Till slut i Solna

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200807
och det är ??? som har namnsdag.
 
Det är helg nu och det innebär också massa sol. Dagen startat på 16 grader och mulet. Men det är inget som jag inte klan råda bot på, Solen skall komma fram och det skall tydligen bli varmt. Så det är bara att ta tag i denna dag och göra den bästa av de också.
 
Sorgen i mitt hjärta kommer alltid finnas kvar, tung och smärtsam. Jo jag gråter så klart. Men min dag är i alla fall här och jag kan bara göra mitt bästa. Hur jobbigt det än låter så kan jag inte göra mer. Det räcker för mig och det är så jag fungerar just nu.
 
Det är bara att kämpa minut för minut. Men tomheten efter ett barnbarn kan även bli så super tungt. Jag hoppas att det blir bättre av de hela. Jag vet inte vad framtiden skall ge mig och det vill jag nog inte veta heller. Jag har nu en sorg, (till) att arbeta med.
 
Så jag skall nu starta min dag och njuta av lite fredag till den stora äran. Har egentligen ingen aning om vad som komma skall. Det får jag se under dagen. Då kör jag på då och i dag har jag tvätt, den roliga. NOT.
 
Ja nu är det klart och det är så skönt, har fått en knuff av sonen. Det är tur det då. Jag har ingen som helst lust att tvätta egentligen. Då så vad skall vi göra nu? Just ja lunch med Camilla och Thomas. Juhani fixar, Ashani skall plugga och jag snackar med Camilla och Thomas. 
 
Då kan man gå vidare med detta, jag hoppas på go fika och mysig eftermiddag. Ashani och Juhani åker i väg och skall gratta en kompis. Sen blir dom ute ett tag. Så då ä'r det ju bara en liten kärna kvar i sällskapet. Miss Paakki kommer över och lika så Lena, Thomas mamma.
 
Thomas och Camilla skall till Solna, så jag hänger på här. Jag har ju inget att göra då gubben är någon helt annan stans. Det blir så mysigt och så kul. En härlig stämning med massa skratt och massa historier.
 
Det är så mysigt att ha allt detta till hands. Man kopplar av med fina vänner och det känns så skönt.
Jag skall inte klaga på något vis, det är bara en fin kväll. Jag skall ta det lugnt och njuta av stunden. Vi pratar några minnen som jag har med Pernilla. Camilla och killarna hade kört henne i en barnvagn när hon tog studenten. Det var skitkul.
 
Vi snacka om andra fina minnen, Jimmie vart skådis for ett tag, omedvetet. Han stod på sin prao plats och kolla kläder. Några unga tjejer fick veta att Nick Carter stod en trappa ner och kolla kläder. Oj vad vi hade trevligt. Vi hade andra minnen från vårat gräs häng. Jag satt ute med alla ungarna och hon var så klart med.
 
Tide rasar förbi och oj snart midnatt. Nu måste vi hem.Jag hämta Bee nere på Brinken och far hem. Jag tackar för i dag och Camilla och Thomas kan nu ta ett avslut av denna dag. Väl hemma hittar jag Ashani och Juhani. Dom var också ny hem komma.
 
Gör ett gott slut nu.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0