Det blev lite kalas i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200813
och det är Kaj som har namnsdag.
 
Då har min man lämnat huset och så även min son. Jag har en massa saker att stå i och att bara hinna med på morgonen. Med min sengångare stil just nu blir det massor att tänka på. Bädda, dusch, klä sig fixa disken, se till att jag inte fryser. Det är så det blir.
 
Jo jag fryser i sommaren, det är svårt för mig att hålla en bra nivån på värmen och på allt som är runt mig. Jag hoppas att det är bättre sen eller blir det så? Bättre alltså, jag hoppas det. Jag hoppas av hela mitt hjärta att allt blir bättre senare.
 
Min frukost är intagen och jag kan lätt ta mig an de andra. Klockan är snart dags för morgon medicin och det är ju inte så illa det. Jag hoppas att det är en bra dag och att vi skall bara ha en fin dag. Jag tror att det blir lite av varje i dag. Jag har en fin dikt som jag skall sätta in här.
 
Det är en kollega från Rosendalsgården som har skrivit den. Jag tycker den är så
fin och jag tillägnar den till min bror,Linus och Emelie.
även till massa andra barn som kämpat för
cancer
 
Skriven av: Linda Thurban
Lilla ängel i det blå, kom ner och hälsa på,
lilla ängel i det blå måste du redan gå,
lilla ängel i det blå vi saknar dig redan så,
lilla ängel i det blå, vi två ❤
 
 
Då skall jag nu snart ta Bee ner till Brinken, vi skall försöka hitta på något i dag. Kanske försöka komma ut, det kan ju vara viktigt kan jag känna. Hoppas dom går med på detta. Det är tidigt än så jag kör på nu då.
 
Jag var hos min bror och satt en blomma. Även mor och far fick en. Jag skall sätta nya lampor om en månad så då blir det bra. Helas på hos Göran och Emelie också. Det var en stor begravning så jag fick vänta ett tag. 
 
Nu är jag åter i väntans tider. Jag skall fixa lite hemma innan jag åker till Karlssons. Dom är inte hemma så jag får allt vänta ett tag. Det betyder att jag skall ha lite tid för mig då. Det är ju kul. Jag har fått fina bilder från Jolin så jag blir varm i hjärtat.
 
Jag har så stor kärlek till dom fina barnbarn jag har så det ä'r enormt skönt när de skriver till mig. Som Tindra, Amanda, Joline. Vad mer kan man begära? Super kul tycker jag. Jag undrar bara hur jag skall se till att få hit Tindra på en helg. Skulle vara skit kul.
 
Nå ja man kan inte få allt på en och samma gång, det vet väl alla. Men man kan drömma och man kan försöka så når det ända fram. Jag hoppas att det kommer att ske, mina drömmar alltså. Jag skall nu fortsätta min dag. Det blir en väldigt sammanbiten dag. Jag mår liksom väldigt dåligt.
 
Det är mest för situationen som är nu. Man mister ett barn, det är tufft. Det har varit lite för många på kort tid. Det är inte vad man vill. Alla skall ha det bra och njuta av livet på rätt sätt och det är ju lite mening med livet. Ta vara på alla fina stunder och ta vara på familjen.
 
Nu är det lite grattis fika med grannen nere hos Karlssons. Han, grannen alltså blev 70 i går så massa smörgåstårta och gratulationer var det i går och i dag. Det är ett supertrevligt par som bor bredvid Karlssons. Dom har super fina barn som snackar med Camilla och Thomas när dom kommer på besök.
 
Det är ett bra område med många fina människor. Nå väl jag hoppas att det blir massa fina dagar där. Det kommer att kännas super att vara nere där när man kan vara i bad och ha sol och värme på altan. Allt på en enda plats.
 
Jag och Millan kommer då hem och skall nu då bara kolla lite på Homecoming, en bra serie . Det blir te och en glass, inte illa överhuvudtaget. Så nu kan man då bara slappa på soffan och känna att man är lite seg och trött. Skall nu ta mig hem och se vad som händer där.
 
Ungdomarna kollar på film och jag skall nu bara fixa lite för att sen ta mig i säng.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0