Då är det tvätt dag

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200715
och det är ??? som har namnsdag.
 
Det är denna dag på veckan som gubben kommer hem för en natt. Det är en bra dag, jag har en stark längtan efter min man dessa dagar. Så en onsdagskväll är super. Sen blir det ju på freda han kommer hem. Jag hoppas att det är bra så och att vi kan få en fin semester. Ja det är lite så det är, jag menar att man längtar efter varann på ett bra sätt nu, och det är ju bara nyttigt och bra.
 
Jag har tvätt i dag och det är det som nu står på agendan efter min underbart goda frukost. Det är bara att hugga in och se till att det är bästa möjliga sak skall ske i dag, jag har en hel del att stå i under veckan förutom de vanliga som jag nu har, Jag har planerat detta för en tid sen så jag kan säga att det är dåligt tajmat.
 
Men va fan, vem kunde ana detta? Så nu tar jag tvätt först och sen är det Brinken. Det blev en hel del tvätt i dag, men dock inte mer än vanligt, 4 maskiner och så är det ju bara att göra, massa på tork och lite upp och ner.
 
Uppe med allt och klockan är 11,15 så då kan jag allt åka ner till Brinken, det är ett tyst hus och Linus sover, jag sätter mig och tar lite te, snackar med Joline och har en lagom slapp stund. Det är inga konstigheter och jag känner mig till freds.
 
Dagen rullar på och jag har massa saker att göra i min skalle men i själva verket känns det bara bra att slappa lite. Vi skall fixa sängen medans Thomas håller Linus. Vi fixar och donar, det är så bra och allt blir fint. Det är inga konstigheter och det är inget som är jobbigt att utföra.
 
Allt på plats så kommer hem teamet och läkaren, Han snackar med föräldrarna och det är bara att vara med Linus då. SSK fixar med mediciner och lite massage. Han somnar och känner sig så trött. Min man kommer, vi äter och sen är det hemfärd.
 
På vägen hem snackar jag med Joline och det blir en lång tid. Jag hör hennes bekymmer och så, det är jobbigt för henne att hon skall känna så. Hon har rätt till sina känslor så klart, jag kan bara stötta henne och säga hur det egentligen är. Min man kommer och lägger sig och vi skall sova. Det är skönt att reta ut ryggen och känna att det blir bra.
 
Väldigt bra dag.
 
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0