Tung dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200818
och det är Ellen & Lena som har namnsdag.
 
Ny dag och den är planerad på följande sätt: Beställa blommor, go fika med Karlssons, träffa Pia, hämta Juhani. Så det är en kort och bra lista så jag kan hänga med med dagens alla vändningar. Det har varait en bra natt jag sover ju, tack vare natt tabletten. Jo i dessa dagar är det viktigt att kroppen och framför allt hjärnan får vila.
 
Jag skall berätta att man skall sova, när man är i kris, dock inte hela dagar, man skall ta skogspromenader, krama ett träd eller fika i en glänta. Det är saker som bearbetar hela kroppen, som ger en ny styrka och renare själ. Det är en fantastisk sak att göra, du borde testa.
 
Ja då skall jag återgå till min morgon. Det är frukost just nu och sen skall jag hoppa in i duschen. Så jag kommer straxt till baka. Allt klart för att åka ner till Brinken, ja jag måste vara där och inhalera allt efter Linus. Det är fortfarande så att jag hör honom, varje gång jag går in i denna dörr. "Hej mormor, vad bra att du kom".
 
Hans händer på min kind, hans svaga blick mot mig och sen en kram. Älskade unge, det är så tomt på din plats i mitt hjärta. Jag vill inte förstå detta, det är så overkligt. Jag vill bara ha dig hemma igen, Det är där du skall vara, med mamma och pappa och mig. Jag vet att det är många som saknar dig och är lika ledsen som jag. Men jag skall alltid ha dig i mitt hjärta och minne, fina pojken.
 
Vi har lite små snack om allt som händer och vad som skall göras. Jag har samtal med psykologen i dag. Det går åt helvete, jag bryter i hopp. Min saknad efter dig är så tung, så orättvis. Min psykolog talar om att det är okej att vara ledsen. Det är bara tre veckor sen han somna in, tre veckor.
 
Tre veckor att tomhet och katastrof tankar. Jag kan tycka att det hade varit bättre om jag kunde ha fått tagit över din jävla tumör, Jag har ändå levt så länge. Nu går inte det utan jag skall kämpa lika hårt som du kämpade.
 
Dags för go fika, jag har köpt kanel och Toscana bullar. Vi skall också ta en sväng till en golfbana och slå lite bollar. Det är ju super att kunna få hänga med Thomas och Camilla då kan jag känna mig lite närmare min prins.
 
Jag hoppas resten av dagen blir bättre. Jag orkar inte må så här dåligt. Snälla jag vill inte. Att få dagen att gå är svårt ibland. Jag vet att jag klarar det, men vissa dagar är det så jävla tungt. Jag skall nu  luncha med Karlssons och sen blir det mer fika hemma.
 
Jag skall träffa Pia om en stund, middag på trottoar. Ja det blir ett bra avslut så vi har haft lite trevligt. Kaffe hemma hos mig och lite snack. Skall fixa matlåda till sonen som slutar sen och skall gymma. Det blir sent för honom och det är inte så bra då han sover så dåligt.
 
Men min dag sluter nu för jag skall se lite film.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
HAKUNA MATATA
 Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0