Eva hälsa på

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är onsdag den 200708
och det är Kjell som har namnsdag.
 
Jag.Det är en ny dag och det är ju då onsdag, det betyder att min man kommer hem och vi kan sova bredvid varann. En liten tröst i det stora hela. Jag är så slut och jag somnar ju på kvällen det är bara så att jag är skittrött fysisk och mentalt.
 
Innan detta händer så skall jag förmedla en helt vanlig dag i en kvinnas liv, inga dramatiska hädelser eller mode inriktat, inga sminkmärken eller glamour. Bara en ren fucking dag hos en helt okänd kvinna. Jag har drama i mitt liv så det räcker än då, jag skall fortsätta min dag i sag och se vad vi landar i kväll.
 
Dusch, bädda, frukost. Okej klart då blir det att ta sig till min kompis på Gladö. Hon skall med till Brinken i dag, en stund. Det är viktigt för henne att se Linus igen. Så då är det bara att åka dit, tanka först och sen Gladö. Det blir en fin dag hoppas jag.
 
 
Eva ringer och talar om att hon kommer till Huddinge med Malin så det är ju bra, vi möts upp och sen tar vi en sväng till Tullinge, Tankar, Tumba handlar. Brinken hej nu är vi här. Så skönt , så fint. Hälsar på teamet och nu är det ju då dags att snacka med Linus, Hej killen, mormor är här. Älskar dig Linus.
 
 
Lunchen blev sen och så massa te och god frukt. Vilken fin dag vi har. Vi snackar och det är skratt och allvar. Det blir så mycket saker som skall sägas. Vi har avbyte med Linus, Camilla slumrar en stund och det är bra, Thomas vilar också. Det är super. Dom skall ju orka hela natten också.
 
 
Nu är rasar klockan i väg och man kan inte förstå att det är kväll, men efter som Ari kom så är ju klockan över 18.00. Så tiden rammlar på och så är det dags att säga hej då till Eva och Malin. Gubben åker också hem, han skall göra viktiga saker sa han. Ja dom är viktiga om man nu vill ha en kropp som skall fungera.
 
Jag hjälper Camilla med lite saker och så lämnar jag också, det är bara att känna lugn och frid, jag tror att det blir en kort kväll för mig jag är så trött. Väl hemma så kollar jag på tv och försöker få i hopp tankar. Det är mycket som snurrar och det är många fina saker jag vill hinna med, men tiden är redan borta.
 
 
God natt Tack för i dag. 
 
 
  HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0