som vanligt. Ari hjälper till ner med sakerna och jag är så besviken på att en maskin fortfarande är trasig.
 
Men nu är det middag, det blir mos och tjock korv. Enkelt och bara att göra. Vi ätrr tillsammans och sen skall jag ner och hänga tvätt. Det blir nog bra detta allt tar bara lite tid och sen är man klar och kan lägga sig. Då så gör kväll nu så vi ses igen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En ute kväll

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 201013
och det är Berit & Birgit som har namnsdag.
 
Det är en ny dag och jag känner mig bättre och mycket mer i mitt centrum. Kan vara en svår sak att vara i, det krävs en del energi för att orka vara där varje dag. Men jag vet att det går om man är på rätt väg och jag har min väg att gå och den är rätt för mig. Jag kräver inte några underverk från dagen, jag vill bara kunna komma framåt och känna lite glädje längre fram.
 
Nu skall jag då tala om att med glädje kan man läka lite mer hålet i mitt hjärta är alltid där men jag kan stärka sidorna så jag kan gå vidare. Jag hoppas det fungerar mer och mer längre fram. Det är svårt men det är så det blir, en bit i taget så skall det gå.
 
Min morgon i dag, jo frukosten är klar, allt annat är också klart så jag kan luta mig bakåt och se om vad som kommer eller vad jag måste göra. Vill bara få dagen att ramla på så att säga. Kan vara bra att vara sysselsatt. Man vet aldrig vad som kan hända under dagen det blir ju kul att få se.
 
Soffhäng hos Camilla blir det, vi har några få saker att göra vara av ena är på förmiddagen, Aleris besök. Det blir ju lätt att fixa saker när man är två. Men först är det ju då lite te/kaffe dags och så är det lite snack om allt. Vi bestämmer lite vad vi skall göra på fredag.
 
 
Nu tar vi en sväng till Aleris och lite akupunktur, Så då kan jag allt vara nöjd med tillvaron. Det blir en sväng hem och vi får lunch sällskap och det är Eva och Malin som kommer på en sväng. Det är så trevligt och roligt med besök. Det blir en film och vi har det så trevligt.
 
 
Dagen går fort när man har roligt och trevligt. Då så nu skall vi till KSH (karolinska sjukhuset Huddinge). Det skall röntgen på Camilla. Röntgen ligger i nya huset och jag blev imponerad av det, så fint, så snyggt. Ljust och riktigt bra vill jag lova.
 
Då så jag sitter i väntrummet och väntar det är ju Camilla som skall in. Det flyter på och det går bra. Vi tar oss ut och Thomas hämtar upp oss, jag förstår varför Linus gilla att åka "stor bilen", man sitter högt upp och ser bra mycket mer vad som händer på vägen.
 
Åter hemma och jag tar en fika med Camilla och Thomas. Ja då skall man bara ha ett par timmars vila och sen är det bara att fortsätta eftermiddagen och en ute kväll med jobbet. Vad kul måste jag då säga. Det är ju så trevligt att ses utanför jobbet. Man blir mer än bara kollegor.
 
 
Så det roliga tar också slut till sist och nu är det bara att njuta av en sen kväll och kanske en film.
Eller så somnar jag på engång. ses i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En sån där dag.

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 201012
och det är Valfrid & Manfred som har namnsdag.
Vecka 42, dag 286 på året.
 
 
Grattis gubben på din födelsedag
 
Ny vecka och en ny måndag, det är bara att gå upp och gratta gubben på riktigt i dag, han har inte sån lust att åka i dag, jag vet han vill så gärna vara hemma. Han tycker dock att det är lite bra att ha ett jobb, så ibland får man bita i det sura äpple och ta sig till jobbet.
 
Hur många år har inte jag gjort det? Jag har inte alls någon lust att jobba men hur skall man få i hopp det till pensionen annars? Ja det är bara att bita i det sura äpplet. Jag hoppas att denna dag ger lika mycket som de andra dagarna. 
 
Jag skall inta frukost och njuta av mjuk musik och bara frukost. Det är nu också så att jag skall njuta vidare av min morgon. återkommer. Då så då kan jag återgå till min dag som kommer att vara en smula motsträvig. Jag har ingen stor lust till något i dag. Kan säga att rullgardinen kom lite plötsligt. Det är lite upp och ner med minuters mellanrum.
 
Jag skall göra det bästa av min dag ändå, jag har en himla tur att jag kan koncentrera mig när jag behöver. Som när jag skall köra bil, det är ju tur de. Jag Har en hel del i min skalle och det kan också vara så att jag har för mycket i skallen just nu och svårt att få saker på rätt plats. Jag kan ju då bara lugnt luta mig tillbaka och andas lite.
 
Nu så känns det bättre, då hoppas jag att min dag kan vara på detta viset hela dagen. Man vet aldrig när nästa dipp kommer. Jag får lov att kämpa lite i dag. Det är ju så när känslorna rinner över så att säga. Med tankarna hos Linus och andra kan jag lätt bli ledsen och till och med väldigt ledsen. Då är det skönt att ha några i familjen nära.
 
 
Så lunch hos Camilla och det blir inga vräkande luncher, det gäller att få i sig den också. Både hon och jag fryser som fan i dag och jag har sån magknip och det känns inte så kul. Vi tar lite i taget och hoppas det går över. För det går om jag jobbar på det. Lite serier och te kan hjälpa.
 
I går blev det mycket gott kaffebröd och tårta så det är väl inte så lämpligt i dag. Jag nöjer mig med te, tack. Det är soffhäng i dag, helt galet vad det kan vara olika vissa dagar. Det är inte så lätt allagånger. När jag tänker på lilla Linus och vad han gick igenom är det inte så lätt att känna annat en sorg, smärta och ledsamhet.
 
 
Men vi kämpar varje dag, vad annat kan man göra? Inte så mycket. Nu skall jag hämta Ashani och Juhani så vi kan äta middag i hopp. Det är ju bara att njuta av Thomas goda gryta. Det blir lite abrpt slut efter som killen får ett migränanfall. Det är över två år sen sist. Men det är lika jobbigt i alla fall. Så nu är det bara att köra hem han och se till att han lägger sig i sitt mörka rum.
 
Jag tar och gör kväll och jag kan ta ett par samtal. Det låter som en bra ide.
Då så vi ses igen.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Grattis Ari

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 201011
och det är Erling & Jarl som har namnsdag.
 
Jag har en söndag, en skön och härlig söndag att ta hand om. Det är dock efter denna dag slut på helgen, det kan  ju vara lite jobbigt och man kan ju känna att man är lite ledsen för att helgen är slut. Men det kommer nya helger och man får glädjas åt dom. Då så nu tar jag ett stadigt tag om detta och kör sakta iväg dagen.
 
Musik är en sak som är viktigt för mig på morgonen, lugn och mjuk musik, Jag skall inta min frukost och det känns helt okej och jag tar en stunds lugn och ro, allt är bara lugnt och jag kan få min inre styrka tryggad. Så skönt, så super bra. Andas och bara vara en stund. Ett råd jag kan dela med mig av.
 
Släppa alla tankar, bara låta allt i sin kropp bli ett, underbart vill jag lova. Man blir en ny människa varje dag, man orkar mera och man mår bra av det. Min livsfilosofi helt enkelt. Att bara ta hand om sitt inre är så värt alla andningar, sträckninga, fokusering och meditation. Jag har ju då lite healing också i mellan åt, det är super så man kan komma till det man hade en gång i tiden när livet bara var.
 
Jag har tänkt gratta Ari, för han fyller år. Det är egentligen i morgon men då är han ju inte hemma, det är ju bara så det blir. Ja har messat alla barn och så fått svar från nästan alla. Så då får vi se vilka som kommer på Aris go fika. Det har jag ju på Brinken för hos mig får vi inte plats.
 
Mitt vardagsrum är så litet att man inte ens kan vara sex stycken där, ha ha ah. Nä så illa är det inte, det är bara litet. Men vi behöver inget mer så det är ett val jag har gjort, eller vi har gjort. Så då är det bara att köra på då. Pernilla hämtar tårtan och Camilla har fixat med koppar och bullarna jag lämna hos henne i går.
 
Det är ju bara att åka ner och se till att allt är klart, vi skall nu fira gubben lite. Det blir inte så sent och det är ju bra för alla inblandade. Det blir tårta, bullar och kakor. Så klart kaffe och te.
 
 
Tårtor
"Födelsedagsbarnet"
 
Stefan och Rickard
 
Ebba och Pernilla
 
Jerry och Thomas med Camilla
 
Ashani och Robin

Då så är detta firande slut och det är bara att packa i hopp och åka hem. Så det är ju bara att tacka Karlssons för utlåningen av sitt vardagsrum, och även dom som vill hylla Ari. Tack för det. Vi får göra om det igen en annan gång.
 
Jag har inget som helst matlust i och för sig. Men Ari kockar middagen så det är väl bara att köra på att äta lite. Det blir en film hemma och sen är det väl bara att lägga sig och sova, seg och trött. Men en bra söndag är det. Vi ses igen och det är ju det som är så kul med en blogg.
 
Du läser om du vill eller så låter man bli.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En dag för mig

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 201010
och det är Harry & Harriet som har namnsdag.
 
Jag skall starta med att gratta en ung dam som har sin födelse dag i dag.
Lava Johansson
 
Då så min morgon är  på gång och måste ju säga att min natt har varit så otroligt bra. Fick så mycket gjort i går så det känns som en lättnad för mig. Ja ibland måste man kämpa och så blir det bra efteråt. Jag har inga som helst problem med hur mitt liv har format sig.
 
Jag har en familj (med alla i den som till hör min familj ), en man, en bostad, ett jobb, fina vänner.
Har minna minnen och jag har allt som komma skall. Då är man nöjd och fortsätter framåt och har det att tänka på. Vad nöjd med livet, vist det har massa svårigheter och man väljer att tampas med dom på sitt sätt. Men man skall alltid bara ta sitt skit.
 
Då kan jag starta med min frukost och mjuk musik, av  slappning och andning så kropp och själ kommer till ett. Det är så skönt att kunna vara i nuet och bara vara, allt runt omkring mig är inte alls svårt att hantera, med rätt verktyg går allt att laga, åtminstone så pass att det fungerar.
 
Ja det är lycka blandat med sorg, ångest och oro. Men det är bara att ha det rätta verktygen så kommer man framåt. Jag har inte så mycket som är jobbigt i dag runt mig, det är en fördel. Jag har djup sorg och det är många som lämnat jorden, nära och kära även vänner och andra så klart.
 
Vissa för tidigt och vissa som man gärna hade vilja ha kvar. Men jag kan inte få till baka dom och då är det minnen som präglad deras liv tillsammans med mig som jag kan ta fram och le åt, minnas skratt och även alvaret i ett samtal.
 
Om svek, kärlek och bus. Ja livet är väldigt komplex och varför vissa saker existerar det svaret har vi inte. Jag vet bara att sorg och lycka har alltid funnits och det är ju bara att se hur man kan komma över detta med livet i behåll. Saknaden efter de som lämnat jorden kommer man alltid bära i minnet, dom fina man har i hopp med just hen.
 
Min dag är nu så pass långt gången att det är nog dags att klä på sig, en dusch först och så starta dagen helt okej för denna lördag som jag skall njuta av. Då så let´s go. Lördagen är påbörjad. Det är bra och allt känns okej.
 
Har städat och vikt ordning på mina tröjor i skåpet. Det är koftor för sig, tjocka tröjor för sig, långärmade i en hög och kortärmade i en. Klänningar hänger på ett ställe och skjortor på en plats andra på en sida. Det skall vara ordning så jag hittar det jag vill ha.
 
Sen har jag flyttat runt i strumplådan, mina korta strumpor lägger jag längst bak då det är dags för vanliga strumpor nu. Så är det trosor och Bh:ar som skall läggas i ordning. Allt på sin plats, det är mitt stora dilemma som jag har.
 
Lunch hos Karlssons
 
Det är lite så att jag skall över till Camilla för vi skall handla, det är ju det hon behövde en push på. Att komma ut och se folk. Det blir inte så lätt, det är ju bara att försöka hela tiden. Hon har en tuff dag och vi tar en ny start på måndag.
 
Jag tar och handlar och kör hem potatis och annat till henne. Jag titta på film med henne sen skall jag allt försöka ta mig hem med mina varor. Det är också så att jag och Ari är bjudna på middag på Brinken i dag så det blir super gott, lax blir det.
 
 
Det blir en riktigt bra kväll och maten blev super. Vi kollar film, har go fika och bara är. Så skönt. Då så nu tar jag en sista koll på kvällen och sen skall jag sova. Du vet köra hem, fixa och trixa hemma så allt blir bäst. Sov gott och har det super bra.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Hörselprov i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 201009
och det är Ingrid & Inger som har namnsdag.
 
Vilken natt det har varigt, sovit och är så skönt utvilad, jag har ingen som helst problem, jag vet att jag har drömt och att jag har sovit djupt. Det är inget som kommer till mig så den drömmen får återkommer vid ett senare till fälle, jag skall nu njuta av min dag och bara ha en skön dag som bara kan ge mig det jag vill ha.
 
Mjuk musik, ljus, andningar, känna nuet och vara fokuserad. Jag har nu kropp och själ i ett, så min frukost är det jag skall njuta av ett tag. Ja den tar sin tid då man inte skall stressa med maten. Jag får problem med min mage då och det vill jag inte.
 
 
Det är bara att ta det lugnt, om en stund skall jag till Älvsjö, på hörselkontroll. Helt okej att få det gjort nu, då får jag mitt svar om det är skadad trumhinna eller ej, Men det är säkert helt okej. Ja det blir så bra att få detta fixat. Ja då så mor Älvsjö och läkarbesök.
 
 
Det är ett hörselprov jag skall avlägga. Det tog knappt 30 minuter. Så är man klar och resultatet är trotts allt bra. Över den gröna linjen är bra, strax under är helt okej. Jag har bara svårt med dom allra högsta tonerna.
 
Då skall jag bara se till att komma till dottern min och ta fika med henne och Thomas. Det känns så bra och det blir ju en skön förmiddag så det är bara att njuta av lugnet och det fina sällskapet. Jag har inget emot att vara här. Det är i alla fall en bra sak för mig i dessa jobbiga tider. Thomas har hittat en treangel som Linus gjore för ett tag sen, han gillade också DIF.
 
 
Lunch blev det också, Thomas fixa en wok med kött, grönsaker och ris. Super. Missa dock att ta bild. Men det blir nästa gång. Jag har en bra eftermiddag också. Anna P kom och det var super trevligt, en helt underbar människa. Vi fikar och snackar lite. Camilla och jag tittar sen, när Anna gått, på Peter Pan.
 
Det blev lite utdraget med tiden. Jag skall ha tvätt så jag måste skynda mig hem nu. Bee spinner på och jag är hemma 17,55. Så packar i hopp tvätten som inte alls är så mycket i dag, det är ju skönt. Ner med den och starta maskinerna. Upp igen, nähä ingen gubbe än, han kommer lite senare i dag sa han så vem vet han kan ju komma senare än senast.
 
Då så min gubbe är hemma och han skall hjälpa mig upp med tvätten och så kan jag fixa i ordning allt runt min lägg dags. Kollar nyheter och en film, men somna sen av trötthet. Lika bra tycker jag.
Vi ses i morgon och det är kul att se att du är med mig.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Så lite som möjligt

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 201008
och det är Nils som har namnsdag.
 
Grattis Nils, en son och hans farfar.
 
Då har min man åkt och jag har en huvudvärk from hell i dag. Jag vet att jag har åkt motrocyckel i natt och vi har letat skåp och jag har burit runt på massa saker, det är sjukt vilken dröm. Men så kan det vara.
 
Jag har i alla fall kommit i gång med min dag och mannen i mitt liv är i väg till jobbet. Ja så är det och så kommer det att vara en tid i dag. Jag tar Alvedon och hoppas att den där värken går över.
 
Har ett tryck i skallen, lite jobbigt. Men det lättar säkert efter en stund. Frukost och mjuk musik är ned stressande så det kan vara något. Andnings övning också. Det är bara att ha med detta på morgonen så blir det bra.
 
Ja då så det är bara att starta min dag och det jag bör göra, det är inte så lätt i dag då jag har en jävligt jobbig dag. Har också en kropp som inte är så glad i att vara vaken i dag men jag jobbar på att bara gå igenom min dag.
 
Så skall med Camilla till Dollar store, för där har dom bra små förvaring saker. Det behöver hon nu så då skall vi först ta en fika stund, invänta att det öppnar och träffa Thomas där. Så nu är jag på gång mot Fittja och de vi skall göra där.
 
 
 
Nästan tomt och det är ju hur bra som helst, jag har en bra känsla om detta och det är ju super. Vi plockar på oss det hon skall ha och hur bra är inte det? Jag hittar lite som jag vill ha också. Det är inte illa. Så nu är det väl bara att ta ett steg till och köra hem.
 
 
Vi måste stanna vid ICA Solbo för lite handling till middagen. Det blir ju besök till middagen i dag. Så var det klart. Nu kan vi ta oss hem och äta lunch och sen är det sjukgympa. Det är skönt tycker jag fast det känns. Man skall hålla muskler i trim, jag behöver inte bli Hulken men det räcker att kunna lyfta mig själv.
 
Så nu är vi på gång hem igen och det känns skönt. Jag har inga som helst tankar på vad vi skall göra. Lite vila och bara va, Camilla och jag ligger i soffan och tittar på "Blacklist". Tar go fika och bara njuter av stunden.
 
Så skall vi fixa med maten och lite så, jag är trött och det är bara bra att ta det lugnt. Ja så är det i dag. Vi snackar lite med Thomas innan han skall köra badminton. Han äter när han kommer hem. Så är det och så blir det.
 
 
Vi får som sagt middags gäster, Eva, Malin och Niklas. Det är ju gitarr träning, men i dag är det bara snack. Camilla har jobbigt med händer. Men det går ju bra ändå, så vi har middag, go fika och film time. Vilken kväll.
 
Det var denna torsdag, dags att ta ett farväl och så för nu skall jag hem. Det har varigt en bra dag/eftermiddag/kväll nu skall jag bara ha en bra natt också. Det kommer inte vara så svart, jag tackar min dag och hoppas på det bästa.
 
 
Detta vykort låg hemma och har kommit med posten i dag. Jag fick ett vykort från bonus dottern med familj, så fint, jag verkligen älskar er.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Tandläkardag

 
 1q§
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 201007
och det är Birgitta & Britta som har namnsdag.
 
Då så vad har jag på agendan i dag? Just ja tandhygienisten, oj det gör ont. Hon skall rensa under tandköttet det gör bara ont. Men det bör man ju göra då och då, så det är bara att åka dit. Jag börjat med det som sker nu. Så min dag i korthet om man så vill.
 
Badrums stök, bädda, klä på mig, och så starta datorn, fixa frukost, njuter av mjukmusik, andas lite och koncentrationen är här. Det är bara att ha en god stund och bara känna kropp och själ i full balans. Inget stör och jag har fokus. 
 
Jag svänger Juhani till jobbet och sen tar jag mig ner till Camilla. Vi har en skön förmiddag som är lugn och skön. Jag är lite för avslappnat med tanken på vart jag skall om ett par timmar. Då så nu skall jag bara njuta av stunden.
 
 
Mot tandläkaren, det är så att jag kom exakt fem minuter innan, hinner borsta tänderna lite innan, alltid lika bra tycker jag. Nå väl detta tar sin tid och det är ju bara bra att gå igenom, tandfickor, tandsten och så får man polering.
 
Det är klart och jag kan nu gå ner i centrum för att inhandla lite som jag behöver. Sen väntar jag på sonen som skall komma, vi skall lunch med Camilla och Ann. C Så det är ju trevligt. Det är så kul att kunna vara där och se att någon annan kommer till henne.
 
 
Hon lyser upp liksom, det kan vara tråkigt med samma face alltid. Men jag behöver se att hon är så bra det går. Nu så lite mat och så är det bara att njuta av lunchen, det är en kyckling smörgås. Ja då så jag har nu en anings mat koma. Det tar ett tag innan den lättar.
 
Eftermiddags fika och en lätt liten kringla, det var gott. Då så jag skall hänga här ett tag och sen så kommer jag att åka hem och njuta av mat med min man, det är ju bara en sån dag i dag, gubben kommer hem.
 
Tack för i dag min fina dotter, jag skall återkomma i morgon och det är ju det blir. Jag är på henne rätt mycket. Men jag vill ha koll att hon tar små steg fram och inte blir stressad eller andra obehagliga saker som kan komma. Sorgen arbetar man med i små steg och bara små steg.
 
 
Nu är min middag klar och vi kan äta tillsammans. Men inte Juhani inte nej han spelar en mach och äter sen. Jag och Ari  äter och kollar på film "Gone in 60 Seconds" Den har man sett ett par gånger men den är bra.
 
Jag gör kväll medans Ari kollar trav och det är ju okej. Jag tror jag somna innan han kom och lag sig.
Nu tar jag natt och vi ses i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Åter igen träna

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 201006
och det är Jenny & Jennifer som har namnsdag.
 
Ny dag med nya utmaningar, det är en dag som kommer att kännas super för mig. Jag gör bara något för mig, det känns bra för min rygg skall ju bli bättre med tiden. Jag har inte alls några svårigheter att göra detta. Det är för min skull jag har vattengympa.
 
Innan jag far i väg skall jag dock köra min morgon rutin med allt vad detta innebär. Jag har ett väldigt inrutat morgonpass som ger mig styrka och energi. Balans i kroppen och en inre styrka som är min. Ja du bör ju veta detta efter som du läser på min sida.
 
Dusch, frukost, yoga, mjukmusik, frukost, bädda, kläder på. Så det är en bra rutin för mig och jag känner mig starkare för varje dag. Man kan nog säga att detta är bästa medicinen jag kan ha, skön morgon helt enkelt.
 
Då så dags att bege mig till vattengymnastik. Den har flyttats fram en smula så det inte blir så mycket folk i omklädningsrummet. Det är ju bara att tycka den lösningen är fantastisk. Då så hej och hå nu kör jag.
 
Det är skönt med vatten gymnastik, man känner inget i vatten men fan vad det känns när man kliver upp. Det gör inget för jag har inte överansträngt mig. Jag gör det jag skall till den gräns jag har. Det är i alla fall skönt efteråt.
 
Jag tar mig ner till Brinken och tar lunch och go fika med min dotter. Det är inte så mycket vi skall göra i dag. Hon kan inte göra så mycket. Det gör ont av kortisonsprutan hon fick i går. Det är då den tar rätt har någon lärd sagt till mig.
 
Så en dag med soffhäng och lite snack om vad vi skall göra resten av veckan. Det blir lite ditt och datt. Dagen rinner på, jag ringer min man och det är väl okej med honom. Han berätta att han såg Haylie i går, fina fina Haylie.
 
Så jag saknar flickorna. Det är inte alls så mycket jag kan göra åt saken just nu, men det blir i alla fall en bra återhämtning sen. Ari berättar att dom är så mysiga och dom var glada att träffa han i måndags. Jag blir lite avis, ha ha ha.
 
Hoppas Jolin skriver ett brev till mig snart, hon får berätta vad hon gör i skolan och så. Har messat henne, men hon svarar inte så då har hon nog annat för sig. Ja det är mina tankar som snurrar i huvudet och jag kan inte fatta att allt som hänt händer.
 
Jag tycker det är så konstigt. Jag hoppas att allt lugnar sig snart är rätt trött i kroppen och huvudet just nu. Nå väl, jag blir bjuden på middag hos Karlssons, det blev stroganoff. Super gott tack Camilla du är en hejare på matlagning.
 
Så lite serier och ha lite mer soffhäng. Thomas spelar lite fortnite . Ja skall nu ta mig hem och snart göra kväll och relaxa lite. Det blir bäst så. Ännu en dag har gott och smärtan efter dig är avskyvärd. Den kommer lindras med åren, men minnet av dig kommer aldrig försvinna.
 
Min kväll är lugn och jag kan nu njuta av en stilla kväll.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Ny dag och vecka

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 201005
och det är Bror som har namnsdag.
Vecka 41, dag 279 på året
 
Internationella barndagen
 
Jag är lite seg så här på morgonen, har varit uppe vid 03.15 för jag har haft sådana sendrag så jag fick knalla runt i huset och även smörja med Heatlotion, på med sockor och sen under täcket igen. Det är jobbiga nätter när detta kommer, nu är det ju så att dom kan komma oftare när det är kallt ute, så är det ju.
Men om jag slarvar med sockor på fötterna så är det super jobbigt skall jag säga. Nå väl jag somna om så fick sova lite till. Vakna vid 06.30 och fixa rutinerna för alla mornar, du vet all man skall göra på morgonen i ett badrum.
 
Så nu kommer min mycket goda frukost, i mitt tycke. Mjuk musik och ljus tänt. Vilken skön återhämtning och att starta en morgon på. Lugnet är så behagligt. Det är bara att vara i nuet. Andas djupt och bara vara.
 
Då skall jag ner till Brinken och invänta min dotters återkomst. Jag är före henne och kan då gå in och fixa kaffe och te. Det blir bra så. Ja hinner nästan klart när Karlssons dyker upp, de har lunch med sig, sushi till mig.
 
Vad nice, tack. Hur kommer detta sig? De ville bjuda på lunch så klart jag tackar för det. Så gott detta blir. Min dotter och jag kollar på lite TV och Thomas är igång med bubbelkoppen, rengör den och ser till att starta om den.
 
Då så kommer Miss Paakki också, hon kommer från jobbet och är lagom seg. Vi har go fika och det är ju super gott. Det blir också middag, jag hämtar den på Benevento, det är smidigast tycker Thomas. Vi köper olika så vi kan ta vad vi vill.
 
Vi tittar på en serie som heter "The Order" den är ju super bra, lite magic till vardagen, det är ju bra. Efter ett par avsnitt måste jag hem. Skall upp i morgon inte i ottan med ändå, vatten gympa på gång. Tack och hej tack för lunch och middag, trevligt sällskap och en super duper trevlig kväll.
 
Ja tar Bee hem och sen kör jag Miss Paakki till sin bil som står längre upp på andra gatan. Det är bara att åka då, väl hemma får jag en överraskning. Blommor från Emade, vad mysigt Tack.
Jag blev så överraskad. Det är ju helt galet vad fint.
 
 
Då så nu kan jag dra mig tillbaka och njuta av en skön och bra nattsömn.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kul söndag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 201004
och det är Frans & Frank som har namnsdag.
 
Men vad trött jag är, det känns som om jag skulle vilja lägga mig igen och dra täcket över huvudet. Men det går straks över så jag kan ta min frukost. Det är bara att köra och så vaknat man väl till, jag skall vara nagelmodell i dag också och få lite roliga saker även på vänster hand.
 
Då så frukost och mjuk musik med ljus tända, en tanke på puppan som har sin födelse dag i dag. Jag har sådant hål i mitt hjärta, saknad till tusen är du. Jag har inga ord, stor saknad. Det är inte lätt detta men jag kämpar varje dag med detta, så många som fattas mig, så många jag inte kan träffa, krama, och säga till: Jag är här för alltid.
 
Min dag skall då fortsätta och jag skall bara ha en lugn start på denna dag, en skön och balanserad morgon. Det är lite dripp dropp mot mitt fönster och jag har 14 grader just nu. Det är alltså dags att ha min reflex jacka, det är ju bra i regn också, slipper bli blöt.
 
Då är jag klar med allt vad min morgon innebär och även då med min frukost, det är bara att köra på och hoppas på en spännande dag. Så kul så roligt Kommer säkert mer bilder i dag, jag skall allt ta  lite roliga i dag hoppas jag.
 
Vilken dag, massa roliga färger och massa annat roligt har det varigt i dag. Jag har fått nytt shellack så det är nu snygga fingrar alla 10. Detta är också en bra dag att bara vara med Camilla och se henne blomma upp.
 
Gårdagens händer
 
Min höger hand
 
Min vänster hand
I dag fixa Camilla om min vänster hand
Konsentrerad
Mycket att tänka på
Här tar hon bort gammalt schellack
Här målar hon sina naglar
Resultatet
Mina nya, fyra på vänster och den franska manikyren får en spets dekor. Höger långfinger får ett nytt utseende.
 
Thomas kom och hämta oss, det var jag glad för. Det blir bara bättre och bättre denna dag. Tack Thomas för att du hämta oss. Jag är rätt tom i skallen efter dessa två halvdagar. Det skall bli skönt att relaxa hemma med gubben.
 
Då han nu gör middagen är jag helt nöjd med det. Han har också bytt lampor på Bee så nu kan jag bromsa och att alla bakom ser det. Det är ju bra, Bee skall besiktas snart. Har en tid i oktober. Så det är super tycker jag.
 
Nu är det mat och jag skall bara ta det lugnt i kväll. Titta på tv och se till att ha det bäst. Helt plötsligt blev jag super trött och helt slut, maten var super och nu kan man bara släppa taget. Har lite healing i kväll så det skall bli skönt. Jag har inte alls något annat att göra för i kväll.
 
Det är bara njuta och sen att lägga sig för att sova.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

En spännande dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 201003
och det är Evald & Osvald som har namnsdag.
 
Denna dag kommer att vara spännande och rolig. Mae jag skall starta på ruta ett och då skall jag masa mig ur sängen. Jag skall fixa med dusch och kläder, åter kommer straxt. Så nu tar jag lite frukost och skall njuta en stund av den. Lite viktigt att man skall få en skön morgon, varje morgon.
 
Så mjuk musik och ljusen är tända. Då kan jag bara njuta och få en skön balöans i kropp och själ. Det är nu snart dags för att åka till Solna och njuta av den sköna dagen. Det kan ju komma bilder under dagen så man vet aldrig.
 
Ja då är man i väg mot Silna och Art Of Make Up School och lite nagel skoj. Det är Maria som håller i utbildningen och jag skall vara nagelmodell till Camilla. Men eftersom Maria skall visa lite hur man gör lånar hon min ena hand.
 
Men först är det då lite info om olika saker om naglar och vad man skall göra och inte göra. Det blir ju lite korvstoppning för eleverna. Men det skall säkert gå super bra. Intressant att höra på tycker jag också.
 
Övre bilden har Camilla gjort
Nedre är det lärran Maria som gjort.
 
Då skall Maria då fixa min ena hand, först borttagning av gammalt lack, sen manikyr och så lite nya färger och dekorer. Jag är så nöjd med detta och det ser lite kul ut med massa färger, varför skall man bara ha en färg?
 
 
Det blir lunch och då kommer bonusdottern Pernilla och gör oss sällskap. Det var ju mycket kul. Jag hoppas att det blir en bra lunch för oss, jag beställde en souvlaki med kyckling. Så det var super gott. Nu skall vi tillbaka och det blir Camillas tur att fixa naglar.
 
Det blir också väldigt kul. Hon väljer en neonrosa och det lyset upp vill jag bara säga. Det är så att Pernilla blev klar också, ena eleven hade inte någon modell så då passa det bra att Pernilla kunde ställa upp.
 
Eftermiddagen går fort och nu skall vi ta en go fika hos Pernilla. Viktor och Ebba är hemma och det är alltid lika roligt att träffa dom. Thomas och Stefan är och spelar golf så dom kommer snart. Jag har inget bråttomt så vi kan snacka skit och ha en skön go fika.
 
Så kommer gubbarna och de tar också kaffe och bulla. Vi snackar om i morgon och då skall vi träffas 09.30. Eleverna skall öva mer på dikor och allt annat dom skall klara av. Detta kan ju bli så kul.
 
Då skall vi hem, åker förbi Linus och tänder ljus. Sen släpper Thomas mig hemma. Kommer upp och Ari sitter och tittar på trav. Då kan jag sätta mig här och skriva lite. Min man och jag måste handla så det är bara att invänta att travet skall vara klart snart.
 
Min man och jag åker och handlar, det är väl ett måste antar jag. Det tar inte så lång tid, jag vet vad jag vill ha. Så nu hemma, gubben fixar middagen, det blir en skaldjursröra på en smörgås och lite juice till. Lätt och gott.
 
Då så vi tittar på en film och vi har sällskap av varann. Det är tyst och lugnt det är bara han och jag. Så det blir en trevlig film kväll. Han somna vid halva rullen, men det är ju så han är trött. Jag ser färdigt filmen och det är rätt bra att bara lägga sig.
 
Jag väcker Ari och han lägger sig i sängen, vi somnar.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Lunch i Barkarby

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 201002
och det är Ludvig & Lovesom har namnsdag.
 
Min dag råka börja grymt tidigt, somna i går utan masken så det är jobbigt, och då har jag sovit så där. Rätt bra för kroppen är i balans, men så där för att jag har sovit utan masken en längre tid i natt. Då kommer lite trötthet och lätt huvudvärk.
 
Rosa oktober bild. Rosabandet för bröstcancer
 
Men det finns Alvedon för ändamålet, så det är ju bara att ta en, innan mer värk uppstår. Det är ju bra att förebygga. Då så jag har tvätt i dag, det var ju inte så spännande. Jag skall allt se till att det går som en klocka. Då så nu skall jag iväg ner.
 
Frukosten är intagen och jag har lyssnat på mjuk musik så då är jag klar med nästan allt morgon fix. Lugnt och stilla, bara så att gilla läget. Det är nu tvätt och jag skall göra så att ta den ner och fixa den. Inga konstigheter och inga svårigheter. I dag är jag ensam och fixa den, det är inte så mycket så det skall gå. Jag har en litenp irra så det går så bra.
 
 
Då är det klar och jag skall göra mig klar för att träffa Pia. Det är så det blir i dag. Vi skall luncha i Barkarby. Det låter stressigt med massa folk och så. Men se där inte alls. Inte alls mycket folk, det har tydligen gått illa för över hälften av alla butiker här. Det är borta.
 
 
Vi hittar ett ställe att luncha på, jag tar en fish and chips. Det blev ett mycket lyckat val. Här sitter vi och det är super. Jag har njutit av min mat och jag känner mig nöjd. Då kan vi se om jag kanske hittar något. Det är ju bra att få en chns att handla på ett annat ställe.
 
Nu skall vi dra hem och vi hamnar mitt i rusning från norr sidan. Det är massa bilar, hela vägen från Barkarby fram till Fittja är det kö. Några luckor kom här och där men annars rullar vi i 10 till 30 kilometer. Så lång tid detta tog.
 
Hemma möter jag en mycket trött och sliten man, han har inte så lätt på fredagarna när han har kört hem. Det blir nog en stuns sova och relaxa för han. Jag tar en sväng ner till Camilla. Hon vill prata med mig om en sak. 
 
 
Vi har en mysig kväll och det är ju inte så att jag behöver ha bråttomt, min man sover och jag kan lika gärna sitta här. Så jag och Camilla har en middag i hopp och sen kolla vi på serien "Tha Blacklist". Den är helt okej och det är så svårt att sluta, ett avsnitt till. 
 
Men nu skall jag hem och snacka med min man, har en fråga till han. Jag skall vara en nagelmodell i morgon, skall bli lite kul tycker jag. Nu skall jag sova och det kommer att bli bra alltsammans. Dagen är nu till enda och jag kan sova och bara ha en skön natt.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Balanserad dag

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 201001
och det är Ragnar & Ragna som har namnsdag.
 
Då har jag sovit som en klockad katt och haft en super bra natt. Jag har ju då en sån skön och härlig healing stund innan jag skall sova så det är fantastiskt hur man lättar på allt och kan sova så skönt. Jag är så tacksam för att Lisa är så snäll och tar hand om lilla mig.
 
Nu skall jag säga hej då till min man som skall åka ner till sitt jobb i Eskilstuna, Ärla. Det är ju så tråkigt men vi ses redan i morgon. Så har vi en helg tillsammans, eller i alla fall en söndag. Han brukar vara så trött fredagar och sen tycker jag att han är väldigt trav intresserad på lördagar så det blir söndag för oss.
 
Nu är det inget som gör mig något, han sover i alla fall bredvid mig, ha ha ha. Nå väl min dag är på gång med duschen, bäddning, frukost och mjuk musik så balansen blir rätt. Så underbart skönt och så lysande kan jag då säga om detta.
 
 
Jag skall på yoga och det betyder att jag skall få njuta en timme med att få superbalans på själ och kropp. Inte så illa eller hur? Det är ju bara att njuta och fortsätta morgonen med det enda rätta. Balans i kropp och själ. Min dag är nu ett faktum.
 
Efter en timme med yoga är min kropp helt i balans, jo vist känns ryggen i dag. Två gånger knaka den till under passet. Men hoppas nu att inget blev fel. Jag tror att kotan kom i läget den skall vara i. Efter sista operationen i juni så fick jag en kotförskjutning. Och det gjorde så ont och det känns fortfarande.
 
Men få se nu om det vara den som flytta på sig till rätt läge. Jag har i alla fall fått en skön och en enormt balanserande, styrkande, helande yoga timme. Nu skall jag ner till Camilla, där blir det te och serier. Vi har ett uppdrag och det kan man ju leva med.
 
 
IKEA nu rockar vi, det skall inhandlas ett mindre bord till Camillas hobby. Det blir hur bra som helst, jag vet att hon kommer att fixa detta galant. När man vill så går det bra. Då så alla klara testen på IKEA och vi känner oss nöjda.
 
 
Jag skall ställa in min nya lyckta som jag införskaffa. Det känna helt okej, den skall stå i hallen så det blir bra. Nu skall vi hem och jag måste stanna vid ICA Solbo, skall ha lite till middagen. Jag ska fixa middagen i dag. Det kom besök så det var tur att jag gör gratäng. Vi har en trevlig kväll och så skall jag hem. Har en tidig tvätt i morgon.
 
Vi skall dra oss alla nu, kramar till er alla från mig detta är bara att signera och gå ut.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Återlämning av apparat

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200930
och det är Helge som har namnsdag.
 
Ny dag och det känns så skumt. Jag har sovit nästan hela natten, dock tror jag att jag vakna upp runt 03.30 och var INTE redo att stiga upp. Jag har fått en väldigt jobbig ovana att vakna mitt i natten. Jag behöver verkligen min söm men det fungerar inte till 100%. Jag lyckades somna om och då är det ju super.
 
Frukosten skall intas nu för att jag skall snart åka, jag har inga som helst planer på var som skall komma i dag mer än min resa till Norrtälje, träffa läkaren, åka hem, träffa Camilla, och att gubben kommer hem. Låter som en super bra dag eller hur?
 
Med allt detta och färdig med frukost och i hopp packning av massa saker så är jag då på väg mot Norrtälje. Taxin var sen men jag har räknat rätt och det gläder mig. Jag kommer att hinna och den kom nu äntligen.
 
 
Jadå är jag här och först till kassan för att sen gå över till gamla delen och se till att få träffa sjuksköterskan och sen läkaren för att gå tillbaka till sjuksköterskan för att få min ny inställda apparat till baka. Jag har minskat mina andningsstopp redigt, jag får sänka lufttrycket en aning. Med andra ord min läkare var nöjd med mig.
 
 
Då så då kan jag åka hem och nästa möte blir per telefon så jag slipper åka upp till Norrtälje. Vilken lyx. Jag kontaktar färdtjänst och får en tidigare taxi. Hurra då kan jag ju bara få komma hem tidigare. Jag är nu på väg hem.
 
Solen kommer fram mer och mer när vi äntligen kommer upp på Essingeleden. Det ser mysigt ut och jag är så nöjd med detta. En solig dag och jag känner att jag är supernöjd. Jag lämnar upp mina saker och tar Bee till Brinken för att ha en eftermiddag med Camilla.
 
Det blir bara att andas ut och återhämta sig, vilket är skönt. Te och go fika med min dotter är väldigt bra, det är ju bara att njuta med det man har. Jag har ju sällan gofika med killarna, dom är inte så mycket för en fika med sin mamma.
 
Nå väl det är ju som det är, man tar sin stund när det bjuds till. Så denna dag lider mot kvällen och jag skall hem och laga lite middag till min man som är i antågande. Han har en lång väg att ta sig så han kommer när han kommer.
 
Middagen avklarad och nu kan vi göra kväll och ha en mysig afton. Jag skall få healing också så det blir super. Lappa i hopp mitt hjärta och bara se till att allt är super bra. Tar och stoppar för i dag och så ses vi i morgon.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

RSS 2.0