Kalas 2

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200429
och det är Tyko som har namnsdag. 
 
Grattis Haylie
 
 
på din stora dag.
Älskar dig.
 
Min dag börjar tidigt som vanligt, i dag är det mitt ben som värker och jag skall ju inte ha det så i dag. Jag kan inte köra bil långt om jag har värk, det blir inte så bra. Jag har ett par timmar att se till att det INTE värker så jag får nog jobba på med det. Ja min dag är i färd med frukost och avslappnande musik. Ljuvliga mjuka toner rör min själ och allt kommer tillsammans i underbar harmoni. Det är för mig och bara för mig, jag skall känna mig i harmoni med min själ. Så det inte blir något annat. Ja så är det och jag har lyckats komma långt i min egen harmoni.
 
Frukost står också på min agenda så jag skall sätta mig och äta med de ljuvliga musiken i mina öron. Som du ser fyller ett av mina barnbarn år i dag , ett litet krutpaket i for av en bertämd liten dam. Hon skall jag gratta i dag. Så det är till Ärla man skall i eftermiddag. Nu skall jag bara njuta av frukost och skön musik. Åter kommer snart. Oj vad klockan ticka i väg, nu är ju klockan mycket, ta fram tvätten och sortera , lägg i kasse och så skall allt vara klart. 
 
Ner och ladda maskiner med tvätt. det är ju ett snabbt arbete, 3 minuter så nu kan jag allt åka upp och fortsätta min kommunikation med Nea, om garaget. Men allt är i sin ordning och det ser ju bra ut. Jag har i alla fall fixat allt som det skall. Hoppas nu att allt ser lika bra ur som jag alltid har det. Ordning och reda. Ja så var det att beställa samtal med Storvretens vårdcentral. Måste snacka med en sköterska.
 
Ja ner igen och hänga tvätt, när man ser det så här är det ju skönt att bara vara två som har tvätt. Allt blir klart och inte är det mycket heller. Så det är en fördel när barnen lämnar trygga boet. Ja men då så nu kan jag allt fixa detta på ett litet kick. Skall bara ner och kolla om en timme. Jag kan ju bädda sängen och fixa i sovrummet. Ja det låter bra det kör jag på. Sköterskan ringer så där 09.15. Så det är ju helt okej.
++
Ja har nu tagit upp tvätten och jag skall nu bara fixa lite så skall jag åka till Brinken och vara med Linus. Jag skall ju bra kolla så han är helt okej. Känns ju så jävla orättvist. Jag vet hur det känns och jag vet hur svårt allt detta är, jag har inga ord som kan trösta jag är så ledsen. Att bara sitta och se på när ett liv lider så förbannat mycket, det är så svårt, så svårt. Jag hoppas ingen annan mamma skall få upp leva denna långa plåga, men det är ju så att den finns överallt, fuck cancer.
 
Min dag fortsätter och jag är nu nere på Brinken det är mycket som händer och det är ju bra, Linus skall pröva sin gå stol så han kan vara ute lite. Han skall ju få känna lite värme ute i solen det är så fint och se honom. Han går där så gått det går, mormors fina krigare. Mitt hjärta blöder så mycket. Hur fan skall jag kunna stoppa detta? Det går ju inte, jag fattar inte, detta är ett barn med hela livet framför sig. Jag skulle ge allt för hans liv, hela mitt hjärta. Tårar riner hela tiden inne i mitt innre, varje dag. Man skall prövas genom livet med alla möjliga idiotis saker. Men att små barn skall behöva plågas med cancer är för mig ett mysterium. Man har mist äldre barn på andra sätt, föräldrar, vänner, och sin partner. Men att ett barn skall plågas, nä där går min gräns tycker jag.
 
 
Ja jag skall åter gå till min dag, den är då nere på Brinken och där är jag tills jag skall åka till Ärla. Mitt barnbarn Haylie fyller 6 år då skall man bara fira henne helt enkelt. Jag skall köra  massa mil och det kommer att bli en utmaning. Nå väl jag skall nu se till att göra mig i ordning för den färden, Thomas kollar oljan och jag har full tank. Då så puss Linus ses i morgon. Jag hoppas att allt går bra, jag har telefon kontakt med Pia så jag har någon att snacka med.
 
Det tog 45 minuter och det är ju bra, jag och Pia snackar så mycket om hela livets skit, ja det var ett mycket trevligt inslag. Tack Pia för att du var med mig på min färd till Ärla. Så här kommer jag nu och Haylie tycker att det är skit kul att jag kommer, Amanda kramas och Joline ja hon har massa känslor som skall komma ut. Men då är min son där och dirigerar att det skall städas och plocka undan, men det är ju en fråga om att alltid plocka undan när man lekt färdigt.
 
Jag ser på Joline att hon bubblar, ja jag måste ju ta denna flicka i ett samtal, men min son har annat som skall ske först. Hoppas nu att det blir en bra kväll för henne. Nu till sist kan jag äntligen få ett samtal med mitt hjärta, de känslor hon har i sitt hjärta, men jag lyssnar och känner att hon är ledsen på mig. Men hjärtat hur kan du gå omkring och vara så ledsen , det är inte alls bra. Jag pratar med henne och vi har ett långt samtal. Hon blir glad och jag försöker att hjälpa henne så mycket det går. Nu skall vi ha ett kalas.
 
 
 
Jag det var det, det blir middag och det blir tårta, sång och massa annat. Jolin blir besviken och sen ledsen och även arg, den kombon är inte så bra. Hon tar ut det på mamma och det är inte heller så bra, pappa kramar henne pratar med henne och så släpper det. Hon har haft sån känslo bomb i dag så det är ju inte alls så lätt. Hon är glad nu och jag skall natta henne, Hon ber att jag skall ringa i morgon så klart jag kan. Älskar dig, låt ingen få dig att tro något annat.
 
Jag skall åka hem det är med blandade känslor jag åker hem men jag måste ju hem. Hoppas på att inte allt för mycket trafik är på vägen nu, och jag har Pia i luren. Hon är min ängel i kväll så jag kan skratta och känna att detta går ju galant, hemresan gick på 35 minuter, det kan väl inte vara möjligt, jag starta 20.35 och lanta i Tuna 21.10 Ja det var ju konstigt. Jag har inte kört fort , jag har hållit hastigheten så jag fattar inte.
 
Nå väl Tack Pia för fina pratstunden, tack för att du är en sån varm och ärlig person.
Jag hittar min son hemma och han ser måttligt road ut. Han spelar med sina kompisar. Det är hans nöje efter en hård dag på jobbet. Jag vet att han behöver varva ner, att han kan göra det med att spela är nog gener från sin far. Ja jag skall ta Darth Vader och lägga mig, lite nyheter och ett kort samtal med Camilla. Linus sover lungt. Ja vi hörs i morgon.
 
Då så  Jag tar
och lägger mig
nu.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
SUPER GRANNY
 
 
 Bilder tagna från Google
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0