Träffa Eva

 
 SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200428
och det är Ture & Tyra som har namnsdag. 
++ 
Det regnar, har regnat hela natten och nu får moder jord en skvätt regn här i Tumba, tror det skall regna i Ärla/Eskilstuna också. Gubben sa något om det i går. Men då skall jag hålla mig här i Tumba och hos mig. Det är en halv frukost som intas i dag, den andra halvan är med Juhani på Circle K  Så nu skall jag i väg i regnet, fy tusan så jobbigt. Men det är bara att ta på regnjackan. Den är ju väldigt bra i mörkret med den duger som regnjacka också. Så nu skall jag ner och köra fram Bee så vi kan komma iväg med sonen.
 
Så han är säkert på jobbet och jag kan känna att det blir skönt att komma hem och ta lite te i kylan och så njuta av lit rock ock känna sig ung igen. Det är också super medicin för själen, man skall lyssna på det man gillade som ung. Jag är ju en allätare på musik, kan bli allt typ från opera till folkmusik och relaxmusik så klart. Det som kommer med åren är att flera grupper jag inte gilla på typ 80-talet kan jag lyssna på i dag och gilla vissa låter med den gruppen typ som då Judas Priest, låten Turbo lover är skit bra.
 
Så kan det gå när haspen inte är på, jag gillar mest att lyssna på blandad musik så man får höra många grupper och man inser att dom är skit bra. Ja nu skall min dag dra vidare och jag kan lätt säga att jag har en super dag framför mig. Det kan bli kort i dag, hoppas det. Då så jag gasar på och ger dig min dag och jag kan använda mitt bollplank med jobbiga saker. Det sker ju varje dag.
 
Jag får ett samtal från Eva att hon och Malin är på G över för att se min fina lilla lägenhet. Det är en snabb visit efter som vi är bjudna på lunch av familjen Karlsson. Det var trevligt att få visa runt i stora salongen och kök, även ett öga slänger vi in i Juhanis rum så då kan vi åka ner till Brinken. Jag har nu full koll på allt. Jag det blir gott med lunch. Jag far ner till Brinken och Eva kommer också med. Malin hänger på men skall jobba lite i eftermiddag. Så vi lunchar och sen skall Thomas och Camilla köra Malin till tåget. Vi sitter kvar, men efter en stund skall Eva dra sig hemåt. Camilla fångar precis upp henne och berättar att vi skall ha go fika innan hon får åka hem. Så hon kom tillbaka.
 
 
Det blev 40 minuter go fika, vilka goda bullar nu är det inte så många bitar kvar av hela alltet men det blev i alla fall, så du kan se några go bitar i alla fall. Så nu skall jag snart hem, masserar Camilla lite som har spänningar överallt. Det är så jävla sjukt vad hennes kropp är spänd, ingen avslappning här inte. Så det blir lite spänt. Ja så var jag klar med detta så familjen skall ha lite egen tid och jag skall åka hem. Jag pratar med en halvgrinig man. Vad är det som händer, vad är det?? Han var snarstucken och irriterad, du jag ringer sen. Puss. Jag kommer upp och funderar på varför han är sur. Jag vet faktiskt inte, har inge svar på det. Jag vet bara att det är väldigt otrevligt. Vi skall hålla i hopp, inte glida isär.
 
Jag hoppas det är bättre nu när jag åter igen ringer dig. Hej gubben hur är det? Jo jag är på väg att lägga mig och se på film. Okej vad skönt. Jag skall också lägga mig och se nyheterna. Det är så segt i skalle just nu. Alldeles för många orostankar. Men det var ju kul att få tag i dig igen. Ja så prata vi på och sen sa vi god natt. Han skall sova och jag skall vidare med kvällens arrangemang. Ja alla detaljer med Darth Vader är klart så nu kan jag sjuka ner på sängen och bara njuta av en skön kväll.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
 
 
SUPER GRANNY
 
Bilder är tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0