Tårfylld dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200812
och det är Klara som har namnsdag.
 
Det är inte så kul att sova så otroligt knasigt, jag somna typ 20,10 sen vakna jag typ 01,20 tror jag, Somnar om och skall upp 05.30. Det beror på att jag har valt att köra min son på morgonkvisten. Han börjar 06.00 så det är väl inte så kul att åka natt busen klockan 04 någonting.
 
Så nu är jag en snäll mamma som hjälper han med detta. Jag skall ju ändå tanka, ha ha ha. Man kan ju göra det innan massa folk kommer rullande. Så är det och så blir det. Jag är nu tillbaka och jag tar mig lite frukost och te. Skall säga att det vara lite små ruggigt ute i dag. Bara 9 grader.
 
Det blir ju lite varmare när solen värmer på. Så jag tror att det blir super skönt på dagen, lagom varmt och behagligt. Så det är då lite så där skönt och mysigt runt om mig. Har ett par små varma händer på axlarna och det blir en skön värme på min rygg och i min själ.
 
Det är lunch på Brinken i dag så det får jag inte missa. Bäst att fixa det som jag bör göra hemma. Tar mig ner till Camilla och ser till att hon har det hon behöver mest. Hon är så stark i sin själ och att komma framåt kan ta lång tid. Men vem har bråttomt?
 
Ta ett steg i taget, var i nuet och känn känslan som uppkommer. Att sörja är en stark process och det är viktigt att få göra det som man själv vill. Jag finns bara där för att kramas och hålla handen. Det är det jag kan göra det är det som är viktigt. Jag hoppas man får vara i fred med sina känslor och att det respekteras. 
Jag har vid flertal sorger fått massa andra saker som skall fixas så det är inte lätt att hantera sorg då. Nu har jag bestämt mig för att allt som jag vill ha och göra skall jag göra. Sorg eller kärlek, det är så viktigt att få vara i dessa stadier utan bitterhet eller ställningstagande.
 
Jag tar min dag som den är, har lite planering, väldigt liten. Jag vill vara och känna det jag vill. Ingen kan komma och säga att jag inte får eller att jag inte skall. Jag har mitt sätt att ta saker på och att skriva om smärta, lycka eller vardagen är ett bra sätt att rensa bort skit. Jag har ett stark behov att få skriva av mig.
 
 
Det har jag gjort sen jag var liten. Dagböcker har alltid varit i mitt hjärta. Sorgen kan vara tungt att bära, smärta i hjärtat efter svek är också tungt att bära. Det har jag några stycken, vissa avskyvärda andra mer irriterande. Jag har fått massor med orättvisa anklagelser och skit snack.
 
 
 
MEN det som har hänt är att jag, mitt inre blir starkare, tyvärr så tillkommer då också att jag INTE lita på mänskligheten så värst mycket. Det är alltid någon soppa som är där och skall gröta. Det är så för människan nu, världen är ett enda kaos och alla är handfallna.
 
Jag kan känna mig väldigt stark och jag skall klara detta också, men det kan kosta, det kan bli väldigt tungt och väldigt jobbigt. Jag står rak i mina kläder och säger till mig själv att jag fixar detta. Med hjälp från familjen och mina underbara barnbarn.
 
Jag är så glad att jag har den fördelen att kunna njuta av fina ungar som är på väg in i världen med massa olika saker. Det glädjer mig och ger mig sån styrka och jag är så glad för detta. Nu skall min onsdag fortsätta med lunch och då är det fina vänner som kommer med detta till oss. Man kan känna sig bortskämd det är helt galet.
 
Men det är också skönt att någon fixar det. Jag har en fin hemma varande kille som nu mera tillsammans med sin flickvän fixar maten hemma också. Så det är ju bara att njuta av detta i dag. Jag skall också berätta att Nicklas har spelat en fin låt till Linus på gitarr. Jag missa att spela in den så det är ju bar om man då kan be han spela den igen.
 
Tack fina Nicklas det var så fint, det värmer så att höra den. Inte ett öga är torrt. Jag är så glad att du tog med gitarren och spela en son fin låt. Tears in heaven, Eric Claptons låt. Helt magiskt. Linus hörde den också så det är så bra. Tack fina Nicklas.
 
Det är så att Juhani kommer ner efter jobbet. Det kommer att bli mysigt. Min kille älskar sin syster och saknar sin syster son. Så han ger Camilla och Thomas massa kärlek. Denna kille har så mycket känslor att det är jobbigt för honom. Men det är ju bara sådan han är. 
 
Jag vet många i närheten och som har lämnat oss som verkligen gillad han. Det är något med denna kille som många andra människor saknar. Han har visserligen ett explosivt humör men när han visar den andra sidan, oj då finns all värme och kärlek där, en kille med hjärta det är vad han är.
 
Det är nu dags att ta sig samman och åka hem. Jag har ingen som helst lust men det är ju så att min man kommer hem och han skall väll ha mat kan jag tänka mig. Det är Ashani och Juhani som fixar detta. Tack fina ni. Det är så skönt att slippa.
 
Pratar lite med Pia och det är så tufft och så jobbigt. Jag vet exakt hur hon mena och att det är av kärlek. Men jag har ett starkt måste i min skalle. Den går liksom inte bort. Jag har lovat Linus att jag skall vara stark för hans mamma och pappa. 
 
Det är inte så kul och det är tufft men jag är där bara där och det känns bra för mig. Jag hoppas att det är bra för andra också. Det blir healing i kväll och jag kan sen somna gott.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0