Ärenden på stan

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200810
och det är Lars som har namnsdag.
Vecka 33, dag 223 på året
 
Då är det en ny vecka och en helt magisk solig måndag. Är så tacksam för solen och värme. Jag vet att det är jobbigt med värmen men det känns bra abra när solen är här. Jag är en sol människa till 100 %. Jag är tacksam för sommaren och kan då också njuta av vintern, när det är vinter.
 
Nu är det frukost och sen skall mamma vara snäll och köra Juhani till jobbet. Det är så jag ställer upp för han, inga konstigheter. Jag känner att det är väl en liten tjänst man kan göra för en fin kille som han.
 
Jag hjälper mina barn med det jag förmår just nu och det kan vara en fördel för dom men det är bara att jag njuter att vara med mina barn. Jag har dom i mitt liv för kärlekens skull. Det betyder ju så mycket för mig.
 
Nå väl jag skall ta mig frukost och fixa lite hemma innan. Sen åker jag. Det är inte så värst mycket som händer just i dag. Jo just ja, till apoteket och så, sen lite go fika med bulle. Det låter som en bra ide och då är det ju bara att fara nu.
 
Handlar mjölk till Karlssons, bullar till go fikat, Alvedon på apoteket till huvudvärk. Så då vara det allt i dag. Mot Brinken och det fina paret Karlsson. Jag har en annan sak att stå i, i eftermiddag. Men först nu till dottern och svärsonen.
 
Mysigt med fika och mysigt med gott sällskap. Thomas åker och handlar, så jag och Millan är själva ett tag. Det blir lite mor tröstar dotter stund. Det är tufft och grymt. Men det är så denna sjukdom slår till helt från det blå, och en muterad cell.
 
Jag hoppas att det hittar en lösning till denna fruktansvärd sjukdom. Det tåls att skriva igen, inget barn skall behöva gå igenom denna hemska sjukdom, INGET BARN. Så fruktansvärd tid för barnet som plågas varje dag. Som ser sig själv förändras och bara bli sämre.
 
Nä inga mer tankar om detta, jag blir så oerhört ledsen. Så är det i alla fall. Jag lunchar med Karlssons och sen skall jag hjälpa Camilla med lite beställning. Så nu är jag klar för avfärd till Vårberg. Där bor en kollega från Rosendalsgården och det är dit min bee tar mig i dag.
 
Jag skall bara se till att ha en avslappnad eftermiddag. Har ett annat ärende efter denna titt så jag skall bara se till att vara stark och bara njuta av dagen som den är och bjuder mig på. Annelie och jag sitter i trädgården och njuter av eftermiddags sol. Det är ju så skönt.
++
Klockan tickar i väg och det är bara att njuta av allt runt omkring. Så är det dags att köra till jobbet. Skall lämna intyg och sen är det väl bara att ta sig hem. Jag har en prat stund med Pia och så är det bara att ha en liten pratstund med andra kollegor nu är allt klart och jag skall bara se till att åka mot Brinken igen.
 
Jag skall ta en te med Camilla och slö titta på något hjärnbefriat program. Det är så skönt att bara titta utan att behöva hänga med 100%. Tankarna far ju i huvudet fram och åter så det är inte sant. Jag har bara massa saker som jag vill ha svar på. Dom svaren finns inte så det är bara att fortsätta glo på TV:n och kramas med Millan.
 
Ja så är då det dags att ta sig hem och det som finns här. Jag har en så fin dotter som alltid tänker på alla andra först även i detta läge. Hon skall bara tänka på sitt bästa, och Thomas bästa förstås. Alla andra kan klara sig själva.
 
Hemma och det är bara att säga god natt till Ashani och Juhani.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA 
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0