Det var det

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är torsdag den 200730
och det är Algot som har namnsdag.
 
Det är både sol och icke sol ute, värmen är bara 15 grader.Så min dag är i gång. Dusch , frukost, bädda och klä på mig. Så far jag ner. Det blir min dag, så skall lite annat hända.
Jag är rätt på gång.
 
Hämtar blommor som har kommit till blomsterhandeln i Tumba. Jag skall allt se till att få en lugn dag. Så jag köper mig en sommarklänning. Det kan inte skada. Jag har nästan bara svarta klänningar så det kan vara bra med en med färg.
 
Till Karlssons, här skall musik kollas upp och det skall fixas efter alla hjälpmedel som har varit till hjälp för Linus. Det ser så tomt ut nu, alla hans saker som vi hade för att hjälpa han är borta. Det är kusligt.
 
Det blir en liten ommöblering i huset så de får tillbaka sitt sovrum, vardagsrummet blir vardagsrum. sen fixar vi inget mer. Det skall vara te och kaffe och Pilla kommer och skall också ha te. Vi snackar och berättar bra minnen om Linus. Vi njuter va varje sekund, minut, timme och dag. Vi har verkligen fina saker att berätta om honom.
 
Tack för i dag och det är bara att se till att jag har det så bra det bara går. Hemma lyssnar jag på musik, skall nog titta på Bee tror jag. Måste skingra tankarna.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0