Fin dag med Eva och Linus

 
 
SUPERFARMOR BLOGG
MITT BOLLPLANK 
  
Hej,
Välkommen till min dag Det är tisdag den 200714
och det är Ragnhild & Ragnvald som har namnsdag.
 
Jag är på språng då jag skall hämta Eva ute på Gladö, och vi skall ha en dag hos Linus. Jag tror att jag skall njuta av min dag med dom finaste. Jag kommer bara att ta en dusch och sen en skön frukost att stilla min mage med. Jag kommer att se till att jag får så bra start på morgonen som bara jag kan.
 
Det är A och O att få en bra och lugn start för kroppen och sälen vill hänga på där lite. Man skall inte starta dagen med stress eller irritation. Man är mer värd en så, man skall bara hålla ett lugn och stabilisera sitt inre. Så nu är allt som det skall.
 
Jag kan starta min resa mot Gladö, det vill säga till Eva. Kollar in huset som genomgår en förvandling. Vad fint det blir, man är lite mållös. Han är så duktig Benny. Sliter och fixar. Att ha ett hus är ett heltidsjobb, det är alltid något som skall fixas.
 
Ja så åker vi till Tullinge, det är några saker som skall införskaffas, typ lunch, och fika bullar. Det är lite så att jag kan känna att jag vill ha en så lugn dag som det bara går, min rygg värker så in åt helvete. Jag måste bara ta det lugnt i dag.
 
Vi, jag och Eva, mäter upp Nicklas. Han väntar på oss vid Tullinge torg. Jag tror att det blir en bra dag för killarna i dag, lite spel kanske. Jag skall nu bara svänga för bi hemma och plocka upp Juhani också. Det blir en riktig grabb dag.
 
Då så ner till brinken för att vara där och njuta av en super duper dag. Det blir bäst på alla sätt, vi skall alltid göra vårt bästa till den bästa dagen. Man vet aldrig när den tar slut. Så var rädd om din familj och se till att den alltid finns där. Jag är så glad att man kan göra det och att man får vara med om det som händer här.
 
Vi fixar begett lunch med massa röror, det blir så gott. Vi har det så mysigt och vi skall alltid minnas denna dag. Det blev lunch där vid 12.30 men det är ju okej då jag inte är hungrig, jag ä'ter bara för att jag måste. Det är bara så och det fungerar bra tycker jag.
 
Jag äter det jag behöver och det som är ett måste, så då kan jag klara mig lite till. Ja dagen går framåt och Camilla är med Linus och hon somnar med han en stund. Thomas kan göra vissa saker och han kan känna att han också får en bra dag.
 
Pernilla och familjen kom förbi, dom skall åka på semester och det blir en road tripp för dom som skall avslutas på GeKås Ullared. Hon är bara tvungen att pussa på Linus innan hon åker, det är viktigt och hon är så orolig att behöva lämna killen. Ha en fin semester familjen.
 
Ja tiden rinner bort och jag kan lugnt säga att dagen var perfekt. Allt var stilla och skönt, Malin kommer vid 16.30 tiden, hon har jobbat och sluta tidigt. Det är ju så kul att hon är så intresserad av förskolan, hon blir en utmärkt förskollärare. Så kul.
 
Vi äter middag och vi skall se till att det är så bra som det går för Linus, han skall må bäst. Han är den som är i centrum för oss alla.Han har bara de bästa runt sig och vi är så starka och enade. Det betyder att vi skall stötta varann hela tiden nu, i morgon och för alltid.
 
Jag tror det är snart dags att åka hem, jag skall ha medicin nu klockan 20.00 så jag tar ett snack med Camilla och sen kommer Thomas ut från duschen, då kan vi lämna, jag och Juhani. Det blir långa dagar men det är ju okej och vi kan då bara njuta av så många timmar man kan. Det är så viktigt. Jag är så glad att jag är delaktig, mormors kämpe, älskar dig.
 
Då är man hemma, snackar med Pia som är på G hem från jobbet. Det är så tröttsamt att bara ha så mycket i skallen när man skall sova, det när så jobbigt, miljoner med tankar, det är så jobbigt. Man skall helst vara utan tankar i skallen när man skall somna in, som tur är snackar jag med Joline lite. Hon kan få mig att känna mig glad och det är så skönt.
 
Då är det bara att tacka för dagen och njuta av natten.
 
 
God natt Tack för i dag
 
 
HAKUNA MATATA  
Det är ord som är bra
SUPER GRANNY 
Bilder tagna från Google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0