Tacksägelse gudstjänst

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200816
och det är Brynolf som har namnsdag.
 
Solig söndagsmorgon och det känns så skönt, det är en morgon som är så fantastisk. Har haft så bra natt och sovit i alla fall till 03.00. Jag behövde verkligen inte vakna nu. Tog en runda uppe och lade mig igen för att försöka somna om. Nu lyckades jag med detta konststycke.
 
Min frukost skall intas och det är skönt att ha en morgon igång igen. Jag känner mig öm och seg i min rygg men den krånglar så jävla mycket en då, hoppas jag får rätsida på den med vatten gympa och sjukgymnastiken. Den kommer snart i gång så det känns super.
 
Då så nu skall jag se vad min dag skall ge mig och vad för tankar som kommer som jag skall hantera. Det är ibland så mycket saker så vissa lägger jag till ett senare projekt. De får ta den tid det tar, jag har sorg och jag har hjärtsmärta. Det är inget man bara kastar bort, eller blir elak av. Det är bara att jobba med sig själv och hoppas att allt blir så bra det bara kan.
 
Jag har en del att göra i dag så jag får starta lite smått. Det skall helst vara klart innan eftermiddagen. Jag hoppas Pernilla dycker upp i dag så jag kan ge Ebba kläderna som hon fått. Så det blir super. 
 
Men det är då så att min dotter och hennes man kommer till mig. Vi skall på Tacksägelse guds tjänst. Det blir då så tufft kan jag lova. En liten oskyldig kille skall namnges i församlingen, 7 år gammal och tagen av cancer. Det blev en reaktion i kyrkan när prästen sa " i en ålder av (kort paus) 7 år. Det blev en tung kort luft känsla och alla höll andan.
 
Sen spelades en psalm och man kunde andas igen. Det var tufft och jag höll mig hela tiden. Sakta och en minut i taget, andas. Bra då så nu kan vi åka och det blir till Göran för att sätta blommor. Det är tufft och det är inte så kul det här heller.
 
Fina Göran vila i frid och må du må mycket bättre i dag. Ta hand om Linus och se till att han också får leka och spela. Han kan vinna över den bästa. Jag vet att det är fler där som kollar till han och det glädjer mig. Då kan jag vara trygg i min tanke.
 
Det blir lite go fika hos Karlssons och det glädjer mig så mycket. Jag tror inte att jag skall bli så länge och det glädjer mig att jag fortfarande är med i processen. Så då skall jag väl hem och äta. Gubben skall bjuda på mat i dag.Det låter väl så bra det bara går det.
 
Sallad och en god tv stund. Så kan det bli och så är det, jag vi har en skön kvälls häng. Men gubben tröttnar på det jag skall se. Konstigt för när han håller i makten skall man titta på det han vill. Så korkat. Men jag bryr mig inte. Nu håller jag i makten, ha ha ha. Så kul.
 
Skall lägga mig nu för någon släcker min lampa känner jag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0