Bra dag för Linus

 

 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är fredag den 200710
och det är André & Andreas som har namnsdag.
 
Det är sista dagen på denna arbetsveckan, det är alltså helg på G. Det låter så bra och så skönt. Jag har min man hemma och jag kan ha en skön dag så att säga. Jag tror inte det är så att jag är besatt av helger men det känns bra med att helgen kommer som den skall.
 
Jag har nu skött alla morgon rutiner så som; bädda sängen, ätit frukost och duschat. Det är nu man säger att man är klar. Det är nu jag kan verkligen säga att det är bara att åka till Brinken. Vad är det som väntar mig där? Jag vet inte, min dotter har inte ringt så det bör vara lugnt.
 
Nå väl jag får åka nu så jag hinner med det jag vill. Jag fixar te till mig och kaffe till Karlssons. Linus har mindre ont i sin mage och det är bra, natten har varit bra och vi skall ha en super duper dag  också. Nu skall jag ta mig en liten kram stund med Linus.
 
 
Teamet kommer och han får sin morgon medicin så det är ju bra, han vill spela med pappa och det får han. Jag och Camilla fixar sängen, det är bara att se till att allt är slätt och bra. Det blir så bra ock jag tar lite mer te. Det blir lite sen frukost för herrskapet och då kan man räkna ut att lunchen hoppas dom så blir det sen middag.
 
 
Vi tittar på film medans Linus sover och dagen ramlar på. Thomas skall handla och jag är kvar med Camilla och Linus. Jo jag prata med prinsessan också, hon skall ha kalas i morgon och det tycker jag låter kul. Jag hoppas det blir fint väder så dom kan bada.
 
Ja då är det dags att komma hem, min man är hemma och det blir kul att träffa han. Jag hoppas att det blir så bra som det går i kväll. Jag vill se vår serie och det kan man väl göra eller?? Min man sitter och spelar, jag pratar med Pernilla. Vi säger hej och vi hörs i morgon.
 
Dags att ta sig i säng så småningom om.
Slut för i dag.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0