Sushi i dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200806
och det är Alfons & Inez som har namnsdag.
 
Då skall jag ta tag i en grå mulen dag och det är 17 grader. Det är okej med en icke sol dag kan jag känna. Det är inte så att jag ligger och pressar i solen varje dag, för jag blir inte brun av det. Jag får bara svedd hud som gör ont. Jag har slutat att sola men det är skönt att sitta ute när det är sol.
 
Så jag skall nu göra all morgon stök och sen frukost. Det blir en bra dag och jag skall hänga med Camilla. Hon skall släppa sin mur hon har runt sig för att inte gå sönder. Men i detta läge måste hon tömma sina känslor lite då och då. Annars kan det vara farligt i slutändan.
 
Så det är alltså torsdag, och Ari är tillbaka i Eskilstuna. Det bör gå bra om dagarna två går fort. Men han kanske inte skall hem, då är det ju värre. Då blir det ju lördag innan han kommer hem. Men det är ju okej. Han skall ta vara på de fina dagarna som är.
 
Det betyder att vi kan ses och mysa på söndag. Det är inte hela världen, vi hinner att ses. Jag är nöjd om han bara sover hemma. Det är en tröst för mig. Så vad skall jag göra nu? Jo så klart frukost, Det är viktigt på morgonen, man äter frukost på morgonen.
 
Ner till centrum på ett ärende, det blir så bra så. Nu skall jag  fixa ett halsband. Då var det klart och jag åker nu ner till Brinken. Det blir ett ärende till med herrskapet och så handlar vi lunch. Det blir ju sushi.
 
 
Så är det bara soffhäng med lite serier. Det blir lite av varje men det är okej. Jag skall hem för nu är klockan skit mycket. ja det var denna dag. Några telefonsamtal och så är jag klar.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0