Utomhus aktivitet

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200830
och det är Albert & Albertina som har namnsdag.
 
Ny dag och en skön söndag är det som är på G, jag ha planer i dag men vi får allt se hur vädret blir. Så då skall jag allt se till att inte ha så mycket annat att stå i, vi är några vuxna som skall i väg i dag på ett äventyr. Det blir ju kul och avslappnade. Så nu kör vi så det ryker.
 
Frukost alldeles för tidigt, jag har vaknat lite för tidigt i dag och det kommer att betala sig senare i dag eller i kväll. Men nu är jag uppe och tar mig frukost och lite av varje, lite dricka och annat gott skall jag nog ta tag i. Jag tar nu och kör på denna söndag.
 
Vi lättar mot Brinken för att vara en dag med Karlssons och Pilla med man. Vi skall njuta en dag på zoo och se till att få en behaglig dag, många djur och många härliga stopp. Så det kommer säkert någon bild här längst ner.
 
Dagen var skön gråmulet först och sen kom solen fram här och där. Ja det var en massa timmar. Vi njöt av dagen och jag känner att det var så bra att komma utomhus så många timmar. Det är ju så det blir när man väljer utomhus aktivitet.
 
Hem och för bi sonen för att plocka upp Aris mobil. ja det är ju han eller hur glömma den ja ja så kan det vara. Då så hemma igen och nu är det tid för egen tid och lite film kanske. Kommer att somna ovaggad i kväll.
 
Kort från min dag.
 
  
 
 
 
Då kan jag säga tack för en fin dag och så trevligt.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Så fin och härlig dag! Vi älskar att umgås med er ❤️❤️❤️

2020-08-31 @ 07:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0