En dag till är avklarad

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är lördag den 200711
och det är Elionora & Ellinor som har namnsdag.
 
Ny dag, nya utmaningar. Det är så det blir och det är så det är, jag hoppas att det är massa saker som är bra som kommer i dag. Jag har inte planerat så mycket i dag men det är ju bara att se till att det blir så bra som möjligt.
 
Frukost klar, duschen klar. Då skall man bara hoppa i kläder och bädda då. Jag skall iväg och handla med min man och det blir ju bra, så man kan ju då hoppas på att det kan hända inom kort. Men man vet aldrig, min man är super seg.
 
Ja då skall man dra igång dagen, det betyder att jag skall nu övertala min man att gå och handla nu. Så ett två tre let´s go. Det är en normal fart i affären, lite folk och det känns bra, jag hoppas att man kan vandra igenom lungt och fint. Jag plockar lite, gubben skanar och plockar lite.
 
Väl hemma igen så kan man säga att det är bara att stuva in saker på rätt plats. Jag har börjat tycka så illa om att handla mat för jag ser att det är skittråkigt. Men där är en sak till som jag måste göra. Hur skall jag komma över detta? ja det vet jag inte men man måste ibland göra saker som är galna, typ komma på maträtter och handla, tvätta, städa,stryka det är skittråkiga saker.
 
Ja gör det men inte fan är det kul och ingen livskvalitet heller. Jag blir super stressad och trött efter, så det är ett ont måste. Jag får inte glömma tandläkaren ett stort stressmoment för mig. Men man måste gå dit, vare sig jag vill eller inte. Så kan det va med de mest basic saker, tråkiga men man måste.
 
 
Jag fick en snygg tröja i går, den kom i går men öppna den i dag. Snygg, den kan man lugnt bära med heder vad tycker du? 
 
Ja då skall man ner till Linus och se vad han orkar med i dag, det kan bli en jobbig dag eller en bra dag. Återstår att se, det är lika ovisst innan man är där. Jag hoppas det blir så bra det bara går. Jag hänger med familjen och vi har ett lite ryck på tvätt och rengöra buren, Mario och Luigi skall ha rent. Det är Thomas göra i dag och så hö och gräs, sallad och mat.
 
Det blir att vika tvätt och att se till att allt blir bra, jag skall lägga torra kläder på sängen så vi kan plocka in dom. Ja så skall det vara i dag. Vi kollar en film också, det är ett valjägarskepp som skall fånga kaskelotter. Men det går inte så bra.
 
Det är ju berättelsen om Moby Dick till kom. Den är baserad på denna story sägs det, så kan det va eller inte. Men filmen är ju super bra. Rekommenderar att du ser den. Ja sen blev det gofika med Daniel och Annelie, dom ville komma och hälsa på Linus. Det är fint, jag är så glad när det kommer någon för att prata litye med Camilla och Thomas, dom behöver allt ha lite kvalitets tid med riktiga vänner då och då.
 
 
Pernilla och Stefan är just ett sådant par också, det är trevligt när dom kommer och kramas med oss. Jag är så tacksam över deras arrangemang. Vilka fina människor det är. Då så nu skall jag lämna huset och göra mat till gubben. Det blir lasagne. Jag får ett samtal från min lilla prinsessa, det gör att mitt hjärta hoppas till extra mycket. Fina Joline du förgyller mitt liv enormt mycket.
 
 
Jag skall ha en fin kväll med gubben och lite avsnit av vår serie. Sen blir det sängen och jag kan bara njuta av kvällen.
 
 
God natt Tack för i dag.
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0