En ny dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200829
och det är Hans & Hampus som har namnsdag.
 
 Det är lördag och jag är tung i huvudet med så mycket tankar som far runt. Det reder nog ut sig så småningom men just nu är det jobbigt. Jag skall bena upp dagen eller så skiter jag i det. Vem fan bryr sig? Jag har fått nog av alltid att jag måste bry mig. 
 
Jag tar mitt liv som jag vill ha det, är det så att jag inte duger så, fine. Jag är jag och har alltid varit det. Nu har jag en ny dag och det är så tungt och jobbigt. Jag skall vara bara njuta av min dag så jag kan känna mig till freds, det är ju dock min dag.
 
Frukost klar, bäddningen klar, kläder på och allt känns bra. Så då kan man väl bara njuta av min dag då. Jag har molnig morgon och tror det skall vara så i dag, nej det skall tydligen regna. Då så blir det väl bara att njuta av en regnig dag.

Det gör inget för jag har det lugnt och skönt här i min lilla hörna. Jag gillar när det är regn och när man kan bara njuta av en bra dag ändå. Det är ju bara att känna sig till ro och att bara vara i nuet. Lite så skall jag nog vara och ha det i dag. Lite så där, super soft. 
 
Jag tar en sväng till min dotter för att kolla läget, det är ju inte så bra men det fungerar. Jag tar te och så tittar vi på TV och njuter av dagen. Jag skall nu se vad resten av denna dag blir. Jag tar min dag som den kommer och inget är planerat.
 
Thomas och Camilla skall i väg så jag drar mig hemåt. Här tittar mannen på trav och sonen spelar. Ja det är som det brukar vara. Jag slår mig ner i vardagsrummet med min man. Jag tar och sätter på en ljudbok. Det är så skönt att bara lyssna och det blir mer spännande kan jag lova.
 
Då skall jag ner och hämta en blomma som Camilla har köpt till mig, det är en palettblad med väldigt fina blad. Jag ser att den har blommor på, den skall få ha det men det skall inte vara så bra, det kräver så mycket av blomman.
 
Nå väl har hämtat den och sen tar jag te och snackar med Karlssons. Jag stannar en stund innan jag åker hem. Hemma hittar jag en nu ett meddelande från en människa som vägrar att sluta skriva till mig. Personen i frågan är helt enkelt sjuk i hela skallen. Jag är inte intresserad av alla anklagelser och det är ju fan om hen inte kan bara släppa.
 
Jag vet att hen är väldigt sjuk och har stor sorg, men jag vill INTE att hen skriver till mig. Lämna mig i fred. Min familj är min familj, du valde att lämna den  så vad är ditt problem. Och ja hen läser min blogg, brist på annat. Jag vill inte alls ha med er att göra. Hoppas ni kan förstå det.
 
Jag återgår till min kväll och tycker att jag skall ha en liten tv, myskväll. Gubben har handlat glass och det är bara att njuta. Jag tittar på klassfesten och den är helt okej, i dag är det Carola och Ola. Det kan bli vad som, kul hoppas jag. Nu är det bra för i dag så du vet.
 
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0