Haylie låter inte bra.

 
SUPER  FARMOR BLOGG  
V.39 
170928
 Lennart & Leornad
  GRATTIS
 
 
DAGENS CITAT   
VÄLKOMMEN Till MIN DAG  
 Två nätter  då jag inte har sovit bra. Har ingen aning om varför. Men nu är jag aptrött. Hur det blir i dag är ingen som vet. Jag vet bara att jag är så trött. Johanna är uppe och hon går i väg. Lillfisen kommer upp  och låter som en skällande hundar. Den årstiden som hon har det jobbigt med andningen.
 
Frukost till mig 😂 och Haylie sitter med mig. Jobbigt att hon börjar bli dålig. Det är inte rättvist inte heller roligt man bara har väntat på detta. Men nu är det bara att dra vidare till dagis. Det är ju sista dagen för denna vecka. Jag lämnar Haylie först ber dom ge henne medicin. Då är det bara att köra hem.
 
Väl hemma känner jag att jag behöver sova. Lägger mig på soffan och njuter av vilan. Jag somna tiłl tjugo minuter. Så skönt. Jag får en trevlig samtal
från Camilla
 
Ja lunchen kom och gick det är jag  och Amanda som delar på korv och makaroner. Det är super gott tycker jag. När jag är mätt och belåten skall jag ta hand om disken. Så då skall man göra kväll Ärla.
 
Vi har fått mysig. Kväll och det är ju kul. Vi kolla på TV och sydde massa saker. Vi tog en te och macka lite senare. Jollan somna. Haylie sover så det är jag och de två äldsta som har te kväll.
 
Har nu bara en sak att göra , lerta rätt på sänge
 
Alltid så kul att just du är här.
       Tack,vi ses igen            
 
Det är ord som är bra.
SUPER GRANNY
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0