Mysig och solig dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200824
och det är Bartolomeus som har namnsdag. 
Vecka 35, dag237 på året.
 
Då så frukost och avslappnings musik, min vecka med allt som skall göras har startat. Det är sjukgymnastik, arbetsterapeut, vatten gympa, med yoga,samtal, och en massa andra måsten. Hur kul kommer denna vecka bli?
 
Jag hoppas att jag kan sprida ut allt sen, set skulle vara bra och jag slipper slita häcken av mig. Så i dag då börjar sjukgympan och det är ju bara kul tycker jag. Nu skall vi starta med ryggens återuppbyggnad efter sista operationen.
 
Så jag hinner med lite annat i dag också, det är viktigt att inte göra för mycket då jag har en sorg att bearbeta på men det skall gå, jag kommer igenom det jag brukar ta åt mig. Så det är bara att starta dagen.
 
 
Frukost intaget, sängar bäddade, blommor vattnade, Så är det då min tur. Jag tar min son, Juhani, men mig till Brinken. Vi kommer dit strax innan nio så åker vi till golfklubben och först slår vi några bollar sen är det en nio håls bana som skall avklaras.
 
 
Det betyder att vi är ute en bra stund och njuter av solen och det är skönt efter som det fläktar lite. Vi skall nu tacka för oss och vi skall ta oss till Brinken. Jag skall vidare till Tullinge och sjukgymnastiken. Det blir bra då jag skall få börja med mina övningar, äntligen.
 
Ryggen skall stärkas upp och det är en skön känsla man har. Nu snart kan jag röra mig mer smidigt och fram för allt, jag kan köra bil i längre sträckor. Nå väl min runda men sjukgymnastik är så pass bra och gör nytta, jag använder 7 maskiner med ryggträning. Så det skall göras 10 X 3 på varje utom roddmaskinen den skall dras fort 500 meter.
 
Så är det klart och jag tackar för mig och ser till att ha en skön eftermiddag med Thomas och Camilla. Jag tar lite iste och lyssnar på min bok, Camilla har samtal och Thomas bygger. Det är så när man har hus, finns alltid något som skall göras.
 
Då så nu kommer jag till den delen att jag skall hem, måste handla först, kör ner Linda till tåget och sen är det bara att handla. Det skall bli tacos i dag, Ashani och Juhani skall fixa middagen. Jag har bjudit hem Pia så det är ju bara att njuta av god mat och bra sällskap.
 
Jag får även ett samtal från Erikka, det var inte i går och det var förra året, precis när Linus börja med strålningen. Men vi skall ses och så får vi snacka lite då. Ja så är det så nu skall jag allt vara social med Pia, det blir ju trevligt.
 
Det blir även kväll här hos mig och det är ju så mycket som jag vill göra men orkar inte. Jag har nu letat igenom min dator och alla mina kort på barnbarn, dop, födelsedagar, min mamma och pappa, mina barn och massa annat är borta. Jag har lagt stickan på et super bra ställe så ni är den väck.
 
Den kommer fram när jag inte behöver den, så klart. Det är ju skit jobbigt. Nå ja jag lägger mig nu för det är inte så bra att leta mer för jag kommer inte hitta den. Min sticka är borta bara. Eller så har någon lånat den.
 
Nu släpper jag det för att nu lägga mig och försöka sova.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0