Sorg

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200804
och det är Arne & Arnold som har namnsdag.
 
Då är det tisdag och jag får en solig dag, runt 20 grader. Inte illa alls, jag har en hel del att stå i och det är så skönt att vara lite upptagen med saker. Huvudet behöver inte snurra då. Det är mycket lättare att ta dagen då som den är.
 
Jag skall nu ta lite att äta så jag kan fortsätta min dag. Lite av varje blir det i dag. Jag skall träffa Pernilla och det är alltid lika kul. Ja så är det och så blir det. Min fina tisdag är nu ett faktum. Skall bli kul att se vad den kan ge.
 
Jag skall nu ta tag i sängen som skall bäddas och så är det full fart med mina saker. Det är lite så varje dag. Man kan inte riktigt tänka sig vad man bör göra. Då är det bra att ha allt inne i huvudet på auto. Allt ser bara varje morgon.
 
Då skall jag ner till min dotter och se hur dom har det. Massa ångest och sorg så klart. Men det är ju bara så just nu. Det betyder att vi skall inte behöver se allt i svart eller dramatiskt. Vi sörjer vår lilla kille med hela hjärtat, inget hat. Det är bara en fin liten kille som är borta för gott.
 
Det blir en tuff dag i alla fall då han skall läggas i sin kista i dag. Vi är med och lägger massa saker till han. Det är en fin och skön stund i lugn och ro. Fina superhjälten du är så saknad. Dock vet vi alla att du inte behöver kämpa mer. Kampen är över och cancern har vunnit igen över ett BARN:
 
Eftermiddagen är fullbokad med alla praktiska möten och det blir bara att fixa. Jag har massa saker att göra och fixa. Det går hur bra som häst med allt, Då kan vi väl ta en fika paus. Det är tufft som det är och jag är lite yrslig i dag.
 
Det blir kväll till sist och vi skall nu bara njuta av allt runt omkring. Känner mig så trött så jävla sliten. Hoppas det är bra till slut. säger god natt nu. Är allt för trött för mer saker i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0