Äntligen fredag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200717
och det är Bruno som har namnsdag.
I dag grattar jag sonen Jerry,
Grattis
 
Jag vakna upp vid 7 tiden och pratar lite med Linus, han har vaknat och vill nu sitta upp lite, Det är jobbigt att bara ligga i sängen, när han är piggare vill han komma upp lite i HD stolen. Det är roligt när han är vaken för man kan prata med han då.
 
Hem teamet kommer och då somnar han igen, det är bra att han sover mycket, kroppen kan jobba lite då. Han behöver vila mycket också, tröttsamt är det för honom. Vi fixar lite runt omkring och det är bara att göra det bästa för honom. 
 
Thomas fixar lunch och jag får samtal av Joline i dag också. Det känns så skönt, så bra och jag hoppas att det fungerar bra att vi snackar. I bland lägger hon luren på ett ställe och försvinner en stund, hon snackar om vad som händer och vad hon gör. 
 
Så fint att hon ringer till mig, älskar henne så mycket. Det är ju tråkigt att barnbarnen får stå ett steg bak just nu, men det är så viktigt för mig att vara med Linus. Har honom inte så länge till. Då måste jag få vara med han. Kan vara svårt att förstå, men det är ju bara så det är.
 
Det är så för alla mina guldklimpar, men det kommer en dag då jag kan bara vara med de andra igen, massa gånger. Jag får hålla ut och hoppas det blir bra sen. Ja det var då dags för att prata med min man också. Han kommer hem i dag, det blir så bra så kul. Man känner en längtan efter hen och det är ju bra. Hoppas vi kan njuta lite av vår semester. Kan vara svårt med en sjuk kille. Jag hoppas bara att man kan göra något, eller inte.
 
Thomas skall åka och handla lite, och Rickard och Jessica kommer över, Camilla och Thomas kompis Pernilla (från McDonals) är också över en stund. Lite snack och lite annat. Jag hoppas att det inte känner sig stressade och så, för det räcker med Karlssons .
 
Det blir ju kväll även i dag. Sån tur att dagarna går och att det kommer en ny i morgon. Man vill ju inte att det skall ta slut bara så där. Hur det nu skall gå till. Ja jag skall hem nu och sen är det bara att sova. Känner mig trött och lite öm i ryggen, som vanligt med andra ord.
 
Då så denna dag är nu till enda.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0