Middag på verandan

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200802
och det är Karin & Kajsa som har namnsdag.
++
Det är söndag, Aris sista semester dag. Det blir tufft och det blir jävligt hård dag. Han vill ju ha längre semester. Men det kan ju bara vara så att han är en sliten man och börjar bli trött. Så kan det vara och så vill jag påstå att det är. Många hårda år i branschen kan inget annat än att ge stora spår på kroppen.
 
Jag har nu intagit min frukost och skall göra resten av mitt fina morgon fix. Sen kan jag bara göra min dag till den bästa. Det kan ju bara bli bra och det kan ju inte vara svårare än så. Jag tar en sväng med Ari till Stefan han skall hämta sin bil. Jag åker till Camilla och Thomas och Juhani är med.
 
Det blir te och snack, vi skall planera för morgondagen och det är ju så vi har tänkt. Det är nu bara så att vi får lite annat besök under dagen, Lena, Thomas mamma, Ari och Ashani. Så då är det ju fullt med rörelser. Det blir inte så konstigt efter som det är trevligt och mysigt hos Karlssons. Ja det är det jämt, vi skall äta så Thomas grillar och då är det bara att njuta av god middag.
 
Tiden går, jag lämnar kvar sonen med fru och ser till att komma hem så Ari också kommer i säng i bra tid. Det är ju jobb för han i morgon. Det var denna dag i korta meningar. Men det behöver inte stå mera tycker jag.
 
Så det blir healing för mig och sen god natt.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0