Indisk mat

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200809
och det är Roland som har namnsdag.
 
Ellie
Stort grattis på födelsedagen
 
 
Jimmie och Nea 
Grattis på bröllopsdagen.
 
Söndag och i dag är det sol och så där 20 grader. Det låter nice och jag skall njuta av dagen. Så då kan jag vara nöjd med detta och det är ju bra. Nu skall jag börja från ruta ett med frukosten förs och så är det njutningen av den då.
 
Ruta två, en dusch och lite bäddning skall jag åste komma innan vi far iväg på ett mycket trevligt äventyr, ha ha ha IKEA håll i hatten för nu kommer jag och min man för att kolla på soffa. Kan det vara något?
 
Det var en härlig promenad på IKEA, inte så mycket folk, men vi visste vad vi skall ha så det tog bara 40 minuter så var vi klara. Handla på ICA Kungens kurva. Sen skall jag bara ha ett lysrör till akvarium. 
Så då kan jag åka hem och sen också ta borden ner till Camilla. Då så vad händer nu då? Lite dricka och snack med dottern, hon skall flytta på marsvinen och så är det ny bytt och dom har det så fint, för ett par minuter innan dom får fnatt och hoppar runt.
 
Det är middags på hjärnan och det kan bara betyda att man kanske är hungrig, jag hoppas att det blir gott. Ja vi tar lite Indisk mat i dag. Alla kommer att gilla det utom Ari för det kommer vara starkt. Och i dag tycker han att stark mat är jobbigt Ja vi ärter hemma hos Camilla och Thomas och det smakar super, tycker vi andar.
 
Tack för sällskapet och då kan vi väl köra hem då efter ett tag. Kaffe och annat gott blev det och det var ju bra. Jag hoppas att det blir fler gånger. Jag är lite seg och det blir massa annat också. Jag skall nu hem med familjen och ta en lugn kväll. Jag är lite taggad på det.
 
Det blir ju kväll och det känns ju bra. Lång dag och nu kan man sova skönt.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0