Start med Vattengympan

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200825
och det är ??? som har namnsdag.
 
Hej hopp, denna natt har jag sovit bra ända fram till 03.47, då vakna jag med ett ryck och trodde jag hade försovit mig, jag skall ju ha vatten gympa i dag. När jag såg klockan blev jag lugn igen. Somna om dryga timmen och kliver upp vid fem. Så nu kan man starta dagen med yoga, skön, lugn musik och bara njutning.
 
Det är ju nu dags för frukost och det kan jag lova att jag verkligen kan behöva, ner varvning och frukost. Så nu är jag klar för att tackla denna dag med allt som komma skall. Har lite annat att pyssla med också. Det kan vara bra att starta nu då.
 
Dags att åka mot vatten gympan. Det är bara att ta Bee mot ett äventyr, allt packat så det tar bara 30 minuter. ingen trafik till Huddinge men där efter blev det kö. Men det rullar på. Framme så då skall jag betala en biljett och knalla in.
 
Men vad var det för kod till dörren, tänk, jag frågar i resektionen. Just ja nu mins jag. Det är ju bara att hoppa ur kläder och sen hoppa i baddräkten. Det är en 30 minuter vatten gympa och så är man klar. Det skall bli skönt att nu åka hem. 
 
Det är bara att hänga upp kläder och sen skall jag köra Juhani till VC. Jag far till Camilla och Thomas. Det blir en sväng till Skärholmen. Handlade en blus som jag blev förälskad i. Det blir lite lunch och så titta vi på serier. Det blir vår dag på ett par rader.
 
Jag skall sova över på Brinken och ha frukost med min dotter och man. Det blir så skönt. Jag har lite kontrollbehov på dom, det är mer för min skulle än deras. Jag vill ju bara stötta dom i denna svåra tid. Så nu är klockan skit mycket och jag kan bara lägga mig och sova, eller inte.
 
Har svårt att somna och det är oroligt i mitt huvud. Jag hoppas att det blir bättre och att det inte blir så svårt med allt. Bra med lite kvälls medicin så man kan slappna av.
 
det var allt för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0