En fin dag i allt.

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200814
och det är Uno som har namnsdag.
 
Då står helgen för dörren och det ä'r så segt i min skalle. Vakuum de lux. Jag hoppas att det inte är så mycket som jag skall göra i dag. Jag känner mig seg och trött, lite så där att jag inte kan komma fram till varför. Det bara känns så i dag. Tungt och segt.
 
Jag skall väl försöka vara en trevlig själ i dag trotts allt. Jag kan ju inte skylla på någon direkt för att jag är trött och lite slut i kroppen. Jag bara är det. Jag är liksom på högvarv i mellan åt. Det är ju lite jobbigt men det fungerar.
 
Frukost och lite morgon strul,det är ju så jag kan ha det just nu. Det är ju helt galet men va fan det är ju jag i ett litet nöt skall. Jag bjuder gärna på mig själv i rätt sammanhang och kan vara väldigt stram i andra. Kvalitet som är jag.
 
När det kommer till saker som görs fel eller massa annat skit, kan jag explodera. Det hände fler gånger när jag var yngre nu blir jag super arg och måste lugna ner mig redigt för att inte attackera. Lejoninna som skyddar sitt. Har jag hört att folk säger.
 
Ja det kan ju va, men mitt är mitt och det kan andra ge fan i, är också ett sätt att se på det. Jag har många sådana saker och det kan vara roligt att kolla vad jag kan göra och vad jag gör. Oftast är det bara att fundera lite och släppa det och gå vidare.
 
När saker uppstår som inte är rätt eller att man skall göra på ett sätt som inte känns bra, då kan jag också bli arg. Fråga sätter massa och ser vad det kan leda till. Jag hoppas att det är en liten mening med det som händer. Jag försöker att hålla mig kall och rak på sak. Funkar oftast.
 
Då kommer det lunch och det kan ju vara helt i min smak, eller? Jag missa lite lunch, det blev lite brådskande att hämta min son som behövde komma hem typ för en timme sen. Ja så kan det också se ut. Jag har en helt galen dag.
 
Eller rättare sagt galen förmiddag. Nu skall jag ta och handla lite blommor sen blir det Brinken. Det skall snackas lite och vi skall försöka reda ut lite saker. Så det blir ju då en massa saker som skall göras. Camilla är trött och Thomas är också trött. Fina ni om jag kunde skulle jag lyfta av massa tunga stenar från era axlar.
 
Det blir också massa snack och go fika så klart. Jag och Camilla titta på serie och sen skall jag dra mig hemåt. Där ligger en gubbe på soffan och softar. Ja det får han väl. Han sliter hårt i värmen. Det är för varmt för den mannen när det blir mer än 20 grader.
 
Så är det då middag. Eller? Jag vet inte om jag orkar, det känns så jobbigt, jag tar en dusch i stället. Klibbigt väder. Jo men jag tar väl lite då, det är ju ändå klart. Tack Ashani det var gott. skall prata lite med Pia när hon åker hem. Hon skall ju jobba helg så då brukar jag snacka med henna när hon slutar 21, kan vara trevligt med sällskap den biten hem då.
 
Ja då skall jag lägga mig, trött och väldigt trött. Ari skall se färdig sistaterminator
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0