Ute och shoppar

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK
 
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200426
och det är Teresia & Terese som har namnsdag.
 
Jag skall nu försöka få en annorlunda blogg med bara bilder från mig själ som kan vara bra till texten. Jag har beslutat mig om en liten förnyelse och det kan ju gå bra hoppas jag. Om du vill kan du säga vad du tycker, då skall det vara seriöst inte massa skit. Ja så kan jag starta min dag. Det kommer att vara en frukost, njuter av den en timme typ, det är det som är en bra morgon. Jag har sovit rött bra i natt för i går hade jag hjärtliga minnen med skratt och stora leenden. Jag kan lova att Linus skratta så han kikna.
 
Det är nu klart med frukost och nu skall jag fortsätta med lite bäddning och duschning. Jag återkommer om en liten stund. Så skönt allt klart och jag kan verkligen njuta av min dag. Har inte bestämt hur jag vill ha min sida men jag skall nu försöka arbeta fram min prägel på min blogg. Jag hoppas att jag kan få feedback från seriösa läsare. Jag tycker det är kul, har många rån Botkyrka, USA, hela Sverige, Australien, ja över allt. Jag tycker det är kul,
 
Skall nu ta lite lunch och fundera vidare på mitt arbete med utseendet här. Det kan bli bra eller så blir det inte det, bra alltså. Jag skall i alla fall nu iväg med min man så detta får vänta, vi skall till Biltema, Coop,Jula och så till Gladö. Det blir en sväng till Brinken också. Jag hoppas hon mår bra min fina dotter. Orosmoment Hugo för morgondagen. Men så är det varje gång något  stort händer.
Dagens skörd av bilder.
 
Vi åt lunchen ute.
 
 
På Gladö vid vattnet.
 
Renovering på Gladö. Fint
 
Just ja tet som jag skulle vis tänker jag vänta med tills jag hittar något, det fanns inte på COOP och jag blev så ledsen. Jag hoppas jag kan hitta det på ICA eller en annan COOP. Nu så är jag på väg hem från Camilla, jag fick några påsar av henne. Och hon får besök nu också. De skall fpå ha besök i lugn och ro, ring mig sen. Älskar dig. När vi kommer till porten kommer min fina kille, han saknar sin tjej så mycket att han åker till Jordbro. Fin du är, jag är så glad att vi fick dig, du är ett ljus i mitt mörker, min fina klippa när jag är ledsen. Älskar dig killen. Så kan vi gå upp och jag skall ta lite te och vänta på middagen som min man fixar.
 
Jag är mätt och skall nu vila på maten för att se ta en healing tid, det är en kompis från början på 80 tal som skall ge healing, skall bli skönt. Ja så nu snackar jag och mannen om lite ditt och datt. han skall spela medans jag skal hela mig. På med meditations musik, slappna av och låt kroppen bara vara, allt bra så långt. 
 
Men nu måste ja gå upp min kropp är så rastlös och jag har så knasiga bilder i skallen. Detta går inte. Men jag han med en stund. Det är ju första gången som jag inte kunde slappna av läskig känsla blev det. Ja nu är jag uppe så då kan jag fixa med min sovkompis, jag måste döpa min maskin, ja
Darth Vader, det måste vara det ultimata namnet. Skall fundera lite så får vi se. Ja på med tv:n i sovrummet och så kan jag kolla lätt vad som är här. Vet inte vad jag kollar på en enorm trötthet anlände lite för snabbt i skallen. Det var bara att somna då.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
 
 
 
SUPER GRANNY
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0