Vanlig måndag ....MEN

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är måndag den 200817
och det är ??? som har namnsdag.
Vecka 34, dag 230 på året.
 
Min man har lämnat borgen för att skaffa föda till huset, ha ha ha. Ja så var det förr, mannen skall slita ute och frun var hemma och städa, laga mat och passa en massa barn. 2020 Är samhället helt annat. Då skall helst båda föräldrarna jobba, helst till dom blir 70 år och då skall man ta pension, får halva lönen och betala skatt på redan skattade pengar.
 
Det låter som en bra sak eller hur? Det är så många i vårt avlånga land som går på bidrag och andra stöd bidrag, det är så få då som betalar skatt till staten så då kan man ta mer skatt på skattade pengar. Fasen hur kan det komma sig? Kan inte riksdags snubbarna / kvinnorna skänka lite av sina månadslöner till pensionärer? Det kan ju ge lite extra klirr i kassan.
 
2020 har vi så kallade fattigpensionärer, det är skrämmande tycker jag. Det är så sjukt och så galet, när många sen blir sjuk och behöver hjälp så blir det ju ännu mer utgifter för redan utsatt grupp. Detta kan man skriva mycket och långa debatter om.
 
 
Det kom bara upp i mitt huvud just i dag och vid min goda frukost. Det är ju bara att njuta av det goda och medans man har ett bra liv. Det kan ju bli så mycket värre sen. Än så länge står jag på två fötter, har ett jobb och en underbar familj. Det låter som ett bra liv just nu.
 
Mot Tullinge och min sjukgymnast. Jag vill ju bara komma igång med träning och att bara njuta av den, så vi laddar upp med 5 tillfällen och så går jag vidare efter det. Låter som en bra plan, har lite ont i dag i min rygg. Jag skall bara få igång alla mina pytte små muskler och bara se till att få upp styrkan.
 
Två ryggoperationer inom sju månader är lite tufft. Men denna tjej kämpar på och ser till att det skall gå bra. Jag är i ett stadium av mitt liv där styrka är viktigt och att man håller sig på banan. Då så sjukgympan klar och det låter som en god plan. Nu skulle jag ha träffat en arbetsterapeut, men hon var sjuk och jag fick en ny tid.
 
Det blir go fika på Brinken med goda bullar som är hembakade av Eva och Malin. Inte fy skal på dom inte, det är ju bara att mumsa i sig. Ja det blir lunch och det glädjer mig. Mat måste kroppen ha, man orkar inte annars. Min dag är lit väl tung och den behöver bränsle. 
 
Man skall tänka på att den skall ha alla grupper, glöm inte sallad, den är mumsig.Det blir tufft och det blir massa problem med att få i sig det man tar, men helst få i sig lite än att skippa det helt. Det ser så bra ut och det känns super.
 
På kvälls kvisten kommer jag att åka mot mitt hem, det är lite så där jobbigt, jag skall ju hämta en Juhani för att han inte skall komma hem så sent efter jobbet, Inget som är jobbigt för en mamma med körkort. Det är ju bara 10 dit och 10 hem.
 
Han skall ha sin middag och han fixar min dator, den är lite varm och den vill inte riktigt som jag vill. Det är förstås många som inte vill. Jag har inget emot det, alla har sina val och möjligheter. Då så IDOL är på tapeten och det är kul, det är ju då massa bra och dålig musik.
 
Sep som få men tackar för mig innan jag rent av tuppar av.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
 HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra'
 
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0