Fixa och dona

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200827
och det är Rolf & Raul som har namnsdag. 
 
Hej nu är det ny dag och jag är med den och känner mig så motiverad. Har sovit många timmar i sträck och bara det gör allt så bra. Jag hoppas att du kan förstå vilken lycka för mig det är att sova "länge". Jag brukar inte sova så länge och många timmar. Hoppas detta kan betyda att jag gör det helt plötsligt bara.
 
Nå väl mitt morgon stök är klart och jag känner mig så bra och så utvilad. Jag är nu min frukost och skall allt ta det lugnt en stund, njuta av lugn och skön musik och bara känna att jag mår bra. Det är viktigt att man får känna det mellan allt som händer, det är så bra med yoga och meditation. Man blir som en ny människa och kan släppa allt skit som man har i huvudet.
 
Jag skall nu snart fara till Tullinge igen och för förhoppningsvis få hjälp med mina onda leder i fingrarna. Jag hoppas det, jag vet att värme är bra och då kan man allt se till att fixa det, värme och övningar är bra, vill ju kunna använda mina gamla händer och det är ett bara tag fram över.
 
Då så lite samtal till jobbet skall jag fixa också. Det är väl det kan jag lova. då så nu kan jag snart fara i väg. Hos arbetsterapeuten går det bra, jag får övningar och bra handskar till mina händer. Så då kan jag vara nöjd med den hjälp jag fick, jag skall väl gå på något informations kurs om just problem med händer och det kan ju vara helt okej. Kul med mer info och så slipper man googla.
 
Då så nu kan jag åka till Brinken för jag skall med och handla och få hemkörning. Super kan jag då tycka. Det är ju bara att vara med och lära sig om allt inom kroppens område, det blir en lära som är okej. Jag går ofta på föreläsningar för att få den kunskap som jag behöver och orkar ta in.
 
Då så, herrskapet mot affären och nu skall vi handla, jag till mitt hem och dom till sitt, det jag missa var toapapper. Men det är ju inte slut så det blir bra. Kan handla på lördag eller måndag. Så nu skall jag allt få hem mina varor, ringer Juhani han får ta upp dom och så kan jag åka ner till Brinken igen.
 
Eftermiddags go fika och lite annat smått och gott. Det är bara att köra på med eftermiddagen. Jag hoppas att det fortsätter att vara bra. Nu skall jag få middag av Juhani och Ashani. Lite mutning kanske, jag skall hämta något i Jordbro. Juhani följer med.
 
På vägen hem pratar jag med Pia och det är lite upp och ner där. Men det reder hon ut sen. Så är man hemma och det känns okej. Jag är en smula trött och det är ju inte så kul. Jag skall nu sätta mig och kolla TV:n.
 
Det blir nog allt för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag 
 
 
 HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0