Trolig iland

 
SUPER FARMOR BLOGG 
 
190725
 
GRATTIS 
 
Jakob
  
VÄLKOMMEN TILL MIN DAG

Vilken dag det är i dag. Vi skall iväg på en riktig spa dag på Tysklands stora äventyrsbad, Tropical Island. Det blir ju spännande. Men först är det ju frukost som skall intas. Vi har vårat ställe på hörnan. Dom är bra på frukosta

Då så 6 mil i bilen och det är redan 27 grader. Vi är framme 9.30. Ari tror det är super lång kö och att vi får stå där i timmar. När vi kommer in är det bara 30 före oss. Går hyggligt fort.nu skall vi hitta en solsäng som är tom. Vi fick också en klocka med ett nr på, det skall man noppa med vid alla köp. Helt galet.

Man doppar sig var 30:de minut. Det är över 35 grader här inne hur galet som helst.  Man släppa och har det som bäst. Kvalitetstid Hugo. Man kan lugnt säga att detta är super för min själ. 

Nu på eftermiddagen efter sen lunch fick jag jävla ont i mitt ben och vristen.  Jag viste inte hur jag skulle ligga på sol stolen, jag vred och vände men inget våt bra. Jag prova att simma lite, nä inte hjälper de. Vad gör jag? Vi packar i hopp och åker till hotellet. 

Sen middag, klockan är redan 20.30. Så det blir någon kyckling eller så.
 Sen hem och sova.
 
GOD NATT 
 
  HAKUNA MATATA 
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0