En lugn dag

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200822
och det är Henrietta & Henrik som har namnsdag.
 
Då skall jag ta hand om min morgon, den är på g och det känns super bra och super intressant. Jag har inga planer så det blir som det blir i dag. Jag kanske lägger mig i sängen och sover hela dagen, jag kanske skall ta en lång dusch eller? Jag kanske bara ser på film i dag. Jag har inte bestämt mig en. Jag hoppas att det blir en bra dag vad jag än gör.
 
Jag skall börja med att ta min frukost och njuta lite av den, min man är vaken och det är ju bra för han. han har samma problem som jag har haft med sömnen, han vaknar tidigt varje morgon. Oavsett det är vardag eller helg eller semester. Man vaknar tidigt i alla fall.
 
Nå väl jag skall göra min dag nu och njuta av den så mycket det går. Har som sagt inga större saker planerade så det är bara att göra i dag, vad som. Då så sätt igång nu då med morgon fix och bädda. Det blir en lätt plätt att se till att få igång.
 
Jag tänker då ta en lunch med min gubbe, han är dock inte så pigg och han är trött. Det betyder att jag har massa tid över på eftermiddagen. Ari skall titta på travet och jag tar en go fika hos Camilla och Thomas. Nu är det också så att Jessica och Rickard kommer för bi. Jackson är med.
 
Kul att träffa han också, det är en härlig liten kille som är en riktig kram go kille. Jag tycker att det är bra att få kramas med barnbarnen. Dom är viktiga för mig och det är bara att njuta av stunden. Det är skönt och det är mycket trevligt.
 
 
Dom åker hem och jag skall det också. Åka hem alltså. Skall laga mat åt familjen och se vad som händer. Jag hoppas att det blir en lugn kväll. Pilla ringer och berättar att Ebba har köpt rosor till Ashani. Så det vara ju kul. Jag åker ner och hämtar dom, hälsar på Stefan och Pilla, Ebba också förstås. Snackar lite och sen är det bra att köra hem igen.
 
 
Ashani blev glad åt rosorna och vi ställde dom i vardagsrummet. Där gör dom sig fina. Middan avklarad och så skall jag bara göra kväll och slappa.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0