Sista dagarna på sjukhuset

 
MÅNDAG
130603
Ingemar & Gudmar
Grattis
 
Avd: K 67 

 

Mor är kärlek - hon är värme

 

 

 

Hej där.

Nu kommer du at få sammanfattningen av de sista dagarna på sjukhuset.

jag väljer att göra så här för det händer absolut ingenting på ett sjukhus

nä man bara väntar på svar.

så vi kör detta och hoppas på att jag snart är hemma igen och kan 

få lite normala blogg inlägg, eller hur??

 

Måndag det börja bra och det var ju bra. Visserligen fick jag inte sov längre än till 4 tiden i morse då byggarbetarna börja jobba så tidigt här. Det ser ju inte riktigt bra ut kan jag tycka. Enligt min gubbe som är mark och anläggare säger att de inte får starta maskinerna före klockan sju på morgonen. Det kan i och fösig vara så att HS har dispans men än då fyra på morgonen nä tror inte det. Dagen har rullat på med frukost och en skön dusch, läkaren kom vid nio och tala om att provsvaren inte var klara.  Det viste jag ju, så inge nytt i dag och man får hoppas på morgondagen.

Lunchen kommer sakta fram, jag väntar på att gubben skall komma förbi med lite saker och prata en stund. Han kom men han gick igen på två röda sekunder dök han upp och försvann ........  Hann jag räkna till tre eller?? ...... SKIT GUBBE!!!!!!!

                                                                                                                         

Så då kommer lunchen i stället, mmmm fisk skall gå lätt att få ner i magen J.

Ja just ja jag har pratat med min fina son Jimmie det är så skönt att kunna bara prata med han, inga måste göra eller fixa de eller varför sa du eller va fan annat det ofta är. Vi prata bara. Så skönt, J Han är lite krasslig fortfarande, det var ju honom jag hjälpte i onsdags innan jag vart dålig. Det är lite eroniskt att både Jimmie, Camilla och Robin är krassliga samtidigt J Måste kolla med Rille och Jerrkan. Hopas inte Robin blir dålig som Millan hon har nog bi hålen, öronen och halsfluss som hon lät.

Nu är lunchen intagen och jag har satan så ont tarmarna dansar Kankan i magen med saltomortaler. Det är smärta de. Det blir hysteriskt och vansinnig gråt attack på toan som inte vill ta slut. Smärta, smärta jävla smärta. Så fort jag har slutat så börjar jag igen. Fan vad det ska vara jobbigt.

Lyckas sova lite och det är ju alltid de som är bäst, kroppen jobbar på högtryck nu och då är det bra attge den vad den vill ha, massa vila. En film går i bakgrunden och det är ok för det är tyst här inne hos mig. Ingen som kommer in ingen som kommer och hälsar på i dag. Eftermiddagen går och jag med den :).

Gubben ringer på sin fika rast och talar om att han kommer upp sen när han har duschat. Det är bra, jag vill att han skall ligga här nu och bara ta hand om mig NU. Jo jag vet det går inte för han skall jobba. Ja så är det men jag kan väl få önska. Han är lite knepig min gubbe efter senaste rycket han fick, men detta gör nog det lite bra kanske vi ses inte på flera dagar och han är ensam, jag är ensam på natten. Då får man en funderare hur man vill ha det, eller??

Han kom lagom när jag har ätit och då kan vi ta en kaffe, jag dricker te för det är lite mildare mot magen. Det är rätt skönt att det var bara han och jag nu, vi kan ju prata lite om vår framtid då, men seru den gubben gick inte ...hahahaha. Ari var kvar till klockan 20.30 sen var han tvungen att åka hem. Ja han skall ju jobba. Hoppas jag får åka hem nu ni morgon så vi eller jag kan återhämta mig i min egen miljö det är ju alltid bättre.

 

Så nu tar vi film och sover sen

 

 

TISDAG

130604

Solbritt & Solveig

Grattis

 

 
Min hem komst 

Det finns bara två bestående

gåvor vi kan skänka våra barn,

den ena är rötter,

den andra är vingar.

 

 

 

Hej

Du nu håller vi tummen att jag får åka hem.

Jag hoppas läkaren kommer tidigt, hon har många som hon måste springa runt till.

Men vi kör.

 

Men va fan är nu detta jobba klockan fyra i dag också dom är inte riktigt kloka i huvudet. Man får ju migrän av mindre. En dusch är ett måste då jag har fått lov att sova med stängt fönster. Det är varmt på detta sjukhus. Hoppas att jag får komma hem nu, en liten kopp te kan jag sno till mig, frukosten kommer inte förens klockan halv åtta. Så efter duschen tar vi en film och sen är det bara att dra på. Frukosten kommer till slut till mig, hurra. Det har ju då varit så att jag får inte gå ut och plocka min egen frukost, jag måste be dom göra den åt mig. Även fast man är ny duschad OCH spritad. Så blir det nej du skall be om din frukost. Och dom vill att jag skall gå mycket så tarmarna rör sig massa, ja ha hur skall jag gör det när jag inte får vara i korridoren??

Nu klockan 11.30 kommer då äntligen läkaren Sofia, jo jag skall få komma hem. är sjukskriven till den 12 juni  om min mage skulle vara lös skall jag fortsätta vara hemma. Men hallå hur länge skall detta vara hade de tänk jag vill nog att det skall vara över nu när tiden går ut. Se så det får vara bra då. Ringer gubben och talar om att han kan hämta mig 12.30 då skall jag ha ätit min lunch och bytt kläder. Så kom lunchen och jag klädde på mig så nu är allt packat och se här nu kom Ari :)

Nu skall jag hem en lång promenad ner till bilen, oj vad det var jobbigt. Men det går hej och hå. Så nu åker vi hem. Väl på Passvägen känns det bara bra detta skall jag nog fixa. Jag är vansinnigt trött och det känns jobbigt. Min fysik är i botten så nu skall man jobba upp den också. Men det man inte vill sen när man kommer hem är att det är stökigt, men det blev det. FAN vad det är trist, tomt i kylskåpet, sopor som luktar och det är det värsta tycker jag. Ungdomar och gräsänklingar är värdelösa på att hålla i ordning. så jag får försöka ta detta nu då, men det går väldans sakta. Jag är så trött och har två toa besök per timme, det har i alla fall blivit bättre.

 

Så skall jag fixa mat det går heller inte så bra. Det får gubben göra när han kommer, tyvärr. Jag är helt slut efter en eftermiddag hemma. Så nu får det allt vända så jag mår bättre. Så här kan vi inte ha det. Jag lägger mig på vår fina säng och skall titta på lite Tv men vad händer nu då??? Jag somnar. Tur att gubben har koll på medicinen i dag :)

 

Det blir inge mer i dag vanlig blogg i morgon då för nu är vi hemma.

 

GOD NATT
  
Till mina kära barnbarn;
Sov gott och dröm fina drömmar om fina saker.
Jag älskar er alla.
 
På återseende.
 
 
 
 
 
 
 
 
  Slut i rutan
 
Hakuna Matata, Det är ord som är bra. //super grann

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0