Lugn söndag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200823
och det är ??? som har namnsdag.
 
Det är solig morgon och jag är seg efter en jobbig natt. Det är så trist när man vaknar, somnar om, vaknar, somnar om hela natten, en jämn sömn är vad jag vill ha och vad jag känner att jag verkligen inte får. Skall man då ta till drastiska saker som stekpanna?
 
Ja det kan behövas känner jag. Vilken jobbig natt det har varit. När jag vakna sen och tänker jag kan lika gärna gå upp, då är klockan bara 04.15. Men glöm det jag vill inte gå upp nu, jag vill facking sova. Lyckas somna om och sen startar oros sömnen igen somna, vakna, somna, vakna om och om igen.
 
Nu skiter jag i detta och kliver upp, ja klockan är ju 06,20 men det får räcka tänker jag. Jag behöver minst 6 timmars hel sömn, hoppas det funkar i kväll och i natt. Nu är jag uppe och skall slåss med värk i ryggen och huvudvärk. Nice, NOT.
 
Jag skall nu ta frukost och se vad denna dag ger för uppfriskande vindar. Jag tror att det är dags att hitta ett bra harmoniskt och skön livstråd. Det är ingen mening med att fara runt som en galning och tro att man gör sig själv en tjänst att behaga alla andra. Nä nu skall jag bara bry mig om mina nära och kära, Att komma nära mig skall inte vara så lätt längre.
 
Jag skall ha en stark port som skall håll ovälkomna varelser borta. Jag skall bara göra saker som är bra för mig och som ger mig bra energi. Så som krama barnbarn, snacka med mina barn, mina närmsta vänner ja det är det som är bra för mig.
 
Då så kära du då skall jag avklara denna tunga och jobbiga dag så jag kan få en bra sömn i natt. Eller så blir det lika jobbig som min natt ha varit, Allt blir nog bra i slutändan. Då så en söndag att avverka,
 
Vad händer nu då? Min man har somnat på soffan och jag vill låta han sova, jag tar mig ner till Brinken och lunchar med dom och tar go fika sen. Så kan man ju göra kan jag då känna. Jag ringer ner så dom är beredda på att jag kommer.
 
Det är lugnt och stilla och vi bara njuter av god lunch, lite fika paus och en bra serie. Så nu är det bara att köra på, Vi har det fint och det går super i dag. Ja då skall jag hem och frosta av frysen. Det är i stort behov, det har blivit så mycket is so inget annat får plats.
 
Ja så är det middag, min man skall ha en närings dryck han har skit ont i magen så det är inte så bra. Det är inget som kommer eller inget som händer för övrigt. Han är bara öm i magen. Han bör kontakta en läkare. Men varför då? det är ju bara en piss i Mississippi.
 
Men det är ju som att prata med en vägg, han behöver inte gå. Nej då det är inget säger han. Karlar, det är lika bra att slå dom i huvudet, dumma varelser. Nå ja man har ju nu denna man så jag får hitta på något som kan hjälpa. Som han då kan gå till och lita på.
 
Det är då så att min man är envis som få och han gillar inte läkare. Så det betyder att jag måste hitta en väg som fungerar, stekpanna eller en höger, ha ha ha. Nä skämt åsido han får man snacka med tusen gånger innan bara.
 
Kollar tv;n och sen skall jag allt sova, det är lite så fram och tillbaka med velandet, är jag trött eller är det bara lite så där? Jag är nog trött och det skall ju då vara dags att sova kan jag känna. Min man skall också snart komma till ro, han är nyduschad så det skall bara torka lite, sa han.
 
Ja denna dag är nu till ända och jag hoppas på bra sömn.
 
 
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0