Införskaffa en ny soffa

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200815
och det är Stella & Estalle som har namnsdag.
 
I dag skall jag hurra för ett av mina barnbarn,
det är Johanna som fyller år.
Super grattis.
 
Solen är uppe och jag har en underbar dag framför mig. Det är bara att ta den till sig och njuta av det som kommer i dag, Inga direkta planer, inget planerat så det blir vad det blir. Min man gör väl som han brukar, spelar på trav och det är väl okej. Jag gör väl det jag vill och åker till Brinken.
 
Vi får allt se vad det blir i dag. Jag hoppas på en skön dag så jag kan njuta lite av dagen. Det är lite kantat med tunga saker som vanligt nu för tiden och det skall bara processa. Jag hoppas det blir en liten lättnad sen. Vi skall ta oss igenom detta med bravu, det blir så fint allt.
 
Jag har min frukost att inta och det skall väl gå bra, jag tror det är en av mina bästa morgonstunder. Jag har inte så mycket att göra på morgonen och där det alltid super med frukost. Så man kan hålla på hela dagen sen. Det är så bra bränsle för kropp och själ.
 
Jag är färdig för att fixa en ny soffa och det blir en skön mörkgrå Ektorp, fåtölj och fot pall. Så fin det kommer att bli. Jag och gubben åker till IKEA och så ringer jag till Thomas och Camilla som kommer med släpet. Jag hoppas det går fort för det är massa folk på IKEA kan jag tro.
 
Så det tar en stund, vi hittar ju en annan soffa som är så skön, men det får nu bli vår Ektorp. Skall bli skönt med en ny fin soffa. Ja har bilder som skall komma så du får se den. Men nu skall vi handla först. Hemma igen, då skall vi montera den. Det kan vara trixigt och en smula fundering.
 
Jag kolla instruktionen och sen är det bara att prov sitta.Passa på att tacka Thomas för hemkörning med släp. Det gick så smidigt och jag är så tacksam. Det blir en lång eftermiddag med massa saker och funderingar. Till slut stå den där, vår fina soffgrupp.
 
 
Provsuttit och provlegat i den. Känns hur bra som helst. Det är det minsta vi kan göra nu, det är ju helt otroligt hur det kan bli. Nu skall gubben kolla travet och sen är det väl middag och tv. Jag skall nu ta en sväng ner till Camilla ooch Thomas. Se hur herrskapet har det. Det blir lite go fika och en massa kramar.
 
Hemma vid 20.30 tar medicin för mitt lilla hjärta som har strulat trotts medicin. Men det skall bli bra detta också. Jag hoppas att det blir en massa bra minutrar nu innan jag faller i säng. Det är segt och jag är trött. Slitigt lite i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0