I dag kommer föräldrar hem

 
SUPER  FARMOR BLOGG  
V.39
170929
 Mikael & Mikaela
  GRATTIS
 
 
DAGENS CITAT  
 
VÄLKOMMEN Till MIN DAG  
 Då är jag vaken igen somna in vid 22 och har vaknat så där tusen gånger. Somna in hårt vid fyra och vakna upp med ett ryck 06.52. Inget hörs i huset barnen sover. Men f..n det är ju inte bra. Upp till Johanna väcker henne. Ner till mitt "lånet rum" väcker Amanda.
Full rulle på barn. Johanna ut först och
Amanda 07.10, hon han till bussen.
 
Jag fixar mat till hönsen som kommer bara få sprätta i hönsgården. Det är så att vi skall i väg så jag måste ha dom i säkerhet. De finns rovfåglar här och då är det viktigt att skydda hönsen.
 
Nu är det frukost för mig och det finns blir gott.
Hoppas dagen blir som jag planerat. Plocka undan och städa sen skall vi åka till Eskilstuna och Leo. Tjejerna är taggade. Vi kommer dit och dom far i väg för att åka rutschkana. Dom for runt som  tokar. Men det är 
de som är viktigt. 
 
Men när man har som roligast skall man hem det är inte så kul tycker barnen. Dom vill vara kvar och leka. Men vi måste hem och se till att andra barnen kommer in. Ni lova att vi skulle åka när jag sa det. Men då är det ju bara att vi åker nu.
 
Det är lugnt när vi kommer hem vi tar glass och inväntar  flickor som kom från skolan. Så bra här kommer all . Johanna har en kompis med sig, Amanda har en och Ukki kommer med Olivia. Så då har Joline också en. Alla skall ha mat och det skall vi också, jag och Ari.
 
Nu kommer mamma Nea och pappa Jimmie hem. Dom har varit på Ullared och dom handlar julklappar. Bra kan jag tycka. Det är bra att vara i tid med dom. Så en resa dit är nästan ett måste. Mycket presenter har dom med sig till barnen. Jag får en väldigt fin ljus spegel.
 
Vi har väl och det blir mörkt väldigt fort här. Man kan tro att det är mitt i natten men klockan är bara 20.10. Men det är redigt mörkt.  Skall nu göra mig klar för att göra kväll lite tv sen sängen.
  
Alltid så kul att just du är här.
       Tack,vi ses igen             
Det är ord som är bra.
SUPER GRANNY

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0