Tungt besök

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200803
och det är Tage som har namnsdag.
Vecka 32, dag 216 på året.
 
Ny dag med ingen tyngd i huvudet, tack vare healingen som den har släppt lite. Det känns ju super. Jag har en helt ny vecka framför mig med massa tunga saker att ordna. Det är lika bra att börja på en och samma gång.
 
Frukost, toa stök, bädda och på med kläder. Så hela paketet är klart. Jag har lite att göra i dag, det blir en tuff dag och det kommer att falla tårar. Det är så jävla tungt att ett barn skall behöva kämpa så hårt, varje dag. Fy fan det är så sjukt. jag tycker INGA barn skall behöva kämpa med detta, INGA barn.
 
Nå väl jag skall ta små steg varje dag och bara känna mig för. Det är en tung sorg att bära men jag vet att jag kommer att klara av det. Det är förlusten av ett bar som gör saken mycket tung för mig. Det är ett oskyldigt barn som måste lämna sin familj. Det är så tragiskt.
 
Man har gått igenom många förluster och var och en av dom är så tunga att bära. Jag tror inte att det är meningen att ha det så, men det händer. Det kan vara frustrerande. Jag tycker att många förluster av  nära och kära är skit tungt.
 
Men denna, ett barn som inte ens har fått gå i skolan. Ett barn full av liv och helt oskyldigt. Det är lite tuffare än vanligt. Jag tror att det är blan det värsta som finns när ett barn måste ta adjö av livet, som han inte ens har startat på riktigt.
 
Min dag i dag blir att träffa Pernilla och Luncha med Karlssons. Det blir ett tungt möte på eftermiddagen och så är det ju middag och kväll. Men jag kör min morgon först. Det blir rätt när allt kommer i sin ordning, Då så solen är med och 16 grader ute nu på morgonen. Inte illa, inte illa alls.
 
Min dag är nu ett faktum och jag svänger ner till Willys för att handla diskmedel till diskmaskinen. Kan passa på att köpa lite annat också. Det var de, då kan man köra mot Brinken. Stannar och köper mjölk och Pepsi MAX  till Thomas. Te och lite snack om allt som man bör snacka om en dag som denna,
 
Jag skall plocka upp blommor och Pillan i centrum så då hinner jag med ett video samtal med min psykolog. Då så hämtar Pilla och blommor, tillbaka till Camilla och Thomas. Det är ju bara att sätta på nytt te och så var det dags för samtalet då.
 
Tufft att bestämma vad det skall vara och bli. Camilla och Thomas vet vad dom vill och vad Linus vill. Så det tar en och en halv timme, mycket sorg i huset. Jag känner att det blir bra och att det kommer att kännas okej med det dom bestämmer.
 
Middag, Pillan, Stefan, Camilla,Thomas och jag, mysigt och lugnt är det. Vi snackar om allt mellan himmel och pannkaka. Det är dags att säga hej då. Det är dags för mig att ta mig hem. Skall vara lite film på tv:n och lite avslappning.
 
Vilken dag.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0