Fint blev det

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lärdag den 200808
och det är Silvia & Sylvia som har namnsdag.
 
Lördag och min man är kvar i Strängnäs, det betyder att jag skall ha en dag på hemma plan och njuta av min dag. Mannen kör vattenskoter och njuter av frihet. Det är han väl unt. Han vill ju åka så mycket det går och det är ju skönt kan jag då lova. Har han en så har han.
 
Då skall man fortsätta min dag som med all respekt är så lugn och skön. Duschen och frukosten är klar nu och det är bara att relaxa och njuta av denna sköna och oförstörda dag. Det betyder att jag skall njuta extra mycket och köra lite yoga andningar.
 
Vilken start på dagen. Full solsken och 21 grader och en lugn och skön morgon. Vad mer kan man begära? Inte mycket inte. För kropp och själ är det allt man kan önska sig just i detta ögonblick. Andas in, djupt andetag, fyller hela lunga med luft. Det kommer in massor med luft när man andas rätt.
 
Då så, sen släpper man ut luften sakta och lugnt, mycket luft skall ut, tömmer hela lungan på all luft. Så skönt, så mäktigt det känns, så upprepar man igen och igen. Försöker alltid att ta in lite mer luft i lungan för varje gång. Magen skall man puta ut vid varje in andning.
 
Är man ovan att andas på rätt sätt kan det kännas obehagligt i början.Men det blir lättare för varje gång man tränar denna andning. Tänk vad man har lärt sig av allt runt omkring. Jag älskar yogan och min kompis Eva var den som förde in mig på detta spår.
 
Det är så tacksam för. Det känns alltid lika bra vid varje till fälle att göra lite yoga. Så nu skall man fortsätta med detta varje morgon in i evigheten.Ja min dag är ju som den brukar, det är bara lite tyngre vissa minutrar och annars kämpar man på. 
 
Jag skall med Camilla och Thomas till IKEA. Det blir ju kul. Visserligen är det bara att plocka allt man skall ha på nedre botten, man behöver inte trängas på andra ytor. Så det skall då vara litet köksbord och så skall det vara stolar. Med andra ord är det ju lätta saker.
 
Jag hitta lite ljus och lakan, sen är det ju då så att jag hittar massa annat. Det vill säga galgar, godis, kaffebröd, salladskål till Pillan. Ja det räcker så bra med det. Vi skall nu försöka komma hem med detta och så skall vi eller Camilla och Thomas meka ihopp bord och stolar.
 
 
Det är lite småplock som skall fixas så nu gäller det att dera på lite. Min man är inte hemma än men Ashani och Juhani vill ju ha lite mat i magen. Så då fixar jag det. Juhani kommer med och handlar så det går fort. Bärhjälp är så bra att ha
.
 
Så då är det film kväll och blåbärs pay som Ashani fixat. Så kommer gubben efter lite härlig ute dag med kompisar. Så det blir lite ditt och datt under kvällen men annars är det bara lugnt. Skall lägga mig nu är seg som fan.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0