Besök på Brinken

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är söndag den 200705
och det är Laila & Ritva som har namnsdag.
 
 
Söndag, skönt med helg, det är vilsamt så att säga. Det kan kännas lugnt och skönt, när jag jobbar helg känns det extra lugnt och det känns mycket skönt, då är det inte vardags stress och inte någon som kollar om man sitter eller inte. Det rullar bara på och det är så skönt. Jag hoppas att det är lika lugnt i dag också.
 
Nu är frukosten klar, visserligen har jag lyssnat till min mans spelande, men jag är van så jag stänger av de ljudet. Jag njuter av mitt och kan faktiskt känna mig stolt för att kunna avskärma. Hoppas på det bästa och att jag då kan känna mig lugnare än då. Det blir en bra dag och jag stoppar vad jag vill i min dag. Helt upp till mig.
 
Det blir lite stök hemma och sen ner till Linus. Det är där jag är alla dagar i veckan och det känns skönt, inte svika min dotter, stötta henne i alla lägen. Det gör man som mamma. Jag hoppas att det hjälper henne en del i alla fall. Det båda säger det och det värmer, för nog är det allt så att jag som mamma alltid ser till att hjälpa. Vad det än är.
 
Nu skall jag se till att göra det jag skall innan jag åker ner till Brinken. Allt klart så då kan jag åka, det blir lite så där OJ vad är det jag missat. Ha ha ha  Ja det kan hända den bäst, det hände just mig. Jag tror jag skall njuta av min ny lagade bil en sväng, nu kan man andas och känna att det är tyst om Bee, lite skavanker skall han ha men nu med ett helt avgasrör.
 
Nå väl glad är jag i alla fall så nu skall jag ner till Brinken, det är så spänt just nu att vi kan ta på ytan. Många saker händer, jag är med dom och det är bra för mig, Det är så jobbigt just nu men det skall gå.  Vi fikar och snackar. Charlotte med man kom  över, hon har också gått igenom tung operation nyligen, det är så konstigt att det blir sådana här saker hela tiden.
 
Fortnite gubbe fick Linus av Charlotte
 
Cancer är skit jobbig sjukdom, den kan knäcka vem som helst kan jag lova. Nu är vi mitt i ett samtal om just detta. Jag tror att man får spunk. Pilla och Stefan kommer också. Det är så kul att se henna, hon är en fin människa och det gör mig så glad att vi är tillsammans igen. Det glädjer mig så mycket. Ja hon är ett fint stöd till Camilla då hon har suttit i styrelsen för barncancerfonden. En tjej med hårt skinn på näsan.
 
Men min dag är nu över och jag skall hem och se på serie med gubben. Då kan vi ha en bra kväll han och jag. Vilket känns bara bra. Då så det var allt i dag.
 
  
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0