Äter jordgubbar

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200801
och det är Per som har namnsdag.
 
Jag är vaken och ser att solen har stigit upp, jag tycker att det är så fint, ljust och skönt när jag ser solen. Det är väl så där 18 grader och det känns lagom. Det kommer att stiga under dagen och det är väl okej. Jag skall försöka njuta av dagen och se om man kan röra på sig lite, på en promenad.
 
Ja det kan ju vara skönt och då kan man väl bara se till att njuta utomhus också. Ja det låter som en bra ide. Frukost och annat som skall fixas på morgonen står ju först. Så det får bli det nu och så kan man ju njuta av morgonen ordentligt.
 
Det blev en kort sväng till Brinken. Dom skall äta lunch med en granne. Det kan bli hur fint som helst. Jag har också en annan sak att skriva om här och just nu. Det finns några helt galna människor som skriver på min blogg. Det tror att allt jag skriver handlar om hen.
 
Detta kapitel har jag för länge sen raderat ur mitt liv. Jag vill inte ha människor som bara ser till sig själva. Jag har massa andra vänner i min omgivning , så tyvärr handlar det inte bara om DIG / ER! Jag vet att ert liv inte innehåller så mycket så ni skall bara kasta skit på oss. Men det biter inte på mig eller någon annan.
 
Om du nu skall läsa min blogg så får du ta det som står, men det handlar inte om er, så ni vet. Följ mitt råd och lägg ner det är bara tragiskt. Nu var det klart med detta, jag kan åter gå till min dag. Med det måste jag poängteraatt detta är min blogg, mitt bollplank och min vardag. Hoppas det går fram.
 
Min dag fortsätter att ta sig fram och jag har en bra dag. Det är lite hit och dit men det är ju så ibland. Har handlat och skall nu bara se till att komma till Camilla och Thomas en sväng på kvällen. Jag har så mycket att berätta för världen men är bara tyst och tillbaka dragen.
 
Jag är hemma en tag med mannen och sen skall han spela så jag kör han till Willys. Sen hem igen och jag känner mig så till ro i dag. Det är helt okej i dag med mina tankar och känslor. Eller rättare sagt nu på eftermiddagen. Så jag skall en sväng till ner till Karlssons. 
 
Jag tar en te, äter jordgubbar och snackar lite med familjen. Jag skall se till att njuta redigt med dom i denna stund. Vi är starka i detta och känner oss helt okej mellan alla botten fall. Jag hoppas att det är en bättre dag i morgon och att vi kan få ha vår sorg i fred från andra som inte delar den.
 
Hemma igen och jag är rejält trött. Skall ta medicin och
sen bara se till att allt är lugnt och skönt.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0