Till Solna

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200821
och det är Jon & Jonna som har namnsdag.
 
Nu har klockan ringt och det är tvätt på morgonkvisten, nog för att jag INTE vill eller orkar är jag tvungen att fixa detta. Jag skall nu bara försöka ta mig upp och se till att göra det som krävs av mig i dag. Jag är så slut i huvudet, har drämt något, men det har jag ju redan glömt. Det är bara tungt i huvudet och jag vet att något var det.
 
Har en delad frukost i dag det blir så ibland. Vad gör det om 100 år? Inget så nu skall jag då njuta av allt runt omkring. Har ingen som helst lust att göra något alls, tänk att få ligga i sängen hela dagen, lägga täcket över huvudet och skita totalt i denna dag.
 
Det vore skönt, alldeles utmärkt och sen kommer jag ha skit ont i min rygg. Nä ingen bra ide, jag tar tag om dagen och gör det jag orkar helt enkelt. Det var en bättre plan. Jag skall inte göra så värst mycket. Det är ju bara att njuta av dagen. Mitt sällskap i dag är Camilla, Thomas, Pernilla med familj. Det kommer vara kul tycker jag.
 
Först är det lunch med Ashani och Juhani, det blir Asiatisk mat som jag n´bara älskar. Vi äter tillsammans och det är mysigt. I dag skall ungdomarna på fäst, hoppas dom får det kul. Tack för lunchsällskapet. Det är lika trevligt varje gång. Fina ungdomar detta, eller får man kalla dom ungdomar? Nä dom är unga vuxna.
 
Nå väl nu är jag på Brinken och där görs det i ordning för att fara till Solna. Det blir Tobbe som skall köra, det resan är helt ok. Jag och Camilla går upp till Pernilla och bara gubbarna far i väg, det är 18 hål i dag. Snacka om att det blir lång tid på denna golfrunda. Vilket inte gör mig ett dugg.
 
 
Jag Camilla och Pernilla tar go fika och njuter av detta. Pillas son kommer hem från jobbet och vi pratar och hälsar. Viktor är en fin och väluppfostrad killa. Han är lugn och sansad. Ingen stress där. Han tar mat som Camilla och Pilla har gjort. Det blev ost och skinksallad. Mycket gott.
 
 
Då så njuter av stunden med Pilla, hon är en sådan fin tjej. Ebba kommer hem och hon har varit i stallet. Så bra då är hon nöjd i dag, en tonårs tjej med massa energi. Hon är så fin. Hon är glad och nöjd och det betyder bara att hon gjort de saker som hon vill, hon har varit i stallet.
 
Då så nu kommer det att vara lite skratt och snack med barnen också. Fina ungar. Ja då ringer Thomas och säger att dom kommer om tjugo minuter. Så det är bara att göra sig klar eller? Jo då vi är klara, vi är födda klara. Så tack för en trevlig eftermiddag och en härlig kväll. Vi hörs igen och ta hand om dig nu.
 
Så nu är vi på G hem och det är en stressad färd, Tobbe kör inte bra på kvällen och i regn. Nä det var inte bra. Jag skall fråga han i morgon hur länge han har haft körkort. Jag är inte särskilt impad över hans körning.
 
Väl på´Brinken är det bara att gå på toa, packa mina saker och lätta med Bee hem. Hörs i morgon, sov gott. Så kör jag hem, hemma ligger min man i fåtöljen och sover, snacka sover så det hörs. Ja ja han får ligga där och så kan jag väl pyssla lite med mitt. Då kan ja ta och lägga mig.
 
Somnar
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0