En dag till är avklarad

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200820
och det är Berbhard & Bernt som har namnsdag.
 
Hej då gubben det är bara en natt sen är du hemma igen. Det blir super duper. Jag skall också göra mig klar för det är ju en ny dag med massa utmaningar. Frukost, badrums stök, kläder på och bäddning allt är klart. Jag väntar bara nu på sonen , han skall till läkaren och se om sig lite.
 
Så då kör ja så det rycker. Det är bara att se till att det blir super duper dag och att jag gör det jag vill. Jag är min egen boss och jag är den som skall ta hand om mig. Det är viktigt att vara sann mot sig själv. Det är ett högt pris man får betala om man inte är det.
 
Jag vet att ens egen borg är den som skall må bäst för dig. Respekt mot andra är det man skall visa utåt.Ingen annan människa en du själv kan vara sann mot dig själv, men det som är viktigt utåt är att man är ödmjuk, visar respekt och inget är fel att vara vänlig heller, ett leende , ett hej är små saker man kan ge en annan människa.
 
Ja det skall inte bli djupare än så i dag. Det blir bara massa ord för vissa, andra känner att detta är rätt och några kommer bara skita i det. Det är upp till var och än, men om man vill vara stark och vara respektfull är det bara att tänka, hur vill jag att människor är mot mig? Svaret kommer då från dig själ. Inga konstigheter.
 
Då så full sprut och dagen är igång. Jag skall då köra Juhani till läkaren, sitter på vårdcentralen och väntar på han, det tar tid. Då så nu kommer han, det blir en sväng ner till Brinken. Vi snackar om allt som skall göras och vad som inte skall göras. Juhani slappar på soffan och det gör Camilla och Thomas  också.
 
Lite te och bullar blir det och en film, lite rolig film så det blir skratt. Det är skönt då det är just skratt som skall frigöra masa saker i kroppen. Att skratta är en bra sak i ett sorgearbete. Men nu blev klockan en hel del. Jag har samtal på HS så nu måste jag trycka på pedalen och komma i tid.
 
Jag släpper sonen i Tumba då han skall hämta fina Ashani. Jag skall bara fortsätta färden till HS. Så en parkering i garaget och så upp till HS. Det är lite tid kvar innan så jag tror att jag kan snacka med Eva lite. Hej hur är det? Har du ont i dag i arm, axel och allt annat? Vad bra det går mot rätt håll. 
 
Så nu skall jag in min tur, Oj det blev tufft samtal och det är många "ja jag vet", "skall tänka på det" . Men som sagt jag vet, men fan vad svårt att tänka på att jag skall göra för mig. Jag är inte den människan som tänker på mitt bästa först. För då hade jag röjt bort elaka människor för länge sen. Jag är en för stor förlåtande människa som tror på människor, även när de ljuger.
 
Vad är jag för människa om jag skall döma någon. Men så är det. Jag skall skärpa mig och se om mig själv först. Nå väl samtalet gick bra och det är skönt att ha kunnat hälla ut massa saker. Det blir Brinken igen och då har Camilla fixat lunch.
 
Det blir soffhäng med film och lite annat. Jag blir kvar ett tag, Thomas skall spela badminton och då kan jag hänga med min dotter. Det blir en till slut en sväng till hemmet. Jag måste sova nu. Hemma är allt tyst och jag vet inte om min son är hemma eller inte. Jo han är hemma, Ashani också. Dom har somnat.
 
Jag gör ordning allt och så är det bara att fixa in för kvällen. Jag snackar med Pilla, Camilla och Pia innan jag lägger mig. Så det är bara att njuta av en skön kväll.
Dagen tar stopp här och nu.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0